monca1112
napsal(a):
Viděla jsem tu ryzáky a byrvy k nim jdoucí, tak sem sem dala vraníky... Tak se plosím vkládejte fotečky vašich vraníčků a pište jaké máte barvy ohlávek atd...
Ahojky já na kobču kterou jezdím používám oranžovou výbavu. Bohužel žádné foto nemám. Ale až bude pěkně tak vytáhnu i naší novu čabraku, která je taky v oranžovém a něco nafotím.
denny trikolka
napsal(a):
Ahojky já na kobču kterou jezdím používám oranžovou výbavu. Bohužel žádné foto nemám. Ale až bude pěkně tak vytáhnu i naší novu čabraku, která je taky v oranžovém a něco nafotím.
Já dávám na vraníka tradičně bílou, ale někdy taky modrou a nebo červená jim sluší..bohužel foto nemám :( ale snad nějaké nafotíme ;)
monca1112
napsal(a):
Tak koukejte fotit at to taky vidim!!
a co takhle černé doplňky s bílým okrajem?
ijík

monca1112
napsal(a):
Jj to je docela pěkný..
Já kdybych měla vraníka tak volím buď všechno do černa, aby vypadal jako že na sobě nic nemá nebo tmavě modrou - to je moje milovaná barva (ale musel by to být on) a nebo bílou. Taky se mi líbí to bílý lemování
Jenže já mám tmavší hnědku a ta nosí černý věci a jemně zdobenou čelenku - ale s tou ji ještě asi nemám cvaklou
monca1112
napsal(a):
Viděla jsem tu ryzáky a byrvy k nim jdoucí, tak sem sem dala vraníky... Tak se plosím vkládejte fotečky vašich vraníčků a pište jaké máte barvy ohlávek atd...
Jedou jsem viděla krásnýho vraníka, kterej měl žluté bandáže, dečku a myslím že ještě čabraku. A řeknu vám, že to vypadalo skvěle
monca1112
napsal(a):
mému miláškovi, no on je trochu do hněda, asi tak hodně tmavý hnědák sluší červená, černá, a bílá... v té červené vypadá jak ďáblík, ale protože je to shetland tak mu to sluší
boužel foto se mi nepodařilo vložit
monca1112
napsal(a):
moje oranžová
denny trikolka
napsal(a):
moje oranžová
Ahoj všem! To je zase téma.... To se můžu zase vyřádit. Mám frísky a podle mne jim sluší červená, fialová a vínová. Kdysi mi kamarádka půjčila světlunko modrou ohlávku, a taky to vypadalo moc hezky. Takže ohlávky a podsedlové dečky bych volila v těchto barvách.
monikafris
napsal(a):
Ahoj všem! To je zase téma.... To se můžu zase vyřádit. Mám frísky a podle mne jim sluší červená, fialová a vínová. Kdysi mi kamarádka půjčila světlunko modrou ohlávku, a taky to vypadalo moc hezky. Takže ohlávky a podsedlové dečky bych volila v těchto barvách.
červeno-fialová
monikafris
napsal(a):
dávám toho víc, pro srovnání
Když jsme byli na svodu fríských koní, tak jsme měli bílou ohlávku a klisna bílou uzdečku. Fotku ze svodu nemám, máme to na videu. Na předvádění fríska pod sedlem mívá bílou uzdečku a bílou drezurní podsedlovou dečku. Foto lze vidět na www.fhca.cz - fríský den, a jezdila ji 11ti letá holčička, která byla oblečená celá v bílém. Přidávám foto, klisnu s bílou uzdečkou. Pod sedlem je vínová podsedlová dečka a pod tím menší fialová deka s lemováním.
monikafris
napsal(a):
Když jsme byli na svodu fríských koní, tak jsme měli bílou ohlávku a klisna bílou uzdečku. Fotku ze svodu nemám, máme to na videu. Na předvádění fríska pod sedlem mívá bílou uzdečku a bílou drezurní podsedlovou dečku. Foto lze vidět na www.fhca.cz - fríský den, a jezdila ji 11ti letá holčička, která byla oblečená celá v bílém. Přidávám foto, klisnu s bílou uzdečkou. Pod sedlem je vínová podsedlová dečka a pod tím menší fialová deka s lemováním.
uzdečku na běžné použití mme černou s konbinovaným nánosníkem, vypodloženou bílím a k tomu martingal s poprsákem, který je vyplétaný bílou kůží
monikafris
napsal(a):
uzdečku na běžné použití mme černou s konbinovaným nánosníkem, vypodloženou bílím a k tomu martingal s poprsákem, který je vyplétaný bílou kůží
výbava na běžné ježdění
zvířátková

zvířátková