Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2008 18:09

Ahojda, pochlubte se jak máte sladěné plaváčkyMy jsme zatím do tmavě modré,ale hledám další originální vkusné barvy

15.4.2008 18:51

samicek napsal(a):
Ahojda, pochlubte se jak máte sladěné plaváčkyMy jsme zatím do tmavě modré,ale hledám další originální vkusné barvy

Když on není plavák jako plavák, mám šedého plaváka s odznaky a mám vyzkoušeno, že asi lepší na něj barvy moc nedávat, on je výrazný až až. Ale když barva, tak mu docela jde tmavě zelená nebo tmavě modrá, prostě studené. Červená ohlávka na něm naopak vypadala příšerně.

15.4.2008 19:04

stieberova napsal(a):
Když on není plavák jako plavák, mám šedého plaváka s odznaky a mám vyzkoušeno, že asi lepší na něj barvy moc nedávat, on je výrazný až až. Ale když barva, tak mu docela jde tmavě zelená nebo tmavě modrá, prostě studené. Červená ohlávka na něm naopak vypadala příšerně.

Tak my zatim takova všeho chuť! Ale budeme žlutí jako kanárek.
Na ukázku fialová

15.4.2008 19:08

stieberova napsal(a):

Tak já mám na mysli takového toho plaváka-žlutá srst,černá hříva a ocas a nožkyA já jsem také spíš pro ty tmavé.Ale chtěla jsem se podívat jak je mají oblečené tady ostatní

15.4.2008 19:09

bejushka napsal(a):
Tak my zatim takova všeho chuť! Ale budeme žlutí jako kanárek.
Na ukázku fialová

pak žlutá

15.4.2008 19:19

bejushka napsal(a):
pak žlutá

a poslední zelena (asi khaki nebo neco takoveho)

15.4.2008 19:23

bejushka napsal(a):
a poslední zelena (asi khaki nebo neco takoveho)

Která nam sluší nejvíce? Nebo jakou vymyslet jinou? Mám jenom ohlavky protože je to hřibě. Budu vděčná za vaše nápady
Ještě foto

15.4.2008 19:28

samicek napsal(a):
Tak já mám na mysli takového toho plaváka-žlutá srst,černá hříva a ocas a nožkyA já jsem také spíš pro ty tmavé.Ale chtěla jsem se podívat jak je mají oblečené tady ostatní

Ahoj-hele ta fialová by možná nevypadala vůbec špatně

15.4.2008 19:29

samicek napsal(a):
Ahoj-hele ta fialová by možná nevypadala vůbec špatně

Taky se mi líbí. Ale tady na ifauně to vypadá trošku do modra

15.4.2008 19:44

bejushka napsal(a):
Taky se mi líbí. Ale tady na ifauně to vypadá trošku do modra

Fialovou bych chtela, ale nevim kde sehnat věci ve fialové barvě.... třeba chrániče.... ještě na to máme spoustu času ale i tak.. nevim mno

15.4.2008 19:55

bejushka napsal(a):
Fialovou bych chtela, ale nevim kde sehnat věci ve fialové barvě.... třeba chrániče.... ještě na to máme spoustu času ale i tak.. nevim mno

To se sežene v každym většim obchoděA když ne chrániče tak aspoň určo bandáže.

15.4.2008 19:59

samicek napsal(a):

Ája: Říkám že ti něco vyberu na Lysí Akorát šetři Tady je plavka co má Samicek na mysli

15.4.2008 20:02

skippka napsal(a):
Ája: Říkám že ti něco vyberu na Lysí Akorát šetři Tady je plavka co má Samicek na mysli

žluto černá

15.4.2008 20:12

skippka napsal(a):

JitulíííJá se jen chtěla inspirovat abych tam zase nečučela a nemohla se rozmyslet...ale když to nebude nějaká originální barvička tak to bude moje vysněná čokoládová se světle modrou nebo prostě něco do tmavě modré..ta je už osvědčená

15.4.2008 20:22

samicek napsal(a):

nejlepe neco neutralniho... to cerveny sako taky nic moc... :)

20.4.2008 17:23

sandimura napsal(a):
nejlepe neco neutralniho... to cerveny sako taky nic moc... :)

Tak tohle je naše kombinace pro letošní sezonu Tmavě modrá s červenou.

21.4.2008 10:26

samicek napsal(a):

Taky se přídávám s šedým plavákem My jdeme do hněda až červena - sedlo s uzdečkou máme hnědé, podbřišník s červenými pruhy... a deka je takový mišmaš, jenže stejně nejde pod tím sedlem vidět

Přidejte reakci

Přidat smajlík