Potřebuju radu od matek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.4.2008 15:28

ahojte. Kdy jste začaly po porodu jezdit? Příští týden končím šestinedělí, tak by jsem chtěla zase jezdit, bude mi stačit vození,ale později bych chtěla jezdit i v dalších chodech než jen v kroku. Tak by mě zajímalo kdo jste kdy začal.Děkuju

19.4.2008 15:31

tango napsal(a):
ahojte. Kdy jste začaly po porodu jezdit? Příští týden končím šestinedělí, tak by jsem chtěla zase jezdit, bude mi stačit vození,ale později bych chtěla jezdit i v dalších chodech než jen v kroku. Tak by mě zajímalo kdo jste kdy začal.Děkuju

Jen si užij mateřství,koně Ti neutečou,děti rostou šíleně rychle.

19.4.2008 15:35

helin67 napsal(a):
Jen si užij mateřství,koně Ti neutečou,děti rostou šíleně rychle.

jenže já mám bolavé záda a na to mi pomáhalo ježdění. Mateřství si užívám a nemíním přestat, nechci jezdit cvalem za týden, to ne! Já myslela až nějak kolem 6. měsíce.

19.4.2008 16:07

tango napsal(a):
jenže já mám bolavé záda a na to mi pomáhalo ježdění. Mateřství si užívám a nemíním přestat, nechci jezdit cvalem za týden, to ne! Já myslela až nějak kolem 6. měsíce.

Já začala jezdit zhruba dva měsíce po porodu, no vlastně měsíc a půl. Teď mě to čeká znova tak jsem zvědavá. Jestli tě nařízli tak s těmi švy si stejně moc nezacváláš, je to celkem hnus, já už měla pocit že si dám do sedla polštář, ale ono si to pak zvyklo a bylo to jen lepší, za další dva měsíce jsem už lítala bez sedla jakoby nic.

19.4.2008 17:14

tango napsal(a):

...lenko krasny mimi, hodne stesti a zdavicka. Ja zacala az po sestinedeli. Ale zalezi na kazdem jak se citi Tak hodne stesti a radosti s mimi. Kluk nebo holcicka? A jmeno?

19.4.2008 17:53

radule napsal(a):
...lenko krasny mimi, hodne stesti a zdavicka. Ja zacala az po sestinedeli. Ale zalezi na kazdem jak se citi Tak hodne stesti a radosti s mimi. Kluk nebo holcicka? A jmeno?

Ahoj Lenko,záleží na tom,jak se cítíš a jak tě stehy bolíjá začala jezdit taky asi po měsíci,ale cval a klus tak po třech a vždy když uskočil tak jsem to ještě cítila.

19.4.2008 17:55

radule napsal(a):

Ahojky,tak já mám tři a půl měsíční dcerku...začala jsem jezdit cca 4 týdny po porodu a vše bylo bez problémů. A od 6 týdnů jezdím už každý den :) ...Já jsem tedy neměla žádné porodní poranení,takže u někoho koho šily nevím. Janiik

19.4.2008 17:57

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Lenko,záleží na tom,jak se cítíš a jak tě stehy bolíjá začala jezdit taky asi po měsíci,ale cval a klus tak po třech a vždy když uskočil tak jsem to ještě cítila.

Začala jsem jezdit asi po dvou měsících. Postupně, protože mě zpočátku i po chvilce v kroku všechno bolelo. Vše záleží jen na tom, jak ti to bude vyhovovat.

19.4.2008 18:18

bordeauxx napsal(a):
Ahojky,tak já mám tři a půl měsíční dcerku...začala jsem jezdit cca 4 týdny po porodu a vše bylo bez problémů. A od 6 týdnů jezdím už každý den :) ...Já jsem tedy neměla žádné porodní poranení,takže u někoho koho šily nevím. Janiik

mám 5timěsíčního syna a jezdit jsem začala ještě v šestinedělí,asi 4týdny po porodu.bylo to bezproblému i když jsem byla nastřižená i natržená.dokonce se mi na koni pohybovalo líp než po svých.ještě ted občas když se rozběhnu nebo jdu rychlej mám bolesti.

19.4.2008 18:22

bordeauxx napsal(a):

A naše Justýnka :)

19.4.2008 18:23

bordeauxx napsal(a):
A naše Justýnka :)

Kvalita fotek tejda nula nula nic...... :(

crispo

19.4.2008 23:12
crispo

bordeauxx napsal(a):
Kvalita fotek tejda nula nula nic...... :(

ahojky..23.2. se me narodil taky synek:)..jezdit sem zacala tez ve 4tydnu. taky jsem byla sita ale ve 4tydnu uz bylo vse zahojene..krok klus cval..a vse bylo jako driv:) takze pokud se na to citis jdi do toho nebo si zajdi za gynekologem at ti povi jestli opravdu jsi vporadku..

20.4.2008 08:12

crispo napsal(a):
ahojky..23.2. se me narodil taky synek:)..jezdit sem zacala tez ve 4tydnu. taky jsem byla sita ale ve 4tydnu uz bylo vse zahojene..krok klus cval..a vse bylo jako driv:) takze pokud se na to citis jdi do toho nebo si zajdi za gynekologem at ti povi jestli opravdu jsi vporadku..

Začala jsem jezdit těsně před koncem šestinedělí, malej má teď rok a jezdit stihnu tak 1-2x za týden a to jen večer po sedmé hodině....

20.4.2008 15:00

vap napsal(a):
Začala jsem jezdit těsně před koncem šestinedělí, malej má teď rok a jezdit stihnu tak 1-2x za týden a to jen večer po sedmé hodině....

Ahoj já jsem začala jezdit 3týden po porodu a na konci šestinedělí jsem byla na závodech, jela jsem jen jeden parkur, ale stačil mi. Šitá jsem byla také, ale to nebolelo spíš mi při doskoku vypovídali stehení svaly. Pak už jsem jezdila dva koně denně a každý víkend závody a vše OK

20.4.2008 16:36

kolca napsal(a):
Ahoj já jsem začala jezdit 3týden po porodu a na konci šestinedělí jsem byla na závodech, jela jsem jen jeden parkur, ale stačil mi. Šitá jsem byla také, ale to nebolelo spíš mi při doskoku vypovídali stehení svaly. Pak už jsem jezdila dva koně denně a každý víkend závody a vše OK

Děkuju za odpovědi. Já začnu po tom šestinedělí,pomalu a tak uvidím jak vše půjde. Jinak moje mimi je holka a jmenuje se Kateřina.

sabora

21.4.2008 10:07
sabora

tango napsal(a):
Děkuju za odpovědi. Já začnu po tom šestinedělí,pomalu a tak uvidím jak vše půjde. Jinak moje mimi je holka a jmenuje se Kateřina.

ahoj, já jelikož to teď bylo po druhým císařáku a jizva zas jak.............. tak ježení až po 4 měsících, musíš to samam vycítit, jesli je to OK, nebo neni a počkat.
jinak gratuluju maminám všem, miminko to je to nejkrásnější, co ženská v životě má, já už mám 3 ale teprv to poslední si můžu fakt užít, první 2 kluci byli dvojčata a to byl takovej záhul............

21.4.2008 15:28

tango napsal(a):

Ja jsem se po císaři začala \"vozit\" asi 4 týden, postupně jsem přidávala a po šesti týdnech už jsem jezdila stejně intenzivně jako před otěhotněním. Pravda ale je, že jsem byla celé těhotenství hodně aktivní a jezdila jsem do konce pátého měsíce (rekreačně - couračky po venku a lehká jízdárna).

Naprosto zřetelně si vybavuju, že mi po týdnu v porodnici najednou připadali všichni naši koně hrozně velicí :-D.
Hodně štěstí s mimčem.

21.4.2008 22:22

tango napsal(a):

Ahoj Leni, moc gratuluju !!!!

29.4.2008 22:30

tango napsal(a):

Ahoj,
já začala jezdit po čtyřech týdnech po porodu. Sice mě šili, ale vše se rychle zahojilo. První jízdu mě nic nebolelo, jenom klusem a cvalem to nebylo zrovna příjemné, jak jsem měla povolené břicho. Rychle se to spravilo a po šesti týdnech to bylo jako dřív. Ale asi je to u každého individuální.

Přidejte reakci

Přidat smajlík