Zdar baby, konečně je to tu, doufám, že nám počasí bude přát a bude hezký víkend, nás čekají hobíky S Jerríkem a pouť už se moc těším....
klawdie
napsal(a):
Zdar baby, konečně je to tu, doufám, že nám počasí bude přát a bude hezký víkend, nás čekají hobíky S Jerríkem a pouť už se moc těším....
Dobré jitro,
omlouvám se za včerejšek ale byla jsem na veletrku v Brně. Masakr jen až přijde spolupracovnice tak uvidíte jak jsem si užívala...
Zítra se chystám do Kloko, hříboušové prej si venek pěkně užívají, hlavně Cameron, jak se vypustí na pastvu tak dělá dvacet minut kolečka a pak honem k mlíkárně a na zem... Moc se těším, poslední dobou nebyl vůbec čas...
Jo a malej od Laydýs má tři podkolenky a na čele trojlístek i se šťopkou...
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
omlouvám se za včerejšek ale byla jsem na veletrku v Brně. Masakr jen až přijde spolupracovnice tak uvidíte jak jsem si užívala...
Zítra se chystám do Kloko, hříboušové prej si venek pěkně užívají, hlavně Cameron, jak se vypustí na pastvu tak dělá dvacet minut kolečka a pak honem k mlíkárně a na zem... Moc se těším, poslední dobou nebyl vůbec čas...
Jo a malej od Laydýs má tři podkolenky a na čele trojlístek i se šťopkou...
No tak to povinně pak pošli foto na meil at nemusím čekat do pondělí....
klawdie
napsal(a):
Dobré ránko přeju i já.... Venku lehce pod mrakem,tak až vyjedem s Molčí,nebude takové horko...
klawdie
napsal(a):
No tak to povinně pak pošli foto na meil at nemusím čekat do pondělí....
čus ďouchy, tak já mám na weekend mega úkol....
děláme tu ohradu, dneska jedu k Dášen pro kanystr Endure od Farnamu (Pe´tula používá od nich Tri-tec), akorát tenhle je silnější a nevypotí se , je i pro koně v zátěži...no, tož 3600 kč v řiti:) ale zase určo budeme v klidu s těma skoro 4 litrama celou sezonu..
No a pak taky dneska vytáhnu kosu, už holka dlouho zahálela..:) a nakosím ořouchům něco na noc..a už to zas začne, každý de mega dvoukolák travičky..a koně už teď mi přijdou jaksi vypasenější, a to jsou an trávě týden:))
molly
napsal(a):
Dobré ránko přeju i já.... Venku lehce pod mrakem,tak až vyjedem s Molčí,nebude takové horko...
Teda Zuzí, to je kusanec Molly, je moc pěkná...Já jedu na chvíli do města, jdeme s maminou na kafe a doprobrat tu stavbu...mi řekne co je potřeba a já budu přes víkend lítat po sousedech, jetsli jim nebude koník vadit...když si to ale promítnu tak musím jezdit autem, protože kdybych šla pěšky tak mi dají v každém baráku panáka...
molly
napsal(a):
Molča byla včera na lonži a pak jsem ji na té luxusní travce popásla...
molly
napsal(a):
Děkuju Danny...A to nepracuje,jak bych chtěla... Nezvládám...
molly
napsal(a):
Molčatá vypadáfakt skvostně, jak má krásně naašlápnuto..No, já právě každý den, vždycky vytáhnu pár kolíků, pásku a ohradím jim kousek na té krásné zelené jatelinko travnaté louce...bestyjáci ani nezvednou hlavy od země, jak jim šmakuje...:))
a jinak Kerušák zatím překvapuje, jak loni přelínal do světlého hnědáka, tak letos jsme zatím hodně tmaví..:)
kukinatost
napsal(a):
Molčatá vypadáfakt skvostně, jak má krásně naašlápnuto..No, já právě každý den, vždycky vytáhnu pár kolíků, pásku a ohradím jim kousek na té krásné zelené jatelinko travnaté louce...bestyjáci ani nezvednou hlavy od země, jak jim šmakuje...:))
a jinak Kerušák zatím překvapuje, jak loni přelínal do světlého hnědáka, tak letos jsme zatím hodně tmaví..:)
Hezké ránko zlatka Jsem včera něco poskákala, mám i videjka, zkusím ztáhnout na steem a pak se kuknete :-)
lanika
napsal(a):
Hezké ránko zlatka Jsem včera něco poskákala, mám i videjka, zkusím ztáhnout na steem a pak se kuknete :-)
Včera se bombově natahoval v klusu Ale já nemám žádnou kondičku :-(
lanika
napsal(a):
Včera se bombově natahoval v klusu Ale já nemám žádnou kondičku :-(
A něco málo z hopsinků
klawdie
napsal(a):
Mám omluvenku od Péti
Nemají ready internet
Tak jen,co to půjde, tak se objeví
molly
napsal(a):
Mám omluvenku od Péti
Nemají ready internet
Tak jen,co to půjde, tak se objeví
Omluva se přijímá
lanika
napsal(a):
Omluva se přijímá
A ještě jeden...Kde jsteeeeee?????
lanika
napsal(a):
A ještě jeden...Kde jsteeeeee?????
...jedna nožka sem, jedna tam Nějak se mu to opomotalo a nevěděl co s tím
klawdie
napsal(a):
tadýýýýýý
lanika
napsal(a):
Zuzíííííííííííííííííí, to jsou kouzelné fotečky
Přeji Vám krásný pátek dámy a ještě hezčí víkend:-) Molly, tvá kobylka je fakt moc krásná, přesně můj typ, i ta barvička.... už dlouho se chci zeptat na její původ...
gituna
napsal(a):
Přeji Vám krásný pátek dámy a ještě hezčí víkend:-) Molly, tvá kobylka je fakt moc krásná, přesně můj typ, i ta barvička.... už dlouho se chci zeptat na její původ...
Holky, něco jsem nahrála, není to nic světoborného, ale jen tak, pro volnou chvilku Děláme chyby zadkem, ale snad se to časem zpraví.....
http://www. stream.cz/video/9/68701-opet-skaceme je tam 5 videek, všimněte si pak i toho, jak se mu nelíbil ten válec pod skokem, dokonce si i 3x přeskočil
gituna
napsal(a):
Děkujem za pochvalu...
Tatínek je A1/1 a mamka zemská klisna bez původu....
Proč nemáš vyplněný medailonek?
klawdie
napsal(a):
Jdu se vyvenčit...S Molinatou...
molly
napsal(a):
Jdu se vyvenčit...S Molinatou...
Tak jsem tady, mamina nedorazila...zaspala Tak zrovna byla ve městě ségra, tak jsem šla s ní na kafčo...teda rychlo kafčo, měla jsem na to cca 25 min...takže dvě cíga a vyzunknutí pressa
Hele Molly je Gela Bayovi...že jo. Znala jsem jednu plnici po něm, brutální dělovka...odpal před překážkou, super počítání, kobyla jedna báseň. Ale měla své dny, v pondělí pro ní byl odpočinkový, přesně věděla že je pondělí po závodech odpočinkový a chraň tě ruka po ní chtít třeba tréning na jízdárně, to neskočila a štycovala ale přišel čtvrtek před závodama a Datyska si vyskakovala jedna báseň...byla fakt moc chytrá. Teďka je v Havl. Brodě na zemědělském statku a učí učně...
Takhle jsem si včera pochlastávala Gina s Colou u našeho stánku...cestu zpět jsem prospala...pak jsem se probrala v Ikee
haisovad
napsal(a):
Tak jsem tady, mamina nedorazila...zaspala Tak zrovna byla ve městě ségra, tak jsem šla s ní na kafčo...teda rychlo kafčo, měla jsem na to cca 25 min...takže dvě cíga a vyzunknutí pressa
Hele Molly je Gela Bayovi...že jo. Znala jsem jednu plnici po něm, brutální dělovka...odpal před překážkou, super počítání, kobyla jedna báseň. Ale měla své dny, v pondělí pro ní byl odpočinkový, přesně věděla že je pondělí po závodech odpočinkový a chraň tě ruka po ní chtít třeba tréning na jízdárně, to neskočila a štycovala ale přišel čtvrtek před závodama a Datyska si vyskakovala jedna báseň...byla fakt moc chytrá. Teďka je v Havl. Brodě na zemědělském statku a učí učně...
Takhle jsem si včera pochlastávala Gina s Colou u našeho stánku...cestu zpět jsem prospala...pak jsem se probrala v Ikee
Hele Danny si koukám zas užívala, a co Danulí zítra nepřifrčíš:))))))hlasej hezčí počasí, snad to dopadne, už se těším na mýho kamaráda fotáčka!!!
klawdie
napsal(a):
Hele Danny si koukám zas užívala, a co Danulí zítra nepřifrčíš:))))))hlasej hezčí počasí, snad to dopadne, už se těším na mýho kamaráda fotáčka!!!
Co máte v plánu za zítřek? Já jsem zítra v Liberci u kamarádky a snad se stavím ještě u jedné, která má doma jednoho holandského černouška, tak něco nafotím, snad.
klawdie
napsal(a):
Zdar babky, tak něco pro vás na pokoukání
Saxík a frísátko....
cheyenne
napsal(a):
Zdar babky, tak něco pro vás na pokoukání
Saxík a frísátko....
Saxík a velšák
cheyenne
napsal(a):
Saxík a oslík
Frísátka nechápou, co to je za vetřelce
cheyenne
napsal(a):
Frísátka nechápou, co to je za vetřelce
Zamachrovat....
cheyenne
napsal(a):
kamarádi....
a poslední.... ať mi něco zbyde na jindy
klawdie
napsal(a):
Hehe frísátka jsou vedle Saxi uplný chůdátka tak hlavně aby v novém domově bylo lépe...
Frísátkům je rok, Saxula by předloni mezi ně zapadl a nevyčníval by
Kastraci plánujeme na příští týden, ještě uvidíme, jak to bude s Hadříkem, aby jsme zvládli ošetřování obou, nevím, jak moc bude náročná pooperační péče o Hadraplána, má teď přednost....
cheyenne
napsal(a):
Kastraci plánujeme na příští týden, ještě uvidíme, jak to bude s Hadříkem, aby jsme zvládli ošetřování obou, nevím, jak moc bude náročná pooperační péče o Hadraplána, má teď přednost....
Kdyby jsi nevěděla co s koulema, mám na ně vážného zájemce, Jarda mi nadal že jsem ty Sahibovi vyhodila...
klawdie
napsal(a):
Kdyby jsi nevěděla co s koulema, mám na ně vážného zájemce, Jarda mi nadal že jsem ty Sahibovi vyhodila...
Vzpomenu si na vás , beru to jako objednávku
cheyenne
napsal(a):
Hele pokud u Saxuleho nehrozej žádný sexuální hrádky (s poníkem apod.) tak ho nech...ale taky podle much, u nás už ty svině pomalu začínají útočit...aby pak nebylo přemuchováno
haisovad
napsal(a):
Hele pokud u Saxuleho nehrozej žádný sexuální hrádky (s poníkem apod.) tak ho nech...ale taky podle much, u nás už ty svině pomalu začínají útočit...aby pak nebylo přemuchováno
Klárko ale místo toho aby to bylo afrodiziakum tak je to uspávadlo...když se kastroval Gaston tak psiska gule odtáhli a po sežráno dva dny chrápaly...
haisovad
napsal(a):
Klárko ale místo toho aby to bylo afrodiziakum tak je to uspávadlo...když se kastroval Gaston tak psiska gule odtáhli a po sežráno dva dny chrápaly...
No prej záleží jak se kastruje.. no to už je jeho boj, pokud je Evík nebude chtít, ráda jí o ně odlehčím, Jarda je strašněj gurmán, ale tohle je na mě moc....
haisovad
napsal(a):
Třeba se Jarda chce pořádně prospat
Kastrovat ho chci co nejdřív, páč by hned po srovnání hormonů vyrazil s celým stádem na pastvinu, má poslední léto, kdy si může pořádně užít dětství, tak mu ho chci dopřát. Tahle ohrada je hezká a veliká, ale určitě bude radši za smíšené 15ti členné stádo na pastvině, než za pár kámošů v ohradě....
Musím nafotit malýho od Cilky, je kouzelnej, lehčí strakatej fjord...
haisovad
napsal(a):
No uvidíš...já bych to do huby asi nevzala, nevim bála bych se že usnu a žádnej princ mě nebude chtít probudit...
No to já taky né, a on se při té představě onlizuje až za ušima....šmarja! no a když usne budu jen ráda...
Eví takže ho máš tam kde je Cilka? tak to tam máš aspon kamarádku
klawdie
napsal(a):
No to já taky né, a on se při té představě onlizuje až za ušima....šmarja! no a když usne budu jen ráda...
Eví takže ho máš tam kde je Cilka? tak to tam máš aspon kamarádku
klawdie
napsal(a):
bomba fotky ,Evíku
Molinatá vyvenčena Občas jsem si připadala,jak na bedně plné dynamitu
Jsem zvědavá,kdy bouchne a zda-li na to budu připravena
molly
napsal(a):
bomba fotky ,Evíku
Molinatá vyvenčena Občas jsem si připadala,jak na bedně plné dynamitu
Jsem zvědavá,kdy bouchne a zda-li na to budu připravena
Zuzi, vím, o čem mluvíš , tak až dojde na věc, tak se hlavně drž, jaro je tu
Kl. Jsem předběžně domluvená s Novákem... sice už je prý ukastrovanej skoro k smrti, ale myslím, že to ještě zvládne
cheyenne
napsal(a):
Zuzi, vím, o čem mluvíš , tak až dojde na věc, tak se hlavně drž, jaro je tu
Kl. Jsem předběžně domluvená s Novákem... sice už je prý ukastrovanej skoro k smrti, ale myslím, že to ještě zvládne
To není jen jarem...Krmím,no....
A jak teď moc nedělala,tak je natěšená...Hlavně,aby jí to vydrželo
molly
napsal(a):
To není jen jarem...Krmím,no....
A jak teď moc nedělala,tak je natěšená...Hlavně,aby jí to vydrželo
No to mi se zas pomalu vracíme do formy, krmení mu pomalu zas přidávám na původní hodnoty a už mi hlásila Agna že se mu klusat nechtělo, že by pořád cválal...ach ten muj malý závodák, dnes mám na něj nachystaný treninky na kavaletkách a nějaký ten hopík! ale budu dnes trenér at si to ten můj berajtr konečně užije, už dvakrtá jsme totiž s Agnou razili na jízdarnu a pokáždé to skončilo u pasení, pač kulhal...
klawdie
napsal(a):
No to mi se zas pomalu vracíme do formy, krmení mu pomalu zas přidávám na původní hodnoty a už mi hlásila Agna že se mu klusat nechtělo, že by pořád cválal...ach ten muj malý závodák, dnes mám na něj nachystaný treninky na kavaletkách a nějaký ten hopík! ale budu dnes trenér at si to ten můj berajtr konečně užije, už dvakrtá jsme totiž s Agnou razili na jízdarnu a pokáždé to skončilo u pasení, pač kulhal...
tak ať to vyjde
Molinatá se nejraděj trénuje takhle
klawdie
napsal(a):
Já vám to závidím, jsem zvědavá, jak bude Hadřík vypadat za dva měsíce, to vám budu dokumentovat kostřičku s velkým břuchem, ty svalíky pak zas potrvaj.... jsem fakt ráda, že je tak hodnej a není problém ho vodit, nevyvádí... však už si dvě operace zažil, tak nic nového . Jsem říkala, že i kdyby ho Lukin někdy chtěl prodat, tak ho nemůže nikdo chtít
klawdie
napsal(a):
Kláro, doufám, že budeš mít nastartovanej foťák, ať můžeme mrknout, jak zas vypadá trénink bez chlapa
klawdie
napsal(a):
Mějte primové odpoledne a ještěě lepší víkend
papa
rocky
napsal(a):
jsem tu dámy!!!!d rána se nudím..nic nam nejde,jen ted jsme zazrakem spustili tajne internet, aby nam sef nedal nejakou praci...chichi
Tak jsem to všechno pročetla!!!
Leni konečně nějaké akční fotos
Evčo fotečky parádní, teda ten má kámošůů.. jojo je vidět že se mu zaryli vzpomínky na Jerryka a hledá stejnej typ kamarádů
rocky
napsal(a):
Tak jsem to všechno pročetla!!!
Leni konečně nějaké akční fotos
Evčo fotečky parádní, teda ten má kámošůů.. jojo je vidět že se mu zaryli vzpomínky na Jerryka a hledá stejnej typ kamarádů
Ségra dneskapřijedu po práci ke koním.Takže se sejdem tam, mám foťák kdyby jsi chtěla Agátě udělat nějaké los fotos!
Nevíš jak Jarda a ty očkováky??
rocky
napsal(a):
Ségra dneskapřijedu po práci ke koním.Takže se sejdem tam, mám foťák kdyby jsi chtěla Agátě udělat nějaké los fotos!
Nevíš jak Jarda a ty očkováky??
Už se válej u nás doma, tak super doraz, budeš něco dělat s konma, neby by jsi mohla jít se mnou mrnout na šedivýho...
klawdie
napsal(a):
Už se válej u nás doma, tak super doraz, budeš něco dělat s konma, neby by jsi mohla jít se mnou mrnout na šedivýho...
Ten jeríkuv očkovák vezmu k sobě a ráno ti ho dám, ju, nemusíš mít obavy...
klawdie
napsal(a):
Ten jeríkuv očkovák vezmu k sobě a ráno ti ho dám, ju, nemusíš mít obavy...
Kam zase frčíte zejtra? Že bych přijela...ale bundu mi musí Jarda pučit...
cheyenne
napsal(a):
Péťo, nezapomeň na úterý velkej techničák od hengru.....
Ty jo, asi tady taky přestřihnu pár drátů abych mohla jít domů...jenomže já tady mám práce i kdyby PC nefungovat...
Hele zejtra to mám nadupané, dneska jedu kalit do Liberce, pak ráno honem ke kamarádce kouknout na hřebčouna a pak honem na oslavu Jirků a bratránek má narozky...a pak na kukačku do Kloko...
haisovad
napsal(a):
Ty jo, asi tady taky přestřihnu pár drátů abych mohla jít domů...jenomže já tady mám práce i kdyby PC nefungovat...
Hele zejtra to mám nadupané, dneska jedu kalit do Liberce, pak ráno honem ke kamarádce kouknout na hřebčouna a pak honem na oslavu Jirků a bratránek má narozky...a pak na kukačku do Kloko...
Jen hezky obstarej ty svý řekla bych že závodu bude ještě habaděj....a ty se taky koukaj pochlapit at mužem zas jezdit mrkat na tebe!!!!no segra valím směr ku mě tak se ozvem společně...
klawdie
napsal(a):
Jen hezky obstarej ty svý řekla bych že závodu bude ještě habaděj....a ty se taky koukaj pochlapit at mužem zas jezdit mrkat na tebe!!!!no segra valím směr ku mě tak se ozvem společně...
To se ti řekne Kláry,
sere mě čím dál víc věcí...chci vyrobit jízdárnu, pozemek mám vyhlídnel ale myslíš že má Marta čas to jít ošéfovat s nájmem a mě tam pustit nechce, že si to zajistí sama? U Hanky je to luxusní ale je to nehorázně daleko...cca 6 km a abych Leu moc nehnala tak jdu vedle ní péšo a to je na hodinku, pak hodinku drilovat a hodinku zpět...Leu to samozřejmě nebaví a minulej rok ke konci byla otrávená...takže teďka si užívá a nějak na ní nespěchám...když to půjde tak snad příští sezónu ke konci začneme...
Je to těžký, já bych ráda spoustu věcí ale když to chci jen já a nikdo ostatní tak je to těžké...Už se fakt moc těším až budu mít uně doma...fakt moc
haisovad
napsal(a):
To se ti řekne Kláry,
sere mě čím dál víc věcí...chci vyrobit jízdárnu, pozemek mám vyhlídnel ale myslíš že má Marta čas to jít ošéfovat s nájmem a mě tam pustit nechce, že si to zajistí sama? U Hanky je to luxusní ale je to nehorázně daleko...cca 6 km a abych Leu moc nehnala tak jdu vedle ní péšo a to je na hodinku, pak hodinku drilovat a hodinku zpět...Leu to samozřejmě nebaví a minulej rok ke konci byla otrávená...takže teďka si užívá a nějak na ní nespěchám...když to půjde tak snad příští sezónu ke konci začneme...
Je to těžký, já bych ráda spoustu věcí ale když to chci jen já a nikdo ostatní tak je to těžké...Už se fakt moc těším až budu mít uně doma...fakt moc
A zase chrápou...
haisovad
napsal(a):
To se ti řekne Kláry,
tajemnadanny (Danny) muzu se zeptat co mas za drezurní sedlo?? Dikes Janiik