Ahoja holky, rozhodla jsem se pořídit mlaďochovi masku. Pročítala jsem si diskuze a prohledávala e-shopy a nejlíp vyšla (a nejvíc se mi líbila) maska Bucas. Tak jsem se chtěla zeptat kdo jí máte a jak jste měřili velikost. Píše se velikost 125,135,145 a 155 - odpovídá to nějak? D9ky za rady :)
skippka
napsal(a):
Ahoja holky, rozhodla jsem se pořídit mlaďochovi masku. Pročítala jsem si diskuze a prohledávala e-shopy a nejlíp vyšla (a nejvíc se mi líbila) maska Bucas. Tak jsem se chtěla zeptat kdo jí máte a jak jste měřili velikost. Píše se velikost 125,135,145 a 155 - odpovídá to nějak? D9ky za rady :)
nevím co si mám pod lsovem ,,Bucas" představit:) dej fotku:) my máme takovou(viz foto) velikost full
santosek
napsal(a):
nevím co si mám pod lsovem ,,Bucas" představit:) dej fotku:) my máme takovou(viz foto) velikost full
Taky bych se přidala k dotazu. Chtěla bych se koupit mojí chlad'asce SN taky tu masku. A taky jsme pročítala diskuzi, a všichni si chválili tu od Bucasu. Sice www jsem nenašla, ale i od Farnamu se mi zdá být kvalitní.
Hlavně jsme chtěla vědět, jakou velikost mám objednat
m i s i c k a
napsal(a):
Taky bych se přidala k dotazu. Chtěla bych se koupit mojí chlad'asce SN taky tu masku. A taky jsme pročítala diskuzi, a všichni si chválili tu od Bucasu. Sice www jsem nenašla, ale i od Farnamu se mi zdá být kvalitní.
Hlavně jsme chtěla vědět, jakou velikost mám objednat
já mám tu samou co má santosek kupovala jsem ji minulý rok na jaře.mám velikost xxl na chladasku a jsem velice skopojená.
buggyna

santosek
napsal(a):
Bucas je jedna z nejlepší značek
skippka
napsal(a):
Měla jsem na mysli tuto masku. Je to značka Bucas. Foto je z http://www.equiservis.cz Stojí 595Kč
m i s i c k a

woldemortik
napsal(a):
já mám tu samou co má santosek kupovala jsem ji minulý rok na jaře.mám velikost xxl na chladasku a jsem velice skopojená.
Marti, máš masku od Farnamu? Děkuji za odpověd'
skippka
napsal(a):
Měla jsem na mysli tuto masku. Je to značka Bucas. Foto je z http://www.equiservis.cz Stojí 595Kč
Taky jsem na ni koukala a uvažuju, ale příjde mi na té fotce že ty uši jsou nějaký malý. A co jsem zaregistrovala na diskuzi na eqch tak mám pocit že kdosi psal že si ji objednal, že sedí, ale že má též pocit že v těch uších je dost malá.
Na tý fotce tam má ten oř ty uši nějak napresovaný - nevím jestli to tak má být nebo zdání klame.
Každopádně ten můj lopata má uši jako osel, tak jestli se na něj "konfekční" velikost vůbec vleze....nerada bych aby to za ty peníze bylo naprd
Kdo ji máte? Jak to vidíte jakožto uživatelé?
Jinak Jitko napiš jim maila na equiservis podle čeho se ty velikosti měří - já jsem z nich taky jelen. Ale věřím že ti jistě ochotně poradí