tibet
napsal(a):
neco ve volnosti
A muj poklad Tiba teprve zaciname se skakanim tak nevime co s nozickama malinko vesaky
tibet
napsal(a):
A muj poklad Tiba teprve zaciname se skakanim tak nevime co s nozickama malinko vesaky
aktuální ze včera
baruu
napsal(a):
posouvám přidávejte....
tady je můj stalonek na hubertusu 2007
stalonek
napsal(a):
tady je můj stalonek na hubertusu 2007
a tady je na zimním tréninku
kaculka
napsal(a):
Seimulitos
mam dosti fotek koní nad skokem juknete na www.woldemortik.rajce.net sekce trebon 1,2,3
woldemortik
napsal(a):
mam dosti fotek koní nad skokem juknete na www.woldemortik.rajce.net sekce trebon 1,2,3
,v zimě
terusinka
napsal(a):
,a to je vše přátelé:D..
I já tu nesmím chybět, protože skákat už dlouho neuvidím. Hrozně nerada skáču, ale při skládání ZZVJ to byla nutnost.
tesky
napsal(a):
I já tu nesmím chybět, protože skákat už dlouho neuvidím. Hrozně nerada skáču, ale při skládání ZZVJ to byla nutnost.
poslední skok na našich prvních závodech - Hobby v židovicích....skončili sme pátý
dekorace bohužel jen do čtvrtého míst
nikiska
napsal(a):
poslední skok na našich prvních závodech - Hobby v židovicích....skončili sme pátý
dekorace bohužel jen do čtvrtého míst
trénink na ZZVJ
nicolll
napsal(a):
a naposled
trochu jsem se predtim vykoupala, ale dojely jsme
cibi
napsal(a):
trochu jsem se predtim vykoupala, ale dojely jsme
no, tak posilam fotku i z te koupele- neni skocit jako skocit- tady jeste skacu
cibi
napsal(a):
no, tak posilam fotku i z te koupele- neni skocit jako skocit- tady jeste skacu
a tady uz padam
baruu
napsal(a):
dávejte sem obrázky
Tak jako neni to zadnej skok,ale pro me uspech..Roj se celkem boji a zmatkuje,tak skacem jen krizky a pidi kavalety ..zatim:)Jinak ve volnosti skoci vetsi prekazky,ale taky zmatkuje a proto si moc jeste netroufam skakat s nim neco vetsiho..
ukulemba
napsal(a):
Tak jako neni to zadnej skok,ale pro me uspech..Roj se celkem boji a zmatkuje,tak skacem jen krizky a pidi kavalety ..zatim:)Jinak ve volnosti skoci vetsi prekazky,ale taky zmatkuje a proto si moc jeste netroufam skakat s nim neco vetsiho..
Já a Lunče 150cm
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak mi se teda taky přidáme.
Santík a já
buggyna

cibi
napsal(a):
a uz se skoro valim
juj!koukám že jezdíš crossy.Hrozně ráda bych to jednou s kobylou zkusila.Chci se zeptat, jak moc náročný je trénink na crosovou část v "Z"?
buggyna
napsal(a):
juj!koukám že jezdíš crossy.Hrozně ráda bych to jednou s kobylou zkusila.Chci se zeptat, jak moc náročný je trénink na crosovou část v "Z"?
Neni to nic tezkeho....spis aby konik mel kondicku...nase priprava byla treba 3300m v klusu pak 1500 cval pak 5-10min pauza-krok a znovu to same - nadejchavani,samozrejme postupne....v Z je tempo 450m/min nekde 475m/min,zalezi pak na tom kolik technickych pasazi je na trati,to te zdrzi na case a pak ho musis dohanet jinde,to znamena ze konik musi byt zvykly pridat aniz by se zadejchal,nebo spis zafoukl...ale to spis asi popsat lip meilem...
Tak jestli se tady skáče tak to nesmím chbět!! Těchle foteček mám nejvíííc
jezabel
napsal(a):
Tak jestli se tady skáče tak to nesmím chbět!! Těchle foteček mám nejvíííc
To nad tím jsem já a Dogiška .. teďka se zlatíčkem - Já a Jessulka
jezabel
napsal(a):
To nad tím jsem já a Dogiška .. teďka se zlatíčkem - Já a Jessulka
o5 já a Jessule - VT Rudná p. P. 1.5.08 - parkur do 70cm
jezabel
napsal(a):
o5 já a Jessule - VT Rudná p. P. 1.5.08 - parkur do 70cm
o5 já s Jessi na opracku max. 80cm
jezabel
napsal(a):
o5 já s Jessi na opracku max. 80cm
teďka s mou nejnovější kobylkou Unikou na VT v Rudné
jezabel
napsal(a):
teďka s mou nejnovější kobylkou Unikou na VT v Rudné
Já a Uni - hold někdy to nevyjde
jezabel
napsal(a):
Já a Uni - hold někdy to nevyjde
kvalita nic moc no... Nefadí Tady ještě s Gugušem byla sem vysmátá páč kobyla po skoku začla vyhazovat a já nikdy nevím co mám dělat tak se držím a směju se... pak se divím že se na mě všeci dívaj jak na bláázna
jezabel
napsal(a):
kvalita nic moc no... Nefadí Tady ještě s Gugušem byla sem vysmátá páč kobyla po skoku začla vyhazovat a já nikdy nevím co mám dělat tak se držím a směju se... pak se divím že se na mě všeci dívaj jak na bláázna
Já a Jessulka ... to byl mazec skákat ve výběhu do kopce na dostihových třmenech ale byla sranda
jezabel
napsal(a):
Já a Jessulka ... to byl mazec skákat ve výběhu do kopce na dostihových třmenech ale byla sranda
a poslední já a Uni ale nevím jestli to bude dobré kvalitně
limitek
napsal(a):
koukam fota z hermanaku....
Jj a ještě máme jednu přímo od fotografa
jezabel
napsal(a):
barletka: Parmu mám nafocenou na Hradci nebo v Polomi teď nevím odkud ty fota sou =) Až je najdu tak je sem dám
barletka: Je tohle Parma? Jestli ne tak nic, ale vím že ji někde mám
jezabel
napsal(a):
barletka: Je tohle Parma? Jestli ne tak nic, ale vím že ji někde mám
doufám že to je ona ať sem nedávám cizího koně
jezabel
napsal(a):
doufám že to je ona ať sem nedávám cizího koně
jestli tohle nebyla Parma tak tohle doufám že je nebo je to obojí
buggyna

limitek
napsal(a):
Neni to nic tezkeho....spis aby konik mel kondicku...nase priprava byla treba 3300m v klusu pak 1500 cval pak 5-10min pauza-krok a znovu to same - nadejchavani,samozrejme postupne....v Z je tempo 450m/min nekde 475m/min,zalezi pak na tom kolik technickych pasazi je na trati,to te zdrzi na case a pak ho musis dohanet jinde,to znamena ze konik musi byt zvykly pridat aniz by se zadejchal,nebo spis zafoukl...ale to spis asi popsat lip meilem...
juj! a bylo by tedy možné se rozepsat na meila?? Hodně mě to zajímá, jen neznám nikoho kdo by crossy jezdil
Ty-fanny@seznam.cz
jezabel
napsal(a):
Možná ale ZM nemám a ptrochu ho popiš... nevim jak vypadal
Parkury Prima Cup Stará Boleslav
Více na www.jana-malikova.websnadno.cz
jezabel
napsal(a):
Možná ale ZM nemám a ptrochu ho popiš... nevim jak vypadal
Je to hnědák, všechny čtyři nohy bílé, měl takovou šedomodrou deku a ve stejné barvě i čabraku. V Z byl 11.
tauria
napsal(a):
Je to hnědák, všechny čtyři nohy bílé, měl takovou šedomodrou deku a ve stejné barvě i čabraku. V Z byl 11.
Ano ano, Jezabel jsme to my:-)..
Jezdíme každou soutež vždyck v jiné barvě, proto jednou růžová a pak tmavě modrá...
Mohla bych tě poprosit o fotečku na emeil? Děkuji moc...
barletka@centrum.cz
barletka
napsal(a):
Jezdíme každou soutež vždyck v jiné barvě, proto jednou růžová a pak tmavě modrá...
barletka@centrum.cz
pro limitek. Ahojky, kdo jsi? Ruka nebyla to nejhorsi, jeste jsem si pochroumala hlavu a pater, ale uz jsem zase cela. Jenze jak jsem si ten prst rovnala, aby mi nezavazel, tak jsem si ty zlamany kosti nejak zpricila, zakze je porad takovej...no jak to rict ne uplne rovnej /mirne receno/ Co rozhodci, ale pak v aute od zbytku ekipy jsem to schytala, jenze jsem az z Brna, takze kdyz uz jedu takovou dalku, tak prece nedojedu jenom do pulky ne??
Uz se chystam do Sumperka budes tam taky?
barletka
napsal(a):
barletka@centrum.cz
Ale že bylo fajn na Hradci dámy? Počasíčko vyšlo - koně skákali jako draci (aspoň některý teda) ...... No snad se vydaří i repete za měsíc
Taky jsem lopatu po delší době vyvětrala
baruu
napsal(a):
dávejte sem obrázky
Arie Old ve volnosti po dlouhé,dlouhé době nad překážkou