Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

olga visnakova

5.5.2008 12:07
olga visnakova

Ještě se klepu. O to se musím podělit. Jdu kobčám dopustit vodu a !! Raz, dva koně a osel, znova, kde je sakra třetí!! Jako blb v přehledném výběhu počítám opět. Pádím juknout po zahradě, do boxů-nic! Má panika nabírá největších rozměrů, kontroluji brány, plot, ohradník-nic, vše v pořádku. Chystám se volat policajty, jak jdu pro telefon, všimnu si báglu. Všicchni mají přísně!!! zakázáno, bez mého vědomí, brát koně ven. Drze lezu do báglu, čí je, Martiny-zabiju ji až se vrátí-do háje. Stalo se Vám to taky? Už jsem fakt málem volala policii. Jsem na sebe zvědavá až se vrátí...............

5.5.2008 12:14

olga visnakova napsal(a):
Ještě se klepu. O to se musím podělit. Jdu kobčám dopustit vodu a !! Raz, dva koně a osel, znova, kde je sakra třetí!! Jako blb v přehledném výběhu počítám opět. Pádím juknout po zahradě, do boxů-nic! Má panika nabírá největších rozměrů, kontroluji brány, plot, ohradník-nic, vše v pořádku. Chystám se volat policajty, jak jdu pro telefon, všimnu si báglu. Všicchni mají přísně!!! zakázáno, bez mého vědomí, brát koně ven. Drze lezu do báglu, čí je, Martiny-zabiju ji až se vrátí-do háje. Stalo se Vám to taky? Už jsem fakt málem volala policii. Jsem na sebe zvědavá až se vrátí...............

no ..chudák až příjde ale chápu tě..taky bychvyšilovala

olga visnakova

5.5.2008 12:21
olga visnakova

santosek napsal(a):
no ..chudák až příjde ale chápu tě..taky bychvyšilovala

Santosek-je mi fakt zle...............to se tu ještě nestalo, porušení řádu v největší míře.........no, už jsem klidnější, třeba ji jen pěkně hlučně seřvu............

5.5.2008 12:26

olga visnakova napsal(a):
Santosek-je mi fakt zle...............to se tu ještě nestalo, porušení řádu v největší míře.........no, už jsem klidnější, třeba ji jen pěkně hlučně seřvu............

Heh, mě to někdo udělat tak ho odsud nesou nohama napřed
Když říkáš porušení řádu v nejvyšší míře pak vyhazov, ještě koukni jak se kůň vrátí jak bude vypadat.

5.5.2008 12:27

thesis napsal(a):
Heh, mě to někdo udělat tak ho odsud nesou nohama napřed
Když říkáš porušení řádu v nejvyšší míře pak vyhazov, ještě koukni jak se kůň vrátí jak bude vypadat.

Na mnohých stájích se za podobné věci vyhazuje bez dlouhých řečí.

olga visnakova

5.5.2008 13:19
olga visnakova

toricon napsal(a):
Na mnohých stájích se za podobné věci vyhazuje bez dlouhých řečí.

Tak, uf, asi si to plně uvědomila, klepe se víc, než já, hlky vždy chodí s konma, pouze pokud to vím, tohle se mi za šest let ještě nestalo, budu se klepat ještě zítra, doufám, že ona taky-"Já ji vzala napást" no, mě málem omyli-vím, že myšlenka byla dobrá, ale to je jak vzít mámě dítě z kočárku, aniž by to věděla a říct-ono si chtělo na pískovišti hrát-mazec.................to má mít rozum, je jí přes dvacet..........

Přidejte reakci

Přidat smajlík