Trocha jarní inspirace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2008 10:01

Když to tak projíždíme a koukáme na ty vaše mladˇochy, nenechaly jsme se zahanbit a naše Babča Beta nám taky prvotřídně zapo´zovala v pampeliškách

12.5.2008 10:06

selenia napsal(a):
Když to tak projíždíme a koukáme na ty vaše mladˇochy, nenechaly jsme se zahanbit a naše Babča Beta nám taky prvotřídně zapo´zovala v pampeliškách

hej Janule,jaktože ses nepochlubila,že máš novou kobylku?babo jedna

selenia napsal(a):

Tak máte co dohánět, Bebe nám takhle po´zuje už celých svých 29 let

selenia napsal(a):

krásná fotka..kolik je babče?

12.5.2008 10:12

klawdie napsal(a):
krásná fotka..kolik je babče?

Dáji, tohle je kobuška od kámošky, jsem tedˇ často u ní, protože jsem doma bez netu. A novou kobylku vskutku mám, ale je to plavka a je zrovna od té kámošky u které sedím. Hodím ti tady fotku.

12.5.2008 10:14

selenia napsal(a):
Dáji, tohle je kobuška od kámošky, jsem tedˇ často u ní, protože jsem doma bez netu. A novou kobylku vskutku mám, ale je to plavka a je zrovna od té kámošky u které sedím. Hodím ti tady fotku.

V červnu jí bude 29

12.5.2008 10:18

selenia napsal(a):
V červnu jí bude 29

Tak přihodíme poslední, atˇ to tu moc nepřeplácáme

12.5.2008 10:50

selenia napsal(a):

juu jani je moc hezká.jakto,že jsi bez netu?

Přidejte reakci

Přidat smajlík