Hojte holky, u nás je to takové nějaké všelijaké. Co u vás???? Prší? Neprší???
lanika
napsal(a):
Ahoj Leni tak u nás to zatím na déšt nevyypadá sppíš na sluníčko....
Danny tak co hafík???
HOlky my jdem s tím mým vořechem v sobotu na Voříškiádu, tak jsem na to zvědavá, o bude prča:))))
klawdie
napsal(a):
Ahoj Leni tak u nás to zatím na déšt nevyypadá sppíš na sluníčko....
Danny tak co hafík???
HOlky my jdem s tím mým vořechem v sobotu na Voříškiádu, tak jsem na to zvědavá, o bude prča:))))
Klári a copak se tam dělá? Překážky, lavičky, slalom a tak????? To musí být žůžo. Jsem přemýšlela že bych doma taky něco podobného dělala s tou mou hiperaktivní pinčici.....Ale přiznám se, docela málo času. Snad přes léto se něco podaří.....Včera jsem se fajnově svezla, jen ten fotograf, no
lanika
napsal(a):
Klári a copak se tam dělá? Překážky, lavičky, slalom a tak????? To musí být žůžo. Jsem přemýšlela že bych doma taky něco podobného dělala s tou mou hiperaktivní pinčici.....Ale přiznám se, docela málo času. Snad přes léto se něco podaří.....Včera jsem se fajnově svezla, jen ten fotograf, no
Leni, co máš s fotografem ???
lanika
napsal(a):
Ještě mám ohradu doooooost mokrou. To mě štve Pro Honzíka je to docela záhul.....A opět jsme u toho - kéž by bylo suchooooo a teplooooo
molly
napsal(a):
Dobré ráno...Tady na vsi to taky vypadá na slunko
Přelezli jsme i pár klacků
mezerova
napsal(a):
Jihlava hlásí slunečno
Ahojda holky,
hlásim že tady je mlhavěji ale zatím nic nepadá.
Jinak pejsek už není u nás, včera přijeli pošťáci a pejska poznali, je jedné paní o dvě vesnice dál...pejsek se šel vyvenčit a domů přijel taxíkem...ale pesan nádhernej, prej černej labrados s vímarským ohařem...
Jo a včera jsem byla v kloko...tak jsem si dala kydání, stlaní, krmení...mazéééc. Od půl šesté do půl deváté, Leušu jsem viděla jen při zahánění a pak když jsem jí podávala kýbl...
Když jsem tam sama tak to jsou teda galeje, to vám řeknu...
haisovad
napsal(a):
Ahojda holky,
Jinak pejsek už není u nás, včera přijeli pošťáci a pejska poznali, je jedné paní o dvě vesnice dál...pejsek se šel vyvenčit a domů přijel taxíkem...ale pesan nádhernej, prej černej labrados s vímarským ohařem...
Jo a včera jsem byla v kloko...tak jsem si dala kydání, stlaní, krmení...mazéééc. Od půl šesté do půl deváté, Leušu jsem viděla jen při zahánění a pak když jsem jí podávala kýbl...
Dany, kolik tam máte koníků celkem? Jak je teď míváte venku? Ráno vyženete na pastviny a večër sklízíte???? Holky jak jste na tom s trávou? Už se vám zelená? Já si připadám jak úchyl a čučím každým dnem na ní .....
haisovad
napsal(a):
Ahojda holky,
Dobré ráno, Hradec hlásí polojasno, chvilkama něco vysvitne...
Danny to je smolík že pesan nedopadnul..no tak snad se přitoulá jiný
haisovad
napsal(a):
Ahojda holky,
No to sis teda mákla Danny, škoda vid že pesan nezustal
Leni na voříškiádě se soutěží v kráse pejska, nějaký amaterská agility tam jsou taky ale těch se účastnit nebudu...
klawdie
napsal(a):
No to sis teda mákla Danny, škoda vid že pesan nezustal
Leni na voříškiádě se soutěží v kráse pejska, nějaký amaterská agility tam jsou taky ale těch se účastnit nebudu...
Mno koníků je tam osm...ale občas když tam nikdo nepřijde tak se pouze dostele a kydá se až druhý den...to byl včerejšek...totálně prochcané boxy u těch profíků...Laidy, Luna...ty serou po celém boxe...ale zato Gitka a Leuša si pěkně serou na jedno místo a to je pak vyklízeníčko.
Leni, kobyly šly ven včera po obědě, protože dopoledne pršelo...
Už aby bylo tepleji, to budou venku i přes noc a práce ubude...
haisovad
napsal(a):
Mno koníků je tam osm...ale občas když tam nikdo nepřijde tak se pouze dostele a kydá se až druhý den...to byl včerejšek...totálně prochcané boxy u těch profíků...Laidy, Luna...ty serou po celém boxe...ale zato Gitka a Leuša si pěkně serou na jedno místo a to je pak vyklízeníčko.
Já mám prcky jen dva a kolikrák si říkám když mi třeba vyvést celý box, že si neumm představit, kdybych jich měla doma 5 Ale vím co to je. Jezďák a víkendové kýdání všech koníků komplet....Je to o zvyku
No a včera jsme něco malého hupli, jen tak na rozehřátí, ale zase ten fotograf Takže mám plno doskoků, nebo nájezdů na skok
haisovad
napsal(a):
jsem se holky včera pěkně kousla před skokem, teda zapíchla
Špatnej nájezd, blbě vyšli kroky a už jsme stáli a to jsem od ni málem ještě dostala hlavičku... Teď nemůžu otáčet hlavou do leva
safra..
rocky
napsal(a):
Špatnej nájezd, blbě vyšli kroky a už jsme stáli a to jsem od ni málem ještě dostala hlavičku... Teď nemůžu otáčet hlavou do leva
safra..
Ale chodila ti pěkně Péti, ta chyba tam byla evidentní, stejná jako ta v Hk, ale je to čím dál lepší! škoda že moje baterky opět vypověděli službu...
rocky
napsal(a):
safra..
Jejda, Petíku.....To není moc příjemné. Bloklý krk, stává se mi to docela často, ale spíš z blbého spánku Ted jsi mi připoměla historku, když chodil Honzík krátko pod sedlem, jeli jsme s koníky na vyjíždku a byl tam takový krátký prudší kopec, který jsme museli vylést no a samozřejmě, že ho holky vycválali a Honzajs prostě neměl tu sílu na to a mírně hupnul v kopci na zadní a vyčelil mě. Já černo před očima, nos jak babmula, taky nemilá zkušenost
A pro změnu doskok
lanika
napsal(a):
Jejda, Petíku.....To není moc příjemné. Bloklý krk, stává se mi to docela často, ale spíš z blbého spánku Ted jsi mi připoměla historku, když chodil Honzík krátko pod sedlem, jeli jsme s koníky na vyjíždku a byl tam takový krátký prudší kopec, který jsme museli vylést no a samozřejmě, že ho holky vycválali a Honzajs prostě neměl tu sílu na to a mírně hupnul v kopci na zadní a vyčelil mě. Já černo před očima, nos jak babmula, taky nemilá zkušenost
A pro změnu doskok
Taky jsem kdysi dostala hlavičku, auuu to bolí, takže si tě umím představit jak jsi vypadala..
lanika
napsal(a):
hoj slunečka, tak vám tu nahážu nějaké fotky toho mého nového přírůstku...zatím ale všechny venku na zahradě nebo v ohradě...
chtěla jsem o vyfotit včera večer, když jsme přišli od ořů, tak to po večeři zabalil stylem, opřel se o gauč, hodil se na záda, kyta roztahnuté..:) ale kráva jsem se mu smála nahlas, takže jsem ho vzbudila a lehnul si normálně..:(
lanika
napsal(a):
a s Kukinem, ten mi blbec furt čumí po veverkách, je to prostě veverkolov:)
kukinatost
napsal(a):
a s Kukinem, ten mi blbec furt čumí po veverkách, je to prostě veverkolov:)
a stihla jsem vyvenčit jenom ryzoně, páč se musela kopat ďura na hnůj a obsypávat nová chatka - moje sedlovna:)
rocky
napsal(a):
To jsou panečku krasavci, tak hlavně že seš Jani spokojenáááá!! Hele nemáš nějaké krátké vlásky, nebo fotka jen zkresluje??
No, janak to měla včera ve svém mega ohonu:))
a pro změnu Kukin a veverky:)
lanika
napsal(a):
a tady psi stájoví - 2 ks:))
lanika
napsal(a):
Gasii ho tak nebere..:) nechce si hrát...
kukinatost
napsal(a):
Gasii ho tak nebere..:) nechce si hrát...
jj, jsou to ostří hoši...:D
když ne Gasii, tak Kerka si bude hrát vždycky, nahání se po celé ohradě, jak dva matějové..:)
kukinatost
napsal(a):
jj, jsou to ostří hoši...:D
když ne Gasii, tak Kerka si bude hrát vždycky, nahání se po celé ohradě, jak dva matějové..:)
tak a tady jsem stihla jeden záběr v nahánění se - nevyfotitelné a beztak tu bdue prd vidět...pošlu vám los fotos na mail:)
kukinatost
napsal(a):
tak a tady jsem stihla jeden záběr v nahánění se - nevyfotitelné a beztak tu bdue prd vidět...pošlu vám los fotos na mail:)
a tady ještě jednu poslední:)
Ritchi má výraz -"prosím, neubližuj mi":))
kukinatost
napsal(a):
a tady ještě jednu poslední:)
Ritchi má výraz -"prosím, neubližuj mi":))
No vidíš aspon máš pro Kerydlo hračku
Segra ale ani si nepochválila Jeríka jak včera hupsal, ten kolmáček měl tak 80-90, byl to nejvyší skok, jerík měl malý parkurek, no problem prostě skokan jako prase, už se na ně těším co předvedou...
klawdie
napsal(a):
Segra ale ani si nepochválila Jeríka jak včera hupsal, ten kolmáček měl tak 80-90, byl to nejvyší skok, jerík měl malý parkurek, no problem prostě skokan jako prase, už se na ně těším co předvedou...
Janulec, pesani jsou úžasní :-) Ted mě napadlo, jakou ďuru prosímtě kopeš na hnůj??????
Co ten Sabulík? Copak vyváděl???? Dnes se jdu kouknout po obchodech na linolea, už dávno jsem uznala, že koberec a pejskové nejde dohromady, tož tam hodím lino , pak jen vytřu a bude klid :-) Jo a ta trubka ryzoniová moje se ne a ne neodnaučí doma kakat a dělat loužičky. Už jsem zoufalá :-(
klawdie
napsal(a):
No, paní ho dávala pryč, páč jde teďkom na operaci s kyčlí a prostě už ho nezvládala...říkali jí i na cvičáku, že pejsan u ní jakoby ztratil respekt, nějak ho rozmazlila a nebyla pro něj autoritou, takže moc neposlouchal..a a hlavně nebyla schopna se mu dostatečně věnovat, páč hodně blbě chodí, teď operace a zřejmě lázně, neměla ho kam dát...no, tož je u Janky a Lukina:))jsem z něho nadšená, už se zřejmě i doma zklidnil, už nekňučí a neštěká, když tam je sám...
nehne se ode mě na 5 metrů, zatím ho odvolám proti všem zvířatům a stačí se vzdálit a už letí, fakt si mě hlídá..takže ho můžu brát s koněm, ale prolém je, že ten blbec se potřebuje dotýkat aspoň nohy, tkaže když sedím na ryzoňovi, on se mi cpe na botu a tím i pod ryzoně a to gasinu znervozňuje, že ho furt sleduje a jde celá pokroucená, to musíme ještě vychcytat...dneska jdu ven dvojka Kerka a Ritchi:)
lanika
napsal(a):
Janulec, pesani jsou úžasní :-) Ted mě napadlo, jakou ďuru prosímtě kopeš na hnůj??????
Co ten Sabulík? Copak vyváděl???? Dnes se jdu kouknout po obchodech na linolea, už dávno jsem uznala, že koberec a pejskové nejde dohromady, tož tam hodím lino , pak jen vytřu a bude klid :-) Jo a ta trubka ryzoniová moje se ne a ne neodnaučí doma kakat a dělat loužičky. Už jsem zoufalá :-(
Tak jí Leni dopřej záchůdek, třeba se naučí tam...
Jaké lino budeš kupovat?
My jsme včera s Tomem osadili ty nové vnitřní dveře a kliky...je to naprostá změna, moc se mi to líbí.
Teď už jen ty závěsy do ložnice, co mi maminka už od listopadu šije a konečně nebudem exhibicionysti jako teďka...závěsy jsou totiž do ložnice a opravdu tam moc chybí
Koňská akrobacie
kukinatost
napsal(a):
No, paní ho dávala pryč, páč jde teďkom na operaci s kyčlí a prostě už ho nezvládala...říkali jí i na cvičáku, že pejsan u ní jakoby ztratil respekt, nějak ho rozmazlila a nebyla pro něj autoritou, takže moc neposlouchal..a a hlavně nebyla schopna se mu dostatečně věnovat, páč hodně blbě chodí, teď operace a zřejmě lázně, neměla ho kam dát...no, tož je u Janky a Lukina:))jsem z něho nadšená, už se zřejmě i doma zklidnil, už nekňučí a neštěká, když tam je sám...
nehne se ode mě na 5 metrů, zatím ho odvolám proti všem zvířatům a stačí se vzdálit a už letí, fakt si mě hlídá..takže ho můžu brát s koněm, ale prolém je, že ten blbec se potřebuje dotýkat aspoň nohy, tkaže když sedím na ryzoňovi, on se mi cpe na botu a tím i pod ryzoně a to gasinu znervozňuje, že ho furt sleduje a jde celá pokroucená, to musíme ještě vychcytat...dneska jdu ven dvojka Kerka a Ritchi:)
No, Lenuša, ty se furt výletuješ a za mnou nedojedeš...a Janka má nové bydlení, takže co?!
Kdy se dostavíš? No, já mám v kuchyni (vlastně máme - furt lukian vytěsňuju:), lino a v obýváku koberec, ale pes je jenom v kuchyni¨, když je doma sám, tam má svůj mega pelech:)
kukinatost
napsal(a):
No, Lenuša, ty se furt výletuješ a za mnou nedojedeš...a Janka má nové bydlení, takže co?!
Kdy se dostavíš? No, já mám v kuchyni (vlastně máme - furt lukian vytěsňuju:), lino a v obýváku koberec, ale pes je jenom v kuchyni¨, když je doma sám, tam má svůj mega pelech:)
Janiku, přes týden je to naprd a víš ajké je to o těch víkendech :-( Jinak lino jsem si ted vyhlídla napodobeninu plovoučky, celkem pěkně to vypadá. Mám světlý nábytek, to lino je taky světlé, a pokud bude přijatelná cena, dám stejné lino i na schodiště. Protože když bude nová sedačka, pejsci budou mít své bydlení na patře na schodišti, pokud budou sami doma.
lanika
napsal(a):
Janiku, přes týden je to naprd a víš ajké je to o těch víkendech :-( Jinak lino jsem si ted vyhlídla napodobeninu plovoučky, celkem pěkně to vypadá. Mám světlý nábytek, to lino je taky světlé, a pokud bude přijatelná cena, dám stejné lino i na schodiště. Protože když bude nová sedačka, pejsci budou mít své bydlení na patře na schodišti, pokud budou sami doma.
Zdravim a krasného dne přeji,doufám,že to sluníčko vydrží a potom co vylezu ze školy,fakt je to utrpnž tu sedět na prdeli a koukat nešťastně ven jak je tam kráně :-( Dneska se zas trošku protáhnu,mám naordinovaný dva koníky na kydání,tak bude sranda :-)
lanika
napsal(a):
venku je opravdu luxusně,mám poklizeno,dovařím a půjdem s Molinatou někam na špacírung...Říje odezněla,tak zas mohu do sedla
molly
napsal(a):
venku je opravdu luxusně,mám poklizeno,dovařím a půjdem s Molinatou někam na špacírung...Říje odezněla,tak zas mohu do sedla
Obědváte???
haisovad
napsal(a):
Nene, ještě ne...
Nemáme tu žádné auto, tak čekáme až se někdo vrátí ze služebky
Co ostatní? Už po o?
No já jen tak lehce, trochu špaget ale jsem ted strašně rozežraná, tak musím jít ještě vedle pro něco dobrého aspon vyzvednu výplatku a zaplatím telefon...holky včera jsem zas měla uvařeno, ch jo vaří častěji než já...ovšem ten bordel když uvaří chlap mazec
lanika
napsal(a):
Tak zítra možná jedu do Zlína...Teď mi volal bráška,že tam potřebuje hodit na vyndání čoček,právě prodělal operaci očí a nebude muset nosit brýle
Tak se nechá hodit dnes k nám a zítra zas tam...
molly
napsal(a):
Tak zítra možná jedu do Zlína...Teď mi volal bráška,že tam potřebuje hodit na vyndání čoček,právě prodělal operaci očí a nebude muset nosit brýle
Tak se nechá hodit dnes k nám a zítra zas tam...
Molly, krásné fotečkyyy!!! Dýchá z ních něco, co jde těžko vyjádřit, ale stojí za pozastavení a trochu rozjímání...Prostě mají kouzlo... M
monikafris
napsal(a):
Molly, krásné fotečkyyy!!! Dýchá z ních něco, co jde těžko vyjádřit, ale stojí za pozastavení a trochu rozjímání...Prostě mají kouzlo... M
Děkuju....
lanika
napsal(a):
Pěkný zbytek dne všem!
haisovad
napsal(a):
Čaves, jak jde život?
ale joo uzivam si volna a tesim se na nedeli az budu mit to stenatko uz konecne nebudu zavrena doma a budu mit duvod jit ven kdyz je tak hezky:)
pocahontaszuza
napsal(a):
ale joo uzivam si volna a tesim se na nedeli az budu mit to stenatko uz konecne nebudu zavrena doma a budu mit duvod jit ven kdyz je tak hezky:)
A proč jsi zavřená doma? To je Jack? Já jsem si ho moc přála před asi sedmi rokama ale to tu stál ještě kolem 15ti...
Máš pejska nebo fenku?
klarys
napsal(a):
Dnes je cena bezpapíráku za kvalitní fenku alespoň tochu podobnou Jackovi 10 a pejsek 6-8. Papíroví 25-30
No právě...za 30 takového raťafu, je to prostě moderní...ale mě se moc líbí, jen potřebují stále pohyb...a utahat nejen fyzicky ale i psychicky...
Co děláš v pPráglu, Já jsem myslela že jsi v HK...
haisovad
napsal(a):
No právě...za 30 takového raťafu, je to prostě moderní...ale mě se moc líbí, jen potřebují stále pohyb...a utahat nejen fyzicky ale i psychicky...
Co děláš v pPráglu, Já jsem myslela že jsi v HK...
JO to rika kazdej, az vyroste tak s nim chci zkusit ten Flyball, a sem docela rada ze je za takovouhle cenu a maminu sem vydela tak nevim..treba tohle na te fotce je mamina od jednich stenat ,krasna cuba ale vubec nevypada jako parson, prijde mi hrozne velka i ma jinej cumacek tak nevim no:) tak od te sme si stenatka nevzali protoze se nam pani nakonec delala mrtveho brouka... jinak v Praze studuju vysokou zemedelku tak tu takhel prezivam..
pocahontaszuza
napsal(a):
JO to rika kazdej, az vyroste tak s nim chci zkusit ten Flyball, a sem docela rada ze je za takovouhle cenu a maminu sem vydela tak nevim..treba tohle na te fotce je mamina od jednich stenat ,krasna cuba ale vubec nevypada jako parson, prijde mi hrozne velka i ma jinej cumacek tak nevim no:) tak od te sme si stenatka nevzali protoze se nam pani nakonec delala mrtveho brouka... jinak v Praze studuju vysokou zemedelku tak tu takhel prezivam..
Holky,tak me napadlo ze byste mi mohli pomoct...mam si vymyslet bakalarku..s Petou jsme vymysleli hipoterapii ale to mi neprojde protoze sem neprosla predmetem zoorehabilitace..musim vymyslet neco co souvisi s etologii koni ,chovanim a tak..treba jedna holcina dela pravactvi/levactvi u koni . Tak neco takoveho ale fakt nevim co tak kdyby vas neco nahodou napadlo o cem by se dalo psat tak privitam navrhy protoze by mi to hrozne pomohlo.. predem moc dik
pocahontaszuza
napsal(a):
Holky,tak me napadlo ze byste mi mohli pomoct...mam si vymyslet bakalarku..s Petou jsme vymysleli hipoterapii ale to mi neprojde protoze sem neprosla predmetem zoorehabilitace..musim vymyslet neco co souvisi s etologii koni ,chovanim a tak..treba jedna holcina dela pravactvi/levactvi u koni . Tak neco takoveho ale fakt nevim co tak kdyby vas neco nahodou napadlo o cem by se dalo psat tak privitam navrhy protoze by mi to hrozne pomohlo.. predem moc dik
jinak teda mizim ven tak se tady mejte devcatka a uzijte si ten krasnej den
pocahontaszuza
napsal(a):
stihla si me na posledni chvili tak dekuju vsak my se hned prijdeme pochlubit.. a papa
Tak děvčátka, za chvíli mizím. Jedeme s Tomem na nákup...už máme v ledničce jen kečup, hořtici a podobné věci s dlouhou trvanlivostí... a pak jsem slíbila Evikovi, že se na ní a Gastona zajdu podívat a trochu chlapáka zpotit
Tak papa a přeji příjemný zbytek dne...papík Danny