Jezdíte se svými dětmi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2008 12:36

Dobrý den,
moje dcerka podědila po mě lásku ke zviřatům a mě se splnil sen , jezdíme spolu,,

14.4.2008 13:02

machacka napsal(a):
Dobrý den,
moje dcerka podědila po mě lásku ke zviřatům a mě se splnil sen , jezdíme spolu,,

Ahojik....kez by se mi to take splnilo. Mám tříměsíční dcerku Justýnku,a uz ji vybiram ponicka :) :),jsem asi blázen. Jinak doma mame dva koně. Pacek Janíík

14.4.2008 13:20

bordeauxx napsal(a):
Ahojik....kez by se mi to take splnilo. Mám tříměsíční dcerku Justýnku,a uz ji vybiram ponicka :) :),jsem asi blázen. Jinak doma mame dva koně. Pacek Janíík

Tak já mám dvouletou dceru, koně se jí moc líbí ale zda bude chtít do sedla se uvidí. Letos si připravím poníka a příští rok bych ji chtěla dát do sedla. Původně jsem chtěla už letos, ale čekám druhé.Ale co zdědila po nás obou to jsou auta.Chlapové auto chodí osypávat pískem a nehrne se do něj ale jakmile něco dělám se svým tak to hned asistuje, nemám šanci odjet bez ní. Strašně ráda se vozí hlavně vepředu, ale to s ní jen popojíždím u baráku když přeparkovávám jinak musí dozadu do sedačky. Když zavelím "jdeme auto" tak letí a už čeká u svých dveří. Ke koním chodí zatím jen k plotu a mluví na ně svou řečí. Mladá kobyla stojí na druhé straně a poslouchá ji, někdy to vypadá jak by jí něco důležitého vysvětlovala. Ale taky si moc přeju jednou s ní jezdit, snad se nám to povede. Loni se akorát svezla na kamarádčiné poničce a to zabořila pusu do hřívy, ale neprotestovala.

14.4.2008 13:22

bordeauxx napsal(a):

Ahoj,my taky jezdíme všicí,manžel,dcerka i já.Takhle občas blbnou.Já jezdím za nima,tak nésu na fotce.

15.4.2008 16:09

jaruska napsal(a):
Ahoj,my taky jezdíme všicí,manžel,dcerka i já.Takhle občas blbnou.Já jezdím za nima,tak nésu na fotce.

Dobrý den, zaujala mě vaše dcerka, kolik ji je let a nenapsala by jste mi vaš email, ráda bych se třeba poradila, s malou začínáme. Je ji 6 let. Já jezdím 5 let rekreačně. Manžel se koní bojí, takže vše je na mě. Děkuji Dana

15.4.2008 17:30

machacka napsal(a):
Dobrý den, zaujala mě vaše dcerka, kolik ji je let a nenapsala by jste mi vaš email, ráda bych se třeba poradila, s malou začínáme. Je ji 6 let. Já jezdím 5 let rekreačně. Manžel se koní bojí, takže vše je na mě. Děkuji Dana

Dobrý den,jestli byl dotaz na mě,budu ráda,když napíšete,ráda se seznámím.
E-mail- spurkovi@volny.cz
Zdraví Jarča.

15.4.2008 19:44

jaruska napsal(a):
Dobrý den,jestli byl dotaz na mě,budu ráda,když napíšete,ráda se seznámím.
E-mail- spurkovi@volny.cz
Zdraví Jarča.

No,taky trochu jezdíme,jako rodinka,ale bez manžela - ten se bojí tak aspoň občas fotí.D.

15.4.2008 19:44

machacka napsal(a):

Dobrý den,
dcerka začala jezdit ve 4 letech, i když o ježdění je to spíš od 7-8 let, kdy jsou děti obratnější a lépe koně ovládají.
S dcerkou jsme začínali na lonži, na dobře přiježděném poníkovi. Poté se přidaly procházky na ruce do terénu, a dál na vodítku, kdy manžel vedl poníka ze sedla velkého koně. Nejdříve jsme učili poníka chodit při velkém koni bez jezdce, poté na něm začala jezdit dcerka i do terénu. Nyní v 6 letech jezdí na poníkovi sama, samozřejmě v doprovodu dospělého jezdce. Pokud to dcerku baví, tak jí v tom podporujte. Třeba přijdou i chvilky, kdy se jí nebude chtít jezdit, tak jí do toho nenutťe. Děti občas mají své období a ještě lepší pro ně je, když se můžou před někým předvést. To skáčou do sedla sami.
Můžete mi napsat i na mail: brouk@dobrovice.cz

S Jaruškou se dobře známe. Občas dědíme jezd. oblečení po malé Jarušce.

15.4.2008 20:06

marketka napsal(a):
Dobrý den,
dcerka začala jezdit ve 4 letech, i když o ježdění je to spíš od 7-8 let, kdy jsou děti obratnější a lépe koně ovládají.
S dcerkou jsme začínali na lonži, na dobře přiježděném poníkovi. Poté se přidaly procházky na ruce do terénu, a dál na vodítku, kdy manžel vedl poníka ze sedla velkého koně. Nejdříve jsme učili poníka chodit při velkém koni bez jezdce, poté na něm začala jezdit dcerka i do terénu. Nyní v 6 letech jezdí na poníkovi sama, samozřejmě v doprovodu dospělého jezdce. Pokud to dcerku baví, tak jí v tom podporujte. Třeba přijdou i chvilky, kdy se jí nebude chtít jezdit, tak jí do toho nenutťe. Děti občas mají své období a ještě lepší pro ně je, když se můžou před někým předvést. To skáčou do sedla sami.
Můžete mi napsat i na mail: brouk@dobrovice.cz

S Jaruškou se dobře známe. Občas dědíme jezd. oblečení po malé Jarušce.

také máme doma rajťácký dorost.

15.4.2008 20:32

toricon napsal(a):
také máme doma rajťácký dorost.

Jéé,kucííí,Vám to sluuuušíííí!!!!A mladej se tam koukám i směje,tak se nebojí!!!Super!

15.4.2008 20:45

jaruska napsal(a):
Jéé,kucííí,Vám to sluuuušíííí!!!!A mladej se tam koukám i směje,tak se nebojí!!!Super!

No když myslíš... Tady je jedna o něco málo starší. To jsme jezdili i se sirénou!

16.4.2008 12:40

toricon napsal(a):
No když myslíš... Tady je jedna o něco málo starší. To jsme jezdili i se sirénou!

No jo,no,i muži mají své dny!!!!Pod tou přilbou je jak dědeček hříbeček.

Přidejte reakci

Přidat smajlík