Letní tábory s koníky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2008 22:33

Ahojte milovníci koní, mám prosbu , jsem mamča slečny ze 7třídy, která ráda jezdí na koních. trénuje rok na jízdárně. A já ji hledám nějaký tábor s koníky, kde je kromě jízd, i péče o koně., a hlavně jízdy v přírodě , né jen na place. Ale ráda bych něco ověřeného. Máte někdo pěknou zkušenost. Nabídky jsou, ale..........Nechci to pro úplné začátečníky. Moc děkuji za zkušenost, či radu., kontakt. Wan

7.4.2008 22:50

brenda napsal(a):
Ahojte milovníci koní, mám prosbu , jsem mamča slečny ze 7třídy, která ráda jezdí na koních. trénuje rok na jízdárně. A já ji hledám nějaký tábor s koníky, kde je kromě jízd, i péče o koně., a hlavně jízdy v přírodě , né jen na place. Ale ráda bych něco ověřeného. Máte někdo pěknou zkušenost. Nabídky jsou, ale..........Nechci to pro úplné začátečníky. Moc děkuji za zkušenost, či radu., kontakt. Wan

a co www.rancixion.cz? myslím,že se u nás dětem líbí... ježdění dvakrát denně,péče o koně,hry,koupání...

sadzi saj

8.4.2008 08:18
sadzi saj

ferdice napsal(a):
a co www.rancixion.cz? myslím,že se u nás dětem líbí... ježdění dvakrát denně,péče o koně,hry,koupání...

Koukni na www.vrchovany.cz můžu jenom doporučit, vyjížďky do okolí zříceniny apod., je tam i kontakt přímo na Studničkovi.

8.4.2008 10:47

sadzi saj napsal(a):
Koukni na www.vrchovany.cz můžu jenom doporučit, vyjížďky do okolí zříceniny apod., je tam i kontakt přímo na Studničkovi.

Pokud jsi z Moravy tak www.hipo.cz - Hipocentrum Koryčany.

8.4.2008 22:13

famona napsal(a):
Pokud jsi z Moravy tak www.hipo.cz - Hipocentrum Koryčany.

Děkuji, děkuji, a nějaké zkušenosti nejsou???? Podíváme se dík dík wan

9.4.2008 08:41

brenda napsal(a):
Děkuji, děkuji, a nějaké zkušenosti nejsou???? Podíváme se dík dík wan

Hipocentrum je skvělé, ale není podle mne už tak vhodné pro "pokročilé začátečníky" Většinou probíhá vyuka na jízdárně a to uplné základy, až ti nejlepší (myslím tak 5 lidi) jede do terénu. Ale byla sjem tam naposled před 3lety takže se to tam možná změnilo...
Jiank si zkuste tady zadat do vyhledávače tábory, už se to tu hodně řešilo takže tam taky něco najdete...
H.

9.4.2008 12:35

honey napsal(a):
Hipocentrum je skvělé, ale není podle mne už tak vhodné pro "pokročilé začátečníky" Většinou probíhá vyuka na jízdárně a to uplné základy, až ti nejlepší (myslím tak 5 lidi) jede do terénu. Ale byla sjem tam naposled před 3lety takže se to tam možná změnilo...
Jiank si zkuste tady zadat do vyhledávače tábory, už se to tu hodně řešilo takže tam taky něco najdete...
H.

www.borcice.cz neznam nikoho, komu by se tam nelibilo, pokud konika zvlada, tak to probiha taak, ze 1h denne jizdarna a jedna vyjizdka...

10.2.2009 23:18
ker

XXX.XXX.195.86

brenda napsal(a):

http://probulov.mujsvet.eu/ - jízda na koni pro začátečníky i pokročilé, letní tábory téměř po celé prázdniny. Zaměření převážně na turistiku (krásné vyjížďky, plavení v Orlické přehradě) a western (možný výcvik na jízdárně, konzultace s profesionálním trenérem, soustředění). I víkendové pobyty, vícedenní vyjížďky pro pokročilé.

11.2.2009 10:28
jollion

XXX.XXX.219.110

brenda napsal(a):

Ahoj,

já ti můžu stoprocentně doporučit již zmiňovaný Dvůr Borčice. Jezdila jsem tam 7 let, poprvé jako úplný začátečník a naučili mě tam toho celkem dost (samozřejmě základy). Je to v Českém ráji, nádherné okolí. Na začátku tábora probíhá rozřazování do skupin dle toho, co děti umí. Výuka probíhá 2x denně, vždy 45 minut. Pokročilejší to mají tak 50:50 jízdárna a vyjížďky, ale samozřejmě záleží dost na počasí a na tom, jak je skupina zkušená jako celek. Bydlelo se ve stanech s podsadou, ale nejlepší byly asi chatky a pokoje přímo nad stájí. Celkově bylo ubytování kultivované, splachovací WC a sprchy, stravování ve zděné budově, celkově to tam je moc pěkné. Sice dražší než klasické tábory, ale děcka tam nechodí vykonávat potřebu do lesa do díry a mají možnost se každý den umýt, jak je jim libo. A že u těch koní je člověk tuplem jako čuně. Co jsem tam byla já, tak se tam teda moc nepěstují klasické táborové záležitosti jako bojovky, puťáky atd. není na to moc čas, spíš je to čistě koňská záležitost, akorát se vždy v úterý odpolko jede na výlet do nedalekého Turnova. Tábory jsou týdenní, lze klidně zaplatit měsíc v kuse, ale jezdecký výcvik na sebe nenavazuje, každý týden se vše jede nanovo. Měla jsem to tam moc ráda, co mám svého koníka, tak jsem tam asi 5 let nebyla, ale můžu doporučit, je to takové milé domácí prostředí. Jen musím upozornit, že z bezpečnostních důvodů se tam na jízdárně zásadně necválá, aspoň to tak bývalo, nevím jak teď, ale dost holek z toho bylo naštvaných. Každopádně, jezdecký tábor na úrovni, koní mají dost, takže nehrozí, že by si zajezdil jen někdo. Ještě být děcko nebo máma, jevila bych zájem o také zmíněné Vrchovany manželů Studničkových v okrese Mělník. Mám odtamtud koníka, na kterého jsem se byla podívat, když tam zrovna tábory byly v plném proudu a moc mě to zaujalo, vypadalo to fajnově

Přidejte reakci

Přidat smajlík