Fotky koní se zvířaty se zvířaty

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

7.4.2008 17:01
Neregistrovaný uživatel

Ahoj, dělám do školy prezentaci na chov koní, ve které se zabývám etologií koní, konkrétně vztahy mezi jednotlivými plemeny a vtahy koní s ostatními zvířaty. Moc bych vás chtěla poprosit, jestli máte nějaké pěkné fotečky koníků s jinými zvířaty, nebo fotky koní na kterých je stádo rozdělené podle plemenné příslušnosti, dále bych také potřebovala fotku, na které je vidět, že je kůň ustájen sám, popřípadě dál od ostatních koní a "ksichtí se".... Moc byste mi pomohli, kdybyste mije sem dali a dovolili mi je ve škole zveřejnit...

I když mám fotek plný počítač a nefotím téměř nic jiného než koně, fotky tohoto typu bohužel nemám. A fotky z internetu bez dovolení stahovat nechci, navíc najít přesně takové fotky trvá hodiny.

Děkuju moc za pomoc...

7.4.2008 17:06

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj, dělám do školy prezentaci na chov koní, ve které se zabývám etologií koní, konkrétně vztahy mezi jednotlivými plemeny a vtahy koní s ostatními zvířaty. Moc bych vás chtěla poprosit, jestli máte nějaké pěkné fotečky koníků s jinými zvířaty, nebo fotky koní na kterých je stádo rozdělené podle plemenné příslušnosti, dále bych také potřebovala fotku, na které je vidět, že je kůň ustájen sám, popřípadě dál od ostatních koní a "ksichtí se".... Moc byste mi pomohli, kdybyste mije sem dali a dovolili mi je ve škole zveřejnit...

I když mám fotek plný počítač a nefotím téměř nic jiného než koně, fotky tohoto typu bohužel nemám. A fotky z internetu bez dovolení stahovat nechci, navíc najít přesně takové fotky trvá hodiny.

Děkuju moc za pomoc...

mám tu jednu pěknou fotku, jak si koník rozumí s kocourem, ale je naprd,
že to je foceno na mobil a za tmy ve stáji, kde je na prd světlo..dám ti ji sem, ale asi ti moc nepomůže, když je to takováhle kvalita...

8.4.2008 18:56

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Děkuju moc za pomoc...

Tak já ti sem něco dám , snad ti to pomůže .....

8.4.2008 18:58

havj napsal(a):
Tak já ti sem něco dám , snad ti to pomůže .....

Přidejte reakci

Přidat smajlík