Voltiž nebo džigitovka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2008 12:21

V květnovém jezdectví jsem zhltla článek o voltiži. Je to krásný a náročný sport. Opravdu je co obdivovat, když ještě dva metry nad cválajícím koněm dělají cvičenci gymnastické prvky. A na druhé straně je voltiži tak trochu podobná džigitovka, kdy jezdci v trysku předvádí různé krkolomné kousky. Zajímalo by mě, co se Vám víc líbí, co Vám připadá zajímavější? Pro inspiraci je zde v novinkách (www.ranchnazarach.estranky.cz) video z opravdu pořádné džigitovky.

12.5.2008 12:25

jenee napsal(a):
V květnovém jezdectví jsem zhltla článek o voltiži. Je to krásný a náročný sport. Opravdu je co obdivovat, když ještě dva metry nad cválajícím koněm dělají cvičenci gymnastické prvky. A na druhé straně je voltiži tak trochu podobná džigitovka, kdy jezdci v trysku předvádí různé krkolomné kousky. Zajímalo by mě, co se Vám víc líbí, co Vám připadá zajímavější? Pro inspiraci je zde v novinkách (www.ranchnazarach.estranky.cz) video z opravdu pořádné džigitovky.

Já jsem pro džigitovku! Voltiž je taky fajn, ale já jsme spíš na ten adrenalin, sice jsem to nikdy nezkoušela ale džigit.jsme viděla několikrát a vždy to bylo super =o)

12.5.2008 12:39

anky33 napsal(a):
Já jsem pro džigitovku! Voltiž je taky fajn, ale já jsme spíš na ten adrenalin, sice jsem to nikdy nezkoušela ale džigit.jsme viděla několikrát a vždy to bylo super =o)

V podání Ivoška jedině džigitovka!!!!!!!!
Ahojky!!

12.5.2008 13:29

proxima napsal(a):
V podání Ivoška jedině džigitovka!!!!!!!!
Ahojky!!

Ahojky Eviku, teď naposledy (včera) jak Ivo trénoval, tak mu Jessika na louce valila - chytla směr domů. No ani jsme nedýchali.

25.5.2008 13:06

jenee napsal(a):

Já jsem pro džigitonku! A jak již napsala Proxima v podání Ivoška je to adrenalin!!!! Voltiž je pěkná a určitě také náročná,ale džigi je to bomba!

25.5.2008 13:09

jenee napsal(a):

4.6.2009 06:11
saddlery

XXX.XXX.2.142

irculka napsal(a):

Však už budete válet džigitovku oba

4.6.2009 18:12
jenee

XXX.XXX.150.58

saddlery napsal(a):

už se na to těším - ale na Montyho musíme pomalu, je to ještě puboš a tomu nemůžeme hned tak svěřit život. (foto: L.Komoňová)

4.6.2009 18:13
jenee

XXX.XXX.150.58

saddlery napsal(a):

já s Jess (Foto: Lucie Komoňová)

4.6.2009 18:19
saddlery

XXX.XXX.2.142

jenee napsal(a):

O dece už jsem švadlenku informoval,prý ušije ale nevím zda to stihne do 26.6 ,doufejme,má toho moc.

5.6.2009 20:38
jenee

XXX.XXX.150.58

saddlery napsal(a):
O dece už jsem švadlenku informoval,prý ušije ale nevím zda to stihne do 26.6 ,doufejme,má toho moc.

Jo díky, snad to stihne, vyzvedli bysme si ji pak v Kozohlodech.

5.6.2009 20:42
saddlery

XXX.XXX.2.142

jenee napsal(a):
Jo díky, snad to stihne, vyzvedli bysme si ji pak v Kozohlodech.

V pondělí jí pošlu nákres

7.6.2009 22:11
irculka

XXX.XXX.119.154

jenee napsal(a):

Markétka poctivě trénuje a ještě všem ukáže! Je fakt šikovná!

7.6.2009 22:12
irculka

XXX.XXX.119.154

jenee napsal(a):

Foto z tréningu z května tohoto roku

7.6.2009 22:12
irculka

XXX.XXX.119.154

jenee napsal(a):

Přidejte reakci