kachnicka

Ahoj posílejte fotečky blonďáčků, pro potěšení
kachnicka
napsal(a):
Ahoojky Tak já se tedy pochlubím pár fotkami ...
Haflošci jsou ustájení u nás ve stáji, ale brzy se vrátí domů na hory ...
Jsou u nás pouze na zimu ... :)
V hlavních roli je dvouletý hřebeček Noris, nedávno obsednutý .. Je to rošťák, strašně vyčůranej až je někdy moc otravnej Ale jinak zlatíčko, komunikativní a kamarád ... Druhá role patří devítiletému valáškovi ( i když poslední dobou nám přijde že nějaká ta kulička mu ještě zbyla
) Gustíkovi ... Mooc šikovný, pod sedlem bezproblémový akorát se mu samotnému nechce cválat ...
Podrobnosti o obouch haflošcích na www.jkmates.estranky.cz
První fotečka patří Gustíkovi ... :) Bylo to jeho první ježdění u nás ve stáji, bylo nádherné počasí :)
kachnicka
napsal(a):
Vyrážíme na vyjížďku - vycházku opět krásné počasí
www.jkmates.estranky.cz
kachnicka
napsal(a):
Na vyjížďce ... Gustíkovi to sekne
www.jkmates.estranky.cz
kachnicka
napsal(a):
A tady už Norisek ... Výchoivná vycházka, moc mě překvapil, byl šikovný a ani srnky a zajíčci ho nepřekvapili ...
www.jkmates.estranky.cz
kachnicka
napsal(a):
Norisek sleduje ... Monitoroval Atinku když se jí dělaly kopýtka ...
zvědavec jeden ...
kachnicka
napsal(a):
A Norisova premiéra ... obsedání proběhlo stylem - tam procházkou, zpátky hupsnout na hřbet a jedéém ...
Byl šikovnýýý ... Dokonce i samostatně klusali ...
zlatíčko ...
www.jkmates.estranky.cz
ferdice
napsal(a):
vy jezdíte na dvouletým haflingovi??? chudák kůň
Dvouletém??
Norísek ... narozen v Rajnochovicích u Zlína 11.4.2005
zdroj: http://www.jkmates.estranky.cz/stranka/noris
janele
napsal(a):
Dvouletém??
Norísek ... narozen v Rajnochovicích u Zlína 11.4.2005
zdroj: http://www.jkmates.estranky.cz/stranka/noris
123miki (Miki) taky jsem koukala dvouletem.nejak se mi to nezdaa,tedka bude tříletej.zdá se mi to naflinga jako na chladnokevné plemeno brzo ja bych obsedala radeji až ve 3,5letech.kamarádka obsedla haglinguxnorik ve dvou letech apůl kobyle zarazila růst a vývin.tedka ma špatná záda a nohy no moc nic bude ji tedka 6let.
woldemortik
napsal(a):
123miki (Miki) taky jsem koukala dvouletem.nejak se mi to nezdaa,tedka bude tříletej.zdá se mi to naflinga jako na chladnokevné plemeno brzo ja bych obsedala radeji až ve 3,5letech.kamarádka obsedla haglinguxnorik ve dvou letech apůl kobyle zarazila růst a vývin.tedka ma špatná záda a nohy no moc nic bude ji tedka 6let.
A my sme zase šantili na lúke
katjuschka
napsal(a):
A my sme zase šantili na lúke
Od trávičky sa nepohneme ani na krok
katjuschka
napsal(a):
Od trávičky sa nepohneme ani na krok
a zdvihneme hlavičku iba keď vidíme veľké čierne psy
katjuschka
napsal(a):
a zdvihneme hlavičku iba keď vidíme veľké čierne psy
Poprípade keď už treba ísť s paničkou domov
kachnicka

kachnicka
napsal(a):
Ahoj taky posílám fotečku malé kobylky, která jak doufám bude mojim zlatíčkem
kachnicka
napsal(a):
Ahoj taky posílám fotečku malé kobylky, která jak doufám bude mojim zlatíčkem
párek lumpů
woldemortik
napsal(a):
Ahoojky ...
Příští týden mu už budou tři a než ho koupila jeho panička co ho má teď prošel už čtyřmi majiteli, ano je sice obsedlý už takhle brzo ale pravidelně jezdit bude stejně až tak v létě ... Obsedání bylo spíš jenom takové zjištění, jak se bude pod sedlem chovat a jak bude snášet uzdečku ... Dokud je u nás v klubu potřebovali jsme to zjistit aby poté nebyly nějaké problémy ... Až bude zpátky doma, bude se věnovat přirozené komunikaci a jezdit pod mlaďounkým synem majitelky, takže než vyroste bude Norisovi určitě víc ...
Zatím papa a pozdravujte vaše blonďáky
kachnicka
napsal(a):
Tak se přidám
Trošičku spocené foto po "jarní" práci ještě v zimní srsti... Vždycky mám takový divný pocit, že jí bobečka "týrám" takovou prací a ona potom ještě lítá dobrých 20 minut po ohradě tam a zpátky, tak to asi zas tak strašně namáhavé nebude
jajaa
napsal(a):
Tak se přidám
Trošičku spocené foto po "jarní" práci ještě v zimní srsti... Vždycky mám takový divný pocit, že jí bobečka "týrám" takovou prací a ona potom ještě lítá dobrých 20 minut po ohradě tam a zpátky, tak to asi zas tak strašně namáhavé nebude
dagmarka
napsal(a):
ahojky, tak jak vam haflici zijou? Nasi hrebcaci jsou jak z divokych vajec, tak jsem jim vymyslela novou hracku!!!Obetovala jsem jim balon...torchu jej sfoukli, ale diru v nem neudelali!!!! Jestli chcete kone zabavit nebo jim jen spestrit nudu, tohle je super vec!!!!
Ze zacatku kolem toho krouzili jak mlsni lvi.....
kesau
napsal(a):
ahojky, tak jak vam haflici zijou? Nasi hrebcaci jsou jak z divokych vajec, tak jsem jim vymyslela novou hracku!!!Obetovala jsem jim balon...torchu jej sfoukli, ale diru v nem neudelali!!!! Jestli chcete kone zabavit nebo jim jen spestrit nudu, tohle je super vec!!!!
Ze zacatku kolem toho krouzili jak mlsni lvi.....
jeste foukal vitr, takze balon ne a ne stat.....takze bylo pozdvizeni z nezname koule!!
kesau
napsal(a):
jeste foukal vitr, takze balon ne a ne stat.....takze bylo pozdvizeni z nezname koule!!
po 2 dnech to už vypadalo takhle...
kesau
napsal(a):
jde na nich vidět, že je to opravdu unavilo...
Tak já se taky přidávám se svým haflíkem
Moje zlatíčko Falko
bbb
napsal(a):
Tak já se taky přidávám se svým haflíkem
Moje zlatíčko Falko
Ještě jedna fotečka...
janiska
napsal(a):
Jéje,jak dlouho ten balon vydržel?Naši výtržníci by ho zlikvidovali hned
.
Ahojky!! No nám zatim balon drži, jen ho vzdycky kluci sfouknou,jak si hraji,ale jinak OK. Uziji si s nim hafec srandy .Ale ted maji novy, pac jsem jaksi omylem ztratila spunt..
Dneska jsem fotila, tak vkladam ty naše kluky....
123miki
napsal(a):
V hlavních roli je dvouletý hřebeček Noris, nedávno obsednutý .. Je to rošťák, strašně vyčůranej až je někdy moc otravnej Ale jinak zlatíčko, komunikativní a kamarád ... Druhá role patří devítiletému valáškovi ( i když poslední dobou nám přijde že nějaká ta kulička mu ještě zbyla
) Gustíkovi ... Mooc šikovný, pod sedlem bezproblémový akorát se mu samotnému nechce cválat ...
První fotečka patří Gustíkovi ... :) Bylo to jeho první ježdění u nás ve stáji, bylo nádherné počasí :)
tak já tady taky přidám Nikuška
123miki
napsal(a):
kesau
napsal(a):
Ahojky!! No nám zatim balon drži, jen ho vzdycky kluci sfouknou,jak si hraji,ale jinak OK. Uziji si s nim hafec srandy .Ale ted maji novy, pac jsem jaksi omylem ztratila spunt..
Dneska jsem fotila, tak vkladam ty naše kluky....
Ahojte. Tady máte pár fotek koníčka Nelsona, se kterým trávím cca 2 roky.
Další fotky naleznete zde: http://www.mondano.wbs.cz
monchess
napsal(a):
Ahojte. Tady máte pár fotek koníčka Nelsona, se kterým trávím cca 2 roky.
Další fotky naleznete zde: http://www.mondano.wbs.cz
Na jízdárně v Radíkově u Olomouce :)
monchess
napsal(a):
Na jízdárně v Radíkově u Olomouce :)
NECHÁPU, PROČ SE KVALITA FOTKY TAK STRAŠNĚ ZNIČÍ :(
Na zahradě :)
monchess
napsal(a):
NECHÁPU, PROČ SE KVALITA FOTKY TAK STRAŠNĚ ZNIČÍ :(
Na zahradě :)
Na louce
kachnicka
napsal(a):
Ahojky, tak vám taky přihodím fotečku pro potěšení
meryanne
napsal(a):
Ahojky, tak vám taky přihodím fotečku pro potěšení
náš MIky
kachnicka
napsal(a):
Náš Luďa...
horseslower
napsal(a):
Opravdu nikdo nezná Nellu?neví kde ted je?
tak jo našla jsem si ji v on-line plemenné knize.. ale potřebuju kontakt na pana Michla Miloše z Roudnice nad Labem lidi prosím pomozte mi..ta kobylka mě moc naučilA a byla bych ráda kdybych ju zase mohla vidět..nebo alespoň vedět co s ní je
woldemortik
napsal(a):
no já znám jednoho pána ( nebudu jmenovat) co má haflingerku, koupil ju jako dvouletou, hned si ji po krátké době obsedl sám ( a má asi 100 kg) a pak na níé jezdil ve westernovém sedle a ted s ní tahá dřevo v lese a sou jí 3.
sabora

123miki
napsal(a):
ahoj, jak bejvaj H. nejmenší KHV? tady unás mají hřebečka (majitele neznám, bych se zeptala) myslím že to je určitě haflošek, je nádhernej, úžasná hlavinka, barva, všechno, jen je to děsnej prcek, má tak max 120KVH........
horseslower
napsal(a):
tak jo našla jsem si ji v on-line plemenné knize.. ale potřebuju kontakt na pana Michla Miloše z Roudnice nad Labem lidi prosím pomozte mi..ta kobylka mě moc naučilA a byla bych ráda kdybych ju zase mohla vidět..nebo alespoň vedět co s ní je
Ebrouš
v v
napsal(a):
taky jsou vaši haflíci takový potvory vynalézaví a rozvážou každej uzel s čímž souvisí i to že mi neustále někam odchází kam nemá......
kachnicka

XXX.XXX.185.7
kachnicka
napsal(a):
Moje budoucí kobylka Vivien
kachnicka

XXX.XXX.185.7
kachnicka
napsal(a):
náš Nepálek je kvalitně při těle !