Vraníci a barvy k nim jdoucí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2006 23:11

Viděla jsem tu ryzáky a byrvy k nim jdoucí, tak sem sem dala vraníky... Tak se plosím vkládejte fotečky vašich vraníčků a pište jaké máte barvy ohlávek atd...

12.2.2006 09:14

monca1112 napsal(a):
Viděla jsem tu ryzáky a byrvy k nim jdoucí, tak sem sem dala vraníky... Tak se plosím vkládejte fotečky vašich vraníčků a pište jaké máte barvy ohlávek atd...

janinkaw:Jo prosím nemysli si že se opičím, ale zajímá mě jaké byrvy kdo má na svého vraníka..

12.2.2006 13:03

monca1112 napsal(a):

Ahojky já na kobču kterou jezdím používám oranžovou výbavu. Bohužel žádné foto nemám. Ale až bude pěkně tak vytáhnu i naší novu čabraku, která je taky v oranžovém a něco nafotím.

12.2.2006 15:26

denny trikolka napsal(a):
Ahojky já na kobču kterou jezdím používám oranžovou výbavu. Bohužel žádné foto nemám. Ale až bude pěkně tak vytáhnu i naší novu čabraku, která je taky v oranžovém a něco nafotím.

Já dávám na vraníka tradičně bílou, ale někdy taky modrou a nebo červená jim sluší..bohužel foto nemám :( ale snad nějaké nafotíme ;)

12.2.2006 17:09

nikiska napsal(a):
Já dávám na vraníka tradičně bílou, ale někdy taky modrou a nebo červená jim sluší..bohužel foto nemám :( ale snad nějaké nafotíme ;)

Tak koukejte fotit at to taky vidim!!

15.2.2006 14:00

monca1112 napsal(a):
Tak koukejte fotit at to taky vidim!!

a co takhle černé doplňky s bílým okrajem?

15.2.2006 19:04

sandra1 napsal(a):
a co takhle černé doplňky s bílým okrajem?

Jj to je docela pěkný..

ijík

17.2.2006 23:11
ijík

monca1112 napsal(a):
Jj to je docela pěkný..

Já kdybych měla vraníka tak volím buď všechno do černa, aby vypadal jako že na sobě nic nemá nebo tmavě modrou - to je moje milovaná barva (ale musel by to být on) a nebo bílou. Taky se mi líbí to bílý lemování
Jenže já mám tmavší hnědku a ta nosí černý věci a jemně zdobenou čelenku - ale s tou ji ještě asi nemám cvaklou

26.8.2006 08:27

monca1112 napsal(a):

Jedou jsem viděla krásnýho vraníka, kterej měl žluté bandáže, dečku a myslím že ještě čabraku. A řeknu vám, že to vypadalo skvěle

26.8.2006 09:43

karwen napsal(a):
Jedou jsem viděla krásnýho vraníka, kterej měl žluté bandáže, dečku a myslím že ještě čabraku. A řeknu vám, že to vypadalo skvěle

Tohle je muj hrebec Kedar,krasny ze?

26.8.2006 09:47

tauria napsal(a):
Tohle je muj hrebec Kedar,krasny ze?

a tady je jeste jednou...

26.8.2006 22:30

tauria napsal(a):
a tady je jeste jednou...

Ahojky, tak tady mám moje sliníčko. Jmenuje se Tína a je úžasná, ale někdy taky pěkná potvůrka, no co byste čekali od huculky

26.8.2006 22:31

veronika20 napsal(a):
Ahojky, tak tady mám moje sliníčko. Jmenuje se Tína a je úžasná, ale někdy taky pěkná potvůrka, no co byste čekali od huculky

a ještě

27.8.2006 09:03

monca1112 napsal(a):

mému miláškovi, no on je trochu do hněda, asi tak hodně tmavý hnědák sluší červená, černá, a bílá... v té červené vypadá jak ďáblík, ale protože je to shetland tak mu to sluší
boužel foto se mi nepodařilo vložit

5.4.2007 13:24

monca1112 napsal(a):

moje oranžová

5.4.2007 15:19

denny trikolka napsal(a):
moje oranžová

Ahoj všem! To je zase téma.... To se můžu zase vyřádit. Mám frísky a podle mne jim sluší červená, fialová a vínová. Kdysi mi kamarádka půjčila světlunko modrou ohlávku, a taky to vypadalo moc hezky. Takže ohlávky a podsedlové dečky bych volila v těchto barvách.

5.4.2007 15:22

monikafris napsal(a):
Ahoj všem! To je zase téma.... To se můžu zase vyřádit. Mám frísky a podle mne jim sluší červená, fialová a vínová. Kdysi mi kamarádka půjčila světlunko modrou ohlávku, a taky to vypadalo moc hezky. Takže ohlávky a podsedlové dečky bych volila v těchto barvách.

červeno-fialová

5.4.2007 15:25

monikafris napsal(a):
červeno-fialová

červená

5.4.2007 15:36

monikafris napsal(a):
červená

dávám toho víc, pro srovnání

5.4.2007 15:49

monikafris napsal(a):
dávám toho víc, pro srovnání

Když jsme byli na svodu fríských koní, tak jsme měli bílou ohlávku a klisna bílou uzdečku. Fotku ze svodu nemám, máme to na videu. Na předvádění fríska pod sedlem mívá bílou uzdečku a bílou drezurní podsedlovou dečku. Foto lze vidět na www.fhca.cz - fríský den, a jezdila ji 11ti letá holčička, která byla oblečená celá v bílém. Přidávám foto, klisnu s bílou uzdečkou. Pod sedlem je vínová podsedlová dečka a pod tím menší fialová deka s lemováním.

5.4.2007 15:56

monikafris napsal(a):
Když jsme byli na svodu fríských koní, tak jsme měli bílou ohlávku a klisna bílou uzdečku. Fotku ze svodu nemám, máme to na videu. Na předvádění fríska pod sedlem mívá bílou uzdečku a bílou drezurní podsedlovou dečku. Foto lze vidět na www.fhca.cz - fríský den, a jezdila ji 11ti letá holčička, která byla oblečená celá v bílém. Přidávám foto, klisnu s bílou uzdečkou. Pod sedlem je vínová podsedlová dečka a pod tím menší fialová deka s lemováním.

uzdečku na běžné použití mme černou s konbinovaným nánosníkem, vypodloženou bílím a k tomu martingal s poprsákem, který je vyplétaný bílou kůží

5.4.2007 16:08

monikafris napsal(a):
uzdečku na běžné použití mme černou s konbinovaným nánosníkem, vypodloženou bílím a k tomu martingal s poprsákem, který je vyplétaný bílou kůží

výbava na běžné ježdění

zvířátková

5.4.2007 19:52
zvířátková

monikafris napsal(a):
výbava na běžné ježdění

My jsme nově zelení

zvířátková

5.4.2007 19:53
zvířátková

zvířátková napsal(a):
My jsme nově zelení