Už se vám vrátily vlaštovky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2008 08:40

Jak je to u vás? Mě dnes ráno při krmení přivílalo štěbetání, takže naše holky pro štěstí už přiletěly. Všude už bylo plno vlaštovek, ale ty naše se někde toulaly. Jsem ráda, že jsou tu.

18.4.2008 09:11

famona napsal(a):
Jak je to u vás? Mě dnes ráno při krmení přivílalo štěbetání, takže naše holky pro štěstí už přiletěly. Všude už bylo plno vlaštovek, ale ty naše se někde toulaly. Jsem ráda, že jsou tu.

My už máme od minulýho čtvrtka. A čápi se na komíně nade dvorem usadili ještě asi o týden dřív.

18.4.2008 09:35

famona napsal(a):

Na nás se přilítly jen podívat, jestli jsme se třeba neodstěhovali , ale žádné štěbetání mě ještě ráno nevítá . Bydlíme v 500 m a je u nás ještě dost chladno, asi nemají dost bašty. Musím se spokojit se skřivánkama, špačkama, letos je mimořádné množství konipasů bílých i žlutých, ale švitořičky se někde toulají

18.4.2008 09:37

jirinajanickova napsal(a):
Na nás se přilítly jen podívat, jestli jsme se třeba neodstěhovali , ale žádné štěbetání mě ještě ráno nevítá . Bydlíme v 500 m a je u nás ještě dost chladno, asi nemají dost bašty. Musím se spokojit se skřivánkama, špačkama, letos je mimořádné množství konipasů bílých i žlutých, ale švitořičky se někde toulají

Dneska k ránu přilétly k nám do stáje a zrovna okukovaly čerstvě vylíhnutého hříbka...

18.4.2008 15:21

haisovad napsal(a):
Dneska k ránu přilétly k nám do stáje a zrovna okukovaly čerstvě vylíhnutého hříbka...

Gratuluji Dany .....
Jo u nás se letos ještě neukázaly .....

18.4.2008 15:28

memmory napsal(a):
Gratuluji Dany .....
Jo u nás se letos ještě neukázaly .....

Děkuji Soni, ještě že nepřiletěly v půl noci...to bych vůbec neusnula. Ale zatím pouze dva páry, zbytek přiletí asi v zápětí...

18.4.2008 15:43

haisovad napsal(a):
Děkuji Soni, ještě že nepřiletěly v půl noci...to bych vůbec neusnula. Ale zatím pouze dva páry, zbytek přiletí asi v zápětí...

A copak to je kobylka ??? hřebeček ???

18.4.2008 15:46

memmory napsal(a):
A copak to je kobylka ??? hřebeček ???

Hele konstatovaly jsme že v Kloko umíme jen hřebečky...na vytouženou kobylku si asi ještě počkáme...a tak jsme si jí od Gitky přály...ale co, hlavně že je to zdraví, kulky nekulky...

18.4.2008 15:47

haisovad napsal(a):
Hele konstatovaly jsme že v Kloko umíme jen hřebečky...na vytouženou kobylku si asi ještě počkáme...a tak jsme si jí od Gitky přály...ale co, hlavně že je to zdraví, kulky nekulky...

Jo jo to u nás se rodí letos zatím samé kobylky (teda kromě těch našich dvojčátek )

24.4.2008 09:44

memmory napsal(a):
Jo jo to u nás se rodí letos zatím samé kobylky (teda kromě těch našich dvojčátek )

Mno poslušně hlásím , že dneska přiletěly oba dva páry vlaštovek " DOMŮ "
Konečně je to potvrzené jaro - jupííííí

olga visnakova

24.4.2008 13:15
olga visnakova

memmory napsal(a):
Mno poslušně hlásím , že dneska přiletěly oba dva páry vlaštovek " DOMŮ "
Konečně je to potvrzené jaro - jupííííí

Hlášení-i naše štěbetalky jsou již doma-říkáme jim fanynky hlídačky-jak mají mladé, hrozně při pobytu ve stáji rušíme................

24.4.2008 14:20

olga visnakova napsal(a):
Hlášení-i naše štěbetalky jsou již doma-říkáme jim fanynky hlídačky-jak mají mladé, hrozně při pobytu ve stáji rušíme................

u nás taky, jinak krásné hříbátko

Přidejte reakci

Přidat smajlík