babetka
napsal(a):
Sem vkládejte fotečky vašich poníků na závodech
P.S.klidně z netu, nikdo vám za to hlavu neutrhne
Těch mám haldůůůSice z webu ale to přece neva
alisa
napsal(a):
Těch mám haldůůůSice z webu ale to přece neva
Ufff...To je teda kvalita
babetka
napsal(a):
Jedna závodní, ale už docela stará. Brno Panská Lícha - MJmo dětí. Malá slečna tehdy neuspěla, ponici se moc nechtělo, neb bylo tvrdo...
babetka
napsal(a):
tady jeden od nás -westernový
babetka
napsal(a):
sakra nak me to blbne ale dam jeste Sarinku u nas na zavodech
babetka
napsal(a):
uz vim jak na to tak prosim smazte toho ponika co se mi nepoved-tady je jeste jednou
Sedi na nem Verka Žáková
babetka
napsal(a):
a tady jsou holky s poníkama na srandazávodech v Předklášteří- nejsou rozkošný?Ten hnědej je Bax (Buggs Bunny) s Bárou a ta šedá je Šárka s Káťou
zuza
napsal(a):
a tady jsou holky s poníkama na srandazávodech v Předklášteří- nejsou rozkošný?Ten hnědej je Bax (Buggs Bunny) s Bárou a ta šedá je Šárka s Káťou
Sem myslela, že ba Baxovi se jezdit nesmí, když jste pořád inzerovali v "Já mám koně..." jak strašně nemocnou má nohu. Nebo už je vyléčenej?
widle
napsal(a):
Sem myslela, že ba Baxovi se jezdit nesmí, když jste pořád inzerovali v "Já mám koně..." jak strašně nemocnou má nohu. Nebo už je vyléčenej?
Ahojda...na Baxikovi se nemelo jezit kdys mo bylo pul roku...pak by zadnej zdravotni problem nemel...S nohou ma problemy stale...ale kdys ma pravidelny pohyb(celodenni vybeh, a tak dvakrat trikrat tydne prace) tak se ta vada neprojevuje
...Veterinari dokonce rikali at na nem jezdi nekdo lehci ze si musi na te noze udelat svaly aby mu drzely ten kloub pohromade...A tky ze ma tahat...Ted mu jsou jiz tri roky a je to pekny cislo...
...ta mala co je na fotce si s nim uzije...
zuza
napsal(a):
tak tady posílám naši poničku Siahnu s malou Martinkou. je to jízda zručnosti. Sia má 148KVH.
noled
napsal(a):
tak tady posílám naši poničku Siahnu s malou Martinkou. je to jízda zručnosti. Sia má 148KVH.
a tady na opracovišti před parkurem.
noled
napsal(a):
a tady na opracovišti před parkurem.
a tohle vyhrála.... všichni sme si pošmákli....
widle
napsal(a):
"pořád inzerovali"? a kolikrát jste si to jedno číslo slečno koupila že říkate "pořád"? Myslím že tady někomu vadí že jsem zveřejnila krutou pravdu a to, že někdo neměl dost peněz na dospělého a dost trpělivosti na půlročního poníka. Baxíkovi jsou 3 roky ajezdit se s ním ZAČÍNÁ na závodech jel showmanship at halter a rychlostky pro začínající (v kroku).Práce pod lehkým (dívka na fotce váží 20kg i s klíčema) jezdcem mu byla doporučena veterinářem proto, že mu nějaká nána zničila koleno tím že na něm jezdila a nutila ho do běhání násilím.Což mu zanechalo také psychické následky mimochodem.
Tudíž pokud chcete slečno rýpat - přečtěte si ještě jednou ten článek a zeptejte se, nejlépe majitelky (viz. výše) jak to je a jak to bude.
Mimochodem, Baxík se tímto způsobem dostal do fáze, kdy mu pohyb již nedělá jakékoliv potíže a myslím že tomu nejvíce napomohl venkovní odchov
Opravdu obdivuji Baxíkovi majitele i "adoptivní rodinku" že měli odvahu se ho ujmout a investovat i čas i námahu a nemalé peníze do poníka, ze kterého nemají nijaký užitek, jen radost z toho že je mu lépe - doufám že vy i všichni podobní rýpálci máte minimálně jednoho takového doma, abyste věděli jaké to je.Já mám - a mám ji moooc ráda.
babetka
napsal(a):
To je super fakt krásny
Zahájení Regionální výstavy welsh pony a cob.
berta
napsal(a):
Zahájení Regionální výstavy welsh pony a cob.
A ještě jedna welshka. Mimochodem, je na prodej.
berta
napsal(a):
A ještě jedna welshka. Mimochodem, je na prodej.
A zase welsh.
berta
napsal(a):
A zase welsh.
Já chci welshe! :-)
Aspoň by mě donutil zhubnout :-)))
Stala se mi smutná věc :-( Dostala jsem nabídku jezdit poníky, tak jsem kvůli tomu 15 kg zhubla a pak z toho nic nebylo :-((
Nemáte někdo ponďu z Brna kterýho byste chtěli pomoct jezdit???
Vážím 60 kg, ale můžu zhubnout na 45 (už se mi to jednou poadřilo :-)
babetka
napsal(a):
To je super fakt krásny
Díky!!! bohužel ponička není naše. máme ji jen pronajatou a v pátek jsme zjistili, že ji chtějí majitelé prodat. našli jsme inzerát v časopise fauna. je to na straně 54 i s fotkou(německý jezdecký pony). takže tohle byli asi poslední závody se Siou a Martinkou...
anuska
napsal(a):
Já chci welshe! :-)
Aspoň by mě donutil zhubnout :-)))
Stala se mi smutná věc :-( Dostala jsem nabídku jezdit poníky, tak jsem kvůli tomu 15 kg zhubla a pak z toho nic nebylo :-((
Nemáte někdo ponďu z Brna kterýho byste chtěli pomoct jezdit???
Vážím 60 kg, ale můžu zhubnout na 45 (už se mi to jednou poadřilo :-)
ponďu mám-ale je maličká a proč chceš zrovna poníka?Kolem Brna je koní...
noled
napsal(a):
Díky!!! bohužel ponička není naše. máme ji jen pronajatou a v pátek jsme zjistili, že ji chtějí majitelé prodat. našli jsme inzerát v časopise fauna. je to na straně 54 i s fotkou(německý jezdecký pony). takže tohle byli asi poslední závody se Siou a Martinkou...
Tak jestli bys chtěla jezdit tohoto (je to welsh x hafling), tak se ozvi na tel.:
732 391 932. Poník stojí v Silůvkách u Brna.
zuza
napsal(a):
ponďu mám-ale je maličká a proč chceš zrovna poníka?Kolem Brna je koní...
Protože ponďové jsou nejlepší! :-)
Jezdila jsem v Dětské jezdecké škole a tam měli poníka kterýho nikdo neměl rád. Já sjem byla z lidí co tam chodili nejmenší a pak mezi pomáhajícími taky tak jsem pořád byla u něj a tak jsem si ho zamilovala, až to hezký není :-)
No, a od té doby mám děsně ráda poníky! :-)))))
Koní kolem Brna sice je hodně, ale já taky chodím do školy a jezdit do školy přez celé Brno a pak ještě ke koním na ůplně opačný konec Brna na to tak trochu nemám čas, ještě k tomu když ani pořádně nevím jestli se teda svezu nebo ne, nebo když na mě bude někdo řvát že mu kur**** koně... (moje zkušenosti )
Tak spíš hledám nějakého soukromníka, se kterým by se to dalo domluvit a nejradši toho ponďu :-)
Co jsem dostala tu nabídku tak ti lidi měli i velký koně a na poníky neměli moc času, ale nechtěli je prodat, pak z toho nějak sešlo :-( Takže tak :-)
Kde máš poníka?
berta
napsal(a):
Tak jestli bys chtěla jezdit tohoto (je to welsh x hafling), tak se ozvi na tel.:
732 391 932. Poník stojí v Silůvkách u Brna.
ahoj
soli
napsal(a):
ahoj
Lunar na verejnem treninku. Zlobil deti, tak si na nej sedla Denisa a utrhnul se ji pri tom trmen:o( Ale ona ho nepotrebovala;o))
baara
napsal(a):
Lunar na verejnem treninku. Zlobil deti, tak si na nej sedla Denisa a utrhnul se ji pri tom trmen:o( Ale ona ho nepotrebovala;o))
Kamarádka a její huculák