Vkládejte fotečky koníků v pampeliškách... My si vegetily včera, ale vyhnala nás moe alergie
kunicek
napsal(a):
Vkládejte fotečky koníků v pampeliškách... My si vegetily včera, ale vyhnala nás moe alergie
kunicek
napsal(a):
žlutej čumák
sadzi saj

kunicek
napsal(a):
žlutej čumák
Jé to je krása
blanche
napsal(a):
Tak takovýhle luxusní výběh mi nemáme,koniska jedou jako sekačky.Ale tady taky pampelišková - s pracovním názvem Tři debílci.
kunicek
napsal(a):
nikootin
napsal(a):
jůůů to ja pampeluuuch!!!! my jich tolik neměli
a kámošky...
kunicek
napsal(a):
kunicek
napsal(a):
Měla jsem problém zdvihnout její hlavu od země
jurasek
napsal(a):
Nikčo ten koník kámošky je zdraví?Zdá se mi ta jeho srst dost matná a na toto období dost hustá
jurasek. Já bych se nebála, někteří poníci,kteří jsou venku ( viz i ta moje) už mají kožich na konci srpna a shazují do konce května. Zrovna nyní je taky ve fázi kdy vrchní dlouhé chlupy vypadaly a zůstala chundelatá (matná ) podsada. pak vypadá nezdravě....
ziki
napsal(a):
na prvního máje
segra kobylka, upletla jsem ji veneček k večeři:)
klawdie
napsal(a):
segra kobylka, upletla jsem ji veneček k večeři:)
detail
kunicek
napsal(a):
S hlavou nahoru bez šance ani pampelišek moc nebylo, už byly po nájezdu dalších koní
jurasek
napsal(a):
Nikčo ten koník kámošky je zdraví?Zdá se mi ta jeho srst dost matná a na toto období dost hustá
jojo je zdravý, v pohodě :) on je to ještě prcek, vyrůstal na pastvině takže kožich má podle toho dost hunatý, naví jeho majitelka má ted kvuli matuře méně času na vyčesávání, takže i když líná ostošest, když ho někdo nevezme kartáčem, tak to přecijen potrvá déle :o)
cheyenne
napsal(a):
S hlavou nahoru bez šance ani pampelišek moc nebylo, už byly po nájezdu dalších koní
kunicek
napsal(a):
JJ, taky rádi pozujeme v pampeliškách:))
kunicek
napsal(a):
a Kerka dokonce vydrží s halvou nad zemí....:) většinou ho zajímá, kde se co šustne:)
kukinatost
napsal(a):
a Kerka dokonce vydrží s halvou nad zemí....:) většinou ho zajímá, kde se co šustne:)
a tady další:)
famona
napsal(a):
taky jednu hodím
Tak koníky na pamprdlích nemám,ale své čtyřnohé milačky jo :-) Tak snad nevadí
klafus
napsal(a):
Tak koníky na pamprdlích nemám,ale své čtyřnohé milačky jo :-) Tak snad nevadí
a poslední :-) žlutá s černou je dokonalá kombinace :-)
klafus
napsal(a):
Tohle je téma pro mě jak dělaný
kunicek
napsal(a):
Mám jen následky pampelišek
klafus
napsal(a):
Seiminka
ve výběhu už to máme taky vymýcené
klafus
napsal(a):
Klárko, koukám že máme stejného ( čertného ) morčáka.
stieberova
napsal(a):
Mám jen následky pampelišek
Tak vložím fota- dnes nafocené, pampelišková nálada
dolinka
napsal(a):
POsílám dnešní luxusní odpoledne na pastvě...bohužel koníky rozpohybovat byl nadlidský výkon...takže jen s hlavama zapíchnutejma u země...
haisovad
napsal(a):
POsílám dnešní luxusní odpoledne na pastvě...bohužel koníky rozpohybovat byl nadlidský výkon...takže jen s hlavama zapíchnutejma u země...
Leuše se také nenechala vyrušovat...
haisovad
napsal(a):
Leuše se také nenechala vyrušovat...
Cameron už se také pokouší futrovat zeleným...ale jen kdyby ty nožky byly o fous kratší
haisovad
napsal(a):
Cameron už se také pokouší futrovat zeleným...ale jen kdyby ty nožky byly o fous kratší
A na závěr i semnou...
kunicek
napsal(a):
kunicek
napsal(a):
Už odkvetlé pampelišky
kunicek
napsal(a):
Mám tu jednoho hafoše z Rakvic momentka pri foceni tamnich vytrvalostnich zavodu
kunicek
napsal(a):
Pampeliška v plné síle!
olga visnakova

nikootin
napsal(a):
jojo je zdravý, v pohodě :) on je to ještě prcek, vyrůstal na pastvině takže kožich má podle toho dost hunatý, naví jeho majitelka má ted kvuli matuře méně času na vyčesávání, takže i když líná ostošest, když ho někdo nevezme kartáčem, tak to přecijen potrvá déle :o)
jé, ta naše zdravá je jak medvěd a stařičký marůdek může jít na výstavu se srstí..........asi jak který koník, vyjímky potvrzují pravidlo.
kunicek
napsal(a):
Jakarta dnes
memmory
napsal(a):
Fakt dnes ??? My už máme odkvetlo - teď je to bílá záplava ......
jo jo fakt z dneška (cca hoďku staré), my jsme 900 m.n.m takže je to tu všechno opožděnější
memmory
napsal(a):
No já bydlím v Jeseníkách
A to jsem myslela , že jsme mi opoždění ......
my jsme Šumava a teprve před několika dny to tu všechno vykvetlo