saddlery
napsal(a):
Chci se optat jak je to s evidencí koní amerických plemen v čr narozených ??? Vím,že musí být hříbě vypálené,ale jak čeští plemennáři mohou vypalovat paintku??? to snad ne. Je jí sice ještě týden,ale nerad bych jí nechal takhle ublížit,pokud o tom něco víte,tak dík za vše.
Aohjda.
tak americké plemeno nemusí být vypálené a to ani kůň křížený s A1/1 (ten se taky nepálí). Pouze necháš udělat test DNA a grafický popis.
Můžeš nechat koně načipovat nebo udělat vlastnický výžeh na stehně, aby byl identifikovatelný. Jinak bude identifikován pouze podle Dna nebo grafiky.
ladys
napsal(a):
Aohjda.
tak americké plemeno nemusí být vypálené a to ani kůň křížený s A1/1 (ten se taky nepálí). Pouze necháš udělat test DNA a grafický popis.
Můžeš nechat koně načipovat nebo udělat vlastnický výžeh na stehně, aby byl identifikovatelný. Jinak bude identifikován pouze podle Dna nebo grafiky.
Hernajs to se mi ulevilo,když jsem mluvil s veterinářem o tom jak frísové bývají v cizině tetovaní pod jazyk tak mi šel mráz po zádech.
saddlery
napsal(a):
Hernajs to se mi ulevilo,když jsem mluvil s veterinářem o tom jak frísové bývají v cizině tetovaní pod jazyk tak mi šel mráz po zádech.
Předem se omlouvám, ale budu za rýpala.
Karle, ty máš týdenní hříbě? A co ta tvá Jessi just a kiss time, nbo jak jsi to říkal?? Nebo to byl jen další tvůj výmysl? Jen se nestačím divit, co tu píšeš, nic moc reklama. Ale je fakt, že málokdo ví...
Tímto se omlouvám všem, kteří to museli číst, ale musela jsem.