Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2008 07:13

Zdar baby, konečně je to tu, doufám, že nám počasí bude přát a bude hezký víkend, nás čekají hobíky S Jerríkem a pouť už se moc těším....

25.4.2008 07:23

klawdie napsal(a):
Zdar baby, konečně je to tu, doufám, že nám počasí bude přát a bude hezký víkend, nás čekají hobíky S Jerríkem a pouť už se moc těším....

Dobré jitro,
omlouvám se za včerejšek ale byla jsem na veletrku v Brně. Masakr jen až přijde spolupracovnice tak uvidíte jak jsem si užívala...
Zítra se chystám do Kloko, hříboušové prej si venek pěkně užívají, hlavně Cameron, jak se vypustí na pastvu tak dělá dvacet minut kolečka a pak honem k mlíkárně a na zem... Moc se těším, poslední dobou nebyl vůbec čas...
Jo a malej od Laydýs má tři podkolenky a na čele trojlístek i se šťopkou...

25.4.2008 07:25

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
omlouvám se za včerejšek ale byla jsem na veletrku v Brně. Masakr jen až přijde spolupracovnice tak uvidíte jak jsem si užívala...
Zítra se chystám do Kloko, hříboušové prej si venek pěkně užívají, hlavně Cameron, jak se vypustí na pastvu tak dělá dvacet minut kolečka a pak honem k mlíkárně a na zem... Moc se těším, poslední dobou nebyl vůbec čas...
Jo a malej od Laydýs má tři podkolenky a na čele trojlístek i se šťopkou...

No tak to povinně pak pošli foto na meil at nemusím čekat do pondělí....

25.4.2008 07:30

klawdie napsal(a):

Dobré ránko přeju i já.... Venku lehce pod mrakem,tak až vyjedem s Molčí,nebude takové horko...

25.4.2008 07:39

klawdie napsal(a):
No tak to povinně pak pošli foto na meil at nemusím čekat do pondělí....

čus ďouchy, tak já mám na weekend mega úkol....
děláme tu ohradu, dneska jedu k Dášen pro kanystr Endure od Farnamu (Pe´tula používá od nich Tri-tec), akorát tenhle je silnější a nevypotí se , je i pro koně v zátěži...no, tož 3600 kč v řiti:) ale zase určo budeme v klidu s těma skoro 4 litrama celou sezonu..
No a pak taky dneska vytáhnu kosu, už holka dlouho zahálela..:) a nakosím ořouchům něco na noc..a už to zas začne, každý de mega dvoukolák travičky..a koně už teď mi přijdou jaksi vypasenější, a to jsou an trávě týden:))

25.4.2008 07:46

molly napsal(a):
Dobré ránko přeju i já.... Venku lehce pod mrakem,tak až vyjedem s Molčí,nebude takové horko...

Teda Zuzí, to je kusanec Molly, je moc pěkná...Já jedu na chvíli do města, jdeme s maminou na kafe a doprobrat tu stavbu...mi řekne co je potřeba a já budu přes víkend lítat po sousedech, jetsli jim nebude koník vadit...když si to ale promítnu tak musím jezdit autem, protože kdybych šla pěšky tak mi dají v každém baráku panáka...

25.4.2008 07:46

molly napsal(a):

Molča byla včera na lonži a pak jsem ji na té luxusní travce popásla...

25.4.2008 07:48

molly napsal(a):

Děkuju Danny...A to nepracuje,jak bych chtěla... Nezvládám...

25.4.2008 07:49

molly napsal(a):

Molčatá vypadáfakt skvostně, jak má krásně naašlápnuto..No, já právě každý den, vždycky vytáhnu pár kolíků, pásku a ohradím jim kousek na té krásné zelené jatelinko travnaté louce...bestyjáci ani nezvednou hlavy od země, jak jim šmakuje...:))
a jinak Kerušák zatím překvapuje, jak loni přelínal do světlého hnědáka, tak letos jsme zatím hodně tmaví..:)

25.4.2008 07:58

kukinatost napsal(a):
Molčatá vypadáfakt skvostně, jak má krásně naašlápnuto..No, já právě každý den, vždycky vytáhnu pár kolíků, pásku a ohradím jim kousek na té krásné zelené jatelinko travnaté louce...bestyjáci ani nezvednou hlavy od země, jak jim šmakuje...:))
a jinak Kerušák zatím překvapuje, jak loni přelínal do světlého hnědáka, tak letos jsme zatím hodně tmaví..:)

Hezké ránko zlatka Jsem včera něco poskákala, mám i videjka, zkusím ztáhnout na steem a pak se kuknete :-)

25.4.2008 08:00

lanika napsal(a):
Hezké ránko zlatka Jsem včera něco poskákala, mám i videjka, zkusím ztáhnout na steem a pak se kuknete :-)

Včera se bombově natahoval v klusu Ale já nemám žádnou kondičku :-(

25.4.2008 08:02

lanika napsal(a):
Včera se bombově natahoval v klusu Ale já nemám žádnou kondičku :-(

A něco málo z hopsinků

25.4.2008 08:02

klawdie napsal(a):

Mám omluvenku od Péti Nemají ready internet Tak jen,co to půjde, tak se objeví

25.4.2008 08:05

molly napsal(a):
Mám omluvenku od Péti Nemají ready internet Tak jen,co to půjde, tak se objeví

Omluva se přijímá

25.4.2008 08:08

lanika napsal(a):
Omluva se přijímá

A ještě jeden...Kde jsteeeeee?????

25.4.2008 08:12

lanika napsal(a):

...jedna nožka sem, jedna tam Nějak se mu to opomotalo a nevěděl co s tím

25.4.2008 08:12

klawdie napsal(a):

tadýýýýýý

25.4.2008 08:15

molly napsal(a):
tadýýýýýý

a tady

25.4.2008 08:20

molly napsal(a):
kuk

Zuzíííííííííííííííííí, to jsou kouzelné fotečky

25.4.2008 08:30

lanika napsal(a):

25.4.2008 08:36

lanika napsal(a):

Přeji Vám krásný pátek dámy a ještě hezčí víkend:-) Molly, tvá kobylka je fakt moc krásná, přesně můj typ, i ta barvička.... už dlouho se chci zeptat na její původ...

25.4.2008 08:38

molly napsal(a):

číčí leni hezky hopíkáte, on si ty nožky srovná...s tou kondičkou jsme na tom podobně

25.4.2008 08:48

gituna napsal(a):
Přeji Vám krásný pátek dámy a ještě hezčí víkend:-) Molly, tvá kobylka je fakt moc krásná, přesně můj typ, i ta barvička.... už dlouho se chci zeptat na její původ...

Holky, něco jsem nahrála, není to nic světoborného, ale jen tak, pro volnou chvilku Děláme chyby zadkem, ale snad se to časem zpraví.....
http://www. stream.cz/video/9/68701-opet-skaceme je tam 5 videek, všimněte si pak i toho, jak se mu nelíbil ten válec pod skokem, dokonce si i 3x přeskočil

25.4.2008 08:56

gituna napsal(a):

Děkujem za pochvalu...
Tatínek je A1/1 a mamka zemská klisna bez původu....
Proč nemáš vyplněný medailonek?

25.4.2008 09:00

klawdie napsal(a):

Jdu se vyvenčit...S Molinatou...

25.4.2008 09:24

molly napsal(a):
Děkujem za pochvalu...
Tatínek je A1/1 a mamka zemská klisna bez původu....
Proč nemáš vyplněný medailonek?

Je to krasavice, právě takovou si teď vyrábím z naší kobyly a Le Patrona medailonek dovyplněn

25.4.2008 09:54

molly napsal(a):
Jdu se vyvenčit...S Molinatou...

Tak jsem tady, mamina nedorazila...zaspala Tak zrovna byla ve městě ségra, tak jsem šla s ní na kafčo...teda rychlo kafčo, měla jsem na to cca 25 min...takže dvě cíga a vyzunknutí pressa
Hele Molly je Gela Bayovi...že jo. Znala jsem jednu plnici po něm, brutální dělovka...odpal před překážkou, super počítání, kobyla jedna báseň. Ale měla své dny, v pondělí pro ní byl odpočinkový, přesně věděla že je pondělí po závodech odpočinkový a chraň tě ruka po ní chtít třeba tréning na jízdárně, to neskočila a štycovala ale přišel čtvrtek před závodama a Datyska si vyskakovala jedna báseň...byla fakt moc chytrá. Teďka je v Havl. Brodě na zemědělském statku a učí učně...
Takhle jsem si včera pochlastávala Gina s Colou u našeho stánku...cestu zpět jsem prospala...pak jsem se probrala v Ikee

25.4.2008 10:35

lanika napsal(a):

Co ty ruce???????????

25.4.2008 10:42

haisovad napsal(a):
Tak jsem tady, mamina nedorazila...zaspala Tak zrovna byla ve městě ségra, tak jsem šla s ní na kafčo...teda rychlo kafčo, měla jsem na to cca 25 min...takže dvě cíga a vyzunknutí pressa
Hele Molly je Gela Bayovi...že jo. Znala jsem jednu plnici po něm, brutální dělovka...odpal před překážkou, super počítání, kobyla jedna báseň. Ale měla své dny, v pondělí pro ní byl odpočinkový, přesně věděla že je pondělí po závodech odpočinkový a chraň tě ruka po ní chtít třeba tréning na jízdárně, to neskočila a štycovala ale přišel čtvrtek před závodama a Datyska si vyskakovala jedna báseň...byla fakt moc chytrá. Teďka je v Havl. Brodě na zemědělském statku a učí učně...
Takhle jsem si včera pochlastávala Gina s Colou u našeho stánku...cestu zpět jsem prospala...pak jsem se probrala v Ikee

Hele Danny si koukám zas užívala, a co Danulí zítra nepřifrčíš:))))))hlasej hezčí počasí, snad to dopadne, už se těším na mýho kamaráda fotáčka!!!

25.4.2008 10:52

klawdie napsal(a):
Hele Danny si koukám zas užívala, a co Danulí zítra nepřifrčíš:))))))hlasej hezčí počasí, snad to dopadne, už se těším na mýho kamaráda fotáčka!!!

Co máte v plánu za zítřek? Já jsem zítra v Liberci u kamarádky a snad se stavím ještě u jedné, která má doma jednoho holandského černouška, tak něco nafotím, snad.

25.4.2008 10:52

klawdie napsal(a):

Zdar babky, tak něco pro vás na pokoukání
Saxík a frísátko....

25.4.2008 10:53

cheyenne napsal(a):
Zdar babky, tak něco pro vás na pokoukání
Saxík a frísátko....

Saxík a velšák

25.4.2008 10:53

cheyenne napsal(a):
Saxík a velšák

Saxík a shetlandík

25.4.2008 10:54

cheyenne napsal(a):
Saxík a shetlandík

Saxík a plňásek...

25.4.2008 10:55

cheyenne napsal(a):
Saxík a plňásek...

Saxík a oslík

25.4.2008 10:55

cheyenne napsal(a):
Saxík a oslík

Frísátka nechápou, co to je za vetřelce

25.4.2008 10:56

cheyenne napsal(a):

Zamachrovat....

25.4.2008 10:57

cheyenne napsal(a):

Evíííí, fotky jsou krásné. Sáxa je nádherně kulatej...

25.4.2008 10:58

haisovad napsal(a):
Evíííí, fotky jsou krásné. Sáxa je nádherně kulatej...

To krčisko...to je luxus...to je pan kůň. CO kastrace vůbec? Zatím ho necháš ještě s kulkama?

25.4.2008 10:58

cheyenne napsal(a):
Osobní trenér?

Kámoš....

25.4.2008 10:59

cheyenne napsal(a):
Kámoš....

Něco pro Péťu - historie se opakuje....

25.4.2008 10:59

cheyenne napsal(a):
Něco pro Péťu - historie se opakuje....

25.4.2008 11:00

haisovad napsal(a):
To krčisko...to je luxus...to je pan kůň. CO kastrace vůbec? Zatím ho necháš ještě s kulkama?

Hehe frísátka jsou vedle Saxi uplný chůdátka tak hlavně aby v novém domově bylo lépe...

25.4.2008 11:01

cheyenne napsal(a):

Chudák poňouch... je mu 15 roků...

25.4.2008 11:01

cheyenne napsal(a):
Chudák poňouch... je mu 15 roků...

25.4.2008 11:02

cheyenne napsal(a):
kamarádi....

a poslední.... ať mi něco zbyde na jindy

25.4.2008 11:03

cheyenne napsal(a):
a poslední.... ať mi něco zbyde na jindy

15 let u poníka, to jsou nejlepší léta...saxík se pěkně vytáhl jak jsme ho dlouho neviděli

25.4.2008 11:05

klawdie napsal(a):
Hehe frísátka jsou vedle Saxi uplný chůdátka tak hlavně aby v novém domově bylo lépe...

Frísátkům je rok, Saxula by předloni mezi ně zapadl a nevyčníval by
Kastraci plánujeme na příští týden, ještě uvidíme, jak to bude s Hadříkem, aby jsme zvládli ošetřování obou, nevím, jak moc bude náročná pooperační péče o Hadraplána, má teď přednost....

25.4.2008 11:07

cheyenne napsal(a):
Kastraci plánujeme na příští týden, ještě uvidíme, jak to bude s Hadříkem, aby jsme zvládli ošetřování obou, nevím, jak moc bude náročná pooperační péče o Hadraplána, má teď přednost....

Kdyby jsi nevěděla co s koulema, mám na ně vážného zájemce, Jarda mi nadal že jsem ty Sahibovi vyhodila...

25.4.2008 11:08

klawdie napsal(a):
Kdyby jsi nevěděla co s koulema, mám na ně vážného zájemce, Jarda mi nadal že jsem ty Sahibovi vyhodila...

Vzpomenu si na vás , beru to jako objednávku

25.4.2008 11:09

cheyenne napsal(a):

Hele pokud u Saxuleho nehrozej žádný sexuální hrádky (s poníkem apod.) tak ho nech...ale taky podle much, u nás už ty svině pomalu začínají útočit...aby pak nebylo přemuchováno

25.4.2008 11:10

haisovad napsal(a):
Hele pokud u Saxuleho nehrozej žádný sexuální hrádky (s poníkem apod.) tak ho nech...ale taky podle much, u nás už ty svině pomalu začínají útočit...aby pak nebylo přemuchováno

Klárko ale místo toho aby to bylo afrodiziakum tak je to uspávadlo...když se kastroval Gaston tak psiska gule odtáhli a po sežráno dva dny chrápaly...

25.4.2008 11:11

haisovad napsal(a):

No to je fakt Evi máš to tak tak...

25.4.2008 11:12

haisovad napsal(a):
Klárko ale místo toho aby to bylo afrodiziakum tak je to uspávadlo...když se kastroval Gaston tak psiska gule odtáhli a po sežráno dva dny chrápaly...

No prej záleží jak se kastruje.. no to už je jeho boj, pokud je Evík nebude chtít, ráda jí o ně odlehčím, Jarda je strašněj gurmán, ale tohle je na mě moc....

25.4.2008 11:13

haisovad napsal(a):

Třeba se Jarda chce pořádně prospat
Kastrovat ho chci co nejdřív, páč by hned po srovnání hormonů vyrazil s celým stádem na pastvinu, má poslední léto, kdy si může pořádně užít dětství, tak mu ho chci dopřát. Tahle ohrada je hezká a veliká, ale určitě bude radši za smíšené 15ti členné stádo na pastvině, než za pár kámošů v ohradě....
Musím nafotit malýho od Cilky, je kouzelnej, lehčí strakatej fjord...

25.4.2008 11:14

klawdie napsal(a):
No to je fakt Evi máš to tak tak...

No uvidíš...já bych to do huby asi nevzala, nevim bála bych se že usnu a žádnej princ mě nebude chtít probudit...

25.4.2008 11:17

haisovad napsal(a):
No uvidíš...já bych to do huby asi nevzala, nevim bála bych se že usnu a žádnej princ mě nebude chtít probudit...

No to já taky né, a on se při té představě onlizuje až za ušima....šmarja! no a když usne budu jen ráda...
Eví takže ho máš tam kde je Cilka? tak to tam máš aspon kamarádku

25.4.2008 11:24

klawdie napsal(a):
No to já taky né, a on se při té představě onlizuje až za ušima....šmarja! no a když usne budu jen ráda...
Eví takže ho máš tam kde je Cilka? tak to tam máš aspon kamarádku

25.4.2008 11:27

klawdie napsal(a):

bomba fotky ,Evíku
Molinatá vyvenčena Občas jsem si připadala,jak na bedně plné dynamitu Jsem zvědavá,kdy bouchne a zda-li na to budu připravena

25.4.2008 11:34

molly napsal(a):
bomba fotky ,Evíku
Molinatá vyvenčena Občas jsem si připadala,jak na bedně plné dynamitu Jsem zvědavá,kdy bouchne a zda-li na to budu připravena

Eví a budeš volat Nádvorníka nebo Seitla?

25.4.2008 11:36

molly napsal(a):
bomba fotky ,Evíku

Zuzi, vím, o čem mluvíš , tak až dojde na věc, tak se hlavně drž, jaro je tu
Kl. Jsem předběžně domluvená s Novákem... sice už je prý ukastrovanej skoro k smrti, ale myslím, že to ještě zvládne

25.4.2008 11:47

cheyenne napsal(a):
Zuzi, vím, o čem mluvíš , tak až dojde na věc, tak se hlavně drž, jaro je tu
Kl. Jsem předběžně domluvená s Novákem... sice už je prý ukastrovanej skoro k smrti, ale myslím, že to ještě zvládne

To není jen jarem...Krmím,no.... A jak teď moc nedělala,tak je natěšená...Hlavně,aby jí to vydrželo

25.4.2008 11:52

molly napsal(a):
To není jen jarem...Krmím,no.... A jak teď moc nedělala,tak je natěšená...Hlavně,aby jí to vydrželo

No to mi se zas pomalu vracíme do formy, krmení mu pomalu zas přidávám na původní hodnoty a už mi hlásila Agna že se mu klusat nechtělo, že by pořád cválal...ach ten muj malý závodák, dnes mám na něj nachystaný treninky na kavaletkách a nějaký ten hopík! ale budu dnes trenér at si to ten můj berajtr konečně užije, už dvakrtá jsme totiž s Agnou razili na jízdarnu a pokáždé to skončilo u pasení, pač kulhal...

25.4.2008 11:56

klawdie napsal(a):
No to mi se zas pomalu vracíme do formy, krmení mu pomalu zas přidávám na původní hodnoty a už mi hlásila Agna že se mu klusat nechtělo, že by pořád cválal...ach ten muj malý závodák, dnes mám na něj nachystaný treninky na kavaletkách a nějaký ten hopík! ale budu dnes trenér at si to ten můj berajtr konečně užije, už dvakrtá jsme totiž s Agnou razili na jízdarnu a pokáždé to skončilo u pasení, pač kulhal...

tak ať to vyjde

Molinatá se nejraděj trénuje takhle

25.4.2008 11:56

klawdie napsal(a):

Já vám to závidím, jsem zvědavá, jak bude Hadřík vypadat za dva měsíce, to vám budu dokumentovat kostřičku s velkým břuchem, ty svalíky pak zas potrvaj.... jsem fakt ráda, že je tak hodnej a není problém ho vodit, nevyvádí... však už si dvě operace zažil, tak nic nového . Jsem říkala, že i kdyby ho Lukin někdy chtěl prodat, tak ho nemůže nikdo chtít

25.4.2008 11:57

klawdie napsal(a):

Kláro, doufám, že budeš mít nastartovanej foťák, ať můžeme mrknout, jak zas vypadá trénink bez chlapa

25.4.2008 12:06

cheyenne napsal(a):
Kláro, doufám, že budeš mít nastartovanej foťák, ať můžeme mrknout, jak zas vypadá trénink bez chlapa

No nemám nabité baterkos, takž asi těžko...

25.4.2008 12:44

klawdie napsal(a):

Mějte primové odpoledne a ještěě lepší víkend papa

25.4.2008 13:01

molly napsal(a):
Mějte primové odpoledne a ještěě lepší víkend papa

jsem tu dámy!!!!d rána se nudím..nic nam nejde,jen ted jsme zazrakem spustili tajne internet, aby nam sef nedal nejakou praci...chichi

25.4.2008 13:05

rocky napsal(a):
jsem tu dámy!!!!d rána se nudím..nic nam nejde,jen ted jsme zazrakem spustili tajne internet, aby nam sef nedal nejakou praci...chichi

Tak jsem to všechno pročetla!!!
Leni konečně nějaké akční fotos

Evčo fotečky parádní, teda ten má kámošůů.. jojo je vidět že se mu zaryli vzpomínky na Jerryka a hledá stejnej typ kamarádů

25.4.2008 13:06

rocky napsal(a):
Tak jsem to všechno pročetla!!!
Leni konečně nějaké akční fotos

Evčo fotečky parádní, teda ten má kámošůů.. jojo je vidět že se mu zaryli vzpomínky na Jerryka a hledá stejnej typ kamarádů

Ségra dneskapřijedu po práci ke koním.Takže se sejdem tam, mám foťák kdyby jsi chtěla Agátě udělat nějaké los fotos!

Nevíš jak Jarda a ty očkováky??

25.4.2008 13:07

rocky napsal(a):
Ségra dneskapřijedu po práci ke koním.Takže se sejdem tam, mám foťák kdyby jsi chtěla Agátě udělat nějaké los fotos!

Nevíš jak Jarda a ty očkováky??

Už se válej u nás doma, tak super doraz, budeš něco dělat s konma, neby by jsi mohla jít se mnou mrnout na šedivýho...

25.4.2008 13:10

klawdie napsal(a):
Už se válej u nás doma, tak super doraz, budeš něco dělat s konma, neby by jsi mohla jít se mnou mrnout na šedivýho...

Ten jeríkuv očkovák vezmu k sobě a ráno ti ho dám, ju, nemusíš mít obavy...

25.4.2008 13:10

klawdie napsal(a):
Ten jeríkuv očkovák vezmu k sobě a ráno ti ho dám, ju, nemusíš mít obavy...

Kam zase frčíte zejtra? Že bych přijela...ale bundu mi musí Jarda pučit...

25.4.2008 13:15

haisovad napsal(a):
Kam zase frčíte zejtra? Že bych přijela...ale bundu mi musí Jarda pučit...

Tady kousek za Hradec do Čánky jen Jerryka, kobyla před Prahou odpočívá! Doraz bundy budou

25.4.2008 13:16

rocky napsal(a):
Tady kousek za Hradec do Čánky jen Jerryka, kobyla před Prahou odpočívá! Doraz bundy budou

Hele tak nám tu síť nikdo nenahodí, v praze je to nějaký špatný, takže to balíme a jdem domů. Ségra mám se stavit na kafe?,

25.4.2008 13:28

rocky napsal(a):
Hele tak nám tu síť nikdo nenahodí, v praze je to nějaký špatný, takže to balíme a jdem domů. Ségra mám se stavit na kafe?,

Péťo, nezapomeň na úterý velkej techničák od hengru.....

25.4.2008 13:33

cheyenne napsal(a):
Péťo, nezapomeň na úterý velkej techničák od hengru.....

Ty jo, asi tady taky přestřihnu pár drátů abych mohla jít domů...jenomže já tady mám práce i kdyby PC nefungovat...
Hele zejtra to mám nadupané, dneska jedu kalit do Liberce, pak ráno honem ke kamarádce kouknout na hřebčouna a pak honem na oslavu Jirků a bratránek má narozky...a pak na kukačku do Kloko...

25.4.2008 13:36

haisovad napsal(a):
Ty jo, asi tady taky přestřihnu pár drátů abych mohla jít domů...jenomže já tady mám práce i kdyby PC nefungovat...
Hele zejtra to mám nadupané, dneska jedu kalit do Liberce, pak ráno honem ke kamarádce kouknout na hřebčouna a pak honem na oslavu Jirků a bratránek má narozky...a pak na kukačku do Kloko...

Jen hezky obstarej ty svý řekla bych že závodu bude ještě habaděj....a ty se taky koukaj pochlapit at mužem zas jezdit mrkat na tebe!!!!no segra valím směr ku mě tak se ozvem společně...

25.4.2008 13:41

klawdie napsal(a):
Jen hezky obstarej ty svý řekla bych že závodu bude ještě habaděj....a ty se taky koukaj pochlapit at mužem zas jezdit mrkat na tebe!!!!no segra valím směr ku mě tak se ozvem společně...

To se ti řekne Kláry,
sere mě čím dál víc věcí...chci vyrobit jízdárnu, pozemek mám vyhlídnel ale myslíš že má Marta čas to jít ošéfovat s nájmem a mě tam pustit nechce, že si to zajistí sama? U Hanky je to luxusní ale je to nehorázně daleko...cca 6 km a abych Leu moc nehnala tak jdu vedle ní péšo a to je na hodinku, pak hodinku drilovat a hodinku zpět...Leu to samozřejmě nebaví a minulej rok ke konci byla otrávená...takže teďka si užívá a nějak na ní nespěchám...když to půjde tak snad příští sezónu ke konci začneme...
Je to těžký, já bych ráda spoustu věcí ale když to chci jen já a nikdo ostatní tak je to těžké...Už se fakt moc těším až budu mít uně doma...fakt moc

25.4.2008 14:21

haisovad napsal(a):
To se ti řekne Kláry,
sere mě čím dál víc věcí...chci vyrobit jízdárnu, pozemek mám vyhlídnel ale myslíš že má Marta čas to jít ošéfovat s nájmem a mě tam pustit nechce, že si to zajistí sama? U Hanky je to luxusní ale je to nehorázně daleko...cca 6 km a abych Leu moc nehnala tak jdu vedle ní péšo a to je na hodinku, pak hodinku drilovat a hodinku zpět...Leu to samozřejmě nebaví a minulej rok ke konci byla otrávená...takže teďka si užívá a nějak na ní nespěchám...když to půjde tak snad příští sezónu ke konci začneme...
Je to těžký, já bych ráda spoustu věcí ale když to chci jen já a nikdo ostatní tak je to těžké...Už se fakt moc těším až budu mít uně doma...fakt moc

A zase chrápou...

25.4.2008 14:22

haisovad napsal(a):
A zase chrápou...

Mám tu segru tak kecáme....

25.4.2008 14:23

haisovad napsal(a):
To se ti řekne Kláry,

tajemnadanny (Danny) muzu se zeptat co mas za drezurní sedlo?? Dikes Janiik

25.4.2008 14:26

bordeauxx napsal(a):
tajemnadanny (Danny) muzu se zeptat co mas za drezurní sedlo?? Dikes Janiik

Už nemám...prodala jsem. Ale vůbec jsem se v něm nenašla, koukni jak v něm sedím, opěrky na prd, je to sedlo pro dlouhonožce a to já nejsem...

25.4.2008 15:14

haisovad napsal(a):
Už nemám...prodala jsem. Ale vůbec jsem se v něm nenašla, koukni jak v něm sedím, opěrky na prd, je to sedlo pro dlouhonožce a to já nejsem...

Za chvíli to balim...víkend volááá.
Děvčátka, přeji krásný víkend a až se Jerýkovi zítra daří!!! Papík Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík