"Ty z moderky králíků 162"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

26.4.2008 09:27
sadzi saj

Tak koukám, že už máme plno, tak jsem si dovolila si po ránu založit nové

Dobré ráno,

Zuziku taky za mamku super

Jinak všechny fotečky fajnový, jak jinak a hříbatka rozkošný a jak má tu prdelku flekatou a kobylka či hřebeček?

Já razím za Elí, tak se zatím mějte, venku to vypadá ok, tak razíme vyjížďkovat

26.4.2008 09:39

sadzi saj napsal(a):

Dobré ráno,

Jinak všechny fotečky fajnový, jak jinak a hříbatka rozkošný a jak má tu prdelku flekatou a kobylka či hřebeček?

JJ, si mě předběhla..jsem to zrovna chtěla založit.
Taky dneska snad pojedu vyjížďkovat..musím trénovat a trénovat.
POkud vím hříbátko je hřebeček. Teda myslím....

zvířátková

26.4.2008 10:59
zvířátková

lucky napsal(a):
JJ, si mě předběhla..jsem to zrovna chtěla založit.
Taky dneska snad pojedu vyjížďkovat..musím trénovat a trénovat.
POkud vím hříbátko je hřebeček. Teda myslím....

Ahojky! Tak já si dáchla do deseti. Teď se půjdu vrhnout na další okno, jinak to nikdy nedodělat. Kouká tady na mě nějakej puchejř, tak jsem si radši zjistila busy, kdybych náhodou byla odsouzena se zařídit sama bez odvozu...

26.4.2008 11:07

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Tak já si dáchla do deseti. Teď se půjdu vrhnout na další okno, jinak to nikdy nedodělat. Kouká tady na mě nějakej puchejř, tak jsem si radši zjistila busy, kdybych náhodou byla odsouzena se zařídit sama bez odvozu...

Páni, to chci taky! Taky jsem měla jít chrnět!!!!

26.4.2008 11:19

lucky napsal(a):
Páni, to chci taky! Taky jsem měla jít chrnět!!!!

Jdu vypucovat Usu a dát ji k Čipovi..odpoledne pojedeme ven....

nové video..

http://www.n-joy.cz/#/video/ usama-watani/ocet9ja1dw3vaz64/

sadzi saj

26.4.2008 16:06
sadzi saj

lucky napsal(a):
Jdu vypucovat Usu a dát ji k Čipovi..odpoledne pojedeme ven....

nové video..

http://www.n-joy.cz/#/video/ usama-watani/ocet9ja1dw3vaz64/

Ahojky,

tak já už uklizeno a s těma oknama Leo ani nemluv, mě ještě čekají francouzský dveře a nahoře okna , ale dneska na to kašlu. Jsem dorazila od Elí a šla rovnou do sprchy. Na vyjížďce ze začátku super, hodná, v místě, kde blba spolupracovala, hopsli si strom přes cestu, hopítko cval, měla jsem radost, no až do chvíle, kdy jsme šli už směr domov, takže jsme si pěkně celkem dlouhou dobu na jedné dlouhé cestě vysvětlovali, že se bude klusat tak, jak chci já a normálně, nejvíc mě vytáčelo, že ji člověk otočí zpět do lesa a jde pěkně uvolněně, otočíme směr domov zpátky, zatuhne a jedeme, no byli jsme tam celkem dlouho, než dámě došlo, co má dělat a já měla celý záda a tričko durch, jak jsem byla spocená, no něco na moje nervy, ale trpělivost hory přenáší, že a jinak dneska byla na pastvě, tak jsem měla fakt mega radost, tak doufám, že tam celý den vydržela a neutekla zase

No uklidila jsem celý domek a jsem grogy, teď vařím polívku a za chvíli nám dorazí návštěva, tak bude grilovačka, bolí mě celý člověk z té vyjížďky a to mám zítra ještě tréninku, no bude to zajímavý

sadzi saj

26.4.2008 16:08
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak já už uklizeno a s těma oknama Leo ani nemluv, mě ještě čekají francouzský dveře a nahoře okna , ale dneska na to kašlu. Jsem dorazila od Elí a šla rovnou do sprchy. Na vyjížďce ze začátku super, hodná, v místě, kde blba spolupracovala, hopsli si strom přes cestu, hopítko cval, měla jsem radost, no až do chvíle, kdy jsme šli už směr domov, takže jsme si pěkně celkem dlouhou dobu na jedné dlouhé cestě vysvětlovali, že se bude klusat tak, jak chci já a normálně, nejvíc mě vytáčelo, že ji člověk otočí zpět do lesa a jde pěkně uvolněně, otočíme směr domov zpátky, zatuhne a jedeme, no byli jsme tam celkem dlouho, než dámě došlo, co má dělat a já měla celý záda a tričko durch, jak jsem byla spocená, no něco na moje nervy, ale trpělivost hory přenáší, že a jinak dneska byla na pastvě, tak jsem měla fakt mega radost, tak doufám, že tam celý den vydržela a neutekla zase

No uklidila jsem celý domek a jsem grogy, teď vařím polívku a za chvíli nám dorazí návštěva, tak bude grilovačka, bolí mě celý člověk z té vyjížďky a to mám zítra ještě tréninku, no bude to zajímavý

A jedna válecí žlutá koule, jestli to bude vidět

sadzi saj

26.4.2008 16:08
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
A jedna válecí žlutá koule, jestli to bude vidět

Ta kvalita

sadzi saj

26.4.2008 16:09
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Ta kvalita

A vstáváme

26.4.2008 19:08

sadzi saj napsal(a):

Dobré ráno,

Ahojky,

tak supa - ještě v 5h jsem byla na trojáku - fotila, až se ze mě čoudilo ...
bylo pěkně, užila jsem

ale zabila celý den a teď tu asi padnu ...
ale vidím to tak, že jestli bude takhle pěkně, tak razím zítra zase
Andy - viděla jsem jet Katku šla jsem jí pak i pozdravit - ale fakt náhoda - na parkury jsem se tam moc nestala - ale zrovna jí hlásili, tak jsem na ní počkala něco málo vyfotila - ale pořádně nevěděla, jak pojedou, tak nic moc fotky - no, jsem náročná

zvířátková

26.4.2008 19:52
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak supa - ještě v 5h jsem byla na trojáku - fotila, až se ze mě čoudilo ...
bylo pěkně, užila jsem

ale zabila celý den a teď tu asi padnu ...
ale vidím to tak, že jestli bude takhle pěkně, tak razím zítra zase
Andy - viděla jsem jet Katku šla jsem jí pak i pozdravit - ale fakt náhoda - na parkury jsem se tam moc nestala - ale zrovna jí hlásili, tak jsem na ní počkala něco málo vyfotila - ale pořádně nevěděla, jak pojedou, tak nic moc fotky - no, jsem náročná

Ahojky!

No paráda, že Elí takhle pustí na pastvinu.

No, my se byli projít, měli jsme spolu fotografa, pořídil na dovolenou novou kartu do foťáku, takže dneska fotil ochotně sám od sebe. Takže vás trošku zavalim.

26.4.2008 19:54

zvířátková napsal(a):
Ahojky!

No, my se byli projít, měli jsme spolu fotografa, pořídil na dovolenou novou kartu do foťáku, takže dneska fotil ochotně sám od sebe. Takže vás trošku zavalim.

Jůůůů, jen zaval

zvířátková

26.4.2008 19:54
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Ahojky!

zvířátková

26.4.2008 19:57

zvířátková

26.4.2008 20:00

zvířátková

26.4.2008 20:01

zvířátková

26.4.2008 20:04

zvířátková

26.4.2008 20:06
26.4.2008 20:07

zvířátková napsal(a):

Tééééda, to si přítel fakt zafotil, co ?
Moc pěkné

26.4.2008 20:08

zvířátková napsal(a):

Ahooj holky, nelekejte se tady Zuzka, jen spím u kamarádky a ona to tu má nějak nastavený a nemůžu se u ní přihlásit nikde na sebe
Dneska bylo hezky, jsme si u koní dnešek hezky užili a s Atrejem jsem byla drezurovat, no ten si zase vymejšlel, ještě jak bylo promoknuto tak se mu nechtělo šlapat do louží na jízdárně, no komediant největší

zvířátková

26.4.2008 20:08
26.4.2008 20:09

zvířátková napsal(a):

jste užasný Atrej by ho bral na hraní

26.4.2008 20:10

dorotinka napsal(a):
Ahooj holky, nelekejte se tady Zuzka, jen spím u kamarádky a ona to tu má nějak nastavený a nemůžu se u ní přihlásit nikde na sebe
Dneska bylo hezky, jsme si u koní dnešek hezky užili a s Atrejem jsem byla drezurovat, no ten si zase vymejšlel, ještě jak bylo promoknuto tak se mu nechtělo šlapat do louží na jízdárně, no komediant největší

Ahojky Zuzi - tak stále volno, jo ?

zvířátková

26.4.2008 20:11
zvířátková

dorotinka napsal(a):

26.4.2008 20:11

blanche napsal(a):
Ahojky Zuzi - tak stále volno, jo ?

Jak stále, mám volno jen včera a dneska a od zítřka mě čekají 3 noční zase už too mám po krk. Tendle měsíc mám 13 šichet a z toho 9 nočních, docela hustý, ne????? Asi se ze mě stane noční živočich

zvířátková

26.4.2008 20:13
26.4.2008 20:14

dorotinka napsal(a):
Jak stále, mám volno jen včera a dneska a od zítřka mě čekají 3 noční zase už too mám po krk. Tendle měsíc mám 13 šichet a z toho 9 nočních, docela hustý, ne????? Asi se ze mě stane noční živočich

26.4.2008 20:14

blanche napsal(a):

Já mám tento týden luxusní - a to doslova - 6 dvanácek

zvířátková

26.4.2008 20:18
zvířátková

zvířátková napsal(a):

tak už radši budu končit

zvířátková

26.4.2008 20:20
zvířátková

zvířátková napsal(a):
tak už radši budu končit

Jo na hraní, to by jsi hned splakala nad výdělkem, kdyby jsi ho viděla prát se, bála by ses, že ten velkej nepřežije, věř mi, už jsem měla tu čest a stačilo mi to.

26.4.2008 20:23

zvířátková napsal(a):
Jo na hraní, to by jsi hned splakala nad výdělkem, kdyby jsi ho viděla prát se, bála by ses, že ten velkej nepřežije, věř mi, už jsem měla tu čest a stačilo mi to.

Tak to by na sebe narazily 2 stený palice a ubili by se
Jooo Blani tak to máš taky luxusní opravdu, ty jsi chudák!!!!!!!!!!!!!!

26.4.2008 20:27

dorotinka napsal(a):
Tak to by na sebe narazily 2 stený palice a ubili by se
Jooo Blani tak to máš taky luxusní opravdu, ty jsi chudák!!!!!!!!!!!!!!

Ale příští týden - jen jedna noční

26.4.2008 20:31

blanche napsal(a):

kompenzace!!! No ale to se budeš celej tejden mátořit

26.4.2008 20:37

dorotinka napsal(a):
kompenzace!!! No ale to se budeš celej tejden mátořit

No, to asi jo

26.4.2008 20:42

blanche napsal(a):
No, to asi jo

co jinak??? Závody jsme přesunuli na 8.5. Jak to máte s časem, joooo vlastně jsi psala, že jsi v práci, že????

26.4.2008 20:43

dorotinka napsal(a):
co jinak??? Závody jsme přesunuli na 8.5. Jak to máte s časem, joooo vlastně jsi psala, že jsi v práci, že????

JJ

26.4.2008 20:49

blanche napsal(a):
JJ

škoda, ale Andy by mohla dorazit se jí zeptám. Zejtra možná udělám fotky tak je sem pak píchnu

zvířátková

26.4.2008 20:50
zvířátková

blanche napsal(a):
JJ

Jinak jsem Čika dneska patlala snad hodinu, vrhla jsem se i na hřívu, je to ale boj...

26.4.2008 20:52

blanche napsal(a):

Teda Čiko je úúžasný! Moc mu to sluší a tu hřívu má nyní krásnou.
To já měla dneska Usu u Čipa a cvičila jsem psy a pak dojela Dakotka s Mimikou....kráásná kobča. Usu teda hned zpražila a ta pak z ní byla na prášky a bála se ji jako čert kříže. Já ji přivedla od Čipa, nasedlali jsme a jeli s Dakotkou a Mimikou...takže jsme zajeli k nim, nikdy jsem tam nebyla, už vůbec ne koňmo a tolik potoků i řeku jsme nikdy neprojeli. Usa nejdřív koukala, ale pak prostě musela a šla za starším koněm, což jsem byla moc překvapená, že pak už šla fakt hezky. Někde jsme spolu i cválali, Usa ze začátku chtěla dostihy, ale pak jsme šli všichni krásně a bylo to fajn. Domů jsme s Usou se krásně projely, byla moc šikovná, šla v klídečku, moc hezky přešla zpět všechny potůčky, fakt jsembyla moc ráda. Jen pořád myslím na chudinku Kofolu...to je pejsek Daotky a Usa ji dost škaredě nakopla, doufám, že bude v pořádku, měla jsem strach, že má něco zlomené. Ale jak Usa cválala po výběhu, tak malá ji pořád skákala po zadních na hlezna, ona se moc snažila nekopnout, nebo jen tak naznačila, ale malá prostě ne a ne přestat a pořád byla neodbytná a když už to oběhly po několikáté, tak to Usa už prostě nevydržela a odpálila...bobánka. Doufám, že bude vpořádku, fakt moc plakala.

26.4.2008 21:12

lucky napsal(a):
To já měla dneska Usu u Čipa a cvičila jsem psy a pak dojela Dakotka s Mimikou....kráásná kobča. Usu teda hned zpražila a ta pak z ní byla na prášky a bála se ji jako čert kříže. Já ji přivedla od Čipa, nasedlali jsme a jeli s Dakotkou a Mimikou...takže jsme zajeli k nim, nikdy jsem tam nebyla, už vůbec ne koňmo a tolik potoků i řeku jsme nikdy neprojeli. Usa nejdřív koukala, ale pak prostě musela a šla za starším koněm, což jsem byla moc překvapená, že pak už šla fakt hezky. Někde jsme spolu i cválali, Usa ze začátku chtěla dostihy, ale pak jsme šli všichni krásně a bylo to fajn. Domů jsme s Usou se krásně projely, byla moc šikovná, šla v klídečku, moc hezky přešla zpět všechny potůčky, fakt jsembyla moc ráda. Jen pořád myslím na chudinku Kofolu...to je pejsek Daotky a Usa ji dost škaredě nakopla, doufám, že bude v pořádku, měla jsem strach, že má něco zlomené. Ale jak Usa cválala po výběhu, tak malá ji pořád skákala po zadních na hlezna, ona se moc snažila nekopnout, nebo jen tak naznačila, ale malá prostě ne a ne přestat a pořád byla neodbytná a když už to oběhly po několikáté, tak to Usa už prostě nevydržela a odpálila...bobánka. Doufám, že bude vpořádku, fakt moc plakala.

Ahojky,

tak to jsi také pěkně užila dnešek ...
Chudák malá ... snad je celá

26.4.2008 21:26

sadzi saj napsal(a):

Dobré ráno,

Tak, dám sem něco z dneška

26.4.2008 21:28

blanche napsal(a):
Tak, dám sem něco z dneška

zvířátková

26.4.2008 21:29
zvířátková

lucky napsal(a):

Děkuju . Jo jo, roste, ale nevim, nevim, jestli si jí udržíme. Budu se snažit, ale pokud to někde vydře, tak holt smolík. Aspoň se mi to pak bude líp šampónovat a ošetřovat.

26.4.2008 21:37

blanche napsal(a):

A jaký to tam dneska bylo??? Líbilo se ti tam???

26.4.2008 21:39

dorotinka napsal(a):
A jaký to tam dneska bylo??? Líbilo se ti tam???

Mě - s foťákem - jo

26.4.2008 21:40

blanche napsal(a):
Mě - s foťákem - jo

26.4.2008 21:53

sadzi saj napsal(a):

Dobré ráno,

zvířátková

26.4.2008 22:01
zvířátková

blanche napsal(a):

Jééé, ten minipondík je boží

Hrůza, jak se člověk přeorientuje, dříve bych slintala nad velikánem...

26.4.2008 22:04

zvířátková napsal(a):
Jééé, ten minipondík je boží

Hrůza, jak se člověk přeorientuje, dříve bych slintala nad velikánem...

Ten byl fakt hustej
Byl taky ostříhanej

zvířátková

26.4.2008 22:09
zvířátková

blanche napsal(a):
Ten byl fakt hustej
Byl taky ostříhanej

žjova, i orlamenty tam má .

26.4.2008 22:51

zvířátková napsal(a):
žjova, i orlamenty tam má .

Téda, to jsem ještě neviděla...

hele holky, mě chcípnul kůň...chrápe ve stáji jako zabitá..ji to tak dneska zmohlo..ne, kecám, už je vzhůru a baští seno, ale chrápala pořádně, to ano
Zítra bude mít veget..dám ji na celý den na pastvinu ke koní..ráno jedeme na cvičák a pak přijede klient s autem, budeme dělat airbrush na okýnka a pak jedeme někde do Ostravy na sjezd motorkářů, jsem se dnes dověděla, že tam je, takže pracovně ..a Usu hodím ke koním a může se do večera pást

27.4.2008 08:00

sadzi saj napsal(a):

Dobré ráno,

Dobré ráno! Tak hola hola, neděle volá! Koukám, že v neděli všichni vyspávají...no já bych taky spala, až bych brečela. Musela jsem se dát trochu dokupy, hodit obličej na ksicht, a jdu krmit holčí a trochu přečísnout psy..v devět začíná cvičák

sadzi saj

27.4.2008 15:00
sadzi saj

lucky napsal(a):
Dobré ráno! Tak hola hola, neděle volá! Koukám, že v neděli všichni vyspávají...no já bych taky spala, až bych brečela. Musela jsem se dát trochu dokupy, hodit obličej na ksicht, a jdu krmit holčí a trochu přečísnout psy..v devět začíná cvičák

Ahojky,

no teda já se dneska moc nevyspala, nic moc a to včera jsem tu v pět klimbala na sluníčko, byla jsem totálně vyřízená no a dneska z tréninku obdoba, nohy mě pěkně bolí, skákali jsme, takže mám dost, teď tu kuchtím oběd a vůbec už se mi dneska nechce nic dělat, ale nevim nevim, jestli mi to projde, pořád mě čeká zbytek těch oken

Jinak super fotečky všech

Blani, fotečky jsou přeposlaný

27.4.2008 15:28

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

no teda já se dneska moc nevyspala, nic moc a to včera jsem tu v pět klimbala na sluníčko, byla jsem totálně vyřízená no a dneska z tréninku obdoba, nohy mě pěkně bolí, skákali jsme, takže mám dost, teď tu kuchtím oběd a vůbec už se mi dneska nechce nic dělat, ale nevim nevim, jestli mi to projde, pořád mě čeká zbytek těch oken

Jinak super fotečky všech

Blani, fotečky jsou přeposlaný

To my byli na cvičáku se psy...byli moc šikovní.
A taky přijel známý a mám 200 mušliček!!! Heč ..takže budu makat na ohlávce a poprsáku....

Usa je u Čipa, dneska má volno. Se mi zdá, že po včerejšku je nějaká hubená

27.4.2008 15:31

lucky napsal(a):
To my byli na cvičáku se psy...byli moc šikovní.
A taky přijel známý a mám 200 mušliček!!! Heč ..takže budu makat na ohlávce a poprsáku....

Usa je u Čipa, dneska má volno. Se mi zdá, že po včerejšku je nějaká hubená

ahoj, no já teda dneska taky nevyspávala, už v 7,00 jsem vstávala a hurá ke koním. Bylo nádherně, takže s Herym jsem šla ven a s Atrejem blbla na výbehu a oba je fotila
ale nemám kabel od foťáku takže fotky budou až zejtra nebo pozítří.
Pak jsem šla koukat na holky jak skáčou a jela domu

sadzi saj

27.4.2008 15:42
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
ahoj, no já teda dneska taky nevyspávala, už v 7,00 jsem vstávala a hurá ke koním. Bylo nádherně, takže s Herym jsem šla ven a s Atrejem blbla na výbehu a oba je fotila
ale nemám kabel od foťáku takže fotky budou až zejtra nebo pozítří.
Pak jsem šla koukat na holky jak skáčou a jela domu

Ahoj, teda Zuzi, tak to si byla po ránu taky akční dneska je fakt krásně, ze mě při tréninku lilo, měla jsem opět celý durch záda a na fotečky se moc těším a určo nejsem sama

No vidíš Lucky, tak to jsem zvědavá, co vytvoříš to bude Usa fešanda

27.4.2008 15:56

sadzi saj napsal(a):
Ahoj, teda Zuzi, tak to si byla po ránu taky akční dneska je fakt krásně, ze mě při tréninku lilo, měla jsem opět celý durch záda a na fotečky se moc těším a určo nejsem sama

No vidíš Lucky, tak to jsem zvědavá, co vytvoříš to bude Usa fešanda

jooo to znám, já jsem po tréninku taky propocená.
No Lucky mě by hlavně zajímalo kam na ty nápady chodíš!!!????

27.4.2008 16:16

naftalinka napsal(a):
jooo to znám, já jsem po tréninku taky propocená.
No Lucky mě by hlavně zajímalo kam na ty nápady chodíš!!!????

Nápady? No je to arab, ne? No tak arab by měl mít arabský hábit na sebe, že....jen si to chci udělat podle sebe a ne si koupit to co mají všichni...i když určité zákonitosti by měl člověk dodržet, aby to vypadalo, že

Jinak na fotky jsem zvědavá, určitě je sem dej

tady dnes na cvičáku já a Darés...to velké černé

27.4.2008 16:17

lucky napsal(a):
Nápady? No je to arab, ne? No tak arab by měl mít arabský hábit na sebe, že....jen si to chci udělat podle sebe a ne si koupit to co mají všichni...i když určité zákonitosti by měl člověk dodržet, aby to vypadalo, že

Jinak na fotky jsem zvědavá, určitě je sem dej

tady dnes na cvičáku já a Darés...to velké černé

27.4.2008 16:33

lucky napsal(a):

Darés na dlouhodobém odložení se psy

27.4.2008 17:26

lucky napsal(a):
Darés na dlouhodobém odložení se psy

Ahoj holky

já dneska ráno vyrazila ke koním, šla jsem do unimobuněka málem sem padla. Dvořák tam normálně uklidilpředtím se tam válel bordel, páté přes deváté a teď je tam krásně uklizeno Vyčistila jsem Atíka a šli jsme ze ségrou na naši přehradu Baška ten můj dvounový miláček tam chytal ryby, tak jsme ho šli zkontrolovat a pak jsme šli do řeky a domů. Atík byl šikovný, na to že nebyl nikdy sám na takové 3hodinové procházce, tak byl moooc hodný. Potkali jsme poníka, tak na sebe zavolali a šli jsme dál. To Bettyna ta by se ani nehla Procházely jsme kolem zahrádky, kde byl veliký keramický šnek, Athosek na něj začal řehtat byl z toho vedra asi nějaký pomatený

Jaké máte počasí holky? U nás je nádherně, doufám, že to počasí vydrží dlouho

27.4.2008 17:30

parellka napsal(a):
Ahoj holky

já dneska ráno vyrazila ke koním, šla jsem do unimobuněka málem sem padla. Dvořák tam normálně uklidilpředtím se tam válel bordel, páté přes deváté a teď je tam krásně uklizeno Vyčistila jsem Atíka a šli jsme ze ségrou na naši přehradu Baška ten můj dvounový miláček tam chytal ryby, tak jsme ho šli zkontrolovat a pak jsme šli do řeky a domů. Atík byl šikovný, na to že nebyl nikdy sám na takové 3hodinové procházce, tak byl moooc hodný. Potkali jsme poníka, tak na sebe zavolali a šli jsme dál. To Bettyna ta by se ani nehla Procházely jsme kolem zahrádky, kde byl veliký keramický šnek, Athosek na něj začal řehtat byl z toho vedra asi nějaký pomatený

Jaké máte počasí holky? U nás je nádherně, doufám, že to počasí vydrží dlouho

To je dobré..."z vedra asi nějaký pomatený"

Teda na ten úklid jsem fakt zvědavá..zítra tam letím se podívat

sadzi saj

27.4.2008 17:54
sadzi saj

lucky napsal(a):
To je dobré..."z vedra asi nějaký pomatený"

Teda na ten úklid jsem fakt zvědavá..zítra tam letím se podívat

to je dobrý s tím šnekem

U nás krásně, na sluníčko teploučku, seděli jsme teď na terase a odpočívali a klábosili, už by to mohlo vydržet a být i občas více vedro

27.4.2008 18:24

sadzi saj napsal(a):
to je dobrý s tím šnekem

U nás krásně, na sluníčko teploučku, seděli jsme teď na terase a odpočívali a klábosili, už by to mohlo vydržet a být i občas více vedro

Tak já jsem si dala na hoďku šlofika a jdu na noční tak papapaaaa

sadzi saj

27.4.2008 18:26
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Tak já jsem si dala na hoďku šlofika a jdu na noční tak papapaaaa

Pa pa, tak ať ti to uteče

27.4.2008 19:31

sadzi saj napsal(a):

Dobré ráno,

Ahojky,

tak já už zase tu
Bohužel zase v práci - ani trochu se mi sem nechtělo ...
Doma jsem ani nespala, na dnešek mě tu prudili nehorázně a chvílema jsem už chytala nerva

Ale přes den jsem byla zase na Trojáku - fotila parkury -bylo krásně, tak jsem to užila

27.4.2008 19:46

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak já už zase tu
Bohužel zase v práci - ani trochu se mi sem nechtělo ...
Doma jsem ani nespala, na dnešek mě tu prudili nehorázně a chvílema jsem už chytala nerva

Ale přes den jsem byla zase na Trojáku - fotila parkury -bylo krásně, tak jsem to užila

27.4.2008 19:59

blanche napsal(a):

Za rohem probíhala i drezura - tak jsem taky chvíli jukla

27.4.2008 20:01

blanche napsal(a):
Za rohem probíhala i drezura - tak jsem taky chvíli jukla

27.4.2008 20:21

blanche napsal(a):

Tak a poslední z dnešní reportáže

zvířátková

27.4.2008 20:58
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak a poslední z dnešní reportáže

Nazdárek, nazdárek. Já ráno vstávala v půl osmé, pádila na bus, k mámě, jely jsme pro synovečka, pak k ní, od ní busem ke koním a teď jsem dorazila domů. Přibyla nám ve výběhu Sheila, dole ve výběhu se zítra budou dělat výkopy kvůli vodě, tak jsem využila toho, že tam Grant není sám a vyrazila s Čikem na dlouhou dobu na návštěvu k tetě. Je to krátká cesta, ale proseděla jsem tam hodiny. Čiko jim spásl trávník, strejda chválil, že ať chodim častěji, že takhle to neposeká ani sekačka. Teta mi dala malé koláčky a Čiko tak šíleně loudil, že je nakonec snědl skoro sám. To jsem neviděla, přitom na sladké nejsou zvyklí. Byli z něho nadšení, teta se teda bála. Bydlí hned naproti koním, když jsme přijeli tam, tak byli za rohem a neviděli jsme je, ale pak řádil nazahradě, když na sebe přes plot volali. Pak byl boj, jelikož dopředu se rozhodlo, že Sheila teda zůstane přes noc v ohradě, chlapy normálně zavřeme. Hm, plán pěknej, ale ta realizace mě stála půl hodiny času. To byla mela. Soused tam bagroval, Grant se toho bál, Sheila byla jak buldozer a všude se cpala, malej zase náruživej. No Granta se mi povedlo zavřít vcelku obstojně, jelikož on tam musí být před Sheilou, takže jsem jí jenom zavřela před čumou, ale ten boj s prckem. Nechtěl jít bez ní. Jsem tam za ní lítala, abych mu mohla navlíct ohlávku, pak zase vodítko, Sheile házela žrádlo, jinak jsem se jí nemohla zbavit a docílit toho, aby se do vrat taky nenervala. No a pak ještě hodinové pulírování ocasu a hřívy. V půl osmé jsem skončila.

zvířátková

27.4.2008 20:59
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Nazdárek, nazdárek. Já ráno vstávala v půl osmé, pádila na bus, k mámě, jely jsme pro synovečka, pak k ní, od ní busem ke koním a teď jsem dorazila domů. Přibyla nám ve výběhu Sheila, dole ve výběhu se zítra budou dělat výkopy kvůli vodě, tak jsem využila toho, že tam Grant není sám a vyrazila s Čikem na dlouhou dobu na návštěvu k tetě. Je to krátká cesta, ale proseděla jsem tam hodiny. Čiko jim spásl trávník, strejda chválil, že ať chodim častěji, že takhle to neposeká ani sekačka. Teta mi dala malé koláčky a Čiko tak šíleně loudil, že je nakonec snědl skoro sám. To jsem neviděla, přitom na sladké nejsou zvyklí. Byli z něho nadšení, teta se teda bála. Bydlí hned naproti koním, když jsme přijeli tam, tak byli za rohem a neviděli jsme je, ale pak řádil nazahradě, když na sebe přes plot volali. Pak byl boj, jelikož dopředu se rozhodlo, že Sheila teda zůstane přes noc v ohradě, chlapy normálně zavřeme. Hm, plán pěknej, ale ta realizace mě stála půl hodiny času. To byla mela. Soused tam bagroval, Grant se toho bál, Sheila byla jak buldozer a všude se cpala, malej zase náruživej. No Granta se mi povedlo zavřít vcelku obstojně, jelikož on tam musí být před Sheilou, takže jsem jí jenom zavřela před čumou, ale ten boj s prckem. Nechtěl jít bez ní. Jsem tam za ní lítala, abych mu mohla navlíct ohlávku, pak zase vodítko, Sheile házela žrádlo, jinak jsem se jí nemohla zbavit a docílit toho, aby se do vrat taky nenervala. No a pak ještě hodinové pulírování ocasu a hřívy. V půl osmé jsem skončila.

u tety

zvířátková

27.4.2008 21:01
zvířátková

zvířátková napsal(a):
u tety

Házel tam pózy jak borec, jak se snažil ukázat toho hřebčouna v sobě.

zvířátková

27.4.2008 21:01
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Házel tam pózy jak borec, jak se snažil ukázat toho hřebčouna v sobě.

Blaní, super fotečky. Taky bych se chtěla někdy na nějakou takovou výstavu podívat. Ach jo, když holt nejsou lidi.... :-(

zvířátková

27.4.2008 21:19
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Blaní, super fotečky. Taky bych se chtěla někdy na nějakou takovou výstavu podívat. Ach jo, když holt nejsou lidi.... :-(

pampelindy

27.4.2008 21:24

zvířátková napsal(a):

Ahojky,

nebuď smutná - tolika tam toho zase nebylo
Já pro Báru tentokrát nekoupila nic - spíš jsem jela jen na kukačku a fotit
Mám to cca 1h busem po Pha ... Kdyby to bylo někde dál, tak bych asi nejela ...
Ale spokojenost ...
Třeba příště vytáhneš přítele, co ?

zvířátková

27.4.2008 21:30
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahojky,

nebuď smutná - tolika tam toho zase nebylo
Já pro Báru tentokrát nekoupila nic - spíš jsem jela jen na kukačku a fotit
Mám to cca 1h busem po Pha ... Kdyby to bylo někde dál, tak bych asi nejela ...
Ale spokojenost ...
Třeba příště vytáhneš přítele, co ?

No právě problém je, že odmítá. Ona je totiž základní informace, že Sheiliina panička je jeho bývalá přítelkyně. No a já se k na ty koně nakonec taky dala. Jenže on už si všechno "užil" s ní, jezdil na výstavy, jezdil na Grantovi a Čikovi, pro žrádlo, podestýlku a tak. No a proto je teď dost neochotnej, jelikož je to prý jako za trest. Takže se všemu tomuhle už vyhýbá a nutit ho nemůžu.

27.4.2008 21:31

zvířátková napsal(a):
No právě problém je, že odmítá. Ona je totiž základní informace, že Sheiliina panička je jeho bývalá přítelkyně. No a já se k na ty koně nakonec taky dala. Jenže on už si všechno "užil" s ní, jezdil na výstavy, jezdil na Grantovi a Čikovi, pro žrádlo, podestýlku a tak. No a proto je teď dost neochotnej, jelikož je to prý jako za trest. Takže se všemu tomuhle už vyhýbá a nutit ho nemůžu.

NO, já jezdím jedině sama - doma to ani nezkouším

zvířátková

27.4.2008 21:36
zvířátková

blanche napsal(a):
NO, já jezdím jedině sama - doma to ani nezkouším

Jasný. Ono je to nejlepší, ale bez auta je to naprd. Všechno je hrozně daleko a ježdění busama nereálné. Jsem na něm dost často odkázaná. Ale jako na procházku ho jako přemluvim, rád chodí, aby furt neseděl na zadku, takže jde pěšky vedle nás, ale jinak se těm koním vyhýbá, jak jen to jde. Maximálně mi ve spodním výběhu nakosil trávu nebo tak něco. Ale pracant to sám od sebe fakt není.

zvířátková

27.4.2008 21:42
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jasný. Ono je to nejlepší, ale bez auta je to naprd. Všechno je hrozně daleko a ježdění busama nereálné. Jsem na něm dost často odkázaná. Ale jako na procházku ho jako přemluvim, rád chodí, aby furt neseděl na zadku, takže jde pěšky vedle nás, ale jinak se těm koním vyhýbá, jak jen to jde. Maximálně mi ve spodním výběhu nakosil trávu nebo tak něco. Ale pracant to sám od sebe fakt není.

Ale samozřejmě se musí nechat, že pokud nejedu takhle o víkendu busem, tak mě tam denně vozí, čeká tam, až budu mít hotovo a odváží domů. A proti tomu, že bude můj, neměl ani slovo. Naopak říkal, že když na to přijde, tak ho samozřejmě koupíme, než abych se bála, že se třeba někam prodá.

27.4.2008 21:42

zvířátková napsal(a):

No, tak u nás to je tak ... já koně - on sport - krom koní
Je tam dost tolerance - doufám

zvířátková

27.4.2008 21:53
zvířátková

blanche napsal(a):
No, tak u nás to je tak ... já koně - on sport - krom koní
Je tam dost tolerance - doufám

No tak to mi si do toho nekáceme vůbec. To jako že by byla nějaká žárlivost na koně třeba, to vůbec. Ale prostě je tak nějak odkázanej v týdnu ty výpravy za koněma absolvovat a ač dělat nic okolo koní nechce, tak mu nevadí, když si zaleze k sobě do pokoje, schrupne si, to vždycky ještě remcá, že jdu tak brzy. O víkendu ho většinou jeden den dostanu na procházku a druhou jezdím od mámy busem a jsem tam až do večera, než mě vyzvedne. Jsme spolu dost dlouho na to, aby mu vadilo, že jsem půl dne v prachu.

27.4.2008 22:13

zvířátková napsal(a):
No tak to mi si do toho nekáceme vůbec. To jako že by byla nějaká žárlivost na koně třeba, to vůbec. Ale prostě je tak nějak odkázanej v týdnu ty výpravy za koněma absolvovat a ač dělat nic okolo koní nechce, tak mu nevadí, když si zaleze k sobě do pokoje, schrupne si, to vždycky ještě remcá, že jdu tak brzy. O víkendu ho většinou jeden den dostanu na procházku a druhou jezdím od mámy busem a jsem tam až do večera, než mě vyzvedne. Jsme spolu dost dlouho na to, aby mu vadilo, že jsem půl dne v prachu.

zvířátková

27.4.2008 22:31
zvířátková

blanche napsal(a):

Tak já si jdu lehnout. Jo a odepsal mi vet, že nevadí, že bude mít Čiki to odčervení 3x. Tak jsem ráda, mu zítra písnu o další značku, abych pak věděla, co chtít.

Tak dobrou, zase ráno, ach jo . Ale zase mě drží, že je volno ve čtvrtek. Ale s tím volnem v pátek to asi neklapne. To mě štve. Ať Ti to pěkně uteče! Pa

27.4.2008 22:37

zvířátková napsal(a):
Tak já si jdu lehnout. Jo a odepsal mi vet, že nevadí, že bude mít Čiki to odčervení 3x. Tak jsem ráda, mu zítra písnu o další značku, abych pak věděla, co chtít.

Tak dobrou, zase ráno, ach jo . Ale zase mě drží, že je volno ve čtvrtek. Ale s tím volnem v pátek to asi neklapne. To mě štve. Ať Ti to pěkně uteče! Pa

Děkuji

No, tady žádná sláva ... Jsem tu dneska zatím úplně sama ... ale v očekávání ...
Něco tu dopapíruju, dodatluju a prdím na to

28.4.2008 06:16

sadzi saj napsal(a):

Dobré ráno,

Haha!
Tak dneska jsem tady zaručeně první! Lidi, já umřu..měsíc budu chodit ráno takhle do města! Na nějaký krzík...od 8 do 13.... takže zrovna jsem Use shjodila seno, koukala na mě jako vyoraná myš, co tam dělám, když ona spí! Ale vstala a šla baštit. Pak ji jen hodím jídlo než půjdu na bus a vyberu trochu bobků co tam má.

28.4.2008 06:33

lucky napsal(a):
Haha!
Tak dneska jsem tady zaručeně první! Lidi, já umřu..měsíc budu chodit ráno takhle do města! Na nějaký krzík...od 8 do 13.... takže zrovna jsem Use shjodila seno, koukala na mě jako vyoraná myš, co tam dělám, když ona spí! Ale vstala a šla baštit. Pak ji jen hodím jídlo než půjdu na bus a vyberu trochu bobků co tam má.

NN, já první
Vstávala jsem v 6:00

28.4.2008 06:34

blanche napsal(a):
NN, já první
Vstávala jsem v 6:00

Já v 5.50!!!!!!..smůla!
Ale ještě házím obličej na ksicht a musím do stáje a v 6.55 mi jede bus
takže se loučím

zvířátková

28.4.2008 06:35
zvířátková

lucky napsal(a):
Já v 5.50!!!!!!..smůla!
Ale ještě házím obličej na ksicht a musím do stáje a v 6.55 mi jede bus
takže se loučím

Děvčátka smolík, já v 5:15, akorát se k pc doma neženu. Jinak dobré ránko

28.4.2008 06:38

zvířátková napsal(a):
Děvčátka smolík, já v 5:15, akorát se k pc doma neženu. Jinak dobré ránko

Hm...tak to jo...ale u PC jsem byla první..aspoň něco...hihihihi

dobré ránko..alespoň, že je tady hezky..tak pá

zvířátková

28.4.2008 06:42
zvířátková

lucky napsal(a):

No to možná .

Tady je taky pěkně, bohužel, bohužel, trčím tady. Tak snad se to nepokazí a vydrží do odpoledne.

Aaaa, jsem, koukám, včera pochytila několik třísek do dlaně, tak jdu vydloubávat.

28.4.2008 06:45

lucky napsal(a):

Jak jste dopadla s udidlem ????

28.4.2008 06:47

zvířátková napsal(a):
No to možná .

Tady je taky pěkně, bohužel, bohužel, trčím tady. Tak snad se to nepokazí a vydrží do odpoledne.

Aaaa, jsem, koukám, včera pochytila několik třísek do dlaně, tak jdu vydloubávat.

Ahojky
Tak jsem přežila těch 6 dvanácek v týdnu a ještě se teď odplazit na chalupu ...
Juknu ráno ještě na koníky a dám je do výběhu

28.4.2008 07:20

blanche napsal(a):
Ahojky
Tak jsem přežila těch 6 dvanácek v týdnu a ještě se teď odplazit na chalupu ...
Juknu ráno ještě na koníky a dám je do výběhu

Tak se mějte - letím na vlak

zvířátková

28.4.2008 07:23
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak se mějte - letím na vlak

Ty taky

zvířátková

28.4.2008 11:11
zvířátková

saddlery napsal(a):
Jak jste dopadla s udidlem ????

Bééé, já jsem tu sama...

28.4.2008 13:16

zvířátková napsal(a):
Bééé, já jsem tu sama...

Ahoooj, ahoooj!!!!! Pracujete????
Ja jeste ne, ja az v nocited varim obidek pro me a maminku, šikovná holka
Fotky dneska jeste nebudou, stále nemám kabel k foťáku.

sadzi saj

28.4.2008 14:54
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Ahoooj, ahoooj!!!!! Pracujete????
Ja jeste ne, ja az v nocited varim obidek pro me a maminku, šikovná holka
Fotky dneska jeste nebudou, stále nemám kabel k foťáku.

Ahojky,

tak koukám, že nikde nikdo

28.4.2008 15:43

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak koukám, že nikde nikdo

no nikdo tu nebyl tak jsem šla nakupovat a ted si musim jít lehnout, páč jsem se ještě nezastavila

zvířátková

28.4.2008 18:57
zvířátková

naftalinka napsal(a):
no nikdo tu nebyl tak jsem šla nakupovat a ted si musim jít lehnout, páč jsem se ještě nezastavila

Nazdárek! My se dneska byli koupat. Teda v plánu bylo vyčištění kožichu, ale ve finále Čiko odešel tak s kilem bahna navíc

zvířátková

28.4.2008 18:57
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! My se dneska byli koupat. Teda v plánu bylo vyčištění kožichu, ale ve finále Čiko odešel tak s kilem bahna navíc

zvířátková

28.4.2008 19:02
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Předem upozorňuju, děvčata, je mi jasné, že mi budete záviděl ohoz . Byla jsem fakt kočka Do holin špinavé jeansy, přítelovo mega triko, nejsem zatím u koní na takové teplo vybavená, rukavice, jelikož by mi tím provazem sedřel ruce.

zvířátková

28.4.2008 19:03
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Předem upozorňuju, děvčata, je mi jasné, že mi budete záviděl ohoz . Byla jsem fakt kočka Do holin špinavé jeansy, přítelovo mega triko, nejsem zatím u koní na takové teplo vybavená, rukavice, jelikož by mi tím provazem sedřel ruce.

zvířátková

28.4.2008 19:04

zvířátková

28.4.2008 19:05

zvířátková

28.4.2008 19:08
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Sheilík

zvířátková

28.4.2008 19:09
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Sheilík

Granťa

zvířátková

28.4.2008 19:10
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Granťa

celá banda

zvířátková

28.4.2008 19:11
zvířátková

zvířátková napsal(a):
celá banda

jo a vykvetl mi poslední třetí květ v práci, bohužel ostatní už vadnou

sadzi saj

28.4.2008 20:58
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
jo a vykvetl mi poslední třetí květ v práci, bohužel ostatní už vadnou

Ahojky,

teda Leo, moc krásný fotky, Čiki je prostě krasavec, fakt se mi moc líbí a sluší mu to tam moc

Mě už taky odkvétají tulipány

zvířátková

28.4.2008 21:26
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

teda Leo, moc krásný fotky, Čiki je prostě krasavec, fakt se mi moc líbí a sluší mu to tam moc

Mě už taky odkvétají tulipány

Děkujeme . No, on jak shodí ten kožich, tak hned vypadá atletičtěji. To mu sluší víc, než jako méďovi kuličkovi .

zvířátková

28.4.2008 21:35
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Děkujeme . No, on jak shodí ten kožich, tak hned vypadá atletičtěji. To mu sluší víc, než jako méďovi kuličkovi .

Jo a dneska jsme stáli před ulicí, kde jsme chtěli přejít, byl velký provoz, tak jsme čekali vcelku dlouho. Nahrnul se ke mě hlouček starých chlapů, věk tak 50-60, hned že jako jestli je na prodej, ho muchlovali, hladili, chválili, no švanda. To se jen tak nevidí, že by ho někdo dobrovolně chtěl . Asi nebyli zdejší .

zvířátková

28.4.2008 22:01
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jo a dneska jsme stáli před ulicí, kde jsme chtěli přejít, byl velký provoz, tak jsme čekali vcelku dlouho. Nahrnul se ke mě hlouček starých chlapů, věk tak 50-60, hned že jako jestli je na prodej, ho muchlovali, hladili, chválili, no švanda. To se jen tak nevidí, že by ho někdo dobrovolně chtěl . Asi nebyli zdejší .

Jo a v tom hnízdečku na stáji vlašťovky nejsou. Koukala jsem teď na netu a vypadá to, že je to tenhle ptáček - drozd brávník. Ona ta mamina nemá totiž vysoké hnízdo, takže když tam sedí, tak jí člověk vidí i ze země. Někdy jí cvaknu.

zvířátková

29.4.2008 06:42
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jo a v tom hnízdečku na stáji vlašťovky nejsou. Koukala jsem teď na netu a vypadá to, že je to tenhle ptáček - drozd brávník. Ona ta mamina nemá totiž vysoké hnízdo, takže když tam sedí, tak jí člověk vidí i ze země. Někdy jí cvaknu.

Dobré ránko! To bude zase debilní pracovní den. Mám tu už druhým dnem tak pitomou práci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík