Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2006 18:38

janamalik napsal(a):
Maxik

Zrzeček Maxik u mé kamarádky Zuzky.Má elán do života a je z něj super terénní koník.

12.2.2006 18:42

janamalik napsal(a):
Zrzeček Maxik u mé kamarádky Zuzky.Má elán do života a je z něj super terénní koník.

Hřebec Secret v secret situaci

12.2.2006 18:55

janamalik napsal(a):
Hřebec Secret v secret situaci

Já a moje kobylka Bony

12.2.2006 21:24

janamalik napsal(a):
Maxik

ja a milacek na vyjizdce

13.3.2006 19:25

janamalik napsal(a):
Já a moje kobylka Bony

Adéla

13.3.2006 19:28

pribylova petra napsal(a):
Adéla

ještě Aduš

15.4.2006 19:48

zuza napsal(a):
ja a milacek na vyjizdce

Bonča

31.5.2006 09:55

janamalik napsal(a):
Maxik

Přidávám další nová fota
Beeth

31.5.2006 09:57

janamalik napsal(a):
Přidávám další nová fota
Beeth

Míňa

31.5.2006 10:00

janamalik napsal(a):
Míňa

S Bončou jsme se taky byly trochu projít a kochat se zelení

31.5.2006 10:02

janamalik napsal(a):
S Bončou jsme se taky byly trochu projít a kochat se zelení

.

31.5.2006 10:04

janamalik napsal(a):
Proti slunku

Nenažranec

31.5.2006 10:32

janamalik napsal(a):
Nenažranec

Míňa je ČT? Po kom?

31.5.2006 10:34

tajemma danny napsal(a):
Míňa je ČT? Po kom?

určitě znáš - Mineral!

31.5.2006 11:01

janamalik napsal(a):
určitě znáš - Mineral!

Znám...jezdila jsem hřebce po milerálovi a další potomek se před 14-ti dny narodil...užasní koňousové jak na jezdění tak povahově. Jaké máš ty poznatky? Už jsem tadyty fotky hodně sem dávala ale opakování je matka moudrosti... tak tohle je Monty

31.5.2006 11:02

tajemma danny napsal(a):
Znám...jezdila jsem hřebce po milerálovi a další potomek se před 14-ti dny narodil...užasní koňousové jak na jezdění tak povahově. Jaké máš ty poznatky? Už jsem tadyty fotky hodně sem dávala ale opakování je matka moudrosti... tak tohle je Monty

a tohle je jeho pravej brácha LORD.

31.5.2006 11:30

tajemma danny napsal(a):
a tohle je jeho pravej brácha LORD.

Mno, mě se Mineral moc líbil, strašně mě překvapil, nečekala jsem, že bude tak pěkný, znám ho jen z té jedné fotečky od Mullera. Je fakt veliký.Udělala jsem si právě v sobotu výlet a jela tam hřebce okouknout. a hlavně se podívat na otce našeho budoucího miminkaJe to tam moc pěkné, takové rodinné prostředí a pan Muller je příjemný člověk. Spojila jsem to ještě s dostihama, ale foto nemám ještě v poči, možná dodám později.
Znám také docela dost hříbat po něm a myslím, že se jeví jako docela dobří potomci, ale ne vždy jsou žlutí.Většinou znám mladé koníky po něm, takže nemohu říci, jací jsou ve sportu, to ukáže až čas.Pokusím se najít 1 fotku klisničky ,co je po něm.Jsou jí teď tak 3 měsíce. Je kousek od nás, její mamča k nám chodí trénovat občas na jízdárnu.
Jinak musím říci, že ti tvoji žluťáčci jsou nádherní!!

31.5.2006 11:34

janamalik napsal(a):
Mno, mě se Mineral moc líbil, strašně mě překvapil, nečekala jsem, že bude tak pěkný, znám ho jen z té jedné fotečky od Mullera. Je fakt veliký.Udělala jsem si právě v sobotu výlet a jela tam hřebce okouknout. a hlavně se podívat na otce našeho budoucího miminkaJe to tam moc pěkné, takové rodinné prostředí a pan Muller je příjemný člověk. Spojila jsem to ještě s dostihama, ale foto nemám ještě v poči, možná dodám později.
Znám také docela dost hříbat po něm a myslím, že se jeví jako docela dobří potomci, ale ne vždy jsou žlutí.Většinou znám mladé koníky po něm, takže nemohu říci, jací jsou ve sportu, to ukáže až čas.Pokusím se najít 1 fotku klisničky ,co je po něm.Jsou jí teď tak 3 měsíce. Je kousek od nás, její mamča k nám chodí trénovat občas na jízdárnu.

První potomek od nás šel na drezuru někam k Praze. A druhý ten žluťák Monty šel na drezuru do Rakouska takže uplatnění po Minerálovi mají. Tito koníci nejsou moje, jsou mé známé, které má cca 13 koní, chovné kobušky pro radost. Koukni na www.farmaklokoci.bloguje.cz. Jinak moc děkuji za pochvalu, koníkům to vyřídím

31.5.2006 11:36

janamalik napsal(a):

Tak tady je, zatím nemá jméno, jen přezdívku "mumi"

31.5.2006 11:39

janamalik napsal(a):
Tak tady je, zatím nemá jméno, jen přezdívku "mumi"

je krásná, moc!!! Podařilo se nám připustit Montyho s kobylkou bez původu a tohle je výsledek...první potomek Montyho je Gaston.

31.5.2006 11:41

tajemma danny napsal(a):
je krásná, moc!!! Podařilo se nám připustit Montyho s kobylkou bez původu a tohle je výsledek...první potomek Montyho je Gaston.

a tohle je Montyho druhej potomek a je to PRAVEJ brácha GAstona...ach ta genetika je nevyspitatelná,že

31.5.2006 11:46

tajemma danny napsal(a):
a tohle je Montyho druhej potomek a je to PRAVEJ brácha GAstona...ach ta genetika je nevyspitatelná,že

Mi povídej, my se učíme genetiku teď na VŠ a je to fuška , zápočet už sice mám, ale zkouška bude asi horší Zatím bereme jenom genetiku kraviček, králíku atd. Příští rok ale budeme mít šlechtění koní a na to jsem fakt zvědavá. Taky jsem zvědavá na to, co příští rok vypadne z té mojí kobčulky. Každopádně to bude tmavé, snad, doufám.
Jinak jsou moc krásná ta hříbátka na tech www stránkách.
Monty se teda taky činil

31.5.2006 11:54

janamalik napsal(a):
Mi povídej, my se učíme genetiku teď na VŠ a je to fuška , zápočet už sice mám, ale zkouška bude asi horší Zatím bereme jenom genetiku kraviček, králíku atd. Příští rok ale budeme mít šlechtění koní a na to jsem fakt zvědavá. Taky jsem zvědavá na to, co příští rok vypadne z té mojí kobčulky. Každopádně to bude tmavé, snad, doufám.
Jinak jsou moc krásná ta hříbátka na tech www stránkách.
Monty se teda taky činil

Sice bezpapíráci ale je o ně strašnej zájem!!!Holky se "rvou" o to, kdo si hříbě po něm koupí. . ¨tahle kobuše čeká hříbě každým dnem, táta je CORRADO II. Vemínko má už třetí den nalité a stále nic.

31.5.2006 11:58

tajemma danny napsal(a):
Sice bezpapíráci ale je o ně strašnej zájem!!!Holky se "rvou" o to, kdo si hříbě po něm koupí. . ¨tahle kobuše čeká hříbě každým dnem, táta je CORRADO II. Vemínko má už třetí den nalité a stále nic.

no, po Coradovi, to by mohlo být i bílé, co. Tak držím palečky, ať je vše v pořádku, kobylka i její potomek. Danny budu muset končit, tak pozdravuj koníky a někdy zase pokecáme

31.5.2006 17:21

janamalik napsal(a):
no, po Coradovi, to by mohlo být i bílé, co. Tak držím palečky, ať je vše v pořádku, kobylka i její potomek. Danny budu muset končit, tak pozdravuj koníky a někdy zase pokecáme

Lyruška a já Koncem června budeme mít hříbátko

31.5.2006 17:24

jindriska napsal(a):
Lyruška a já Koncem června budeme mít hříbátko

A ještě jedna fotka se kterou se musím pochlubit: arabka z pod kopyt. Všude lítaly mouchy a Lyra se neustále oháněla, takže tato fotka je náhoda

satix

1.6.2006 13:55
satix

janamalik napsal(a):
Maxik

Silverek

9.6.2006 11:40

janamalik napsal(a):
Maxik

Ahojky,dlouho jsem tu nebyla, máme volníčko a já se na netík nedostanu a většinu času jsem spíše u Bonči nebo na nějakých akcích. Jinak přidávám pár nových fotek, ale moc jich není, nebudu to pro dnešek přehánět.

9.6.2006 11:42

janamalik napsal(a):
Ahojky,dlouho jsem tu nebyla, máme volníčko a já se na netík nedostanu a většinu času jsem spíše u Bonči nebo na nějakých akcích. Jinak přidávám pár nových fotek, ale moc jich není, nebudu to pro dnešek přehánět.

.

9.6.2006 12:15

janamalik napsal(a):
Na pastvině

Ahoj, ten tvůj koník se mi moc líbí, můžu se tě zeptat, jak dlouho ho máš?

9.6.2006 12:17

maruska krypnerka napsal(a):
Ahoj, ten tvůj koník se mi moc líbí, můžu se tě zeptat, jak dlouho ho máš?

to jsem ráda, že se Bonča líbí, zeptat se můžeš, není to nic tajného, nedávno jsme slavily rok spolu, ale znám ji už několik let. Je to brouček. Je moc hodná, dělá mi jen radost. A ty máš nějakého koníka?

9.6.2006 12:20

janamalik napsal(a):
to jsem ráda, že se Bonča líbí, zeptat se můžeš, není to nic tajného, nedávno jsme slavily rok spolu, ale znám ji už několik let. Je to brouček. Je moc hodná, dělá mi jen radost. A ty máš nějakého koníka?

Nemám Bohužel ...u nás by to nešlo, bydlíme v paneláku. Ale u sestřenice na dědině má jeden pán koně, tažného, moc se mi líbí. Taky bych jednou takového chtěla

9.6.2006 12:28

Nemám Bohužel ...u nás by to nešlo, bydlíme v paneláku. Ale u sestřenice na dědině má jeden pán koně, tažného, moc se mi líbí. Taky bych jednou takového chtěla

Neboj, jednou se určitě taky dočkáš
Já jsem se taky dočkala a nelituji toho. Nikdy bych jí nikomu neprodala, máme k sobě takový hezký kamarádský vztah, vždycky mě zdraví, když za ní přijdu a hned hledá, jestli mám něco dobrého v kapse

9.6.2006 12:31

janamalik napsal(a):
Neboj, jednou se určitě taky dočkáš
Já jsem se taky dočkala a nelituji toho. Nikdy bych jí nikomu neprodala, máme k sobě takový hezký kamarádský vztah, vždycky mě zdraví, když za ní přijdu a hned hledá, jestli mám něco dobrého v kapse

Jé, tak to je krásné. Jano, já už budu muset jít, jsem na internetu jen na chvíli. Tak příště až tu budu, tak zase si budeme moci popovídat.Ahoj

9.6.2006 12:34

Jé, tak to je krásné. Jano, já už budu muset jít, jsem na internetu jen na chvíli. Tak příště až tu budu, tak zase si budeme moci popovídat.Ahoj

Určitě, tak pa pa

doga

9.6.2006 21:50
doga

janamalik napsal(a):
Určitě, tak pa pa

Moje JEZABEL

doga

9.6.2006 21:51
doga

doga napsal(a):
Moje JEZABEL

A Dogora

19.6.2006 11:40

janamalik napsal(a):
Maxik

s Bony na procházce

19.6.2006 11:41

janamalik napsal(a):
s Bony na procházce

21.7.2006 14:44

janamalik napsal(a):
Maxik

V takovém vedru je pořádná žíža

21.7.2006 14:48

janamalik napsal(a):
V takovém vedru je pořádná žíža

lenošení

21.7.2006 15:11

janamalik napsal(a):
.

já a hřebec Jára

21.7.2006 15:12

janamalik napsal(a):
.

je to sice můj obrázek ručně malovaný a je na prodej.62cm na 50cm

21.7.2006 15:19

janamalik napsal(a):
já a hřebec Jára

A poslední miláčik Bony

22.7.2006 23:31

bertik napsal(a):
DENIS

Šína
tuhle kobylku jsem jezdila přes zimu

22.7.2006 23:34

bertik napsal(a):
DENIS

CHLUP
na tomhle koníkovi jsem se toho hodně naučila a děkuju mu za to a stejně tak i jeho majitelce, Lence Liškové (která mě to učila)
tady je trochu mokrej, ten den zrovna poprchávalo

22.7.2006 23:39

bertik napsal(a):
DENIS

arabka Vosa
moje nejoblíbenější kobylka o kterou jsem se starala a jezdila ji, pak ji prodali

11.8.2006 18:11

janamalik napsal(a):
Maxik

Dnes přidám pár fotek k tématu skákání
Nejdříve já a Bonča bez sedla

11.8.2006 18:15

janamalik napsal(a):
Dnes přidám pár fotek k tématu skákání
Nejdříve já a Bonča bez sedla

Bonča s kámoškou, co mi občas pomáhá

11.8.2006 18:17

janamalik napsal(a):
Bonča s kámoškou, co mi občas pomáhá

a ještě jedna

11.8.2006 18:20

janamalik napsal(a):
a ještě jedna

takhle si umí povyskočit naše ačkařka Moly

11.8.2006 18:24

janamalik napsal(a):
takhle si umí povyskočit naše ačkařka Moly

no a nakonec něco profesionálnějšího. Aleš a Cartouche-moc nádherný plemeník

11.8.2006 18:34

janamalik napsal(a):
no a nakonec něco profesionálnějšího. Aleš a Cartouche-moc nádherný plemeník

No, to bude pro dnešek asi vše, jinak je bezva, že sem občas přispíváte s fotkama, koňouši jsou pěkní.Já sem občas taky něco šoupnu.

12.9.2006 09:30

janamalik napsal(a):
No, to bude pro dnešek asi vše, jinak je bezva, že sem občas přispíváte s fotkama, koňouši jsou pěkní.Já sem občas taky něco šoupnu.

tak přidávám našeho new koníka. Jmenuje se Baunty, ale říkáme jí Bobina a je to fakt kousek pořádné kobči.

12.9.2006 09:37

janamalik napsal(a):
tak přidávám našeho new koníka. Jmenuje se Baunty, ale říkáme jí Bobina a je to fakt kousek pořádné kobči.

ahoj janí, tak konečně jsem tě tu odchytla.Jsem ve škole, tak se dostanu na internet tak můžem pokecat. jak jsi se měla o prázdninách? a co koník? já jsem byla na prázdninách na severu a mám i nějaké fotky, ale budu muset asi přemluvit bráchu, aby mi to dal na nějaké cedečko, ráda bych ti je sem dala. tak se ozvi.

12.9.2006 09:42

ahoj janí, tak konečně jsem tě tu odchytla.Jsem ve škole, tak se dostanu na internet tak můžem pokecat. jak jsi se měla o prázdninách? a co koník? já jsem byla na prázdninách na severu a mám i nějaké fotky, ale budu muset asi přemluvit bráchu, aby mi to dal na nějaké cedečko, ráda bych ti je sem dala. tak se ozvi.

Ahoj Maruško, já se mám dobře, kobylka taky, ale prázdniny mi ještě neskončily, mám je až do října, ale opravdu si je užívám. Akorát jsem přijela z dovolené od moře. To máš dobrý, že teď jsi na netu, já jsem jen v kavárně, takže trošku spěchám, ale až budu v říjnu ve škole, tak pokecáme, ju. Mám spostu fotek z různých akcích, tak v říjnu to sem hodím. Zatim se měj hezky a pěkně se uč. Letím.Tak pá

12.9.2006 09:53

janamalik napsal(a):
Ahoj Maruško, já se mám dobře, kobylka taky, ale prázdniny mi ještě neskončily, mám je až do října, ale opravdu si je užívám. Akorát jsem přijela z dovolené od moře. To máš dobrý, že teď jsi na netu, já jsem jen v kavárně, takže trošku spěchám, ale až budu v říjnu ve škole, tak pokecáme, ju. Mám spostu fotek z různých akcích, tak v říjnu to sem hodím. Zatim se měj hezky a pěkně se uč. Letím.Tak pá

Dobře dobře, tak já tě budu v řínu čekat.

10.10.2006 13:20

janamalik napsal(a):
Maxik

Ahoj Janí, tak jsi ve škole???
Posílám ti tu fotku, jak jsem ti slíbila, jsem zvědavá, co na něj řekneš. Je hezký. Napsala jsem ti i e-mail, doufám že ti došel.

10.10.2006 17:23

Ahoj Janí, tak jsi ve škole???
Posílám ti tu fotku, jak jsem ti slíbila, jsem zvědavá, co na něj řekneš. Je hezký. Napsala jsem ti i e-mail, doufám že ti došel.

Ahoj Mery, díky moc za meilíka, docela jsem se pobavila.Taky jsem ti tam něco poslala, doufám, že se to bude taky líbit.
Jinak jak jsem slíbila zase já, přidám nějaká fota z různých akcí.
Takže začnu Castrem
Trenink

10.10.2006 17:25

janamalik napsal(a):
Ahoj Mery, díky moc za meilíka, docela jsem se pobavila.Taky jsem ti tam něco poslala, doufám, že se to bude taky líbit.
Jinak jak jsem slíbila zase já, přidám nějaká fota z různých akcí.
Takže začnu Castrem
Trenink

.

10.10.2006 17:27

janamalik napsal(a):
.

Anna a West při jízdě zručnosti

10.10.2006 17:28

janamalik napsal(a):
Anna a West při jízdě zručnosti

sekání melounů

10.10.2006 17:29

janamalik napsal(a):
sekání melounů

já a Šňupík

10.10.2006 17:32

janamalik napsal(a):
já a Šňupík

Tenhle by se ti mohl tay líbit!Jinak ten koník na tvé fotce je pěkňoučký, je to zajímavé u té vody!

10.10.2006 17:34

janamalik napsal(a):
Tenhle by se ti mohl tay líbit!Jinak ten koník na tvé fotce je pěkňoučký, je to zajímavé u té vody!

Parkury Páterov

10.10.2006 17:35

janamalik napsal(a):
Parkury Páterov

.

10.10.2006 17:37

janamalik napsal(a):
.

Parkury St. Boleslav

10.10.2006 17:38

janamalik napsal(a):
Parkury St. Boleslav

.

10.10.2006 17:40

janamalik napsal(a):
.

No a taky něco z dostihů - Praha Chuchle
Nádherný Scyris

10.10.2006 17:41

janamalik napsal(a):
No a taky něco z dostihů - Praha Chuchle
Nádherný Scyris

Laureat.

10.10.2006 17:45

janamalik napsal(a):
Laureat.

No a nesmím zapomenout ještě sem přišoupnout zase jednu fotečku s Bončou

25.10.2006 08:35

janamalik napsal(a):
Maxik

ahoj jani, tak jsem koukala, že jsi včera byla.Pěkné fotky z hubertů, hlavně ten konvičkový parkur, co to je?A jak se má bony?.My budeme mít konečně teď pár dní prázdnin ve škole. tak se těším, že si odpočinu, je to hrozný ta škola, nebaví mě to už.Radši bych byla někde u koní.

25.10.2006 11:34

pribylova petra napsal(a):

Ahojky, taky přidám pár nových fotek kobči Adély

25.10.2006 11:37

peta pribylova napsal(a):
Ahojky, taky přidám pár nových fotek kobči Adély

25.10.2006 11:42

evush2010 napsal(a):
Shaves

A1/1 faberge

25.10.2006 11:44

evush2010 napsal(a):
Elba

její syn Elmont

25.10.2006 11:46

evush2010 napsal(a):
její syn Elmont

Všichni z jk "u Evush" v říčanech. Faberge a Elmont jsou na prodej. Vice info na www.evush.estranky.cz

25.10.2006 17:46

ahoj jani, tak jsem koukala, že jsi včera byla.Pěkné fotky z hubertů, hlavně ten konvičkový parkur, co to je?A jak se má bony?.My budeme mít konečně teď pár dní prázdnin ve škole. tak se těším, že si odpočinu, je to hrozný ta škola, nebaví mě to už.Radši bych byla někde u koní.

Teda, vy se máte, takhle prázdninovat, tak si to užij. Tady mají děcka taky prázdniny. Bonča se má dobře, je spokojená, pěkně napapkaná, zdravíčko jí taky slouží(musím zaťukat), co víc si přát. Ten konvičkový parkur byl na Hubertu ve Vrutici. Většině koním to dělalo trošku problémy, ale ta překážka vypadala pěkně. Loni měli ve Vrutici " Vrutické CSIO ", taky povedené. To jsem tam byla s Bončou. Letos už jsem jí dala klid, tak tam vyrazíme zase až příští rok. Je tam vždy bezva atmosféra, hlavně ten soud, to se chlámu ještě druhý den

25.10.2006 17:50

peta pribylova napsal(a):

Ahojky Petí, moc hezké fotečky, ty se teda činíš. Aduš vypadá moc dobře! Bonča je teď jak medvídek, tlusťoučká a chlupatá, úplný Méďa Béďa

25.10.2006 17:52

janamalik napsal(a):
Ahojky Petí, moc hezké fotečky, ty se teda činíš. Aduš vypadá moc dobře! Bonča je teď jak medvídek, tlusťoučká a chlupatá, úplný Méďa Béďa

.

25.10.2006 22:32

janamalik napsal(a):
Maxik

Tady je konik jmenem Gino.Kdysi jsem ho opecovavala a jezdila ho.Ted uz je davno prodan,ani nevim presne kam..Je to uz dlouho.Ale moc mi chybi...

25.10.2006 22:36

janamalik napsal(a):
Maxik

A tady jsou tri hrebecci pana Vejmelka u ktereho mam ustajeneho kone.
Z leva Guliver,Orlando a Otík.(ten malej prcek je muj synovec)

25.10.2006 22:45

janamalik napsal(a):
Maxik

No a konečně můj Royamix.Sluníčko mého života..

26.10.2006 10:04

janamalik napsal(a):
Maxik

slavný kun jménem Slavný

1.11.2006 08:50

janamalik napsal(a):
Teda, vy se máte, takhle prázdninovat, tak si to užij. Tady mají děcka taky prázdniny. Bonča se má dobře, je spokojená, pěkně napapkaná, zdravíčko jí taky slouží(musím zaťukat), co víc si přát. Ten konvičkový parkur byl na Hubertu ve Vrutici. Většině koním to dělalo trošku problémy, ale ta překážka vypadala pěkně. Loni měli ve Vrutici " Vrutické CSIO ", taky povedené. To jsem tam byla s Bončou. Letos už jsem jí dala klid, tak tam vyrazíme zase až příští rok. Je tam vždy bezva atmosféra, hlavně ten soud, to se chlámu ještě druhý den

Hoj jani, tak prázdniny utekly a já zase trapčím ve škole a ještě je venku taková zima, brrr.já tohle počasí nesnášim, jak ty?
dám ti sem ješte tuhle fotku černého, ale nevím jak to bude vidět, protože já nejsem fotograf

1.11.2006 08:51

Hoj jani, tak prázdniny utekly a já zase trapčím ve škole a ještě je venku taková zima, brrr.já tohle počasí nesnášim, jak ty?
dám ti sem ješte tuhle fotku černého, ale nevím jak to bude vidět, protože já nejsem fotograf

hm, přesně jak jsem čekala, moc to vidět není.

1.11.2006 12:55

hm, přesně jak jsem čekala, moc to vidět není.

Nazdar školačko Máš pravdu, vidět to moc není, ten koníček je tam trošku jako bleška. Už je listopad, tak hold ta zima musí být. Já přidám nějaké veselejší a barevnější fotky, páč jsem o víkendu zase s Bončou řádila a pravda je, že barevný podzim je letos moc hezký, tak toho taktéž musím využít

1.11.2006 12:56

janamalik napsal(a):
Nazdar školačko Máš pravdu, vidět to moc není, ten koníček je tam trošku jako bleška. Už je listopad, tak hold ta zima musí být. Já přidám nějaké veselejší a barevnější fotky, páč jsem o víkendu zase s Bončou řádila a pravda je, že barevný podzim je letos moc hezký, tak toho taktéž musím využít

.

1.11.2006 13:02

janamalik napsal(a):

No a ještě jedna, která Bonču naprosto vystihuje: kůň český zvědavý

1.11.2006 17:33

janamalik napsal(a):
Maxik

Kobylka Šína,už tu je jednou,ale toto je hezčí foteška...

1.11.2006 17:34

janamalik napsal(a):
Maxik

Seilinka po práci...

1.11.2006 17:35

janamalik napsal(a):
Maxik

Toto je krásné hříbátko,kdysi dávno jsem ho našla na netu...

1.11.2006 18:10

amidala napsal(a):
Kobylka Šína,už tu je jednou,ale toto je hezčí foteška...

Má krásně hustou hřívu

7.11.2006 18:16

janamalik napsal(a):
Maxik

For Mery: jak jsem ti slíbila, dávám ti sem nějaké fotečky z toho kurzu přirozené komunikace, doufám, že se ti budou líbit. Bylo to docela pěkné
Sigi se předváděl

7.11.2006 18:19

janamalik napsal(a):
For Mery: jak jsem ti slíbila, dávám ti sem nějaké fotečky z toho kurzu přirozené komunikace, doufám, že se ti budou líbit. Bylo to docela pěkné
Sigi se předváděl

.

7.11.2006 18:22

janamalik napsal(a):
.

kamarádka s kobylkou

7.11.2006 18:23

janamalik napsal(a):
kamarádka s kobylkou

7.11.2006 18:25

janamalik napsal(a):

Ještě jeden místní ksychtík

7.11.2006 18:28

janamalik napsal(a):
Ještě jeden místní ksychtík

No, když už jsem se tak rozjela, přihodím ti sem i fotečky z Chuchle z minulého týdne -CENA PREZIDENTA. Dostala jsem lístky, tak jsem tam na chvíli jukla

7.11.2006 18:29

janamalik napsal(a):
No, když už jsem se tak rozjela, přihodím ti sem i fotečky z Chuchle z minulého týdne -CENA PREZIDENTA. Dostala jsem lístky, tak jsem tam na chvíli jukla

Krásná Ready For Life

7.11.2006 18:31

janamalik napsal(a):
Krásná Ready For Life

A poslední: Vítěz Dare Devil

15.11.2006 12:18

janamalik napsal(a):
A poslední: Vítěz Dare Devil

Ahoj jani, omlouvám se, že jsem nenapsala dřív ale tady jsou vždycky počítače ve škole obsazené a já nemám šanci dostat se na internet. dneska nám odpadl tělák, tak konečněěě! trošku to tu proserfuju a pak pujdu domů.Díky za ty fotky. můžu se tě zeptat, co jste tam všecko dělali? ty fotky z dostihů jsou bezva, hlavně ta redy f.l., tu jedinou znám z tv, ale jinak mi dostiháci moc neříkají Ty jo, dneska je docala i hezké počasí, ve 3 mám rande, tak se těším, že někam vyrazím. tak napiš. ahoj Maruše

15.11.2006 12:52

Ahoj jani, omlouvám se, že jsem nenapsala dřív ale tady jsou vždycky počítače ve škole obsazené a já nemám šanci dostat se na internet. dneska nám odpadl tělák, tak konečněěě! trošku to tu proserfuju a pak pujdu domů.Díky za ty fotky. můžu se tě zeptat, co jste tam všecko dělali? ty fotky z dostihů jsou bezva, hlavně ta redy f.l., tu jedinou znám z tv, ale jinak mi dostiháci moc neříkají Ty jo, dneska je docala i hezké počasí, ve 3 mám rande, tak se těším, že někam vyrazím. tak napiš. ahoj Maruše

Ahojky! na chvilku se sem k vám vtírnu! jak tam byly fotečky z Páterova nemáte ještě další? My tam jezdíme taky, ale letos sem nějak nestíhala fotit...Dík kdyžtak na mail! Díky Vám moc

15.11.2006 13:04

brodska napsal(a):
Ahojky! na chvilku se sem k vám vtírnu! jak tam byly fotečky z Páterova nemáte ještě další? My tam jezdíme taky, ale letos sem nějak nestíhala fotit...Dík kdyžtak na mail! Díky Vám moc

Pro Brodska: ahojky, ano něco tu mám, tak to pošlu na meilíka. Já jsem tam byla zrovna ten den, co se stalo to neštěstí s tou holčinou, jak jí kopl koník do hrudi a ona to myslím nepřežila. Bylo to opravdu hrozné a já blbec ještě parkovala hned vedle No to je tak, že já jednou někam vyrazim a hned tohle.Ale jinak to tam mám moc ráda, je tam moc hezké prostředí. A ve Staré Bouli je to taky super.

15.11.2006 13:30

pro Mery: no ahoj, konečně jsi se taky ozvala. Jo jo, dneska je konečně krásný den a svítí puňťa. Já za chvilinku jedu domů, takže si ten hezoučký den taky užiju plnými doušky. Máme tento týden jen 2 dny učení, takže to je paráda, být jen 2 dny ve škole .
Teda, ty takhle randíš, jo! Já jsem nedávno vytáhla přítele taky na koníky a od té doby se mě pořád ptá, kdy bude moci zase přijet za Bončou. Nějako se padli do oka.Což já jsem opravdu ráda
Na tom kurzu jsme brali vše možné, ale hlavně ,jak správně má vypadat provazovka na koni, tak, aby plnila svůj účel. No a když jsem to viděla, zjistila jsem, že, tak jak to dělám já a jakou mám na Bonču ohlávku, tak to je přesně to špatně Tak se člověk alespoň trošku přiučil. Pak nás tam učili takové ty základy a ty první Parelliho hry, aby tě koníček taky trochu vnímal.
Posílám nějaké fotečky. Dávala jsem jí popást na pastvinu, protože ten výběh, co má u boxíku už má pěkně vypasený, ale zase má tu výhodu, že tam může být furt a když prší, tak si prostě zaleze domů

15.11.2006 13:32

janamalik napsal(a):
pro Mery: no ahoj, konečně jsi se taky ozvala. Jo jo, dneska je konečně krásný den a svítí puňťa. Já za chvilinku jedu domů, takže si ten hezoučký den taky užiju plnými doušky. Máme tento týden jen 2 dny učení, takže to je paráda, být jen 2 dny ve škole .
Teda, ty takhle randíš, jo! Já jsem nedávno vytáhla přítele taky na koníky a od té doby se mě pořád ptá, kdy bude moci zase přijet za Bončou. Nějako se padli do oka.Což já jsem opravdu ráda
Na tom kurzu jsme brali vše možné, ale hlavně ,jak správně má vypadat provazovka na koni, tak, aby plnila svůj účel. No a když jsem to viděla, zjistila jsem, že, tak jak to dělám já a jakou mám na Bonču ohlávku, tak to je přesně to špatně Tak se člověk alespoň trošku přiučil. Pak nás tam učili takové ty základy a ty první Parelliho hry, aby tě koníček taky trochu vnímal.
Posílám nějaké fotečky. Dávala jsem jí popást na pastvinu, protože ten výběh, co má u boxíku už má pěkně vypasený, ale zase má tu výhodu, že tam může být furt a když prší, tak si prostě zaleze domů

v pozadí by měla být možná vidět i ta duha

15.11.2006 13:33

janamalik napsal(a):
v pozadí by měla být možná vidět i ta duha

16.11.2006 06:43

janamalik napsal(a):

taky přispěju naší Frísulkou

16.11.2006 06:44

nightdevil napsal(a):
taky přispěju naší Frísulkou

a mým valáškem

19.11.2006 21:17