Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2008 09:05

Hledám ustájení pro kobylku v místech okolo 600 m.n.m. Možno i do bezplatného pronájmu. 12 let, hodná, ve stádě nekonfliktní, i pro začínajícího jezdce.

sadzi saj

28.4.2008 14:31
sadzi saj

rocky napsal(a):
Hledám ustájení pro kobylku v místech okolo 600 m.n.m. Možno i do bezplatného pronájmu. 12 let, hodná, ve stádě nekonfliktní, i pro začínajícího jezdce.

Ahoj a nějaký bližší info o kobylce a důvodu by bylo?? Děkuji

28.4.2008 14:54

sadzi saj napsal(a):
Ahoj a nějaký bližší info o kobylce a důvodu by bylo?? Děkuji

Ahoj Andrej, kobyla má trochu problémy s dýcháním, prostě potřebuje změnit klima, na horách to pro ni bude ideální..Ale vypadá to že jsme s Leničkou něco sehnali

sadzi saj

28.4.2008 14:55
sadzi saj

rocky napsal(a):
Ahoj Andrej, kobyla má trochu problémy s dýcháním, prostě potřebuje změnit klima, na horách to pro ni bude ideální..Ale vypadá to že jsme s Leničkou něco sehnali

Tak nic, tak šťastný výběr

28.4.2008 15:36

sadzi saj napsal(a):
Tak nic, tak šťastný výběr

Ahojda Peti .
Kdyby jste nemohli nic sehnat, možná, že bychom se dohodly.. Jsme 800 m.n.m., tak snad by to bylo vyhovující. Ale čekám, až vyřešíme ještě jednoho koníka, jehož majitel má se mnou dohodnuté ustájení. Tak uvidíme, třeba by se místo našlo.

28.4.2008 15:38

ladys napsal(a):
Ahojda Peti .
Kdyby jste nemohli nic sehnat, možná, že bychom se dohodly.. Jsme 800 m.n.m., tak snad by to bylo vyhovující. Ale čekám, až vyřešíme ještě jednoho koníka, jehož majitel má se mnou dohodnuté ustájení. Tak uvidíme, třeba by se místo našlo.

Jo azapoměla jsem napsat dost důležitou věc. Koník by byl používán pro děcka na jezdění, pod mým dohledem, žádné ruinování koně, občas na lonži nebo vodění.
Ale to bychom dohodly, pokud by to vyšlo, jen je to moje podmínka (já vím blbá, ale můžu vzít jenom koně, který by mohl být alespoň lehce využíván )

29.4.2008 07:26

rocky napsal(a):

... jsme v pošumaví, 635 m n.m., a přesně takovým koním se tu daří.
Kdyby ti to jinde nevyšlo, ozvi se, přijeď ... .

29.4.2008 07:57

rika napsal(a):
... jsme v pošumaví, 635 m n.m., a přesně takovým koním se tu daří.
Kdyby ti to jinde nevyšlo, ozvi se, přijeď ... .

Děkuju holky, teď se nám nabídla jedna možnost, tak pokud se jim zalíbí, odvezou si ji. pokud ne, tak Vás určo budu kontaktovat

29.4.2008 12:27

rocky napsal(a):
Děkuju holky, teď se nám nabídla jedna možnost, tak pokud se jim zalíbí, odvezou si ji. pokud ne, tak Vás určo budu kontaktovat

Jsem z jesenicka a jak se u mě koníci mají určo víš --kdyby něco u nás je taky místečko

5.5.2008 11:47

memmory napsal(a):
Jsem z jesenicka a jak se u mě koníci mají určo víš --kdyby něco u nás je taky místečko

tak pro všechny koho to zajímá, kobylka je u nás, pokud chcete kukněte na mé stránky mám pár fotek:)

5.5.2008 11:49

santosek napsal(a):
tak pro všechny koho to zajímá, kobylka je u nás, pokud chcete kukněte na mé stránky mám pár fotek:)

Santošku hod sem prosím odkaz na tvé stránky. díky.

5.5.2008 11:54

klawdie napsal(a):
Santošku hod sem prosím odkaz na tvé stránky. díky.

měly by být v profilu ..ale jinak www.santoskovy.estranky.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík