Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2008 19:58

Nemáte někdo fotku sametových deček? na netu sem žádné v jezdeckých potřebách nenašla a chtěla bych nějake pro "inspiraci"

9.4.2008 20:37

parley napsal(a):
Nemáte někdo fotku sametových deček? na netu sem žádné v jezdeckých potřebách nenašla a chtěla bych nějake pro "inspiraci"

Kdysi jsem zelenou sametovou /se žlutým lemem/ koupila u Libichů v Roztoklatech. Stála mě kolem 1100 Kč. Po 10 letech jsem si dopřála něco extra. Mám ji dva roky a je pořád jako nová.

10.4.2008 12:37

parley napsal(a):

hezke decky sije www.equimoda.cz :)

10.4.2008 12:44

parley napsal(a):

http://www.jezdeckepotrebyostrava.cz/ decka-sametova-pfiff-p-808.html
(jedna mezera)

10.4.2008 15:35

causinka2 napsal(a):
http://www.jezdeckepotrebyostrava.cz/ decka-sametova-pfiff-p-808.html
(jedna mezera)

Díky za tipy.. nevíte jestli i equi-theme vyrabi sametovky? Já totiž viděla jednu na koníkovi takovou kovově modrou a strašně se mi líbila a nemůžu ji na netu najít. Na Equimodu už sem napsala jen potřebuji nco podle čeho by to třeba ušili;-)

10.4.2008 16:53

parley napsal(a):
Díky za tipy.. nevíte jestli i equi-theme vyrabi sametovky? Já totiž viděla jednu na koníkovi takovou kovově modrou a strašně se mi líbila a nemůžu ji na netu najít. Na Equimodu už sem napsala jen potřebuji nco podle čeho by to třeba ušili;-)

Tak já jsem viděla spoustu sametových deček....můžu ještě doporučit www.equisboy.cz a tam měli taky sametovou dečku, ale jen takovou obyč.

10.4.2008 16:58

michaela z napsal(a):
Tak já jsem viděla spoustu sametových deček....můžu ještě doporučit www.equisboy.cz a tam měli taky sametovou dečku, ale jen takovou obyč.

hmm, tak equisboy už ne,teď jsem koukala, ale májí je na www.prohorses.cz ,cena 767.- a cena druhé 849.-

Přidejte reakci

Přidat smajlík