kochulka
napsal(a):
jéééé tak to je super.ten film absolutně zbožnuju.Je to,ale strašně smutný.Pokaždý u toho brečim.A to to mám na kazetě.
já jsem to teda dneska viděla poprvé.. brečela jsem u toho jak mimino,ale uvědomuju si,že je tam popsáno to co se děje v podstatě ve skutečnosti.. možná to není podle pravdy ale je v tom zabudovaná realita...zase mi tady chybý brečící smajlík
maldex
napsal(a):
Máte tento film, prosím Vás, někdo na DVD? Nebo víte, kde se dá stáhnout s českým dabingem?
http://www.torrentreactor.net/torrents/985461/ Black-Beauty-1994-MULTiSUB-PAL
(medzera pre Black)
mozes si to stiahnut aj tu, ale trochu dlhsie to trva, bo je to cez torrenty........a potom si musis stiahnut AVS DVD Player a v tom to pojde.......bo je to DVD....ale su tam uz ceske titulky aj dabing (aj anglicke a francuzke(tusim))
inak pekny film......
kochulka
napsal(a):
jéééé tak to je super.ten film absolutně zbožnuju.Je to,ale strašně smutný.Pokaždý u toho brečim.A to to mám na kazetě.
Já taky u toho VŽDY bulím jak malé děcko Nj, jsem asi holt ženská
Ale dneska mě to obzvlášť vzalo, měla jsem pocit na brečení už od začátku filmu...začínám být asi přecitlivělá
shallowy
napsal(a):
(medzera pre Black)
mozes si to stiahnut aj tu, ale trochu dlhsie to trva, bo je to cez torrenty........a potom si musis stiahnut AVS DVD Player a v tom to pojde.......bo je to DVD....ale su tam uz ceske titulky aj dabing (aj anglicke a francuzke(tusim))
inak pekny film......
Jéé, děkuji, hnedka jdu na věc a zahájím stahování
maldex
napsal(a):
Jéé, děkuji, hnedka jdu na věc a zahájím stahování
Tyjo, já vždycky spustím, když umře Ryzka (nebo jak se jmenuje) a potom, když k němu přijde na dražbě ten kluk a odhrne mu kštici a vidí tu hvězdičku, to jsem vždycky na pokraji hysterie, hrůza.....
Škoda, že jsem ho neviděla znovu
ladys
napsal(a):
Tyjo, já vždycky spustím, když umře Ryzka (nebo jak se jmenuje) a potom, když k němu přijde na dražbě ten kluk a odhrne mu kštici a vidí tu hvězdičku, to jsem vždycky na pokraji hysterie, hrůza.....
Škoda, že jsem ho neviděla znovu
Když umře Zrzka, je to hodně smutné. Ale i další části filmu rozpláčou každého tvrdˇáka.
Dneska jsem svoji 6-letou dcerku upozornila, že dávají film o koních. Když jsem jí to pustila, tak slyším z pokoje hrozné vzlyky. Dcerku to ohromně dojalo. Já se na to ani nemohla dívat, protože bych brečela s ní. Tak jsem aspoň zkoukla happy end.
marketka
napsal(a):
Když umře Zrzka, je to hodně smutné. Ale i další části filmu rozpláčou každého tvrdˇáka.
Dneska jsem svoji 6-letou dcerku upozornila, že dávají film o koních. Když jsem jí to pustila, tak slyším z pokoje hrozné vzlyky. Dcerku to ohromně dojalo. Já se na to ani nemohla dívat, protože bych brečela s ní. Tak jsem aspoň zkoukla happy end.
Jéžííííííííííš!Sem to zase prošvihla!Nemůžete informovat o filmech o koních co budou davat v TV aspoň týden dopředu abych se o nich stihhla dozvědět?
shallowy
napsal(a):
(medzera pre Black)
inak pekny film......
pro shallowy: stáhla jsem si ten film, ale pořád mi nejde český zvuk, ani titulky. Stáhla jsem is i to AVS DVD player, ale s tím moc neumím dělat. Prosim tě, co tam mám zmáčknout aby mi to ty titulky nebo zvuk nabídlo?
darwi
napsal(a):
Dnes v 10:10 na čt1
ja mam krasavce doma! teda spis krasavici :) cerna kun, hvezda a zadni noha nad spenku bila :)