woldemortik
napsal(a):
zdar tak vytahuji akce tady na unás na jihu co se kde koná za huberty ci podzimní hry
nevim jestli to sem patri,ale v Záluží u Opalic se kona 4.nebo 5. VT drezury,az budu vedet presne tak napisu.Vim,že se jede DU(deti-uvodni) a DD(deti-druzstva),marti nechces prijet fotit?
kati
napsal(a):
nevim jestli to sem patri,ale v Záluží u Opalic se kona 4.nebo 5. VT drezury,az budu vedet presne tak napisu.Vim,že se jede DU(deti-uvodni) a DD(deti-druzstva),marti nechces prijet fotit?
ahoj jitu hrozně rada jen zjisti kdy presne kde to presne je aja prijedu a ráda nafotim
woldemortik
napsal(a):
je ja bych rada jela,ale jedu do zlina,ale mozna ne ze bych uz jela v patek a vsobotu do opalic
http://www.farmahelena.cz/index.htm Hubert u Tučap - Tábor
Super akce, minule jsme byli a nemůžem si ho vynachválit :-)
woldemortik
napsal(a):
jj taky jsem už na to kokala je to přístí víkend no určite se tam tavim tedka když mi nic do toho nevleze
Foto - Tučapy - Brandlín - Hubert
http://racina.rajce.idnes.cz/
kolca
napsal(a):
25.10. Hubert v Dobrošově u Milevska. Samostatný lot poníků, možno absolvovat s vodičem. Start ve 12hodin. Občerstvení zajištěno
Marti byla jsi dneska v tom Zaluží?my jsme byli asi posledni,Persi z toho byl celej nervni a vseho se bal,ale jako nase prvni zavody,sem byla spokojena.Byla si a fotila jsi?nejak jsem te tam nezahlidla.jedina fotka ktera se fotografovi povedla.
kati
napsal(a):
Marti byla jsi dneska v tom Zaluží?my jsme byli asi posledni,Persi z toho byl celej nervni a vseho se bal,ale jako nase prvni zavody,sem byla spokojena.Byla si a fotila jsi?nejak jsem te tam nezahlidla.jedina fotka ktera se fotografovi povedla.
ahoj jitu nebila jsem tam.jela jsem v sobotu večer do záblatí u prachatic možná jindy škoda
woldemortik
napsal(a):
jj sopni.až budeš vedet o nake akci tak pisni rada se zastavim fandit i fotit
vim o hubertu ted v sobotu v Jivne jestli to pisu dobre,melo by to bejt u Dobry vody.
kati
napsal(a):
vim o hubertu ted v sobotu v Jivne jestli to pisu dobre,melo by to bejt u Dobry vody.
ete nejakou
kati
napsal(a):
ete nejakou
marti jestli chces,tak se podivej na moje stranky dala jsem tam nejaky fotky ze zavodu. www.mezviratka.webgarden.cz
kati
napsal(a):
posouvam,kdyby nekdo vedel jeste o nejake akci.
Ahojík Jituš, tak jak je? Chystáte se na Huberta někde tam u vás? My k vám asi opravdu přibydem
zazika
napsal(a):
Ahojík Jituš, tak jak je? Chystáte se na Huberta někde tam u vás? My k vám asi opravdu přibydem
ahoj,jo jde to,ale dre to znas to.jo chystame se ted v sobotu do Jivna,tak doufam,ze to prezijem.No tak to bude dobry,cim vic nas tu budu tim lip,tak zavolej ale Vojtovi,no a co hrbatko?jeho fotky nemas?
kati
napsal(a):
ahoj,jo jde to,ale dre to znas to.jo chystame se ted v sobotu do Jivna,tak doufam,ze to prezijem.No tak to bude dobry,cim vic nas tu budu tim lip,tak zavolej ale Vojtovi,no a co hrbatko?jeho fotky nemas?
ahojky,tak jsme dnes uspesne prekonali huberta v Jivne,bylo to hezky,bylo nas asi 15.
dam par fotecek,moc jsem fotit nemohla jelikoz jsem byla furt v sedle
kati
napsal(a):
ahojky,tak jsme dnes uspesne prekonali huberta v Jivne,bylo to hezky,bylo nas asi 15.
dam par fotecek,moc jsem fotit nemohla jelikoz jsem byla furt v sedle
dalsi
kati
napsal(a):
ja a kamoska
Jo tak to ti věřím, že to muselo bolet, něco málo malýho mám :) Je to ten co stojí...