pralinka
napsal(a):
Čauky....venku bylo nádherně....a dokonce jsem vlezla i na tu jízdárnu.....no asi jdu do sebe...
čauky kdepak se flákáte???
sem tady zase
normálně teprve dneska jsem si stáhla z foťáku fotky z Lysí... no po půl roce, ne-li dýl..
tak jednu přidávám
red and white
napsal(a):
čauky kdepak se flákáte???
sem tady zase
normálně teprve dneska jsem si stáhla z foťáku fotky z Lysí... no po půl roce, ne-li dýl..
tak jednu přidávám
klawdie
napsal(a):
Teda to jsme museli stát možná někde kousek od sebe, taky mám takový fotky...
Zdravím dlouhochvilkáře...
Ahoj Klárko, možné to je
foto ze včerejšího rajtování
red and white
napsal(a):
Ahoj Klárko, možné to je
foto ze včerejšího rajtování
radule
napsal(a):
..teda raw ten Omar je poradny konisko
..pralinko a jak se vam na jizdarne libilo?
..ahoj Klarko
děkuji za pochvalu oříka
Mám problém, váhám zda na prázdniny zase na brigádu na ten ranč nebo ne, byla jsem tam 3léta a známá co tam tomu teť velí mě pořád přemlouvá ať tam jdu,... nevím nevím, ... to je dilema
red and white
napsal(a):
děkuji za pochvalu oříka
Mám problém, váhám zda na prázdniny zase na brigádu na ten ranč nebo ne, byla jsem tam 3léta a známá co tam tomu teť velí mě pořád přemlouvá ať tam jdu,... nevím nevím, ... to je dilema
Čus....no a mně holky zase přemlouvají ať s nima letím k moři, že bude prdel...:-) Tak nevím...nevím....je jim 17 - 18 a já....
radule
napsal(a):
...tak doufam, ze to reknu i ja zitra, ale asi neee, jelikoz kobyla nebyla dnes jezdena, a jeste k tomu pselo, takze byli v boxe. To bude jedna velka BOMBA
Tak já včera taky nejezdila....šla jsem dnes na tu jízdárnu ale valil se mi do ruky tak jsem se s ním šla nejdřív projet a z kopečka do kopečka a pak jsem se tam vrátila a byl zlatíčko....jedna velká ochota...
pralinka
napsal(a):
Čus....no a mně holky zase přemlouvají ať s nima letím k moři, že bude prdel...:-) Tak nevím...nevím....je jim 17 - 18 a já....
...a me nikdo na nic nepremlouva, to je teda nejaky divny
pralinka
napsal(a):
Tak já včera taky nejezdila....šla jsem dnes na tu jízdárnu ale valil se mi do ruky tak jsem se s ním šla nejdřív projet a z kopečka do kopečka a pak jsem se tam vrátila a byl zlatíčko....jedna velká ochota...
...prali to ja nebudu mit tolik casu, ale asi predtim trosku olonzuju, tadle kobyla, kdyz neni jezdena pouze jeden den, katastrofa. A platit lekci a celou dobu se s kobcou dohadovat to je taky na prd. Hlavne, ze se kamos dusoval, ze ji dneska veme. Sem trosku namichla
radule
napsal(a):
...prali to ja nebudu mit tolik casu, ale asi predtim trosku olonzuju, tadle kobyla, kdyz neni jezdena pouze jeden den, katastrofa. A platit lekci a celou dobu se s kobcou dohadovat to je taky na prd. Hlavne, ze se kamos dusoval, ze ji dneska veme. Sem trosku namichla
jj já to znám když jsem Edyho koupila tak jsem jezdila denně a za každého počasí....byl jak bedna dynamitu pod zadkem.
memmory
napsal(a):
Tak jo jak chceš písnička co ok ???
zase jsem tu sama zase??
radule
napsal(a):
...huuuuhuuuu kdo tuuuu
jááááá ale zrovna jdu pááááááá
olga visnakova

memmory
napsal(a):
jááááá ale zrovna jdu pááááááá
mééééééééééém-děkujííííííííííííííííííí
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
mééééééééééém-děkujííííííííííííííííííí
radu., holky ahojík, jsem tu na skok, ráno brzo vstáváme, hurá na výlet.
Dotaz-máte už někdo koně venku i na noc?
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
radu., holky ahojík, jsem tu na skok, ráno brzo vstáváme, hurá na výlet.
Dotaz-máte už někdo koně venku i na noc?
Teda kdo má zimu in box, teplejší počasko výběh myslím 24/7? Holky všechny jste už fuč také jdu a mem-moc děkuji, nechám si zdát doslova KRÁLOVSKÝ sen-normálně řvu, děkuju moc-pá
olga visnakova

lesterka
napsal(a):
Já pomalu odpadám, takže asi brzo usnu :-))
Ne, u nás koně venku nemáme...bojím se, že bych ho ráno v tom výběhu už nenašla...
Našla bys ho na blízké pastvě? To Ti naši nebát se ohradníku už jsou taky fuč, máme malý výběh, takže pastva je láká...............jediné, ovšem největší naše mínus.................jdu si nechat zdát krásné sny-pá
olga visnakova
napsal(a):
Našla bys ho na blízké pastvě? To Ti naši nebát se ohradníku už jsou taky fuč, máme malý výběh, takže pastva je láká...............jediné, ovšem největší naše mínus.................jdu si nechat zdát krásné sny-pá
Což o to, že by někam sám odešel, to se nebojím, našla bych ho max. u nějaké kobyly vedle ve výběhu :)) Ale spíš se bojím o to, aby ho někdo neukradl...v tomhle jsem docela paranoidní. V maštali přes noc nikdo nezůstává, jsou tam pouze dva psi, výběhy jsou vedle, tam by nebyli ani ti psi...takže přijít, pustit koně, popř. odvést je víc, než jednoduché.
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Dobré ránko...
Hojík, výlet naprd-v autě, jen na Okoři jsme jukly na mlýn-dali kávičku, shlédli loutkové divadlo-tedy jen scénu a postavičky, NĚJAKÁ HISTORICKÁ AUTA-ZROVNA ODJÍŽDĚLA-jak na potvoru a dali obídek........................jinak v Praze-zoo-déšt-nešli jsme tam, technické muzeum-zavřeno, korun.klenoty-froooooonta-plno lidí utekli jsme............chjo
olga visnakova
napsal(a):
Hojík, výlet naprd-v autě, jen na Okoři jsme jukly na mlýn-dali kávičku, shlédli loutkové divadlo-tedy jen scénu a postavičky, NĚJAKÁ HISTORICKÁ AUTA-ZROVNA ODJÍŽDĚLA-jak na potvoru a dali obídek........................jinak v Praze-zoo-déšt-nešli jsme tam, technické muzeum-zavřeno, korun.klenoty-froooooonta-plno lidí utekli jsme............chjo
Ahoj Olgo, no myslela jsem si to. Jinak promiň, že jsem Ti odpoledne nezvedla mobil....já chrápala....
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Ahoj Olgo, no myslela jsem si to. Jinak promiň, že jsem Ti odpoledne nezvedla mobil....já chrápala....
Došlo mi to, žízeň střídal spánek.............holt-alko rána jsou chmurná :-)) ale závidím Ti, že chybí bolehlav...............
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Tak já nepiji vůbec tvrdý alkohol a tak mne nemá z čeho ta hlava bolet.
Já taky nepanákuji, jenže jakožto člobrdík, jež pije jednou za půl roku, dám tři pivsony a už mi je zle-v létě je tu tak třikrát prasátko a soudek a mám zas na rok vybráno
olga visnakova

pralinka
napsal(a):
Já si dám ráda pivko a doutníček když hraju kulečník, to je posvátný.
To já jssem feťáček závisláček na nikotinu, cogárko je totiž obyčejný fet, jen tomu tak nikdo neříká. Bez cigárka ani ránu.............
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
To já jssem feťáček závisláček na nikotinu, cogárko je totiž obyčejný fet, jen tomu tak nikdo neříká. Bez cigárka ani ránu.............
Mastím k iháčkům-pá
radule
napsal(a):
...ahoj jeny, neni mozna, zejsem tu nekoho zastihla super, jak se mas?
ahojda radule..no to víš..ted právě skvěle..dali jsme si poobědovýho šlofíka a vzbudili se ve 4 a co ty, jak se vede??
jenysimons
napsal(a):
ahojda radule..no to víš..ted právě skvěle..dali jsme si poobědovýho šlofíka a vzbudili se ve 4 a co ty, jak se vede??
...to mate dobry, ja jsem se nachvilku natahla, ale v tu rano je matysek vzhuru, takze nic moc.
radule
napsal(a):
...to mate dobry, ja jsem se nachvilku natahla, ale v tu rano je matysek vzhuru, takze nic moc.
to můj mattýsek spinkal taky, ale ten je o trochu starší..promin, že dycky odepíšu tak pozdě, ale opravuju při tom ročníkovku, tak se dycky zakousnu do práce a pak si vzpomenu, že tu s tebou povídám
jenysimons
napsal(a):
to můj mattýsek spinkal taky, ale ten je o trochu starší..promin, že dycky odepíšu tak pozdě, ale opravuju při tom ročníkovku, tak se dycky zakousnu do práce a pak si vzpomenu, že tu s tebou povídám
...to neres, uz tak je prima, ze se tu se mnou nekdobavi. Ja tady zase honim rozmery na podlozky pod bandaze(transportni), to je psycho.
radule
napsal(a):
...necham si je usit, myslim ty podlozky co se davaji pod bandaze na transport, nebo do mastale
stejně neim o co jde... hele o jakýho se jedná koníka, co pro něj sháníte pána??
radule
napsal(a):
...ja vim, kamoska ma tri kone, momentalne malo financ a taky prostorove nic moc pro tri
tak to jo..já budu v úterý asi brousit zoubky..Diego prej poslední dobou moc nežere, že seno nedojí a když žere oves, tak hrozně pomalu...bojim, aby to nebylo něco hošího..je fakt, že poslední dobou je mnohem klidnější, pod sedlem zlato aji ze země...a taky poslední dobou při ježdění (i na volný otěži) pořád vyplazuje jazyk a pak když ho zatahuje do pusy, tak jakoby si ho o zuby drbal...dost blbý, vypadá to, jakobych ho rvala za hubu a měla bych tvrdou ruku...
jenysimons
napsal(a):
tak to jo..já budu v úterý asi brousit zoubky..Diego prej poslední dobou moc nežere, že seno nedojí a když žere oves, tak hrozně pomalu...bojim, aby to nebylo něco hošího..je fakt, že poslední dobou je mnohem klidnější, pod sedlem zlato aji ze země...a taky poslední dobou při ježdění (i na volný otěži) pořád vyplazuje jazyk a pak když ho zatahuje do pusy, tak jakoby si ho o zuby drbal...dost blbý, vypadá to, jakobych ho rvala za hubu a měla bych tvrdou ruku...
..to je mozny ze to budou zuby, vse by tomu naznacovalo...
radule
napsal(a):
..to je mozny ze to budou zuby, vse by tomu naznacovalo...
v životě jsem ani neviděla broušení zoubku, tak jsem na to zvědavá..budu muset kvůli tomu utýct ze školy, ale už jsem domluvená s tatkou...doufám, že se to zlepší...ale co je důležitý tak to, že chut k jídlu má no a žere, když to jde...on poslední dobou aj hrozně vrzal udidlem v hubě...chuděra, to mě ho bude líto, až to uvidím...a to mi poslední dobou začínal moc pěkně chodit..
jenysimons
napsal(a):
v životě jsem ani neviděla broušení zoubku, tak jsem na to zvědavá..budu muset kvůli tomu utýct ze školy, ale už jsem domluvená s tatkou...doufám, že se to zlepší...ale co je důležitý tak to, že chut k jídlu má no a žere, když to jde...on poslední dobou aj hrozně vrzal udidlem v hubě...chuděra, to mě ho bude líto, až to uvidím...a to mi poslední dobou začínal moc pěkně chodit..
...na tom nic neni, mu to obrousi, mozna bude ze zacatku trosku citlivejsi, ale pak uz to bude jen lepsi...
jenysimons
napsal(a):
hele a jak od bolesti zubů může pomoct obroušení?? Jo a nevíš, na kolik mě to asi přijde??
...to neni bolest zubu, ale na zubech se mu vytvori ostre hrany a ty ho pak drou do patra jazyka, a pak je jasny, ze se mu nechce poradne kousat, a nebo mu vadi udidlo. Nevim kolik to v cechach stoji...
radule
napsal(a):
...to neni bolest zubu, ale na zubech se mu vytvori ostre hrany a ty ho pak drou do patra jazyka, a pak je jasny, ze se mu nechce poradne kousat, a nebo mu vadi udidlo. Nevim kolik to v cechach stoji...
aha, tak to potom jo...udidlem to není..v hubě jich měl už několik a dělal pořád to samý..pro Diega by asi byla nejlepší bezudidlovka, ale toby se na ní musel naučit a myslím, že by se mnou vzal pokaždý čáru...
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
aha, tak to potom jo...udidlem to není..v hubě jich měl už několik a dělal pořád to samý..pro Diega by asi byla nejlepší bezudidlovka, ale toby se na ní musel naučit a myslím, že by se mnou vzal pokaždý čáru...
čauky holky-broušení zoubků se okamžitě projeví i na baštění atd.......tady stojí kolem litra, ale vážně je to dobré, občas prohlédnout a nechat zbrousit...........
A co jinak? jns-Diego je tak lítavej-čáru s každým, to znám, Siku ven nikdo nechce jezdit, má bosal, jako býv.dostihák ji jde bez udidla mnohem lépe ovládat.......jen musíš mít jemnou ruku.
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
čauky holky-broušení zoubků se okamžitě projeví i na baštění atd.......tady stojí kolem litra, ale vážně je to dobré, občas prohlédnout a nechat zbrousit...........
A co jinak? jns-Diego je tak lítavej-čáru s každým, to znám, Siku ven nikdo nechce jezdit, má bosal, jako býv.dostihák ji jde bez udidla mnohem lépe ovládat.......jen musíš mít jemnou ruku.
ježiš-to je hezká fotka, že? Co to je? Jinak je normální, tak jinou..................
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
ježiš-to je hezká fotka, že? Co to je? Jinak je normální, tak jinou..................
tady nejni s bosalem, ale provazovkou a vodítkem-chjo, snad se zadaří-ááá mám ji
olga visnakova
napsal(a):
...ahoj Oli, jak se vede?
olga visnakova

radule
napsal(a):
...ahoj Oli, jak se vede?
Ahojík Radu-bolí mě hlava, v krku, ven musím ke kobčám i zítra, radši bych se potila v pelechu-hrozně-chjo-a ibáč nějak nefunguje
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
Ahojík Radu-bolí mě hlava, v krku, ven musím ke kobčám i zítra, radši bych se potila v pelechu-hrozně-chjo-a ibáč nějak nefunguje
A ke všemu jelikož máme malý výběh-2 malé a 4 velké iháčky, tak je to spíše oranice a tráva si roste všude jinde, jen ne v té oranici, potřebovali bychom mnooohem větší prostor, bo méně koní, jenže já neumím říci ne. A nepomoci jim.........chjo. Pást se chodí na prochajdy na ruce.
olga visnakova
napsal(a):
A ke všemu jelikož máme malý výběh-2 malé a 4 velké iháčky, tak je to spíše oranice a tráva si roste všude jinde, jen ne v té oranici, potřebovali bychom mnooohem větší prostor, bo méně koní, jenže já neumím říci ne. A nepomoci jim.........chjo. Pást se chodí na prochajdy na ruce.
ahojda Oli...kolem litru? Tak to jsem čekala větší částku, to je dobrý..ještě k tomu doprava...no tak dva litry s sebou,abych nebyla za debila... Snad nám to pomůže...
olga visnakova
napsal(a):
...oli jak se ma pacient?
olga visnakova

radule
napsal(a):
...oli jak se ma pacient?
Je možný, že máme ždibet slevu, ale do dvojky by ses měla vejít.
Pacient Medly byl dnes na první delší prochajdě, tak sto metrů.............zvládl to, příště dáme tak stopade.............hlavně, že se již hýbe..........
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
Oli, to je na tom tak špatně, chuděra??
No, původně stál na třech, jen k vodě, senu si popošel, ta jedna noha nelze zatím bez úplného podepření o zed ani vyčistit a o váze ani nemluvím, ale věřím mu, zvládne to-doufám...........
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
No, původně stál na třech, jen k vodě, senu si popošel, ta jedna noha nelze zatím bez úplného podepření o zed ani vyčistit a o váze ani nemluvím, ale věřím mu, zvládne to-doufám...........
holky, budu končit-původem veškerého trápení Medlyho je p.z...........má tam štěp kosti a již nejde odstranit. Spadl, chřadl a nyní, po roce, to vypadá děsně. Počítám dva až tři roky na nabrání aspon nějakého vzhledu a tak čtvrt roku do života s nožkou bez problému, ovšem již nikdy pojízdného. Arthrosa, špatný krok bude úspěch, ovšem pokud měsíc léčby nepřinese větší pokrok, budu volit ukončení.........................odsud pocud, i tak to byl risk, tak mu držme palečky, necht se zadaří..................
olga visnakova
napsal(a):
holky, budu končit-původem veškerého trápení Medlyho je p.z...........má tam štěp kosti a již nejde odstranit. Spadl, chřadl a nyní, po roce, to vypadá děsně. Počítám dva až tři roky na nabrání aspon nějakého vzhledu a tak čtvrt roku do života s nožkou bez problému, ovšem již nikdy pojízdného. Arthrosa, špatný krok bude úspěch, ovšem pokud měsíc léčby nepřinese větší pokrok, budu volit ukončení.........................odsud pocud, i tak to byl risk, tak mu držme palečky, necht se zadaří..................
...oli to je rozumna rec, ale preji at sek tomu nemusi dojit. Hodne stesti a hlavne odvahu...
radule
napsal(a):
...oli to je rozumna rec, ale preji at sek tomu nemusi dojit. Hodne stesti a hlavne odvahu...
Holky jsem dneska dostala krásnej dárek .......
memmory
napsal(a):
Holky jsem dneska dostala krásnej dárek .......
Sakra aha - jsem to zapoměla otočit