Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.4.2008 18:22

Taky vám koníci tak línají?
Ta naše bestijka už je téměř v letním,jen na hlavě - na žuchvách,má takové legrační licousy a taky na nohách - to zas vypadá jako by měla závoje. Byla jsem úplně v šoku,jak se nám vybarvila.Mám ji první rok,ale když ji přivezli,teoreticky taky byla v letním a byla zrzatá.Teď je z ní šííleně tmavá hnědka.Jaké s tím máte zkušenosti vy? Nějak nemám fotky,zítra doplním.

29.4.2008 19:25

vacicanda napsal(a):
Taky vám koníci tak línají?
Ta naše bestijka už je téměř v letním,jen na hlavě - na žuchvách,má takové legrační licousy a taky na nohách - to zas vypadá jako by měla závoje. Byla jsem úplně v šoku,jak se nám vybarvila.Mám ji první rok,ale když ji přivezli,teoreticky taky byla v letním a byla zrzatá.Teď je z ní šííleně tmavá hnědka.Jaké s tím máte zkušenosti vy? Nějak nemám fotky,zítra doplním.

Mě kůň přelínává ze základní šedoplavé do zimní hnědoplavé a na jaře je téměř bílý. Teď je ještě chlupatý jak medvěd, ale lítá to z něj hrozně moc. Za 14 dní už bude skoro vylínalý nebo alespoň tak, že bude vypadat trochu k světu. teď je to hrozný a o máme jet v sobotu na závody

Přidejte reakci

Přidat smajlík