Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2008 09:50

Ajoj tak copak jakpak , už to máme za tři dny
Já osobně mám už dneska a zítra volno , v pátek přesun a v sobotu na to
Chtěla jsem se zeptat vy přijedete v pátek že ?? Máte samí valachy nebo i nějakou kobylu ?? Mamka nakonec nejede a tak musím Luisika někam upíchnout na noc , nemůžu ho nechat na Ranči a by tam zabíral celou ohradu sám a to samé po distančce .......
Když je s kobylou tak můžou do stáda ,ale když je sám nevím , nevím no ......

30.4.2008 13:22

memmory napsal(a):
Ajoj tak copak jakpak , už to máme za tři dny
Já osobně mám už dneska a zítra volno , v pátek přesun a v sobotu na to
Chtěla jsem se zeptat vy přijedete v pátek že ?? Máte samí valachy nebo i nějakou kobylu ?? Mamka nakonec nejede a tak musím Luisika někam upíchnout na noc , nemůžu ho nechat na Ranči a by tam zabíral celou ohradu sám a to samé po distančce .......
Když je s kobylou tak můžou do stáda ,ale když je sám nevím , nevím no ......

Jedeme až v sobotu brzy ráno ve dvou vlecích, po distančce taky hned odjedeme. nemáme vlastní dopravu a nikdo z nás by nezaplatil cesty 2x- dovoz a odvoz, takhle je to v jednom dni i tak akorát. A asi bychom těžko někoho přemluvili, aby tam s námi nocoval. Je to od nás sice 65km,ale známí s vlekem bydlí ještě o 30km dál, takže platíme 100km. Bobeš, je chlupatý, že budu radši, když nebude moc teplo, ale zpocený bude i tak. Máme 2 valachy a 2 kobyly.
Už se těšíme, ale jsou i trochu nervíky,nikam moc nejezdíma a tentokrát vůbec nevíme, do čeho jdeme.

1.5.2008 10:42

stieberova napsal(a):
Jedeme až v sobotu brzy ráno ve dvou vlecích, po distančce taky hned odjedeme. nemáme vlastní dopravu a nikdo z nás by nezaplatil cesty 2x- dovoz a odvoz, takhle je to v jednom dni i tak akorát. A asi bychom těžko někoho přemluvili, aby tam s námi nocoval. Je to od nás sice 65km,ale známí s vlekem bydlí ještě o 30km dál, takže platíme 100km. Bobeš, je chlupatý, že budu radši, když nebude moc teplo, ale zpocený bude i tak. Máme 2 valachy a 2 kobyly.
Už se těšíme, ale jsou i trochu nervíky,nikam moc nejezdíma a tentokrát vůbec nevíme, do čeho jdeme.

Neboj to bude ok .
Tady je posledních pár dní trochu chladno , a hlavně pod mrakem takže by to mělo být dobrý ......
Tak se tedy uvidíme až tam já přijedu ráno na Koni ju ??
Pa a buď v klidu

1.5.2008 21:47

memmory napsal(a):
Neboj to bude ok .
Tady je posledních pár dní trochu chladno , a hlavně pod mrakem takže by to mělo být dobrý ......
Tak se tedy uvidíme až tam já přijedu ráno na Koni ju ??
Pa a buď v klidu

Kamarádka bude na trase jako hlídka a tak budou i teréní fotečky - jupíííí
Sice asi tek dvě každýho koně , ale aspoň nějaká památka ne ??
Loňský start ........

3.5.2008 17:41

memmory napsal(a):
Kamarádka bude na trase jako hlídka a tak budou i teréní fotečky - jupíííí
Sice asi tek dvě každýho koně , ale aspoň nějaká památka ne ??
Loňský start ........

Holka šikulka ........
Jen ten můj blboň zlobil........
Jinak fotky ti pošlu na mail nebo ICQ , ale asi až zítra , nebo pozítří , až je budu mít všechny .....

3.5.2008 17:42

memmory napsal(a):
Holka šikulka ........
Jen ten můj blboň zlobil........
Jinak fotky ti pošlu na mail nebo ICQ , ale asi až zítra , nebo pozítří , až je budu mít všechny .....

To je ale kvalita fotek fuj
Neva

3.5.2008 17:50

memmory napsal(a):
To je ale kvalita fotek fuj
Neva

Na fotky se budu těšit, já jich vlastních mnoho nemám, neměla jsem foťák u sebe. Tak jen něco málo.

3.5.2008 17:50

stieberova napsal(a):
Na fotky se budu těšit, já jich vlastních mnoho nemám, neměla jsem foťák u sebe. Tak jen něco málo.

a ještě

3.5.2008 20:15

stieberova napsal(a):
a ještě

Juchúúú co to tam dělám ??Ty jo Luisátko pěkně vyváděl co ??
Máš ICQ ???
Tama je to nejrychlejší přesun fotek .....

3.5.2008 20:18

memmory napsal(a):
Juchúúú co to tam dělám ??Ty jo Luisátko pěkně vyváděl co ??
Máš ICQ ???
Tama je to nejrychlejší přesun fotek .....

Jo a má fotky ze tří hlídek , tak snad aspoň něco bude a Jedna z nich měla kvalitní foták ten co fotí fázově , takže je těch fotek dost , ale musím počkat než mi to všichni pošlou .....
Tady kolegině

3.5.2008 20:21

memmory napsal(a):
Jo a má fotky ze tří hlídek , tak snad aspoň něco bude a Jedna z nich měla kvalitní foták ten co fotí fázově , takže je těch fotek dost , ale musím počkat než mi to všichni pošlou .....
Tady kolegině

......

6.5.2008 22:33

memmory napsal(a):
........

Reni koukni na www.wiercza.rajce.net - je tam něco málo fotek ale neboj ještě nejsou zdaleka všechny ..........

6.5.2008 22:34

memmory napsal(a):
Reni koukni na www.wiercza.rajce.net - je tam něco málo fotek ale neboj ještě nejsou zdaleka všechny ..........

7.5.2008 16:23

memmory napsal(a):

Tisíceré díky!!!

7.5.2008 16:24

stieberova napsal(a):
Tisíceré díky!!!

To ještě nejsou fotky od všech autorů
Máš ICQ ???

7.5.2008 16:38

memmory napsal(a):
To ještě nejsou fotky od všech autorů
Máš ICQ ???

ICQ jsme zrušila, dělalo mi to tady guláš, mám skype, ale přes to ty fotky moc nelezou. Mě to chodí dobře mailem.

7.5.2008 16:41

stieberova napsal(a):
ICQ jsme zrušila, dělalo mi to tady guláš, mám skype, ale přes to ty fotky moc nelezou. Mě to chodí dobře mailem.

Jo ale já jich mám 200 -zatím a než se to odešle ...........

7.5.2008 16:43

memmory napsal(a):
Jo ale já jich mám 200 -zatím a než se to odešle ...........

Aha, tak to by asi v originál formátu bylo fakt moc. Tak jestli je nebudeš umisťovat někam na web, tak jestli bys mohla vybrat ty pro mě a mé kamarády aktuální a ty poslat?

7.5.2008 16:44

stieberova napsal(a):
Aha, tak to by asi v originál formátu bylo fakt moc. Tak jestli je nebudeš umisťovat někam na web, tak jestli bys mohla vybrat ty pro mě a mé kamarády aktuální a ty poslat?

Jo kdyžtak na večer ju ??

Přidejte reakci

Přidat smajlík