Hledám ustájení pro kobylku v místech okolo 600 m.n.m. Možno i do bezplatného pronájmu. 12 let, hodná, ve stádě nekonfliktní, i pro začínajícího jezdce.
sadzi saj

rocky
napsal(a):
Hledám ustájení pro kobylku v místech okolo 600 m.n.m. Možno i do bezplatného pronájmu. 12 let, hodná, ve stádě nekonfliktní, i pro začínajícího jezdce.
Ahoj a nějaký bližší info o kobylce a důvodu by bylo?? Děkuji
sadzi saj

rocky
napsal(a):
Ahoj Andrej, kobyla má trochu problémy s dýcháním, prostě potřebuje změnit klima, na horách to pro ni bude ideální..Ale vypadá to že jsme s Leničkou něco sehnali
Tak nic, tak šťastný výběr
sadzi saj
napsal(a):
Tak nic, tak šťastný výběr
Ahojda Peti .
Kdyby jste nemohli nic sehnat, možná, že bychom se dohodly.. Jsme 800 m.n.m., tak snad by to bylo vyhovující. Ale čekám, až vyřešíme ještě jednoho koníka, jehož majitel má se mnou dohodnuté ustájení. Tak uvidíme, třeba by se místo našlo.
ladys
napsal(a):
Ahojda Peti .
Kdyby jste nemohli nic sehnat, možná, že bychom se dohodly.. Jsme 800 m.n.m., tak snad by to bylo vyhovující. Ale čekám, až vyřešíme ještě jednoho koníka, jehož majitel má se mnou dohodnuté ustájení. Tak uvidíme, třeba by se místo našlo.
Jo azapoměla jsem napsat dost důležitou věc. Koník by byl používán pro děcka na jezdění, pod mým dohledem, žádné ruinování koně, občas na lonži nebo vodění.
Ale to bychom dohodly, pokud by to vyšlo, jen je to moje podmínka (já vím blbá, ale můžu vzít jenom koně, který by mohl být alespoň lehce využíván
)
rika
napsal(a):
... jsme v pošumaví, 635 m n.m., a přesně takovým koním se tu daří.
Kdyby ti to jinde nevyšlo, ozvi se, přijeď ... .
Děkuju holky, teď se nám nabídla jedna možnost, tak pokud se jim zalíbí, odvezou si ji. pokud ne, tak Vás určo budu kontaktovat
klawdie
napsal(a):
Santošku hod sem prosím odkaz na tvé stránky. díky.
měly by být v profilu ..ale jinak www.santoskovy.estranky.cz