Ajoj tak copak jakpak , už to máme za tři dny
Já osobně mám už dneska a zítra volno , v pátek přesun a v sobotu na to
Chtěla jsem se zeptat vy přijedete v pátek že ?? Máte samí valachy nebo i nějakou kobylu ?? Mamka nakonec nejede a tak musím Luisika někam upíchnout na noc , nemůžu ho nechat na Ranči a by tam zabíral celou ohradu sám a to samé po distančce .......
Když je s kobylou tak můžou do stáda ,ale když je sám nevím , nevím no ......
memmory
napsal(a):
Ajoj tak copak jakpak , už to máme za tři dny
Já osobně mám už dneska a zítra volno , v pátek přesun a v sobotu na to
Chtěla jsem se zeptat vy přijedete v pátek že ?? Máte samí valachy nebo i nějakou kobylu ?? Mamka nakonec nejede a tak musím Luisika někam upíchnout na noc , nemůžu ho nechat na Ranči a by tam zabíral celou ohradu sám a to samé po distančce .......
Když je s kobylou tak můžou do stáda ,ale když je sám nevím , nevím no ......
Jedeme až v sobotu brzy ráno ve dvou vlecích, po distančce taky hned odjedeme. nemáme vlastní dopravu a nikdo z nás by nezaplatil cesty 2x- dovoz a odvoz, takhle je to v jednom dni i tak akorát. A asi bychom těžko někoho přemluvili, aby tam s námi nocoval. Je to od nás sice 65km,ale známí s vlekem bydlí ještě o 30km dál, takže platíme 100km. Bobeš, je chlupatý, že budu radši, když nebude moc teplo, ale zpocený bude i tak. Máme 2 valachy a 2 kobyly.
Už se těšíme, ale jsou i trochu nervíky,nikam moc nejezdíma a tentokrát vůbec nevíme, do čeho jdeme.
stieberova
napsal(a):
Jedeme až v sobotu brzy ráno ve dvou vlecích, po distančce taky hned odjedeme. nemáme vlastní dopravu a nikdo z nás by nezaplatil cesty 2x- dovoz a odvoz, takhle je to v jednom dni i tak akorát. A asi bychom těžko někoho přemluvili, aby tam s námi nocoval. Je to od nás sice 65km,ale známí s vlekem bydlí ještě o 30km dál, takže platíme 100km. Bobeš, je chlupatý, že budu radši, když nebude moc teplo, ale zpocený bude i tak. Máme 2 valachy a 2 kobyly.
Už se těšíme, ale jsou i trochu nervíky,nikam moc nejezdíma a tentokrát vůbec nevíme, do čeho jdeme.
Neboj to bude ok .
Tady je posledních pár dní trochu chladno , a hlavně pod mrakem takže by to mělo být dobrý ......
Tak se tedy uvidíme až tam já přijedu ráno na Koni ju ??
Pa a buď v klidu
memmory
napsal(a):
Neboj to bude ok .
Tady je posledních pár dní trochu chladno , a hlavně pod mrakem takže by to mělo být dobrý ......
Tak se tedy uvidíme až tam já přijedu ráno na Koni ju ??
Pa a buď v klidu
Kamarádka bude na trase jako hlídka a tak budou i teréní fotečky - jupíííí
Sice asi tek dvě každýho koně , ale aspoň nějaká památka ne ??
Loňský start ........
memmory
napsal(a):
Kamarádka bude na trase jako hlídka a tak budou i teréní fotečky - jupíííí
Sice asi tek dvě každýho koně , ale aspoň nějaká památka ne ??
Loňský start ........
Holka šikulka ........
Jen ten můj blboň zlobil........
Jinak fotky ti pošlu na mail nebo ICQ , ale asi až zítra , nebo pozítří , až je budu mít všechny .....
memmory
napsal(a):
Holka šikulka ........
Jen ten můj blboň zlobil........
Jinak fotky ti pošlu na mail nebo ICQ , ale asi až zítra , nebo pozítří , až je budu mít všechny .....
To je ale kvalita fotek fuj
Neva
memmory
napsal(a):
To je ale kvalita fotek fuj
Neva
Na fotky se budu těšit, já jich vlastních mnoho nemám, neměla jsem foťák u sebe. Tak jen něco málo.
stieberova
napsal(a):
Na fotky se budu těšit, já jich vlastních mnoho nemám, neměla jsem foťák u sebe. Tak jen něco málo.
a ještě
stieberova
napsal(a):
a ještě
Juchúúú co to tam dělám ??Ty jo Luisátko pěkně vyváděl co ??
Máš ICQ ???
Tama je to nejrychlejší přesun fotek .....
memmory
napsal(a):
Juchúúú co to tam dělám ??Ty jo Luisátko pěkně vyváděl co ??
Máš ICQ ???
Tama je to nejrychlejší přesun fotek .....
Jo a má fotky ze tří hlídek , tak snad aspoň něco bude a Jedna z nich měla kvalitní foták ten co fotí fázově , takže je těch fotek dost , ale musím počkat než mi to všichni pošlou .....
Tady kolegině
memmory
napsal(a):
Jo a má fotky ze tří hlídek , tak snad aspoň něco bude a Jedna z nich měla kvalitní foták ten co fotí fázově , takže je těch fotek dost , ale musím počkat než mi to všichni pošlou .....
Tady kolegině
......
memmory
napsal(a):
........
Reni koukni na www.wiercza.rajce.net - je tam něco málo fotek ale neboj ještě nejsou zdaleka všechny ..........
memmory
napsal(a):
Reni koukni na www.wiercza.rajce.net - je tam něco málo fotek ale neboj ještě nejsou zdaleka všechny ..........