janda
napsal(a):
Ano Miloši - tak přesně tohle bych na koně nikdy nedala!!
Ale taky znám lidi co by neváhali.
P.S. když slečince ještě vymění ty gatě a botky, tak bude k sežrání a to doslova. Takový malý/velký "Máršmelouch"
Tahle má taky dost
memmory
napsal(a):
Jo já a růžová barva
Tak ta holka má dost
ja to docela chapu v pripade ze se jedna o male dite na ponikovy, to jsem i pro nekdy to vypada bozsky, ale na tohle zvire NE! Ja bych to na sveho rezateho hrebce nikdy nedala
toricon
napsal(a):
Tak o tohle se s vámi musím podělit. Ti Amíci jsou fakt divní...
Nevim, mě to teda nijak hrozné nepřijde. Každý máme jiný vkus a když se to slečně líbí tak co, přijde mi docela hloupé to soudit. Myslím, že důležitější je zda si s koníkem rozumí, barva výbavy je tomu koni šuma fuk.
lerry
napsal(a):
Nevim, mě to teda nijak hrozné nepřijde. Každý máme jiný vkus a když se to slečně líbí tak co, přijde mi docela hloupé to soudit. Myslím, že důležitější je zda si s koníkem rozumí, barva výbavy je tomu koni šuma fuk.
Tak tohle mi poslala kamarádka... Zajímalo by mě jakj člověk tohle navrhne, ale možná se mi to nelíbí jenom kvůli tomu, že nemám ráda růžovou...
skippka
napsal(a):
Tak tohle mi poslala kamarádka... Zajímalo by mě jakj člověk tohle navrhne, ale možná se mi to nelíbí jenom kvůli tomu, že nemám ráda růžovou...
skippka
napsal(a):
tibet
napsal(a):
Mozna jsem divna, ale tohle si na ponikovy predstavit dokazu s nejakym 4 lety mimem
Říkám, já jsem rozenej antirůžovej typ, tudíž se mi to nelíbí, ale jak tu někdo psal každý má jiný vkus Já bych si to na koně nedala :) Tady jeden růžovej poník
toricon
napsal(a):
Já jsem docela pro, mě se rozsvícení soutěže takovými věcmi dost líbí a je to hodně vyzývavé ale alespoň na sebe víc upozorní, než být v nějakých nenápadných barvách. Já sama se oblékám a mé koníky do barev a nejlépe do těch které u někoho jiného jen tak neuvidím, takže jsem zvolila oranžovou a stejně už jí dost potkávám. třeba na fotce mě spíš fascinuje než nějaká barva to že holčina jede na o hlávce nebo bosalu nebo co to je :-) a vidět je takhle někde tak jim jen držím palečky
iriska
napsal(a):
Já jsem docela pro, mě se rozsvícení soutěže takovými věcmi dost líbí a je to hodně vyzývavé ale alespoň na sebe víc upozorní, než být v nějakých nenápadných barvách. Já sama se oblékám a mé koníky do barev a nejlépe do těch které u někoho jiného jen tak neuvidím, takže jsem zvolila oranžovou a stejně už jí dost potkávám. třeba na fotce mě spíš fascinuje než nějaká barva to že holčina jede na o hlávce nebo bosalu nebo co to je :-) a vidět je takhle někde tak jim jen držím palečky
Hihi,Miloš,Ty to třeba odsuzuješ,mě se to taky nelíbí,ale kdyby uviděla to růžový sedýlko moje holka,vsadím klobouk,že by to chtěla na kobylku!!!!
Ty děti jsou prostě jiný a nemůžeš jim zas až tak moc diktovat,já vždycky dávám možnost výběru.Ale jsem ráda,že v Bazáru,když jsme pro ponici sedýlko kupovali,bylo jen krááásně hnědý.
A fakt taky víc řeším to,jak se to dítě ke koníkovi chová než to,co mají oba na sobě.
jaruska
napsal(a):
Hihi,Miloš,Ty to třeba odsuzuješ,mě se to taky nelíbí,ale kdyby uviděla to růžový sedýlko moje holka,vsadím klobouk,že by to chtěla na kobylku!!!!
Ty děti jsou prostě jiný a nemůžeš jim zas až tak moc diktovat,já vždycky dávám možnost výběru.Ale jsem ráda,že v Bazáru,když jsme pro ponici sedýlko kupovali,bylo jen krááásně hnědý.
A fakt taky víc řeším to,jak se to dítě ke koníkovi chová než to,co mají oba na sobě.
Nazdar osobo!Ale třeba by Tě taky Jaruška překvapila
Pozdravuj jí,holku správňáckou
sccary
napsal(a):
tak takovy kalhoty jako na 3 fotce od vrchu byly nedavno na aukru a ted sou na bazosi
tak já sem asi divná, ale mě se ta růžová na prvním obrázku líbí..růžovou nenosim,ale mám jí ráda...je to to samý jako když kámoška říká, že hrozná je zelená
a pro někoho je v pohodě...mně víc dráždí oči, když má někdo sladěný i oblečení...takže mi vadí to růžový triko na holčině
elise
napsal(a):
tak já sem asi divná, ale mě se ta růžová na prvním obrázku líbí..růžovou nenosim,ale mám jí ráda...je to to samý jako když kámoška říká, že hrozná je zelená
a pro někoho je v pohodě...mně víc dráždí oči, když má někdo sladěný i oblečení...takže mi vadí to růžový triko na holčině
ty jo,tak takhle přeslazený jako vypadají tihle koníci v růžové nejsou ani koně co se prodávají s barbínama
causinka2
napsal(a):
ty jo,tak takhle přeslazený jako vypadají tihle koníci v růžové nejsou ani koně co se prodávají s barbínama
mě to příjde roztomilé..:)ale opravdu jen když je dítě a nějaky poncl...:)tak to musi vypadat kouzelně..:)nevim ale me selíbí takové zářivé barvy třeba na černyho bílá nebo žlutá já osoubně toho mého ladím do červené a to je hnědák..:)na závody premyslim tu žlutou..:)na které si hodne dlouho pockam:D
toricon
napsal(a):
kuchnu! Miloše a Jitku Já najdu takovejch pěknejch věcí a oni to tady strčí za mně, no že se nestydíte
tak aspoň jedno co teda jakože nemáte
A vás dva vykuchám
asharka
napsal(a):
kuchnu! Miloše a Jitku Já najdu takovejch pěknejch věcí a oni to tady strčí za mně, no že se nestydíte
tak aspoň jedno co teda jakože nemáte
A vás dva vykuchám
Promiň že jsem tě předběhl, ale já jsem si fakt nemohl pomoct. Když jsi mi to poslala přes ICQ, tak mi to zvedlo náladu a zlepšilo do té doby pokažený den. Takovéhle perly opravdu patří zveřejnit.
toricon
napsal(a):
Promiň že jsem tě předběhl, ale já jsem si fakt nemohl pomoct. Když jsi mi to poslala přes ICQ, tak mi to zvedlo náladu a zlepšilo do té doby pokažený den. Takovéhle perly opravdu patří zveřejnit.
J8 mám jednu, tu nejlepší, která vítězí. doufám že tady na fauně z toho něco bude, protože je to fakt špica... J8 z toho málem učůrávala smíchy
asharka
napsal(a):
J8 mám jednu, tu nejlepší, která vítězí. doufám že tady na fauně z toho něco bude, protože je to fakt špica... J8 z toho málem učůrávala smíchy
ja teda se jako priznam je mi uz 22 ale kdybych mela kobylku (jako ze ja nikdy snad kobylku mit nebudu, jsem na hodny valášky) tak bych ji klidne sladila tak jako na fotce z equiservisu... ale vystroj jako takova (sedlo uzdecka) vzdy bud hneda nebo cerna.... nenavidim synteticke uzdecky v barvach bordo, nebo modra,.. je to hnus...
kovbojicek
napsal(a):
ja teda se jako priznam je mi uz 22 ale kdybych mela kobylku (jako ze ja nikdy snad kobylku mit nebudu, jsem na hodny valášky) tak bych ji klidne sladila tak jako na fotce z equiservisu... ale vystroj jako takova (sedlo uzdecka) vzdy bud hneda nebo cerna.... nenavidim synteticke uzdecky v barvach bordo, nebo modra,.. je to hnus...
věc názoru ty syntetický uzdečky mi taky lezou krkem, ale co nesnáším, je růžová
na foto set uzdečky, otěží a martingalu
asharka
napsal(a):
věc názoru ty syntetický uzdečky mi taky lezou krkem, ale co nesnáším, je růžová
na foto set uzdečky, otěží a martingalu
ale tak to je stejne urceny pro deti, ja mam treba cisteni pastelove modry, protoze to je proste je hezka barva.. ale na kone jako takovyho mam bezovou (decka a ted prijde i čabraka)... a zelenou (ohlavka, vazák, čabraka...) je to ryzak a moc mu to slusi....
nevim v kterym tematu na faune to bylo, ale tam holka ladila do vinove, ale vsechno opravdu vsechno a to je dost priserny.--
spolužačky segra ma bilyho ponika-hřebce a závodní výstroj má bledě modrou (uzdečku a sedlo černé) a vypada to moc hezky...
ja ted touzim po hnedozelenych šlachovkách od kentauru... ale to je palka....
kovbojicek
napsal(a):
ale tak to je stejne urceny pro deti, ja mam treba cisteni pastelove modry, protoze to je proste je hezka barva.. ale na kone jako takovyho mam bezovou (decka a ted prijde i čabraka)... a zelenou (ohlavka, vazák, čabraka...) je to ryzak a moc mu to slusi....
nevim v kterym tematu na faune to bylo, ale tam holka ladila do vinove, ale vsechno opravdu vsechno a to je dost priserny.--
spolužačky segra ma bilyho ponika-hřebce a závodní výstroj má bledě modrou (uzdečku a sedlo černé) a vypada to moc hezky...
ja ted touzim po hnedozelenych šlachovkách od kentauru... ale to je palka....
takový ty světloounce pistáciově zelený? Ty sou boží, z těch nemůžu
Přikládám další věc, třeba se někomu zalíbí, já z ní málem spadla ze židle smíchy
radule
napsal(a):
...asharka kde to beres?
ja jsem vazne divna,.. to kytickovany je docela vtipny... predstavte si nejaky super parkurovy zavody, kde unove vystupuji z metalizou politych celolaminatovych přepravníku povetsinou v dekach od HKM , ti odvaznejsi maji nejnovejsi zeleno hnede karo a do toho prijede neco takovyho:-D
kovbojicek
napsal(a):
ja jsem vazne divna,.. to kytickovany je docela vtipny... predstavte si nejaky super parkurovy zavody, kde unove vystupuji z metalizou politych celolaminatovych přepravníku povetsinou v dekach od HKM , ti odvaznejsi maji nejnovejsi zeleno hnede karo a do toho prijede neco takovyho:-D
...dani nejses divna, deka se me taky libi, a ten ruzovej set by se me hodil jako vtipnej darek...
radule
napsal(a):
...asharka kde to beres?
ruzova je ruzova, ale tohle je moc i na silny zaludek...
kovbojicek
napsal(a):
ja tak nejak ani nechapu vyznam...
ti co maji radi kuzi a zaroven ruzovou:-D
http://i6.ebayimg.com/01/i/000/ca/24/bdd7_1.JPG
kovbojicek
napsal(a):
radule tak ten setik ale v cerveny jsem nasla na e-bay
http://item.express.ebay.com/
Sporting-Goods_Equestrian_Equestrian-Accessories_
Pink-Race-Bridle-Reins-Yoke-Rings-Equine-Horse-
Tack_W0QQitemZ300184334184QQihZ020QQptdn
ZEquestrianQ20AccessoriesQQddnZSporting
Q20GoodsQQadnZEquestrianQQptdiZ139
5QQddiZ577QQadiZ1384QQcmdZExpressItem
(je to jeden odkaz:-)
toricon
napsal(a):
Většina věcí co tu házíte je špatná pro vás jen proto že je růžová. Já bych děcku na bílého poníka klidně růžovou dala - ta první fotka mi nepřipadá ničím závadná. Kde je psaný že termo deka musí být modrá nebo hnědá? Já mám na valacha šedo-růžovou ohlávku a vodítko a připadá mi to na něm moc hezké, kdybych měla kobylu tak jí nechám ušít i hnědo-růžovou deku....
Jediné co mě tu dost šoklo je ten chudák navlečený v baletním....
spirit
napsal(a):
Většina věcí co tu házíte je špatná pro vás jen proto že je růžová. Já bych děcku na bílého poníka klidně růžovou dala - ta první fotka mi nepřipadá ničím závadná. Kde je psaný že termo deka musí být modrá nebo hnědá? Já mám na valacha šedo-růžovou ohlávku a vodítko a připadá mi to na něm moc hezké, kdybych měla kobylu tak jí nechám ušít i hnědo-růžovou deku....
hm, tak mrkej na tohle, líbí?
Série fakt prazvláštních sleazy, fakt mně dostaly
asharka
napsal(a):
hm, tak mrkej na tohle, líbí?
Série fakt prazvláštních sleazy, fakt mně dostaly
a ještě jedno nádherné
spirit
napsal(a):
Noooo něco je fakt mazec, ale je jasný že je na každým co si na toho svýho koně vrazí, já jsem se taky bránila červený pač mám valacha, že bude vypadat jak buznička, je s mírou to jde a sluší mu to, teda alespon podle mě:) jinak ten hit šedo růžové a taky hnědo tyrkysové je ted velký hit...ale člověk musí vzážit co se na koně hodí...ale pobavili jste mě
klawdie
napsal(a):
Noooo něco je fakt mazec, ale je jasný že je na každým co si na toho svýho koně vrazí, já jsem se taky bránila červený pač mám valacha, že bude vypadat jak buznička, je s mírou to jde a sluší mu to, teda alespon podle mě:) jinak ten hit šedo růžové a taky hnědo tyrkysové je ted velký hit...ale člověk musí vzážit co se na koně hodí...ale pobavili jste mě
tak dejme tomu šedá s růžovejma drobnostma nebo ta tyrkysovo-hnědá, to bych ještě snesla, ale ty šílený celorůrožový nebo duhový věci mně dostávaj viz. to sleazy úplně na konci
přidávám vělmi pěkné dostihové sedlo
kovbojicek
napsal(a):
TaK tahle deka se mi líbí snad nejvíc ze všech dek....
Růžová je celkem fajné barva. A když se dá dohromady se šedou, tak uslintávám .
Ale osobně bych chtěla mít koníka (do westernu) do bílo vínové... Ale když to nedopadne, naštvaná nebudu
asharka
napsal(a):
tak dejme tomu šedá s růžovejma drobnostma nebo ta tyrkysovo-hnědá, to bych ještě snesla, ale ty šílený celorůrožový nebo duhový věci mně dostávaj viz. to sleazy úplně na konci
přidávám vělmi pěkné dostihové sedlo
Tak sedlo pro show. které by se mi celkem líbilo je toto.... Ale asi bych v něm nejezdila do lesa, ještě bych ho chudinku zničila.... Vám se nelíbí? Mě jo, asi jsem ujetá
dominika
napsal(a):
Tohle jsem na koně dávali před závodama,když byli umití a aby měli hřvu na jednu stranu ,tedy to ještě když jsem dělala na westernovém ranči.Říkali jsem tomu "šprcka na koně" je to i na celého koně aby se před závody neumazal,celkem praktická věc.
Jasně, tohle všechno vím, mně spíš dostaly ty barvy
arnishei
napsal(a):
Tak takových sedel je plný eBay, nad tím už se ani nepozastavuju
santosek
napsal(a):
Bože můj!tak snad tohle nebude po mně nikdo chtít!Jinak jak je ta deka s kytičkama, tak v Dancu jsem viděla téměř takovou podsedlovku a ještě šílenější dečku v růžové barvě.Bohužel i takové značky jako HKM nebo Euro Star, se začínají k takovým výstřednostem taky uchylovat....prohlížela jsem podsedlovky a některé variace fakt děsný.Pro nejmenší třeba pěkný, ale nic se nemá přehánět....
michaela z
napsal(a):
Bože můj!tak snad tohle nebude po mně nikdo chtít!Jinak jak je ta deka s kytičkama, tak v Dancu jsem viděla téměř takovou podsedlovku a ještě šílenější dečku v růžové barvě.Bohužel i takové značky jako HKM nebo Euro Star, se začínají k takovým výstřednostem taky uchylovat....prohlížela jsem podsedlovky a některé variace fakt děsný.Pro nejmenší třeba pěkný, ale nic se nemá přehánět....
Hej lidi a kde to na ebay hledáte?? Protože já si tam nalistuju jezdectví a objeví se mi to úplně stejně jako na aukru a sedlo tam je akorát jedno, jinak samý blbosti, který bych si přes bazar net nikdy nekoupila (třeba nylonová ohlávka, kterou seženu za 150 Kč)... chjo.
toricon
napsal(a):
Hmm takovou přilbu jsem si vždycky přála
arnishei
napsal(a):
Hmm takovou přilbu jsem si vždycky přála
Vysoce módní sedlo
arnishei
napsal(a):
Vysoce módní sedlo
A aby koníček nemusel papinkat z obyčejného kyblíčku, tak může mít i růžovoučký
arnishei
napsal(a):
Tož už jsem na to přišla. Když si přepočtu poštovné za 15 kg sedlo, přijde mě na 1800 Kč, k tomu připočtu cenu sedla, tak mě pořád vyjde na 1/3 ceny, než když ho koupím tady. Ty češi jsou hrozný vyděrači, to vám povím !!
arnishei
napsal(a):
Našla jsem dokonce celou růžovoučkou sadu
arnishei
napsal(a):
Co takhle pistácie?? Dostala jsem nehoráznou chuť na zmrzku.....
arnishei
napsal(a):
Tak a ještě zvony Mám už brzdit?
arnishei
napsal(a):
Tak a ještě zvony Mám už brzdit?
Ovšem pozor! Teď se podržte!!
arnishei
napsal(a):
Ovšem pozor! Teď se podržte!!
A pro velký úspěch ještě v modré
ladys
napsal(a):
Tak to je mazec..... Chachááááá
Jsem se rozjela, co? Dala jsem na ebay do vyhledavače pink a už to jede Ovšem to zelenočerné sedlo je taky husté. Teda pěkně děkuji ani zadarmo
toricon
napsal(a):
pro milovníky šedorúžové
arnishei
napsal(a):
A pro velký úspěch ještě v modré
I když ty modrý nejsou špatný
Je fakt že se mi většina těch věcí nelíbí asi protože jsou růžový a já nejsem růžový typ, ale třeba ta kombinace jak je tu růžovo-šedá taky není špatná, dokázaba bych si jí na scém hřebčákovi představit, ale nedala bych mu jí... Jsem na oranžovou. A myslím, že mlaďochovi sekne. Měnit zatím nebudu (ani bych na to neměla )
ladys
napsal(a):
Heh, asi koukám, že zůstanu u hnědé.... Pro jistotou
Taky se chystám jít s kobylou do hnědé
Tady vysoce méodní srdíčkové blinkersy, škoda, že to není vyfocené na koni, to by bylo lepší.
skippka
napsal(a):
I když ty modrý nejsou špatný
Je fakt že se mi většina těch věcí nelíbí asi protože jsou růžový a já nejsem růžový typ, ale třeba ta kombinace jak je tu růžovo-šedá taky není špatná, dokázaba bych si jí na scém hřebčákovi představit, ale nedala bych mu jí... Jsem na oranžovou. A myslím, že mlaďochovi sekne. Měnit zatím nebudu (ani bych na to neměla )
Tak já mám růžovou ráda, popravdě růžová je asi nejčastější barva u mě ve skříni Na koni se mi líbí jen ta světlá v kombinaci s tou šedou a jednině na ohlávce, vodítku, možná ještě podsedlovce, ale aby měl kůň růžové sedlo, uzdečku a chrániče...co je moc, to je moc. A ta vyřvyná růžová se mi teda nelíbí na koni vůbec.
toricon
napsal(a):
Panenko skákavá! Kdybych tušil, jaké skvosty se tady sejdou, tak bych toto diskuzní téma pojmenoval ,,(H)různé příšernosti...." Tady přátelé, jen tak dál, mně osobně jste prodloužili život o pár týdnů!
Tak když už tak celé růžové, ne???
klawdie
napsal(a):
Teda vy jste pěkní hledači...zábavné..hele Ládys tady ta poslední sada působí jako vínová, tudíž to by bylo pěkné, ale jestli je to pink tak bléééé
no je pravda že růžovou bych si na koně nikdy nedala to by mi musela hlava upadmout.,ale neteré veci se mi líbí třev´ba to westernové sedlo.zeleno černý. nebo ty modrá zvony,jinak nic
toricon
napsal(a):
Tak tedy nad hodně věcmi jsem se dobře zasmála, s tím prodlouženým životem souhlasím .
Taky mám pár příšerností
lucky
napsal(a):
Tak tedy nad hodně věcmi jsem se dobře zasmála, s tím prodlouženým životem souhlasím .
Taky mám pár příšerností
lucky
napsal(a):
ale zase na straně druhé, nám se to třeba nemusí líbit, ale například některá sedla jsou přímo rychlostkářská na závody
lucky
napsal(a):
ale zase na straně druhé, nám se to třeba nemusí líbit, ale například některá sedla jsou přímo rychlostkářská na závody
jako růžovou taky nemusím, ale nahoře je slečna na rezavém koni, pokud vím, je to Slovenka, nevím jak se jmenuje už, ale viděla jsem ji mnohokrát na závodech na dost dobré ryzce A1/1 a ta byla vždycky čpičkově sladěná ona i kobyla a fakt budila pozornost, o což taky při rychlostkách jde.
tady třeba ten modrý komplet...no proč ne?
lucky
napsal(a):
jako růžovou taky nemusím, ale nahoře je slečna na rezavém koni, pokud vím, je to Slovenka, nevím jak se jmenuje už, ale viděla jsem ji mnohokrát na závodech na dost dobré ryzce A1/1 a ta byla vždycky čpičkově sladěná ona i kobyla a fakt budila pozornost, o což taky při rychlostkách jde.
tady třeba ten modrý komplet...no proč ne?
nebo je libo sedlo s bleděmodrou
lucky
napsal(a):
nebo je libo sedlo s bleděmodrou
a také s motýlkem! ..zase na druhé straně proč ne? Proti gustu žádný dišputát
...pro show
lucky
napsal(a):
a také s motýlkem! ..zase na druhé straně proč ne? Proti gustu žádný dišputát
...pro show
ale z baráku bych s tím asi nevyjela
jinak úplně nesnáším ta syntetická sedla
lucky
napsal(a):
ale z baráku bych s tím asi nevyjela
jinak úplně nesnáším ta syntetická sedla
některá fakt síla ..bléééé
lucky
napsal(a):
některá fakt síla ..bléééé
uf, to jsem se rozjela...tak další
lucky
napsal(a):
uf, to jsem se rozjela...tak další
uf...ještě mám jedno s hvězdičkami ...modré.....
lucky
napsal(a):
uf...ještě mám jedno s hvězdičkami ...modré.....
no, fakt tyhle barvy na sedle moc nemusím, ale některé jsem schopna ještě skousnout pro show na závody..to chápu, ale vyjet s tím normálně ven...ee
lucky
napsal(a):
no, fakt tyhle barvy na sedle moc nemusím, ale některé jsem schopna ještě skousnout pro show na závody..to chápu, ale vyjet s tím normálně ven...ee
A co takhle růžového koně?
skippka
napsal(a):
A co takhle růžového koně?
A co takhle růžový, CHLUPATÝ, kartáč? Dovedu si představit tento kartáč po jednom dni v našem erárním čištění:D ani výrobce by ho nepoznal
skippka
napsal(a):
A co takhle růžový, CHLUPATÝ, kartáč? Dovedu si představit tento kartáč po jednom dni v našem erárním čištění:D ani výrobce by ho nepoznal
Tak obávám se, že ten kartáč by byl pouze na jedno použití
Objevila jsem ještě jedno krásné sedlo, asi si ho budu přát na Vánoce
arnishei
napsal(a):
Tak obávám se, že ten kartáč by byl pouze na jedno použití
Objevila jsem ještě jedno krásné sedlo, asi si ho budu přát na Vánoce
Moc to není vidět, tak ještě jeden detailní záběr
arnishei
napsal(a):
Moc to není vidět, tak ještě jeden detailní záběr
Dečka
asharka
napsal(a):
Heej tak tuhle bych i klidně na toho ponclíka dala Sobě teda ne, nejsem pakouš, ale tak víte co
Jo a k té dece ještě to růžové sedlo s uzdečkou, ty kytičkové zvony a tu přilbu s květinkama Ještě tuhle síť na seno ladící ke zvonům, no to byste byli spolu s poníkem hotové květinové děti
arnishei
napsal(a):
Reagovala jsem na Hanku. Takže tu byla řeč o jejím poníkovi nebo prostě o tom, o kterém psala ona. Proč?
Heej tak tuhle bych i klidně na toho ponclíka dala Sobě teda ne, nejsem pakouš, ale tak víte co --------- to asi nebude její ponclík ne ???
Není to něco proti promiň já si všimla až tvé reakce -
memmory
napsal(a):
Heej tak tuhle bych i klidně na toho ponclíka dala Sobě teda ne, nejsem pakouš, ale tak víte co --------- to asi nebude její ponclík ne ???
Není to něco proti promiň já si všimla až tvé reakce -
Jej tak to promiň, jestli se tě to nějak dotklo, jestli ona mluvila o tvém poníkovi. Já tvojeho poníka nikdy neviděla. Myslela jsem, že mluví o svém. A myslela jsem to ze srandy, určitě jsem nechtěla někoho urazit
arnishei
napsal(a):
Jej tak to promiň, jestli se tě to nějak dotklo, jestli ona mluvila o tvém poníkovi. Já tvojeho poníka nikdy neviděla. Myslela jsem, že mluví o svém. A myslela jsem to ze srandy, určitě jsem nechtěla někoho urazit
No jo no poníka mám - hřebce a já kytičky a růžovou nesnáším a nedovedu si ho představit jako hřebce - teplouše
toricon
napsal(a):
tez pekne... taska na seno...
toricon
napsal(a):
sexy uzdecka
toricon
napsal(a):
roztomile prepravni kamasky! pro teploucke nozicty!!!
toricon
napsal(a):
ale tyhle musim mit!
toricon
napsal(a):
nebo snad tyhle??? poradte!
toricon
napsal(a):
a co takhle slaďoučká sametová helmička? ta by určitě ,,sekla'' všem
adelas
napsal(a):
a co takhle slaďoučká sametová helmička? ta by určitě ,,sekla'' všem
Co pořád máte proti té růžové? Je to barva jako každá jiná. Aspoň to není ta všední černá,bílá,modrá... Je to běs idět koně pořád ve stejných barvách. Já mám koníka v oranžové. Je to tmavý hnědák,valach,tak růžovou dát nemůžu,to by vypadalo teple,ale na kobylu bych nepřemýšlela ani minutu do jaké barvy jít. DALA BYCH TO I NA TOHO MOJEHO VALACHA,ALE NEBUDU POSLOUCHAT BLBÉ KECY LIDÍ CO NEMAJÍ FANTAZII ! Snad až se přestěhuju.
tango
napsal(a):
Co pořád máte proti té růžové? Je to barva jako každá jiná. Aspoň to není ta všední černá,bílá,modrá... Je to běs idět koně pořád ve stejných barvách. Já mám koníka v oranžové. Je to tmavý hnědák,valach,tak růžovou dát nemůžu,to by vypadalo teple,ale na kobylu bych nepřemýšlela ani minutu do jaké barvy jít. DALA BYCH TO I NA TOHO MOJEHO VALACHA,ALE NEBUDU POSLOUCHAT BLBÉ KECY LIDÍ CO NEMAJÍ FANTAZII ! Snad až se přestěhuju.
Věcičky pro "BARBIE KONÍČKY"
tango
napsal(a):
No já mám černýho hnědáka a jezdím ve žluto černé .......
memmory
napsal(a):
No já mám černýho hnědáka a jezdím ve žluto černé .......
Jó barvičky jsou v Americe v kurzu, my se držíme ještě střízlivostí. Ta ,,šprcka" na koně mi teď přišla z E-bay aukce, ale já si ji vzala ve střízlivé černé. Jezdíme na výstavy a kdo to má pořád udržovat (mám bělouše), když jsme někde i více dní.
ghajariy
napsal(a):
Jó barvičky jsou v Americe v kurzu, my se držíme ještě střízlivostí. Ta ,,šprcka" na koně mi teď přišla z E-bay aukce, ale já si ji vzala ve střízlivé černé. Jezdíme na výstavy a kdo to má pořád udržovat (mám bělouše), když jsme někde i více dní.
jak je ta stránka ja ji nemohu najit
tango
napsal(a):
Ale mi to nikomu nevnucujeme tady je co by jsme MY OSOBNĚ na koníky nedaly nebo si sami nevzaly.
Po velice dlouhé době jsem opět našla věci, kterými musím znovuotevřít toto téma...
A tím hlavním předmětem byla tato dečka. Přijít mi s ní někdo na oči, tak ho i s tou dekou asi sundám z koně, prokristapána...
A ještě k tomu bych taky dodala, že naprosto hrůzným zjištěním pro mně bylo, že existuje internetové obchody (zatím díkybohu jenom cizí), které nabízejí veškerý jezdecký sortiment v růžové barvě
A což takhle koňobus?
A tak to já se klidně zařadím mezi úchyláky, sice nemám růžovou ale lila a původně to měla být normální fialová, ovšem přišlo mi toto. Nakonec se mi ale líbí. :)
Ovšem nepopírám e jsem ještě nenašla odvahu v tom vyjet mezi lidi. :D
Jinak ta příšerná holka co ladila koně úplně do vínové, to budu asi já...
taky ladím koníka do červena
zazika, kde jsi sehnala ten krásný poprsák
Ahojky,
mám dvě malé holčiny.Mají svého poníka,který nosí růžovou uzdečku,bleděmodrou dečku a dneska mu za kapesné koupily modré chrániče.Chtěly by i růžové sedlo,prostě u těch dětí jsou takové barvy naprosto populární a ani mi nepřijde,že na poníkovi vypadají směšně.Loni jsem jim koupila růžové čištění a ani já se nestydím ho používat.Děti v něm hledají sny a romantiku,já účelnost.Samo,že až budou mít 3/4 koníka a povyrostou, barvy změníme,ale zatím si to jejich dětství užívám.
Tak na kobči bych klidně tu růžovou dala. Strašně se mi líbí kombinace šedéa růžové, ale nesmí té růžové být moc. Takže nejlépe šedá s růžovým lemem..to je tak akorát. Já mám třeba růžovou strašně ráda, ale cpát to za každou cenu na koně? Já koníka ladila do hněda. Byl to isabelák takže ta hnědá to skvěle doplňovala. Hmm..ale takový krásný bárbínkovský koníšek s žůžovoučkýma věcma...mmmmm :D :D (opravdu to nemyslím vážně)
Konečně pěkné barvy...já pořád říkám až budu chtít vyhodit peníze a koupit něco nového koni, tak to bude růžová výbava. Nejsem vůbec proti recesi, vždyť už teď mám na závody pod skokové sedlo bílou dečku na kterou jsem si přišila krtečka a ten hřebec nevypadá, že by mu to vadilo...stejně jako třeba potenciální budoucí růžová výbava.
Jak už tu bylo řečeno, černé, hnědé, modré je všude hromada...a že zrovna vám se nelíbí růžová, někomu jinému se líbit může, tak nechápu, proč mu to má někdo za zlé.
Když růžovou, tak tedy růžovou. Přiznám se, že s tímto bych na svém koni nikam nevyrazil, přestože jde o moje výrobky. Ale je to otázka vkusu.
falomka
napsal(a):
A na tom se ti nepozdává co?to je přeci normoš uždění do kočáru
Ty klapky - já vím, že je to normální kočárové uždění, ale už jsem i viděla, co to dělá s očima.
Co je normální nemusí být ještě dobré. Teorii, proč se používají znám, ale ani tak se mi prostě nelíbí.
Kdyby měli kočároví koně dny volna, kdy si od nich úplně odpočinou, tak by se nic nedělo... Ale mají je na sobě (nepočítám noc) více hodin, než nemají.
Na nějakou malou princeznu bych si to klidně i představila mě je 10 a klidně bych v tom jela ale jikdy bych si po nepřestavila na 30letý ženě
ale dneska je tenhle set in
didi
napsal(a):
Ty klapky - já vím, že je to normální kočárové uždění, ale už jsem i viděla, co to dělá s očima.
Co je normální nemusí být ještě dobré. Teorii, proč se používají znám, ale ani tak se mi prostě nelíbí.
Kdyby měli kočároví koně dny volna, kdy si od nich úplně odpočinou, tak by se nic nedělo... Ale mají je na sobě (nepočítám noc) více hodin, než nemají.
A co to jako dělá s očima? Máme vozatajské koně, klapky normálně nosí a jediné, co klapky dělají je, že zabraňují koni koukat do stran, tudíž se tak nerozptylují okolím (a třeba i druhým koněm vedle sebe). Klapky nijak nezasahují do očí (pokud jsou ve správné pozici), tak netuším, co by měli s okem koně udělat.
Jinak pokud myslíte kočárové koně všeobecně, tak sportovním koním to na tu hodinu, dvě tréninku denně fakt nevadí (a obvykle mají i nějaký ten den v týdnu volno, nebo nejdou do kočáru, ale třeba pod sedlo, na lonž, nebo do kolotoče). Pokud myslíte koně třeba na staromáku, tak měli (nevím, jak je to dnes) přesně dané hodiny, kolik mohou denně pracovat a myslím, že po dvou dnech museli mít den volna. Mám pocit, že to nějakou vyhláškou, nebo tak něčím, upravoval magistrát, nebo tak někdo. Takže ani tam to není (nebylo) tak, že by makali denně od nevidím do nevidím.
To, jestli je někdo prase a nechá klapky málo roztažené, nebo poškozené tak, že koni zasahují do oka, neznamená, že jsou klapky špatné. Já bych naopak koně do kočáru bez klapek nedala.
jennifer
napsal(a):
A co to jako dělá s očima? Máme vozatajské koně, klapky normálně nosí a jediné, co klapky dělají je, že zabraňují koni koukat do stran, tudíž se tak nerozptylují okolím (a třeba i druhým koněm vedle sebe). Klapky nijak nezasahují do očí (pokud jsou ve správné pozici), tak netuším, co by měli s okem koně udělat.
Jinak pokud myslíte kočárové koně všeobecně, tak sportovním koním to na tu hodinu, dvě tréninku denně fakt nevadí (a obvykle mají i nějaký ten den v týdnu volno, nebo nejdou do kočáru, ale třeba pod sedlo, na lonž, nebo do kolotoče). Pokud myslíte koně třeba na staromáku, tak měli (nevím, jak je to dnes) přesně dané hodiny, kolik mohou denně pracovat a myslím, že po dvou dnech museli mít den volna. Mám pocit, že to nějakou vyhláškou, nebo tak něčím, upravoval magistrát, nebo tak někdo. Takže ani tam to není (nebylo) tak, že by makali denně od nevidím do nevidím.
To, jestli je někdo prase a nechá klapky málo roztažené, nebo poškozené tak, že koni zasahují do oka, neznamená, že jsou klapky špatné. Já bych naopak koně do kočáru bez klapek nedala.
Plně se vším souhlasím!! Takoví ti, co umí a vědí nejméně mluví nejvíce a i o věcech, které plně nechápe a nezná..A co je s uzdou za problém? To je dané v drezurních pravidlech a je to vypsané i jako povinná výbava NĚKTERÝCH soutěžích od stupně L nahoru, každopádně ve stupni T a TT je povinná. A kord když má koník ještě pod podbradním řemínkem výstuhu.. Lidem, co neumí do ruky nepatří, ale kdo s tím jezdí, tak mě suprově naježděného koně na pomůcky sedu a holení a aktivace huby pomocí udidla je minimální (stejně tak je primární stále stihlo, ne páka).... Mě teda vadí nepadnoucí výstroj, co koni způsobuje problémy a nevoli a lidi, kteří jim tu bolest ještě způsobují byť neúmyslně (hurá jezdci bez trenéra) či úmyslně.. žádná výstroj není zlo, jen je na člověku, jestli z toho udělá koni příjemnou věc či nikoli.. barvy ať si má každý kdo chce, to už je na každém, já osobně proti růžové nemám nic
jennifer
napsal(a):
Hlavně bych tam nedávála bez klapek hřebce, obzvlášť natrvdlýho co nepozná rozdíl mezi kobylou a čímkoliv jiným co má zadek :D
Mimochodem už jste viděli takovouhle příšernost?
růžová

XXX.XXX.156.8
Nemám nic proti růžoví sama mám touhle barvou podsedlovku a čabraku ale tohle je moc,
kdyby byla ještě víc růžová promění se v cukrovou vatu
růžová

XXX.XXX.156.8
Jj souhlas
jamajka3

XXX.XXX.2.219
Tak ta prvni fotecka s simlickou a ruzove veci jsou naprosto bozi
to ja muzu, kazdemu se libi proste neco jineho a nema cenu ho odsuzovat nebo se mu posmivat a kun ten to neresi