prosím vás o zkušennosti se sedli kentaur Ikaros a Priamos popř. se Charon. Všechna jsou skoková, rozdíl je pouze jen v koleních opěrkách...potřebuji to na koně ČT do sportu a žádám vás o vaše zkušennosti....děkuji mockrát
nikiska
napsal(a):
prosím vás o zkušennosti se sedli kentaur Ikaros a Priamos popř. se Charon. Všechna jsou skoková, rozdíl je pouze jen v koleních opěrkách...potřebuji to na koně ČT do sportu a žádám vás o vaše zkušennosti....děkuji mockrát
ahoj mam priamos a maximalni spokojenost :) klisne i me dobre sedi.
nikiska
napsal(a):
díky moc...můj koník má i poměrně vysokej kohoutek a právě mám obavy, aby mu to sedlo vůbec sedělo
ta moje ma mega kohoutek, proto jsem vybirala sedlo hooodne vykrojene.
nikiska
napsal(a):
díky moc...můj koník má i poměrně vysokej kohoutek a právě mám obavy, aby mu to sedlo vůbec sedělo
Ahojky..já mám kobylku s vcelku vysokým kohoutkem a mám na ní kentaur Olympic a vážně sem naprosto spokojená, je to kontaktní skokovej speciál a je fakt luxusní...
nikiska
napsal(a):
Ahoja já měla na plňáskovy s hodně vysokým kohoutkem Kentaur priamos bylo skvělí potom se mi bohužel koník přesvalil a kohoutek trošku zmiznul a už nesedělo tak jsem ho prodala a koupila jsem si kentaur electru a taky max spokojenost opravdu doporučuju :-)
nikiska
napsal(a):
zblizka :)
nikiska
napsal(a):
mě osobně se strašně moc líbí ten priamos, tak se právě ptám na vaše zkušennosti...ale chtěla sem si pro něj zajet do equiservisu a bohužel ho tam nemají, nevíte, kde jinde bych ho mohla sehnat?
na www.kentaur.cz je kontakt přímo do Prostějova,zavolej tam a pokud ho budou mít na skladě,tak ti ho hned pošlou...Janíík