haisovad
napsal(a):
Zítra tě zahltím fotkama...ale byla si moc rychlá a můj foťák tě nestíhal votit...
To já ne, to Tarunkaale myslela jsme to tam všeobecně kdo byl...zdálos emi že tam kadýho 2. člověka znám
gabineska
napsal(a):
To já ne, to Tarunkaale myslela jsme to tam všeobecně kdo byl...zdálos emi že tam kadýho 2. člověka znám
Renatka a Mollynka
gabineska
napsal(a):
Gábi tak na založení tohoto tématu jsem se chystala až zítra, to už bych měla mít foto v ruce, fotila jsem vás tak pošlu foto na mejl a spoustu jiných koní, naházím to sem zítra a kdo bude mít zájem o originál pošlu na mejl.
BTW Limitku nebyli jste tam? viděla jsem koníka, který měl na dečce PAVO, tak jsem si říkala jestli to nejste vy???Gábi jak ty jsi vubec dopadla, viděla jsem jen jeden parkurek a tam tě pozlobila...kobylka segra byla šikovná, lepší než to úterý
klawdie
napsal(a):
Gábi tak na založení tohoto tématu jsem se chystala až zítra, to už bych měla mít foto v ruce, fotila jsem vás tak pošlu foto na mejl a spoustu jiných koní, naházím to sem zítra a kdo bude mít zájem o originál pošlu na mejl.
BTW Limitku nebyli jste tam? viděla jsem koníka, který měl na dečce PAVO, tak jsem si říkala jestli to nejste vy???Gábi jak ty jsi vubec dopadla, viděla jsem jen jeden parkurek a tam tě pozlobila...kobylka segra byla šikovná, lepší než to úterý
Tak já příhodím i něco z mé hromádky Miška s Jerrykem
klafus
napsal(a):
Tak já příhodím i něco z mé hromádky Miška s Jerrykem
o5 M+J
klafus
napsal(a):
Pe´tula s Greice
A neznámí:
Ti bydleli s námi na statku
klafus
napsal(a):
A neznámí:
Ti bydleli s námi na statku
A už na parkuru
klafus
napsal(a):
.
Temdle sem moc fandila...samozřejmě až po Jerrykovi
klafus
napsal(a):
Temdle sem moc fandila...samozřejmě až po Jerrykovi
Něco z opracka
rocky
napsal(a):
Čauvec klárko, pošleš mi pak nějaké fotos z VT, an email??
Mě te´d nefaká mail a tak se musim přihlašovat přes net a tam mi to zlobí,když posílám přílohy
Ale všechny fotky sem dala na album:
http://klafus.rajce.idnes.cz/19.4.08_VT_Horice/
klafus
napsal(a):
Mě te´d nefaká mail a tak se musim přihlašovat přes net a tam mi to zlobí,když posílám přílohy
Ale všechny fotky sem dala na album:
http://klafus.rajce.idnes.cz/19.4.08_VT_Horice/
naši známí neznámí
klafus
napsal(a):
a poslední
Ten koník s tou dečkou PAVO byl Kairo s Káťou Váňovou
gabineska
napsal(a):
Ten koník s tou dečkou PAVO byl Kairo s Káťou Váňovou
Ale to víš..1. závody tak to prostě prožívalaje to závoďák..takže toršku rychlejší tempo a v tom prvním jednu ukopla a v druhém se zadívala na lidi a zastavila mi páč já při jejím úleku místo abych jí dala holeň tak sem se jen zaklonila abych neskončila v tom oxeru pěkně pověšená a čekala co bude
takže 2. pakrur taky s jendou chybkou no...Ae byl to mazec...trošku vyhazování a lítání jí vážně baví
ale zase musím říct že skákala dodcela hezky
gabineska
napsal(a):
Ale to víš..1. závody tak to prostě prožívalaje to závoďák..takže toršku rychlejší tempo a v tom prvním jednu ukopla a v druhém se zadívala na lidi a zastavila mi páč já při jejím úleku místo abych jí dala holeň tak sem se jen zaklonila abych neskončila v tom oxeru pěkně pověšená a čekala co bude
takže 2. pakrur taky s jendou chybkou no...Ae byl to mazec...trošku vyhazování a lítání jí vážně baví
ale zase musím říct že skákala dodcela hezky
a tady mám eště Grace při dekorování
gabineska
napsal(a):
Tak co, kdopak jste tam byl a jak jste dopadli? Můžete vkládat i nějaký ty fotky..
TAk ted Vám sem naházím ty nejpovednější já, pokud budete chtít někdo fotos, písněte mi meila, pošlu originály, Gabi tobě je jasnačka posílám automaticky...běheme dneška je máš na emailu...
klawdie
napsal(a):
TAk ted Vám sem naházím ty nejpovednější já, pokud budete chtít někdo fotos, písněte mi meila, pošlu originály, Gabi tobě je jasnačka posílám automaticky...běheme dneška je máš na emailu...
neznám koně ani jezdcejen jsem fotila co se mi lilbilo, nebo přišlo pod objektiv...
klawdie
napsal(a):
neznám koně ani jezdcejen jsem fotila co se mi lilbilo, nebo přišlo pod objektiv...
klawdie
napsal(a):
poníci byli užásní a bylo jich tam opravdu hodně...
klawdie
napsal(a):
poníci byli užásní a bylo jich tam opravdu hodně...
klawdie
napsal(a):
Klárko.. kdyžtak na knapovagabriela@seznam.cz a moc děkuju