POMOC PŘI ZÁVODECH A AKCÍCH

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.5.2008 22:53

Ahoj holky,je tady někdo z vás kdo ocení pomoc při závodech?
Myslím tím krokování koně jezdci,příprava věcí a všeho kolem...
Ráda bych věděla vaše názory..

11.5.2008 07:58

andy zahourova napsal(a):

Bereitra dělám už skoro 10let své trenérce když jede na závody a ona zase mě, je to vděčná práce, protože nikdy nevíš , kdy budeš potřebovat podržet koně, něco podat nebo pohlídat. My máme ovšem koně naučené na to, že se nemusí vodit a hlídat se, jsou uvázáni u vozíku se sítí sena a tam stojí, jednou se sice stalo, že se utrhl, ale nikam nešel, zůstal stát. Můj valach si může klidně svázat zadní nohy vazákem a nezešílí, stojí klidně a čeká až dorazím. Ale i přesto beraitra máme vždy sebou

11.5.2008 08:38

tauria napsal(a):
Bereitra dělám už skoro 10let své trenérce když jede na závody a ona zase mě, je to vděčná práce, protože nikdy nevíš , kdy budeš potřebovat podržet koně, něco podat nebo pohlídat. My máme ovšem koně naučené na to, že se nemusí vodit a hlídat se, jsou uvázáni u vozíku se sítí sena a tam stojí, jednou se sice stalo, že se utrhl, ale nikam nešel, zůstal stát. Můj valach si může klidně svázat zadní nohy vazákem a nezešílí, stojí klidně a čeká až dorazím. Ale i přesto beraitra máme vždy sebou

Pomoc při závodech se vždycky hodí a jsem holkám moc vděčná, že mi pomůžou.

11.5.2008 20:17

tauria napsal(a):

přesně tak..Bereitra už dělám asi 2 roky kámošce a myslím že jí to pomáhá..já osobně jsem ráda že nejsem zbytečná a ráda pomůžu a moc mě to baví:) je to ok:)

11.5.2008 22:59

helminka napsal(a):
přesně tak..Bereitra už dělám asi 2 roky kámošce a myslím že jí to pomáhá..já osobně jsem ráda že nejsem zbytečná a ráda pomůžu a moc mě to baví:) je to ok:)

Já pomoc beraitra ocením, bez něj bych byla ztracena - např. co s koněm při prohlídce parkuru? Naštěstí se mnou jezdí na závody kamarádka.

12.5.2008 08:00

janulka napsal(a):
Já pomoc beraitra ocením, bez něj bych byla ztracena - např. co s koněm při prohlídce parkuru? Naštěstí se mnou jezdí na závody kamarádka.

Já sem ho neměla celou sezonu a taky jsem to zvládla,jde o to si koně naučit na to co potřebuješ (stání u vozíku,případně v něm). Je fakt že když někdo náhodou jel,tak to bylo pohodlnější ovšem pro mě nezvyk.

12.5.2008 08:13

dominika napsal(a):
Já sem ho neměla celou sezonu a taky jsem to zvládla,jde o to si koně naučit na to co potřebuješ (stání u vozíku,případně v něm). Je fakt že když někdo náhodou jel,tak to bylo pohodlnější ovšem pro mě nezvyk.

Já berajtra mám a jsem za něj moc ráda, ač zatím moc nikam nevyrážíme, neumím si to bez někoho kdo má volné ruce představit, zatím jezdím po závodech jako fotograf či berajt já segře,ale ten můj berajtr už je taky natěšenej, tak doufám že mu jeho těšení brzy naplním...malinko nás provází smůla

12.5.2008 12:07

klawdie napsal(a):
Já berajtra mám a jsem za něj moc ráda, ač zatím moc nikam nevyrážíme, neumím si to bez někoho kdo má volné ruce představit, zatím jezdím po závodech jako fotograf či berajt já segře,ale ten můj berajtr už je taky natěšenej, tak doufám že mu jeho těšení brzy naplním...malinko nás provází smůla

Tak to je fajn,držím vám všechny palečky ať jste spokojení.
Moc ráda bych dělala berajtra a hledám někoho kdo by chtěl pomoci,ale zatím nikdo tak budu jen doufat že se někdo ozve.

12.5.2008 15:12

Moc ráda bych dělala berajtra a hledám někoho kdo by chtěl pomoci,ale zatím nikdo tak budu jen doufat že se někdo ozve.

jezdim po zavodech s hrebcema,takze pokazde sebou nekoho potrebuju a jsem vdecna,kdyz nekdo jede,nejlepsi je kdyz je to staly clovek,ktery kone zna a casem se nauci co sbalit a td...takze vsem dekuju...i kdyz jeste jeden by se hodil...

buggyna

12.5.2008 15:19
buggyna

no já bych tě brala všema 2Oti!!! Nejsi z okolí MB či Mělník?? Zatím na závody nejezdíme..snad příští rok, ale taky bych byla ráda kdybych sehnala k tý mý cáklý někoho spolehlivýho

12.5.2008 15:21

limitek napsal(a):
jezdim po zavodech s hrebcema,takze pokazde sebou nekoho potrebuju a jsem vdecna,kdyz nekdo jede,nejlepsi je kdyz je to staly clovek,ktery kone zna a casem se nauci co sbalit a td...takze vsem dekuju...i kdyz jeste jeden by se hodil...

Toto je zas můj team, spíše Jerryho,. když jedem na závody ani moji pomoc nepotřebujou. Spíše spolu probíráme ty teoretické věci.
Foto: Jerry s Míšou a druhá jeho jezdkyně a zároveň pomocnice na závodech Klárka (klafuš)

13.5.2008 14:48

buggyna napsal(a):
no já bych tě brala všema 2Oti!!! Nejsi z okolí MB či Mělník?? Zatím na závody nejezdíme..snad příští rok, ale taky bych byla ráda kdybych sehnala k tý mý cáklý někoho spolehlivýho

Bohužel jsem z Jindřichova Hradce a tady moc příležitostí dělat berajtra není a když tak už nemají moc jezdci zájem....Je to škoda no...

sadzi saj

16.5.2008 21:21
sadzi saj

Bohužel jsem z Jindřichova Hradce a tady moc příležitostí dělat berajtra není a když tak už nemají moc jezdci zájem....Je to škoda no...

Jj, škoda, že z tak daleka, já bych tě taky brala hned, pač tady u nás je nemožný někoho sehnat

16.5.2008 21:27

sadzi saj napsal(a):
Jj, škoda, že z tak daleka, já bych tě taky brala hned, pač tady u nás je nemožný někoho sehnat

No tak já jsem ráda za každého človíčka co semnou jede pomoct... momentálně tu mám tři holčiny co mi pomáhají, Janička ta jezdí příležitostně když může páč je na intru, Verča ta taky jenom občas když nemám blbé známky koza a Lucka ta pokaždé když potřebuju... Je super mít někoho k sobě nemusím se pořád starat kde mám koně atd. můžu se podívat na ostatní atd. a je to fakt super

na fotce Lucka a Unča

18.5.2008 13:18

Nazdárek Andy,
pokud by jsi chtěla, a hlavně pokud bude vše v pohodě,
tak pojedeme na VT, 31.5.!
Ráda bych někoho k ruce sebou
Jo a jsem segra, ne Víťa
Klidně mi písni a můžem se domluvit,
mail na mě inka.zezulova@seznam.cz.
Nebo se někdy v Nítovicích zastav

21.5.2008 16:53

racina napsal(a):
Nazdárek Andy,
pokud by jsi chtěla, a hlavně pokud bude vše v pohodě,
tak pojedeme na VT, 31.5.!
Ráda bych někoho k ruce sebou
Jo a jsem segra, ne Víťa
Klidně mi písni a můžem se domluvit,
mail na mě inka.zezulova@seznam.cz.
Nebo se někdy v Nítovicích zastav

Ahoj,určitě se o tom poradí doma a písnu ti jo?
Jen jestli bych tě mohla poprosit někdy mi zkratky dělají problémy třeba jako teď tak co myslíš tím VT?
Díky Andy

22.5.2008 09:13

Ahoj,určitě se o tom poradí doma a písnu ti jo?
Jen jestli bych tě mohla poprosit někdy mi zkratky dělají problémy třeba jako teď tak co myslíš tím VT?
Díky Andy

VT ... Veřejný trénink - jinak neoficiální závody se vším všudy
ale nevíme jestli nám to vyjde, jedna z kobylek má v nepořádku spěnky, tak léčíme a léčíme, no snad se to napraví. Doufám

Přidejte reakci

Přidat smajlík