samicek
napsal(a):
Ahojda, pochlubte se jak máte sladěné plaváčkyMy jsme zatím do tmavě modré,ale hledám další originální vkusné barvy
Když on není plavák jako plavák, mám šedého plaváka s odznaky a mám vyzkoušeno, že asi lepší na něj barvy moc nedávat, on je výrazný až až. Ale když barva, tak mu docela jde tmavě zelená nebo tmavě modrá, prostě studené. Červená ohlávka na něm naopak vypadala příšerně.
stieberova
napsal(a):
Když on není plavák jako plavák, mám šedého plaváka s odznaky a mám vyzkoušeno, že asi lepší na něj barvy moc nedávat, on je výrazný až až. Ale když barva, tak mu docela jde tmavě zelená nebo tmavě modrá, prostě studené. Červená ohlávka na něm naopak vypadala příšerně.
Tak my zatim takova všeho chuť! Ale budeme žlutí jako kanárek.
Na ukázku fialová
stieberova
napsal(a):
Tak já mám na mysli takového toho plaváka-žlutá srst,černá hříva a ocas a nožkyA já jsem také spíš pro ty tmavé.Ale chtěla jsem se podívat jak je mají oblečené tady ostatní
bejushka
napsal(a):
Tak my zatim takova všeho chuť! Ale budeme žlutí jako kanárek.
Na ukázku fialová
pak žlutá
bejushka
napsal(a):
pak žlutá
a poslední zelena (asi khaki nebo neco takoveho)
bejushka
napsal(a):
a poslední zelena (asi khaki nebo neco takoveho)
Která nam sluší nejvíce? Nebo jakou vymyslet jinou? Mám jenom ohlavky protože je to hřibě. Budu vděčná za vaše nápady
Ještě foto
bejushka
napsal(a):
Taky se mi líbí. Ale tady na ifauně to vypadá trošku do modra
Fialovou bych chtela, ale nevim kde sehnat věci ve fialové barvě.... třeba chrániče.... ještě na to máme spoustu času ale i tak.. nevim mno
samicek
napsal(a):
Ahojda, pochlubte se jak máte sladěné plaváčkyMy jsme zatím do tmavě modré,ale hledám další originální vkusné barvy
Ája: Říkám že ti něco vyberu na Lysí Akorát šetři
Tady je plavka co má Samicek na mysli
skippka
napsal(a):
žluto černá
skippka
napsal(a):
JitulíííJá se jen chtěla inspirovat abych tam zase nečučela a nemohla se rozmyslet...ale když to nebude nějaká originální barvička tak to bude moje vysněná čokoládová se světle modrou nebo prostě něco do tmavě modré..ta je už osvědčená
samicek
napsal(a):
nejlepe neco neutralniho... to cerveny sako taky nic moc... :)
sandimura
napsal(a):
nejlepe neco neutralniho... to cerveny sako taky nic moc... :)
Tak tohle je naše kombinace pro letošní sezonu Tmavě modrá s červenou.
samicek
napsal(a):
Taky se přídávám s šedým plavákem My jdeme do hněda až červena - sedlo s uzdečkou máme hnědé, podbřišník s červenými pruhy... a deka je takový mišmaš, jenže stejně nejde pod tím sedlem vidět