"Ty z moderky králíků 161"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

24.4.2008 20:31

zvířátková

24.4.2008 20:33
zvířátková

zvířátková napsal(a):
teda, dneska 2 začátky

zvířátková

24.4.2008 20:34

zvířátková

24.4.2008 20:35
zvířátková

zvířátková napsal(a):

chlapy

zvířátková

24.4.2008 20:37
zvířátková

zvířátková napsal(a):
chlapy

fenečka

zvířátková

24.4.2008 20:38
zvířátková

zvířátková napsal(a):
fenečka

24.4.2008 20:41

zvířátková napsal(a):

Tak tedy ještě jednou zdravíííííííííííííííííím

zvířátková

24.4.2008 20:41
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Jo a máme na stáji hnízdečko, zatím netuším, kdo jsou obyvatelé, ale doufám, že si to na ty hrábě dobře přidělali, aby jim to nespadlo.

zvířátková

24.4.2008 20:42
zvířátková

naftalinka napsal(a):
Tak tedy ještě jednou zdravíííííííííííííííííím

fujky sníh....

zvířátková

24.4.2008 20:42
zvířátková

zvířátková napsal(a):
fujky sníh....

Jinak vítej. Jak se vede?

24.4.2008 20:47

zvířátková napsal(a):
Jo a máme na stáji hnízdečko, zatím netuším, kdo jsou obyvatelé, ale doufám, že si to na ty hrábě dobře přidělali, aby jim to nespadlo.

to budou určitě nějaký akční vlaštovky a ty mě dycky pěkně se......, páč mi kaděj na koně a útočí na nás!!!!! Potvory

24.4.2008 20:49

naftalinka napsal(a):
to budou určitě nějaký akční vlaštovky a ty mě dycky pěkně se......, páč mi kaděj na koně a útočí na nás!!!!! Potvory

Jo vede se už líp a vlastně včera jsem se dověděla báječnou novinku, kterou jsem s mamčou včera ještě po práci zapíjela, včera jí volal pan doktor a řekl jí výsledky, který přišli z laboratoří. Planej poplach a výsledky jsou negativní. To by jste nevěřili jak se mi ulevilo a spadnul ze mě neskutečnej balvan. Uplně jsem v tu chvíli cejtila jak mě opistilo takový hrozný těžko. Takže díky bohu aspoň, že tak po tom všem.

zvířátková

24.4.2008 20:51
zvířátková

naftalinka napsal(a):
Jo vede se už líp a vlastně včera jsem se dověděla báječnou novinku, kterou jsem s mamčou včera ještě po práci zapíjela, včera jí volal pan doktor a řekl jí výsledky, který přišli z laboratoří. Planej poplach a výsledky jsou negativní. To by jste nevěřili jak se mi ulevilo a spadnul ze mě neskutečnej balvan. Uplně jsem v tu chvíli cejtila jak mě opistilo takový hrozný těžko. Takže díky bohu aspoň, že tak po tom všem.

No paráda!!! Tomu říkám dobrá zpráva

24.4.2008 21:12

zvířátková napsal(a):
teda, dneska 2 začátky

Téééda, já fakt nestíhám!!!! Vy jedete!

Já tady kolem půl druhé to četla, ale nestihla odpovědět..přijel elektrikář, dělali jsme bordel v baráku, předvčerem vylítla půlka domu s elektrikou a dneska nám rozkopával půl baráku a sundal kus obložení, než se našlo kde to vyhořelo V sobotu bude dávat nové vedení atd. Takže máma už je na prášky, protože to asi vypadá, že budeme muset malovat dřív a asi udělat i ten WC, takže Leo, jsme na tom skoro podobně

Jinak vyjížďka byla super, Usa byla šikovná, Betty teda pěkně škvařila sádlo a tak z ní lelo z ničeho Jsme třeba kousek klusaly, Usa nic a Betty jakoby ji polil vodou. Ale jinak byly holky celkem hodné.

24.4.2008 21:20

lucky napsal(a):
Téééda, já fakt nestíhám!!!! Vy jedete!

Já tady kolem půl druhé to četla, ale nestihla odpovědět..přijel elektrikář, dělali jsme bordel v baráku, předvčerem vylítla půlka domu s elektrikou a dneska nám rozkopával půl baráku a sundal kus obložení, než se našlo kde to vyhořelo V sobotu bude dávat nové vedení atd. Takže máma už je na prášky, protože to asi vypadá, že budeme muset malovat dřív a asi udělat i ten WC, takže Leo, jsme na tom skoro podobně

Jinak vyjížďka byla super, Usa byla šikovná, Betty teda pěkně škvařila sádlo a tak z ní lelo z ničeho Jsme třeba kousek klusaly, Usa nic a Betty jakoby ji polil vodou. Ale jinak byly holky celkem hodné.

hojky taky sem dnes po nějakem tom měsíci něco nafotila)) toto se mi povedla jediná kde sou fšeci aj se psem

24.4.2008 21:40

dakotka napsal(a):
hojky taky sem dnes po nějakem tom měsíci něco nafotila)) toto se mi povedla jediná kde sou fšeci aj se psem

No konečně!!!! Taky vidím od tebe fotky!!!

24.4.2008 21:42

lucky napsal(a):

no a mám mamču doma, ted mi volala, že se hnusně pohádala s přítelem at si pro ní přijedu a zítra si stěhuje věci

24.4.2008 21:46

lucky napsal(a):

tady matička moje osobní)))Mimika(11 let)

24.4.2008 21:46

dakotka napsal(a):
tady matička moje osobní)))Mimika(11 let)

toto jeji děcko(1rok)

24.4.2008 21:48

dakotka napsal(a):
toto jeji děcko(1rok)

a poslední Lupik hřebec(2roky)

24.4.2008 21:49

dakotka napsal(a):
a poslední Lupik hřebec(2roky)

fakt poslední..lupik a Kofola..jinak sem si vzala jen malej foto a už bylo kvečeru takže nic moc(((

24.4.2008 21:54

dakotka napsal(a):
fakt poslední..lupik a Kofola..jinak sem si vzala jen malej foto a už bylo kvečeru takže nic moc(((

Lupik je krásný, budu muset někdy přijet se podívat
Zuzi vidíš , a maminku budeš mít doma

24.4.2008 21:56

lucky napsal(a):
Lupik je krásný, budu muset někdy přijet se podívat
Zuzi vidíš , a maminku budeš mít doma

Ještě by mě zajímalo co Evička, jak to mají dnes s porodem, jestli je hříbě na světě a co a jak..jely jsme dnes s Janou na kopci nad rančem, tak jsem vzpomínala, že dnes asi budou vyvolávat...

24.4.2008 22:00

lucky napsal(a):
Ještě by mě zajímalo co Evička, jak to mají dnes s porodem, jestli je hříbě na světě a co a jak..jely jsme dnes s Janou na kopci nad rančem, tak jsem vzpomínala, že dnes asi budou vyvolávat...

tak to zase pro mě je nej dakotka..pak mimika..a na konec lupik bo je to čahoun nohatej)))ale zase je dobrej na práci)))

24.4.2008 22:08

dakotka napsal(a):
tak to zase pro mě je nej dakotka..pak mimika..a na konec lupik bo je to čahoun nohatej)))ale zase je dobrej na práci)))

Každý má něco....
Jinak jsem na Use jela domů z pastviny a vjíždím na hřiště a tam kůŇ! Přišli za mnou s Baronem! Pán i slečna co tam jezdí a samozřejmě nadupaný Baron. Usa jak ho viděla, tak se hned probrala ze spánku a dávala bacha, aby ji ten kůň nevlezl na záda..je z ní docela mimo. Kecali jsme na hřišti a koně se pásli a kamarádili. Pak jsme šli k našemu baráku, já s ní šla domů a oni taky šli domů. Jenomže já s Usou vešla na zahradu a normálně šla odsedlávat a oni nemohli Barona vůbec dostat od vrat, pochybuji, že na něj vůbec někdo z nich nasedl, protože dělal pěkný bordel a sylšela jsem ho šíleně řvát ještě za mostem na druhé straně řeky!!!! Bude to pěkné kvítko. Jinak pán ho má prý už tři roky a koník je tam sám a nikam moc nechodí, proto je zblázněný do Usy.

24.4.2008 22:12

lucky napsal(a):
Každý má něco....
Jinak jsem na Use jela domů z pastviny a vjíždím na hřiště a tam kůŇ! Přišli za mnou s Baronem! Pán i slečna co tam jezdí a samozřejmě nadupaný Baron. Usa jak ho viděla, tak se hned probrala ze spánku a dávala bacha, aby ji ten kůň nevlezl na záda..je z ní docela mimo. Kecali jsme na hřišti a koně se pásli a kamarádili. Pak jsme šli k našemu baráku, já s ní šla domů a oni taky šli domů. Jenomže já s Usou vešla na zahradu a normálně šla odsedlávat a oni nemohli Barona vůbec dostat od vrat, pochybuji, že na něj vůbec někdo z nich nasedl, protože dělal pěkný bordel a sylšela jsem ho šíleně řvát ještě za mostem na druhé straně řeky!!!! Bude to pěkné kvítko. Jinak pán ho má prý už tři roky a koník je tam sám a nikam moc nechodí, proto je zblázněný do Usy.

tak to ja ted chodim každou středu k tomu Adámkovi s Lupikem do kruhovky a jako dělá mi jen radost..ostatní koně mu nevadí...musím sehnat někoho kdo mi ho tam blejskne bo je tam krasne prostředí))Dakotku sem začala bravat na prochazky no a Miky to je profik...tam neni co řešit za ty leta....

24.4.2008 22:16

dakotka napsal(a):
tak to ja ted chodim každou středu k tomu Adámkovi s Lupikem do kruhovky a jako dělá mi jen radost..ostatní koně mu nevadí...musím sehnat někoho kdo mi ho tam blejskne bo je tam krasne prostředí))Dakotku sem začala bravat na prochazky no a Miky to je profik...tam neni co řešit za ty leta....

NO, Usa se někdy chová jako profík a někdy je prdlá, to jo..taky není moc vyježděná, takže proto nyní bude makat.

Jinak dobrá zpráva, v sobotu mi známý přiveze 200 mušliček!!!!!
Takže budu přešívat arabskoun ohlávku a taky mi známý udělá řetízek na nos, co k tomu patří..... něco takovéhodle

24.4.2008 22:17

lucky napsal(a):
NO, Usa se někdy chová jako profík a někdy je prdlá, to jo..taky není moc vyježděná, takže proto nyní bude makat.

Takže budu přešívat arabskoun ohlávku a taky mi známý udělá řetízek na nos, co k tomu patří..... něco takovéhodle

pak to takhle dotáhneme

24.4.2008 22:18

lucky napsal(a):

ty jo chudak kun..bude jak vanočni stromeček..................jinak tady to foto sem nazvala Dakota v luftě

24.4.2008 22:18

lucky napsal(a):
pak to takhle dotáhneme

nyní to není ono..ještě

24.4.2008 22:22

dakotka napsal(a):
ty jo chudak kun..bude jak vanočni stromeček..................jinak tady to foto sem nazvala Dakota v luftě

jaký vánoční stromeček!!!!
Je to arab, ne? Má mít i arabský hábit, jako appy indiánský!

24.4.2008 22:24

lucky napsal(a):
jaký vánoční stromeček!!!!
Je to arab, ne? Má mít i arabský hábit, jako appy indiánský!

sem si dělala prču..Mi teda porad jak mam krášlit beskydské mustangy

24.4.2008 22:26

dakotka napsal(a):
sem si dělala prču..Mi teda porad jak mam krášlit beskydské mustangy

však já vím....

no, to sluníčko je krášlí až až

jdu krmit psy

24.4.2008 22:30

lucky napsal(a):
však já vím....

jdu krmit psy

ježíš holky vy jedete, já se jdu rozloučit, jdu do pelechu, tak paaaaaaaaaaaa

24.4.2008 22:31

lucky napsal(a):
však já vím....

jdu krmit psy

to je tajemná záře po lysou...tady ještě Kofola našla nějakého ženicha

24.4.2008 22:56

dakotka napsal(a):
to je tajemná záře po lysou...tady ještě Kofola našla nějakého ženicha

Jééé..to budou voříšci? ..to našla bígla, ne?
No nic, já nakrmila psiska, Usa samozřejmě se první ozývá letíc po tmě z výběhu, že musí dostat chlebíky a pusinku a jdu taky spát...

tak dobrou noc

zvířátková

25.4.2008 06:35
zvířátková

lucky napsal(a):
Jééé..to budou voříšci? ..to našla bígla, ne?
No nic, já nakrmila psiska, Usa samozřejmě se první ozývá letíc po tmě z výběhu, že musí dostat chlebíky a pusinku a jdu taky spát...

tak dobrou noc

Dobré ránko! Já zase na místě, s velkou radostí samozřejmě. Počasí nás zlobí, krape, je mokro, zataženo. Ach jo. Snad se to aspoň vyvrbí na víkend.

zvířátková

25.4.2008 07:14
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Já zase na místě, s velkou radostí samozřejmě. Počasí nás zlobí, krape, je mokro, zataženo. Ach jo. Snad se to aspoň vyvrbí na víkend.

Teď tak koukám do kalendáře, že není jenom svátek 1., ale i 8., oba vycházejí na čtvrtky, to by byla paráda uhrát obě páteční volna. A před dovčou bych šla do práce naposledy 7. a odletěla až 11., to by bylo moc fajn. Každopádně až žijou svátky .

zvířátková

25.4.2008 07:50
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Teď tak koukám do kalendáře, že není jenom svátek 1., ale i 8., oba vycházejí na čtvrtky, to by byla paráda uhrát obě páteční volna. A před dovčou bych šla do práce naposledy 7. a odletěla až 11., to by bylo moc fajn. Každopádně až žijou svátky .

Tak u nás černo a slejvák. Koukám, že snad dneska makám sama...

25.4.2008 08:25

zvířátková napsal(a):
Tak u nás černo a slejvák. Koukám, že snad dneska makám sama...

Ahoj!
Tak Tě budu zase asi zlobit...u nás náááádherně, sluníčko svítí, obloha vymetená....

jukněte na tohle...vymežte mezery samo...

http://www.youtube.com/ watch?v=12XKocVSl8U&eurl =http://farmahradek.wgz.cz/novinky

zrovna přijel známý..tak zase letím

sadzi saj

25.4.2008 09:10
sadzi saj

lucky napsal(a):
Ahoj!
Tak Tě budu zase asi zlobit...u nás náááádherně, sluníčko svítí, obloha vymetená....

jukněte na tohle...vymežte mezery samo...

http://www.youtube.com/ watch?v=12XKocVSl8U&eurl =http://farmahradek.wgz.cz/novinky

zrovna přijel známý..tak zase letím

Dobré ráno, tak tu máme pátek a klasika hnus počasí, nevim, jak u Vás, ale tady černo a chčije, chčije a chčije no jestli takhle bude zase celý víkend, tak potěš....

Já už taky makám, ale dneska jsem jela dýl do práce a stavovala jsem se ráno koupit Elí granulky jo a měli jsme výročí 2 roky

Jinak jsem nasraná hned po ránu, takže jsem musela něco vyřizovat, se z toho už fakt jednou pos...... fakt za dobrotu na žebrotu a kdybych se pořád nesnažila být někomu nápomocna, mohla jsem mít možná klid a nemusela se rozčulovat

Lucky, tohle už jsme včera zkoukli, zda je to plavací kůň

Jinak teda jedete, jak tryskomyši

zvířátková

25.4.2008 09:37
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno, tak tu máme pátek a klasika hnus počasí, nevim, jak u Vás, ale tady černo a chčije, chčije a chčije no jestli takhle bude zase celý víkend, tak potěš....

Já už taky makám, ale dneska jsem jela dýl do práce a stavovala jsem se ráno koupit Elí granulky jo a měli jsme výročí 2 roky

Jinak jsem nasraná hned po ránu, takže jsem musela něco vyřizovat, se z toho už fakt jednou pos...... fakt za dobrotu na žebrotu a kdybych se pořád nesnažila být někomu nápomocna, mohla jsem mít možná klid a nemusela se rozčulovat

Lucky, tohle už jsme včera zkoukli, zda je to plavací kůň

Jinak teda jedete, jak tryskomyši

Ahojky!

No jak jinak, blíží se víkend, tak se počasí hnusí. Ale co říkali v předpovědi, že bude o víkendu pěkně, tak teda nevim. Jestli to odejde tak rychle jako včera přišlo z toho krásného počasí.

Jo? 2 roky od koupě?

To chce klid, já vím, lehce se to říká, hůř koná, ale je pátek, ber to tam s rezervou, ať Ti všichni škubnou .

Aaa, Lucky je zas rychlá To kapánek prošvihla, my už to shlídly včera a pobavily se o tom .

sadzi saj

25.4.2008 09:42
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Ahojky!

No jak jinak, blíží se víkend, tak se počasí hnusí. Ale co říkali v předpovědi, že bude o víkendu pěkně, tak teda nevim. Jestli to odejde tak rychle jako včera přišlo z toho krásného počasí.

Jo? 2 roky od koupě?

To chce klid, já vím, lehce se to říká, hůř koná, ale je pátek, ber to tam s rezervou, ať Ti všichni škubnou .

Aaa, Lucky je zas rychlá To kapánek prošvihla, my už to shlídly včera a pobavily se o tom .

Jo jo přesně, klasika, no říkali, že by se to během zítřka mělo vybrat a v neděli už být krásně, tak jsem na to zvědavá

Jo jo. V úterý 22.4.2006 jsem ji měla doma to to letí. Přijde mi to už jako věčnost.

No už mě to přešlo, ale po ránu mě to dost rozčílilo, někdo něco chce a hejbe se se mnou místo s dotyčným a já to pak ještě odnesu, no na palici.

Včera lítali mušky jak o závod, hmyz hnusnej.

zvířátková

25.4.2008 09:57
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jo jo přesně, klasika, no říkali, že by se to během zítřka mělo vybrat a v neděli už být krásně, tak jsem na to zvědavá

Jo jo. V úterý 22.4.2006 jsem ji měla doma to to letí. Přijde mi to už jako věčnost.

No už mě to přešlo, ale po ránu mě to dost rozčílilo, někdo něco chce a hejbe se se mnou místo s dotyčným a já to pak ještě odnesu, no na palici.

Včera lítali mušky jak o závod, hmyz hnusnej.

To jo, to jsem taky zvědavá a jestli ne, tak mě zase pořádně naštvou...

No, u nás je to složitější, známe se pomalu 6 let, starám se o něj plně sama 2 roky, a můj je něco málo přes rok. Ale taky mi přijde, že to trvá dost dlouho, člověk tak toho hodně pochytí.

Ani mi o muškách nemluv, vyhubila bych je, bestie debilní Nejhorší je, že on se prostě nemůže podrbat na konkrétním místě, to ne, on musí celé tělo, abych na to mohla akorát koukat a nemoct s tím něco dělat.

sadzi saj

25.4.2008 10:34
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
To jo, to jsem taky zvědavá a jestli ne, tak mě zase pořádně naštvou...

No, u nás je to složitější, známe se pomalu 6 let, starám se o něj plně sama 2 roky, a můj je něco málo přes rok. Ale taky mi přijde, že to trvá dost dlouho, člověk tak toho hodně pochytí.

Ani mi o muškách nemluv, vyhubila bych je, bestie debilní Nejhorší je, že on se prostě nemůže podrbat na konkrétním místě, to ne, on musí celé tělo, abych na to mohla akorát koukat a nemoct s tím něco dělat.

To jo, minulou sobotu lilo, v neděli líp, ale zase foukal hnus vítr

Teda mě to tu dneska brutálně nebaví a ještě na mě leze nějaká depka nebo co, no to je vopruz

zvířátková

25.4.2008 10:38
zvířátková

zvířátková napsal(a):
teda, dneska 2 začátky

No minulej víkend nestál za nic, byl to přímo hnus. Ještě, že jsem měla doma dost práce na to, abych se zabavila, když už jsem se ven nedostala.

Už se nám to krátí, nesmutni. Víkend před námi a podle předpovědi na seznamu píšou, že bude parádně:

http://www.novinky.cz/clanek/ 138512-cesko-ceka-slunecny-vikend.html

(1 mezera)

sadzi saj

25.4.2008 11:25
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No minulej víkend nestál za nic, byl to přímo hnus. Ještě, že jsem měla doma dost práce na to, abych se zabavila, když už jsem se ven nedostala.

Už se nám to krátí, nesmutni. Víkend před námi a podle předpovědi na seznamu píšou, že bude parádně:

http://www.novinky.cz/clanek/ 138512-cesko-ceka-slunecny-vikend.html

(1 mezera)

No kéž by jim to výjimečně vyšlo

Asi se půjdu mrknout ven do cukrošky pro něco dobrýho, pač dneska mě k obědu čeká nudlová polívka od čongů, nic moc

25.4.2008 11:32

sadzi saj napsal(a):
No kéž by jim to výjimečně vyšlo

Asi se půjdu mrknout ven do cukrošky pro něco dobrýho, pač dneska mě k obědu čeká nudlová polívka od čongů, nic moc

Mňam! Já chci taky zákusek!!!!

Jsem byla se psy pro zbytek hoblin...6 pytlů, tak jsem to nyní stáhla a jdu to dát na net a na stránky, jak tahají náklad ve vozíku. A taky jsem si stáhla video holčí jak stojí na kopci a vlaje ji ocas a hříva...dám tady pak linky, jo?...jdu si udělat ještě kafčo

tady včera před vyjížďkou

25.4.2008 11:33

lucky napsal(a):
Mňam! Já chci taky zákusek!!!!

Jsem byla se psy pro zbytek hoblin...6 pytlů, tak jsem to nyní stáhla a jdu to dát na net a na stránky, jak tahají náklad ve vozíku. A taky jsem si stáhla video holčí jak stojí na kopci a vlaje ji ocas a hříva...dám tady pak linky, jo?...jdu si udělat ještě kafčo

tady včera před vyjížďkou

dneska pojedeme taky...po jedné máme spicha u koní

25.4.2008 11:34

lucky napsal(a):
dneska pojedeme taky...po jedné máme spicha u koní

Betty se šla sedlat

25.4.2008 11:38

lucky napsal(a):
Betty se šla sedlat

noa tady je sádýlko Betty

sadzi saj

25.4.2008 12:03
sadzi saj

lucky napsal(a):
noa tady je sádýlko Betty

Teda, tak ta je, to je síla, možná by to chtělo menší dietku

Tak už jsem zpět z cukrárny, co jsem chtěla špičku a bramboru neměli, tak vyhrál medovník, banánek a košíček ať žije sladký a tloustnutí a je tady pěkně hnusně a šedo

25.4.2008 12:18

sadzi saj napsal(a):
Teda, tak ta je, to je síla, možná by to chtělo menší dietku

Tak už jsem zpět z cukrárny, co jsem chtěla špičku a bramboru neměli, tak vyhrál medovník, banánek a košíček ať žije sladký a tloustnutí a je tady pěkně hnusně a šedo

No, Athosek má objednaný náhubek..ten je taky jako sud na nožičkách. Přibrali oba nyní dost zase..to co těžce zhubli, malinko, tak zase přiberou. A do Dvořáka jsem včera hustila, aby to Bettyně koupil taky, když už nehodlá zmenšovat pastvinu, že loni byla dost přichvácená a že letos půjde do buřtů, jestli s ní něco neudělá.

tady Atík

zvířátková

25.4.2008 12:40
zvířátková

lucky napsal(a):
No, Athosek má objednaný náhubek..ten je taky jako sud na nožičkách. Přibrali oba nyní dost zase..to co těžce zhubli, malinko, tak zase přiberou. A do Dvořáka jsem včera hustila, aby to Bettyně koupil taky, když už nehodlá zmenšovat pastvinu, že loni byla dost přichvácená a že letos půjde do buřtů, jestli s ní něco neudělá.

tady Atík

No vidíte, a mě tak tlustí nepřipadaj, přece jenom je to jinak stavěné plemeno, tak si to to bříško tak trošku žádá. S tím schvácením je to jiná...

sadzi saj

25.4.2008 12:50
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No vidíte, a mě tak tlustí nepřipadaj, přece jenom je to jinak stavěné plemeno, tak si to to bříško tak trošku žádá. S tím schvácením je to jiná...

No, ale všeho s mírou, Athos ještě budiž, ale ta Bettyna

Tady už zase chčije

zvířátková

25.4.2008 12:54
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No, ale všeho s mírou, Athos ještě budiž, ale ta Bettyna

Tady už zase chčije

No je fakt, že u ní to vypadá, jak kdyby to měla pod kůží z tvarohu.

Tady je hnus furt, ale je fakt, že už aspoň neleje, jenže podle těch mraků nevim nevim, jestli to tak vydrží.

sadzi saj

25.4.2008 12:57
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No je fakt, že u ní to vypadá, jak kdyby to měla pod kůží z tvarohu.

Tady je hnus furt, ale je fakt, že už aspoň neleje, jenže podle těch mraků nevim nevim, jestli to tak vydrží.

No tady lilo ráno, potom přestalo do dopoledne a ok, šla je do cukrárny a pak zase začlo a teď cedí

zvířátková

25.4.2008 13:02
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No tady lilo ráno, potom přestalo do dopoledne a ok, šla je do cukrárny a pak zase začlo a teď cedí

Tak to jsi vystihla nejlepší počásko na procházku.

sadzi saj

25.4.2008 13:05
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Tak to jsi vystihla nejlepší počásko na procházku.

Koukám, že už ani neumím psát

Stihla jsem to akorát bez deště, ale je tam celkem příjemně, až na ten déšť teda

zvířátková

25.4.2008 14:06
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Koukám, že už ani neumím psát

Stihla jsem to akorát bez deště, ale je tam celkem příjemně, až na ten déšť teda

Už se nám to blíží, co?

sadzi saj

25.4.2008 14:21
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Už se nám to blíží, co?

No já dneska do půl pátý

zvířátková

25.4.2008 14:49
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No já dneska do půl pátý

No já do tří, ale musím na bus, hoďku v buse, k tomu mému a uklidit tam za něj, jinak je tam schopnej to šmudlat do večera . Doufám, že nebude lejt, nikdo mě dopředu neupozornil, že je na něm řada, takže jsem si nevzala deštník.

zvířátková

25.4.2008 14:52
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No já do tří, ale musím na bus, hoďku v buse, k tomu mému a uklidit tam za něj, jinak je tam schopnej to šmudlat do večera . Doufám, že nebude lejt, nikdo mě dopředu neupozornil, že je na něm řada, takže jsem si nevzala deštník.

Tak zatím ahoj, musím to rychle povypínat, abych stihla co nejrychlejší bus, pak tam čekam půl dne . Tenhle křáp se taky kolikrát né a né vypnout, a to bych ho pak házela k okna.

Tak držím palečky, ať Ti to pěkně uteče

sadzi saj

25.4.2008 14:55
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Tak zatím ahoj, musím to rychle povypínat, abych stihla co nejrychlejší bus, pak tam čekam půl dne . Tenhle křáp se taky kolikrát né a né vypnout, a to bych ho pak házela k okna.

Tak držím palečky, ať Ti to pěkně uteče

Tak pa pa a nezmokni a díky, snad jo, dodělávám Slovensko, tak mám o zábavu postaráno

25.4.2008 16:07

sadzi saj napsal(a):
Tak pa pa a nezmokni a díky, snad jo, dodělávám Slovensko, tak mám o zábavu postaráno

Ahoooj, je tu někdo????

sadzi saj

25.4.2008 16:26
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Ahoooj, je tu někdo????

Ahooj, já tu jsem, ale už jdu z práce a letím s granulkama za Elí

25.4.2008 16:44

sadzi saj napsal(a):
Ahooj, já tu jsem, ale už jdu z práce a letím s granulkama za Elí

No tak si to tam užij, paaaaaaaaaaa

sadzi saj

25.4.2008 17:47
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
No tak si to tam užij, paaaaaaaaaaa

Já už doma a kuchtím večeři a potom razíme k ségra na návštěvu

25.4.2008 17:50

sadzi saj napsal(a):

Já taky zrovna kuchtím véču
No tak my jsme nejdřív ty závody přesunuli na neděli a před chvilkou jsme je přesunuli až na 8.5. kvůli počasí.

25.4.2008 17:56

sadzi saj napsal(a):

Ahoj holky"

No, dneska jsme s Luckou málem pukly... Přijel jakýsik chlápek, co měl u dvořáka maringotku a říkal: ,, Tak jsem tu s těma 4 ovcema a 2 kozama." My s Luckou čumíme jak dva puky, jestli si jako dělá prdel. A on, že néé, že je s Jožkou domluvený. Jako Jožka říká Dvořákovi, jen abyste věděly No já myslela, že mě střelí. A pak z něj ještě vylezlo, že zítra jede pro oslici... My sme z Luckou hned na něj vyhrkly, jako jestli to myslí vážně, že se Dvořák fakt asi posral Pak mu volal Dvořák a on mu cosik říkal, že chvíli počká, že mu pak pomůžeme, že zavřeme koně. No a tak my šly pro koně a on: ,, Sem si z vás dělal srandu, já si jedu jenom pro tu maringotku. " Dokážete si to představit? My už myslely, že budeme každý den chodit po dědině a chytat koně, protože Atík by byl posraný až za ušima z těch ovcí a že budu mít práce 100 X více a on nám řekne, že si z nás dělá prdel

Pak jsme s Luckou nasedlaly kobuchy a vyjely, ještě po cestě jsme se tomu smály.

Fakt nevím, co bych dělala kdybych musela skákat kolem dvou koní, 4 ovcí, 2 koz a ještě oslice Asi by mě brzo odvezli, ale ne do nemocnice,ale do blázince

sadzi saj

25.4.2008 18:13
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
teda, dneska 2 začátky

Zuzi co děláš dobrého??

Jé fakt jo, tak to je super, to je o ten svátek, třeba by se nám podařilo dorazit, uvidíme

Teda, tak to je síla, s těma ovcema a kozama, no jo chlapi, těm nechybí smysl pro humor

zvířátková

25.4.2008 19:17
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Zuzi co děláš dobrého??

Jé fakt jo, tak to je super, to je o ten svátek, třeba by se nám podařilo dorazit, uvidíme

Teda, tak to je síla, s těma ovcema a kozama, no jo chlapi, těm nechybí smysl pro humor

Tak jsem tu taky, dělám si pizzu, jelikož v půl deváté musím pádit na bus, jdeme si s kámoškou někam sednou.

No, tak já dneska pobyla s klukama jenom na pastvě. Ale užila jsem si to.

25.4.2008 19:18

sadzi saj napsal(a):
Zuzi co děláš dobrého??

NO to jo...já myslela, že vyliskám jak chlapa, tak pak "Jožku". Jako vůbec by mě to nepřekvapilo. Spíše pokaždé žasnu co vypadnou za "inteligentní" výmysly dotyčného.
S Usdou jsem to tak tak stihla domů a na hřišti koukala jako puk, jestli tam zase třeba asi nebude Baron..normálně si snad myslí že je to hřebec? Tříská s ní puberta asi fakt ještě fest.
Jinak holky byly dneska šikovné, ale řádně se zapotily, protože bylo dost dusko. Bettyna byla jakoby ji kýblem vody polil

zvířátková

25.4.2008 19:18
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Tak jsem tu taky, dělám si pizzu, jelikož v půl deváté musím pádit na bus, jdeme si s kámoškou někam sednou.

No, tak já dneska pobyla s klukama jenom na pastvě. Ale užila jsem si to.

nudista, radši chrní než žere

zvířátková

25.4.2008 19:20
zvířátková

lucky napsal(a):
NO to jo...já myslela, že vyliskám jak chlapa, tak pak "Jožku". Jako vůbec by mě to nepřekvapilo. Spíše pokaždé žasnu co vypadnou za "inteligentní" výmysly dotyčného.
S Usdou jsem to tak tak stihla domů a na hřišti koukala jako puk, jestli tam zase třeba asi nebude Baron..normálně si snad myslí že je to hřebec? Tříská s ní puberta asi fakt ještě fest.
Jinak holky byly dneska šikovné, ale řádně se zapotily, protože bylo dost dusko. Bettyna byla jakoby ji kýblem vody polil

tak jsme se trošku pofotili samospouští

zvířátková

25.4.2008 19:21
zvířátková

zvířátková napsal(a):
tak jsme se trošku pofotili samospouští

zvířátková

25.4.2008 19:22

zvířátková

25.4.2008 19:25
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Pak si Čiki rozhodl, že by se líp odpočívalo v leže, tak sebou fláknul a ležel

zvířátková

25.4.2008 19:26
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Pak si Čiki rozhodl, že by se líp odpočívalo v leže, tak sebou fláknul a ležel

zvířátková

25.4.2008 19:28
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Tak jsem si k němu sedla, přitulili jsme se, já ho hladila, on klimbal. No a pak mě napadlo, jestli by mu nevadilo, kdybychom se vyfotili takhle. Tak jsem furt vstávala, abych nastavila samospoušť a zase k němu lezla, ani se nehnul, byl opravdu zlatíčko.

zvířátková

25.4.2008 19:29
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Tak jsem si k němu sedla, přitulili jsme se, já ho hladila, on klimbal. No a pak mě napadlo, jestli by mu nevadilo, kdybychom se vyfotili takhle. Tak jsem furt vstávala, abych nastavila samospoušť a zase k němu lezla, ani se nehnul, byl opravdu zlatíčko.

akorát se to blbě fotí, foťák ostří trávu, takže to dopadlo z většiny pokusů asi takhle - mizerně

zvířátková

25.4.2008 19:30
zvířátková

zvířátková napsal(a):
akorát se to blbě fotí, foťák ostří trávu, takže to dopadlo z většiny pokusů asi takhle - mizerně

zvířátková

25.4.2008 19:31
zvířátková

zvířátková napsal(a):

a poslední

25.4.2008 19:34

zvířátková napsal(a):
a poslední

Ale úžasné!! Fakt dobrý nápad!!! Ty fotky s tou bouřkovou oblohou výše, jak spolu stojíte, ty jsou krásné a hlavně vám sluší ta červená

tady něco moc moc hezkého na kouknutí..doufám¨, že Usa bude taky takový pořádný arabáš brzy..nasvalený

http://www.youtube.com/watch? v=vAI2m4kO_Lk&feature=related

25.4.2008 19:35

zvířátková napsal(a):
teda, dneska 2 začátky

Ahojky,

tak já zase v práci
Tak to je super zpráva od Zuzky - to jsem ráda, že je to lepší

Leo, super mazlící fotky s Čikym
Já dneska na provazovce bez sedla s Bárou venku - fotili v řepce, ale pak takový slejvák, že doma převlíkala i bombarďáky

25.4.2008 19:36

zvířátková napsal(a):
teda, dneska 2 začátky

25.4.2008 19:40

blanche napsal(a):

JO, za Zuzku jsem taky moc ráda

JInak Blani, ty fotky máš nové? To už je u vás tak kvetoucí řepka??? :-o

tady kouněte na tohle ještě...krááásní koně..teda hlavně jsou tam arabi, ale fakt krásní koně jinak

http://www.youtube.com/ watch?v=NiK2AL3Q0s0&NR=1

jdu nakrmit holčí, už bude řvát

25.4.2008 19:41

lucky napsal(a):
JO, za Zuzku jsem taky moc ráda

JInak Blani, ty fotky máš nové? To už je u vás tak kvetoucí řepka??? :-o

tady kouněte na tohle ještě...krááásní koně..teda hlavně jsou tam arabi, ale fakt krásní koně jinak

http://www.youtube.com/ watch?v=NiK2AL3Q0s0&NR=1

jdu nakrmit holčí, už bude řvát

JJ, je to dnešní foto - ještě horký
Ale pak ten slejvák

zvířátková

25.4.2008 19:48
zvířátková

blanche napsal(a):

Nazdárek! Díky! Jo, řepka už kvete? Téda, nějak brzy, ne? Škoda, že my tu kolem nic nemáme.

No a pak jsem kluky zavřela, vyčistila kopýtky a běžela pro tu mojí apotheku. Kýbl s vodou, 3 houbičky, nejdřív jsem mu ocas vydrbala vodou, pak jsem mu tam houbičkou několik minut masírovala šampón, pak jsem mu to zase omyla, vtírala těma antibiotikama proti svědění, pak ještě Betadinou jsem mu natřela jedno místečko, se o něco píchnul, z drbání to neměl. No, to se mu ale líbilo, to držel. Ale šlo to parádně, byla fakt zima, takže jsem mohla jenom ten ocas, mýt mu celou hřívu, to by bylo moc. Ta voda na dvorku je moc studená. Tak máme zase týden patlání a matlání, ale jde to dobře, přece jenom je to taky malá plocha, ta hříva je horší oříšek.

zvířátková

25.4.2008 19:51
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Díky! Jo, řepka už kvete? Téda, nějak brzy, ne? Škoda, že my tu kolem nic nemáme.

No a pak jsem kluky zavřela, vyčistila kopýtky a běžela pro tu mojí apotheku. Kýbl s vodou, 3 houbičky, nejdřív jsem mu ocas vydrbala vodou, pak jsem mu tam houbičkou několik minut masírovala šampón, pak jsem mu to zase omyla, vtírala těma antibiotikama proti svědění, pak ještě Betadinou jsem mu natřela jedno místečko, se o něco píchnul, z drbání to neměl. No, to se mu ale líbilo, to držel. Ale šlo to parádně, byla fakt zima, takže jsem mohla jenom ten ocas, mýt mu celou hřívu, to by bylo moc. Ta voda na dvorku je moc studená. Tak máme zase týden patlání a matlání, ale jde to dobře, přece jenom je to taky malá plocha, ta hříva je horší oříšek.

Parádní fotky, fakt že jo, hrozně jí to sekne

25.4.2008 19:54

zvířátková napsal(a):

Jééé, děkuji
Ty máš taky super - sluší vám to - MOC
Tak to takhle Čika ošetřuješ každý den ?

25.4.2008 19:54

zvířátková napsal(a):

Nazdár!!!!!!! Jak je??? No někdo pracuje a někdo se doma válí na gauči

25.4.2008 19:55

naftalinka napsal(a):

Tééééda, tady je někdo pěkně drzej a ještě na gauči

Zuzi - jsem moc ráda, že to takhle dopadlo

25.4.2008 19:55

zvířátková napsal(a):

tak holky, bavím se tady videy, takže něco na juknutí....teda fakt jsem se nasmála...

takhle to začíná....

http://www.youtube.com/watch?v =sqwbxS8DzDU&feature=related

tohle je skvělé.....jakoby honila psa...

tahle to pokračuje....

http://www.youtube.com/watch?v =DhoKDbY-L-w&feature=related

no a pak takový pony může mít i sportovní kariéru...fakt dobrý

http://www.youtube.com/watch?v =h7hegOY3bV0&feature=related

25.4.2008 19:58

lucky napsal(a):
tak holky, bavím se tady videy, takže něco na juknutí....teda fakt jsem se nasmála...

takhle to začíná....

http://www.youtube.com/watch?v =sqwbxS8DzDU&feature=related

tohle je skvělé.....jakoby honila psa...

tahle to pokračuje....

http://www.youtube.com/watch?v =DhoKDbY-L-w&feature=related

no a pak takový pony může mít i sportovní kariéru...fakt dobrý

http://www.youtube.com/watch?v =h7hegOY3bV0&feature=related

Tak až tu nebudu mít co dělat, tak skouknu videa

25.4.2008 19:59

blanche napsal(a):
Tééééda, tady je někdo pěkně drzej a ještě na gauči

Zuzi - jsem moc ráda, že to takhle dopadlo

Jooo to já taky děkuji, taky jsme to pěkně oslavili

zvířátková

25.4.2008 20:00
zvířátková

naftalinka napsal(a):

No vet radil tuhle proceduru na místě, kde se drbe týden v kuse a pak zase přestat. Jsou to zřejmě silné sajrajty, ten šampón je na zlepšení kůže (jsem tam četla etiketu, že se to nesmí používat na koně, který jsou určení ke konzumu ) a pak ta vodička je antibiotika. Takže proto se musí jet týden v kuse, jinak to jako nemá cenu, musí se to dělat jako když člověk musí dobrat prášky antibiotik.

Takže patlat jen tam, kde ho to svědí. Jenže problém je, že se drbe na více místech a člověk se neorientuje. Ale ocas a hříva je jasná.

25.4.2008 20:02

naftalinka napsal(a):
Jooo to já taky děkuji, taky jsme to pěkně oslavili

To věřím

25.4.2008 20:04

zvířátková napsal(a):
No vet radil tuhle proceduru na místě, kde se drbe týden v kuse a pak zase přestat. Jsou to zřejmě silné sajrajty, ten šampón je na zlepšení kůže (jsem tam četla etiketu, že se to nesmí používat na koně, který jsou určení ke konzumu ) a pak ta vodička je antibiotika. Takže proto se musí jet týden v kuse, jinak to jako nemá cenu, musí se to dělat jako když člověk musí dobrat prášky antibiotik.

Takže patlat jen tam, kde ho to svědí. Jenže problém je, že se drbe na více místech a člověk se neorientuje. Ale ocas a hříva je jasná.

Tak snad to bude dobře zabírat a bude přežívat hmyzáky obstojně, co ?
Držím palečky

Tady nové fotečky - hříbátko kamaráda - Lord - je to překrásný, skoro měsíční hřebeček

25.4.2008 20:05

blanche napsal(a):
Tak snad to bude dobře zabírat a bude přežívat hmyzáky obstojně, co ?
Držím palečky

Tady nové fotečky - hříbátko kamaráda - Lord - je to překrásný, skoro měsíční hřebeček

25.4.2008 20:05

blanche napsal(a):
Tak až tu nebudu mít co dělat, tak skouknu videa

Tak závody se přesunuli na 8.5. co ty na to???? Blani????

25.4.2008 20:06

naftalinka napsal(a):
Tak závody se přesunuli na 8.5. co ty na to???? Blani????

Ajaj ... denní

zvířátková

25.4.2008 20:08
zvířátková

blanche napsal(a):

No bohužel si myslím, že je nereálné, abychom se tomu vyhnuli. Jelikož on se prostě rve z kožichu a kůže. Z repelentu mám smíšené pocity, kousance na kůžičce mezi nohama vidim, nevim no. Jako jo, lítá jich míň, ale evidentně je to neodradí. Asi máme nějaké spešl odolné bestie .

No, ten je boží

25.4.2008 20:10

blanche napsal(a):
Ajaj ... denní

ajaj!!!!!!!

25.4.2008 20:17

zvířátková napsal(a):
No bohužel si myslím, že je nereálné, abychom se tomu vyhnuli. Jelikož on se prostě rve z kožichu a kůže. Z repelentu mám smíšené pocity, kousance na kůžičce mezi nohama vidim, nevim no. Jako jo, lítá jich míň, ale evidentně je to neodradí. Asi máme nějaké spešl odolné bestie .

No, ten je boží

Viď ... je jak plyšák

25.4.2008 20:19

naftalinka napsal(a):
ajaj!!!!!!!

NO, jak jinak ... a to jsem měla mít volno - kolegyně jede na kola, tak to vzala - je to líp placený, tak se přemejšelo lépe ...
Jakpak to, že se to přesunulo ?

25.4.2008 20:19

zvířátková napsal(a):

No, ten je boží

zima je na to dobrá, že nic nelítá, co?...já mám taky hrůzu ze včela..aby ji zase něco nežiglo

jinak mimišek je úúúžasný

25.4.2008 20:21

blanche napsal(a):
NO, jak jinak ... a to jsem měla mít volno - kolegyně jede na kola, tak to vzala - je to líp placený, tak se přemejšelo lépe ...
Jakpak to, že se to přesunulo ?

kvůli počasí, dneska fakt hodně pršelo a ty parkury by se nedali vůbec jet, to by bylo o zlámání koním nohou

zvířátková

25.4.2008 20:23
zvířátková

naftalinka napsal(a):
kvůli počasí, dneska fakt hodně pršelo a ty parkury by se nedali vůbec jet, to by bylo o zlámání koním nohou

Tak se děvčátka loučím, pádim na bus. Blaní, ať Ti to pěkně uteče v práci

25.4.2008 20:23

naftalinka napsal(a):

No, jsem si říkala - dneska to byl humus fialovej
Se určo Atrej už těšil, co ?

25.4.2008 20:25

zvířátková napsal(a):
Tak se děvčátka loučím, pádim na bus. Blaní, ať Ti to pěkně uteče v práci

Děkuji moc - tak užijte volného víkendu ...
NO, já budu muset makat - PÁ, SO, NE noční
Ale chtěla bych se tu vyspat a mezi hurá na Troják na výstavu

25.4.2008 20:27

blanche napsal(a):
No, jsem si říkala - dneska to byl humus fialovej
Se určo Atrej už těšil, co ?

Já taky jdu na TV

25.4.2008 20:28

lucky napsal(a):
Já taky jdu na TV

Hmmm, já jdu taky pracovat
HEČ

25.4.2008 20:35

blanche napsal(a):
Hmmm, já jdu taky pracovat
HEČ

no my s mamčou už taky sedíme u TV, ale oni hned dávaj reklamu, já si myslim, že Atrej se hlavně těší na to jak se kde předvíst nebo rozletět megarychlostí a nebo jak se dobře napapat

25.4.2008 20:37

naftalinka napsal(a):
no my s mamčou už taky sedíme u TV, ale oni hned dávaj reklamu, já si myslim, že Atrej se hlavně těší na to jak se kde předvíst nebo rozletět megarychlostí a nebo jak se dobře napapat

25.4.2008 20:47

blanche napsal(a):

Zuzi - nechce teď nějaká holčina od vás - prý stáj kováry koupit koníka ?
Někdo prý byl u nás v JO

25.4.2008 21:05

blanche napsal(a):
Zuzi - nechce teď nějaká holčina od vás - prý stáj kováry koupit koníka ?
Někdo prý byl u nás v JO

Tak jsem ještě dodělala videa na stránky z toho jak jsme se psy dnes jeli s vozíkem Use pro hobliny, takže jukněte na poslední 4 videa

http://www.novofundlandskypes. estranky.cz/stranka/video

25.4.2008 21:32

lucky napsal(a):
Tak jsem ještě dodělala videa na stránky z toho jak jsme se psy dnes jeli s vozíkem Use pro hobliny, takže jukněte na poslední 4 videa

http://www.novofundlandskypes. estranky.cz/stranka/video

Jaká holčina, jak vypadala, kolik jí asi bylo a kdy tam asi tak byla a jakýho koně by chtěla???? Vůbec nevim????

25.4.2008 22:32

naftalinka napsal(a):
Jaká holčina, jak vypadala, kolik jí asi bylo a kdy tam asi tak byla a jakýho koně by chtěla???? Vůbec nevim????

Je to tak cca před týdnem - byli se tam juknout, teď čekají na vyjádření veta

26.4.2008 06:32

zvířátková napsal(a):
teda, dneska 2 začátky

Dobré ráno,

tak jsem to tu přežila ...
Ale nic moooooc

Si tu včera lidi navymejšleli možné ... nemožné ... už jsem jich měla plný zuby

26.4.2008 08:25

zvířátková napsal(a):
teda, dneska 2 začátky

Baf!!!Už jsem tu!!!

26.4.2008 08:43

proxima napsal(a):
Baf!!!Už jsem tu!!!

Páni! Konečně???? Už je mimišek???? Kláááášný!!!

26.4.2008 09:08

lucky napsal(a):
Páni! Konečně???? Už je mimišek???? Kláááášný!!!

No konečně-dal si na čas!!!
Dnes musíme jet pryč a pak máme nějaké návštěvy,jinak se kdykoliv stav juknout.

26.4.2008 09:22

proxima napsal(a):

Jasně, přes víkend nee, ale přes týden někdy dám vědět odpoledne...fakt je krásný. Hlavně že jsou oba v pořádku

sadzi saj

26.4.2008 09:23
sadzi saj

proxima napsal(a):

Dobré ráno,

Zuziku taky za mamku super

Jinak všechny fotečky fajnový, jak jinak a hříbatka rozkošný a jak má tu prdelku flekatou a kobylka či hřebeček?

Já razím za Elí, tak se zatím mějte, venku to vypadá ok, tak razíme vyjížďkovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík