jarca
napsal(a):
Opičím se po west. baz. :-) .
Takže : já sháním drezurní frak cca 40
Prodám starší kvalitní drezurní sedlo, spíše na širšího koně. Barva černá zvláštního našedlého odstínu. Švýcarská výroba Kloster Schonthall. Je velmi pohodlné, dobře vysezené, zcela nepoškozené s menšími opěrkami a plošším posedlím, vhodné i na dlouhé vyjíždky. Dlouhé zápinky. Fotky dodám. Cena 7000,-
stieberova
napsal(a):
Prodám starší kvalitní drezurní sedlo, spíše na širšího koně. Barva černá zvláštního našedlého odstínu. Švýcarská výroba Kloster Schonthall. Je velmi pohodlné, dobře vysezené, zcela nepoškozené s menšími opěrkami a plošším posedlím, vhodné i na dlouhé vyjíždky. Dlouhé zápinky. Fotky dodám. Cena 7000,-
foto
jarca
napsal(a):
Tak já prodávám drezúrní sedlo z Něměcka, je pohodlné, černé, komora 2, posedlí 17,5 vhodné i na vyšší kohoutek. Bohužel nesedí kobylce co jezdím. JInak bych se ho nevzdávala. cena dohodou (kolem 5500kč)
Nebo ho vyměním za sedlo jiné, nemusí být drezúrní ale i všestranné či skokové. K výměně mohu ještě přidat všestranné starší sedlo ale moc pohodlné (u mě nevyužité).
sadzi saj

snooopy
napsal(a):
Tak já prodávám drezúrní sedlo z Něměcka, je pohodlné, černé, komora 2, posedlí 17,5 vhodné i na vyšší kohoutek. Bohužel nesedí kobylce co jezdím. JInak bych se ho nevzdávala. cena dohodou (kolem 5500kč)
Nebo ho vyměním za sedlo jiné, nemusí být drezúrní ale i všestranné či skokové. K výměně mohu ještě přidat všestranné starší sedlo ale moc pohodlné (u mě nevyužité).
Dobrý den,
můžu se zeptat, odkud jste?? Děkuji
sadzi saj

snooopy
napsal(a):
To bylo na mě? jestli jo tak jsem z Brna
Jo jo, škoda, taková dálka
jarca
napsal(a):
Ahojky, nabízím drezurní sedlo WINTEC 500 dressage, staré cca rok, ale je jako nové, má přidělané dírky na řemenech. Celý komplet(podbřišník ze sympatexu s dotah. gumami, třmenové řemeny WINTEC, třmeny, obal na sedlo).CENA 8000 Kč, dohoda nebo výměna. Foto mailem. TEL: 776783392 E-mail: hulinkaa@seznam.cz
jarca
napsal(a):
drezurní sedlo Kentaur Artemis - super stav,ježděné asi 2 měs. hnědé tel. 774 906 009
Prodám málo používané sedlo KT Medea, posedlí I7\\\" komora 3 . Černá barva. Napoškozené. Holé za I2 000,- komplet dohoda. tel: 72I608700 .
bordeauxx
napsal(a):
Prodám málo používané sedlo KT Medea, posedlí I7\\\" komora 3 . Černá barva. Napoškozené. Holé za I2 000,- komplet dohoda. tel: 72I608700 .
a ještě KT Medea tel: 72I608700
bordeauxx
napsal(a):
a ještě
a poslední. PS: Omluvte kvalitu fotek,je to foceno z mobilu. Sedlo vypadá v reálu mnohem lépe :)
jarca
napsal(a):
Prodám drezurní frak vel. 40. Modrý, zlaté knoflíčky.
jarca
napsal(a):
Prodám drezurní sedlo, posedli 17 komora 2. Nabízím ho holé za 4100,- Má pouze ošoupané koleni operky, jinak v poradku. Dlouhé zápinky.ri rychlém jednání zaplatím poštovné.