Ustájení-okolí Jičína

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2008 19:29

CHtěla jsem se zatím jen pro zajímavost zeptat jestli někdo neví o ustájení v okolí Jičína,Hořic,a okolí

6.5.2008 19:46

ponyka napsal(a):
CHtěla jsem se zatím jen pro zajímavost zeptat jestli někdo neví o ustájení v okolí Jičína,Hořic,a okolí

Nazdárek,naco hledáš ustajení okolo Jičína,Hořic atd????

6.5.2008 20:34

ponyka napsal(a):

Ahojky, co se okolí Jičína týká, tam vím o dvou stájích v Železnici. Jedna je na Ranči na Kamenci-tam jsou konící pro turistické využití, velikánská ohrada,ustájení je myslím 24/7, ale konící mají přístup do boxů, jízdarnu a skokový materiál tu ale nenajdeš ( teda pokud nepočítám asi tak 3 překážky). Tahle stáj je trochu stranou od Železnice,takže pokud nemám auto,tak tě čeká asi 1,5 km procházka od zastávky autobusu, od vlaku se projdeš ještě víc.
Další stáj je přímo v Železnici,tam mají sporťáky, velká pastvina, co vím tak i jízdarna a skokový materiál.
V okolí Hořic,mě tak akorát napadají buď přímo Hořice a nebo Jeřice.

6.5.2008 20:34

luda napsal(a):
Nazdárek,naco hledáš ustajení okolo Jičína,Hořic atd????

TJ start Hořice

6.5.2008 20:36

remonek napsal(a):
Ahojky, co se okolí Jičína týká, tam vím o dvou stájích v Železnici. Jedna je na Ranči na Kamenci-tam jsou konící pro turistické využití, velikánská ohrada,ustájení je myslím 24/7, ale konící mají přístup do boxů, jízdarnu a skokový materiál tu ale nenajdeš ( teda pokud nepočítám asi tak 3 překážky). Tahle stáj je trochu stranou od Železnice,takže pokud nemám auto,tak tě čeká asi 1,5 km procházka od zastávky autobusu, od vlaku se projdeš ještě víc.
Další stáj je přímo v Železnici,tam mají sporťáky, velká pastvina, co vím tak i jízdarna a skokový materiál.
V okolí Hořic,mě tak akorát napadají buď přímo Hořice a nebo Jeřice.

Březovice u Hořic

6.5.2008 20:38

lexe napsal(a):
Březovice u Hořic

Jeřice- http://www.vvstudio.cz/jerice/

6.5.2008 20:43

lexe napsal(a):
Jeřice- http://www.vvstudio.cz/jerice/

školní statek-hořice, lázně bělohrad-nosek, čistá u horek-u nové paky, stará paka....

8.5.2008 09:37

lexe napsal(a):
školní statek-hořice, lázně bělohrad-nosek, čistá u horek-u nové paky, stará paka....

V Luaženech u Jičína v Rubíně,myslim že tam maji ještě volno...

11.5.2008 11:07

ponyka napsal(a):

tak jak si dopadla? Našla jsi nějakou stáj?

11.5.2008 21:50

coriska napsal(a):
tak jak si dopadla? Našla jsi nějakou stáj?

V Lužanech v Rubíně jsem se byla před třemi roky ptát na členství v jezdeckém oddíle,a bylo to tam zrušené.Koně tam už neměli.Tak nevím,jestli je to znovu zprovozněné?

No zatím jsem nedopadla nijak,ptala jsem se jen pro zajímavost,jelikož mám Majka ustájeného u dědy na statku,a vyskytli se problémy,že musejí divokého Majka vodit do ohrady po silnici asi 400 m,,a často jim jančí..

14.5.2008 20:34

ponyka napsal(a):
V Lužanech v Rubíně jsem se byla před třemi roky ptát na členství v jezdeckém oddíle,a bylo to tam zrušené.Koně tam už neměli.Tak nevím,jestli je to znovu zprovozněné?

No zatím jsem nedopadla nijak,ptala jsem se jen pro zajímavost,jelikož mám Majka ustájeného u dědy na statku,a vyskytli se problémy,že musejí divokého Majka vodit do ohrady po silnici asi 400 m,,a často jim jančí..

Jo jo už tam jsou zase koně na Rubíně...Nevim teda jestli tam funguje jako oddíl,ale koně tu jsou..Vím to protože tam projíždíme s našimi koňmi okolo..:))

15.5.2008 09:32

misa1988 napsal(a):
Jo jo už tam jsou zase koně na Rubíně...Nevim teda jestli tam funguje jako oddíl,ale koně tu jsou..Vím to protože tam projíždíme s našimi koňmi okolo..:))

nemáš nějaký dva žluťáky?

15.5.2008 15:12

coriska napsal(a):
nemáš nějaký dva žluťáky?

Jo máme......Jak to víš?

15.5.2008 15:58

misa1988 napsal(a):
Jo máme......Jak to víš?

A nemáš toho žluťáka od pana Kučery z Lužan ?

15.5.2008 18:05

ponyka napsal(a):
A nemáš toho žluťáka od pana Kučery z Lužan ?

No ta jedna kobyla je od něj..ale ta druhá ne...

15.5.2008 19:55

misa1988 napsal(a):
Jo máme......Jak to víš?

no spíš jsem si jen tipla, jediný koně co mě napadli z Lužan jsou ti dva

15.5.2008 20:44

coriska napsal(a):
no spíš jsem si jen tipla, jediný koně co mě napadli z Lužan jsou ti dva

a odkud jsi ty?Ty máš taky koně??? ..ale jako tady je teď dost koní po Lužanech

16.5.2008 07:42

misa1988 napsal(a):

ze Železnice, vlastně resp. už ze Sedliček. Jo mám taky svýho koně;)

16.5.2008 07:47

coriska napsal(a):
ze Železnice, vlastně resp. už ze Sedliček. Jo mám taky svýho koně;)

Myšák: a ty dva žlutáky máš ustájlí kde? na statku?

16.5.2008 08:29

misa1988 napsal(a):

Ahoj, dřív měl na Rubíně koně mamky kamarád, jezdila jsem tam když jsem byla malá...Jinak pomatujete si Titu? tu isabelku od pana Kučery st. ? Měla jsem si brát po ní plaváčka...A nevíte, zda je někde v Lužanech ustájenej bílej klusák Jurášek a měla by tam s ním být i TMH kobylka CopetDag (Dagina)??

16.5.2008 09:44

frenchik napsal(a):
Ahoj, dřív měl na Rubíně koně mamky kamarád, jezdila jsem tam když jsem byla malá...Jinak pomatujete si Titu? tu isabelku od pana Kučery st. ? Měla jsem si brát po ní plaváčka...A nevíte, zda je někde v Lužanech ustájenej bílej klusák Jurášek a měla by tam s ním být i TMH kobylka CopetDag (Dagina)??

Ne ne,koně máme u nás doma ustájený.....Jinak tamty koně ten Jurášek si myslim,že tam nikde po Lužanech nejsou nebo o nich aspoň nevim...

16.5.2008 09:56

misa1988 napsal(a):
Ne ne,koně máme u nás doma ustájený.....Jinak tamty koně ten Jurášek si myslim,že tam nikde po Lužanech nejsou nebo o nich aspoň nevim...

A Míšo tenhle není náhodou tvůj?(ten vpravo)

16.5.2008 10:02

rocky napsal(a):
A Míšo tenhle není náhodou tvůj?(ten vpravo)

Ne ne to není můj......ale je kámošky

16.5.2008 10:06

misa1988 napsal(a):

Tak to jsem si to spletla s těma dvěma žlutákama ze statku...

16.5.2008 10:07

misa1988 napsal(a):

Tak to myslíš asi Kláru viď? Vy máte koně někde společně?

16.5.2008 13:44

rocky napsal(a):
Tak to myslíš asi Kláru viď? Vy máte koně někde společně?

Klára má kobyku v Ulibicích,já mám v Lužanech koněu sebe doma

Přidejte reakci

Přidat smajlík