Tak už jsem na světě !!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2008 02:39

Ahojec lidi. Tak už se nám Marynka ohřebila. Právě jsem přišla ze stáje, měli jsme trochu komplikace, lehla si na nemocnou nohu a nemohla se zvednout, v jedné chvíli mi bylo opravdu úzko, tak doufám, že si nelehne znovu a když jo, tak na správnou nohu.
Je to kluk jako buk, žlutý po tatínkovi, s lysinkou, stejný jako jeho bratříček Jcs Mack Rock.
Fotky dám ráno, nebo běhen dopoledne, až oočkujeme a řádně popijem (fuj fuj)

13.5.2008 06:44

ladys napsal(a):
Ahojec lidi. Tak už se nám Marynka ohřebila. Právě jsem přišla ze stáje, měli jsme trochu komplikace, lehla si na nemocnou nohu a nemohla se zvednout, v jedné chvíli mi bylo opravdu úzko, tak doufám, že si nelehne znovu a když jo, tak na správnou nohu.
Je to kluk jako buk, žlutý po tatínkovi, s lysinkou, stejný jako jeho bratříček Jcs Mack Rock.

No to bylo strachu a vidíš to! Malá žlutá radost je na světě, těšíme se na foto a moc gratuluji!

13.5.2008 08:57

klawdie napsal(a):
No to bylo strachu a vidíš to! Malá žlutá radost je na světě, těšíme se na foto a moc gratuluji!

Juchůůůů Ladys , mooc gratuluju a těším se na fotos prcka

13.5.2008 09:58

rocky napsal(a):
Juchůůůů Ladys , mooc gratuluju a těším se na fotos prcka

Také se přidávám ke gratulacím...hlavěn ať jsou oba koňouši v pořádku a malej ať roste do krásy!!! Na fotky se moc těším, tak šup šup...

13.5.2008 10:07

haisovad napsal(a):
Také se přidávám ke gratulacím...hlavěn ať jsou oba koňouši v pořádku a malej ať roste do krásy!!! Na fotky se moc těším, tak šup šup...

Taky gratuluju..všude samý hříbátka a ta naše pořád nic!! dnes 19. den přenášení..

13.5.2008 13:38

gituna napsal(a):
Taky gratuluju..všude samý hříbátka a ta naše pořád nic!! dnes 19. den přenášení..

Gratuluju k narození hříbátka, a šup sem s fotkama, taky se chci mrknout a ta kobylka, co přenáší 19. den, tak té držím pěstičky, ať se vše podaří a pak dejte vědět

13.5.2008 20:29

xpetrax napsal(a):
Gratuluju k narození hříbátka, a šup sem s fotkama, taky se chci mrknout a ta kobylka, co přenáší 19. den, tak té držím pěstičky, ať se vše podaří a pak dejte vědět

Ahoj.
Tak už mám nějaké fotky, sice s mega zpožděním, ale to víte, perný den.
Kluk se má k světu, pěkně poskakuje, odpočívá a papká.
Takže tu dám pár foteček, ikdyž nejsou žádná mega kvalita, ale aspoň něco.

Zatím máme tato jména, ale nic není 100%tní.
Wain Cro Bar
Thomas Cro Bar
nebo prostě - Thomas Wain Cro Bar

Tatínek je Jacs Cro Bar a maminka Docs Mary Rock a náš malý je pravý bratr Jacs Red Rocka .

Tak zkoukněte malou fotogalerii.

13.5.2008 20:29

ladys napsal(a):
Ahoj.

Wain Cro Bar
Thomas Cro Bar

Tatínek je Jacs Cro Bar a maminka Docs Mary Rock a náš malý je pravý bratr Jacs Red Rocka .

13.5.2008 20:34

ladys napsal(a):
Mlíčko všude

Mimochodem jsme to všechno zaspala a když jsem tam v jednu v noci přišla, tak bylo hotovo, hříbátko suché a na nohách... Asi díky našemu porodnímu asistentovi, který celou noc stál s hlavou takhle opřenou a další půl dne chodil ze sluníčka odpočívat naprosto stejně. Všimněte si jeho pysku, jestli to půjde vidět .
Holt vtěrka musí být u všeho

13.5.2008 22:24

ladys napsal(a):
Ahoj.

Wain Cro Bar
Thomas Cro Bar

Krásný koníček Jestli můžu doporučit, mě se zdá nejhezčí jméno Wain Cro Bar

13.5.2008 22:31

ladys napsal(a):

Moc krásnej mrňous Já jsem taky pro Waina

14.5.2008 08:16

liala napsal(a):
Moc krásnej mrňous Já jsem taky pro Waina

Krásnej!!!Moc gratuluju!
barvička a hlavička přesně jaké dává taťka!!!
Známým se po něm narodila před týdnem perlíno kobylka s modrýma očima ..
No a příští týden by jsme měli k němu jet připouštět naši appa kobču-už se těším na prcka -ještěli to vyjde...

14.5.2008 08:17

proxima napsal(a):
Krásnej!!!Moc gratuluju!
barvička a hlavička přesně jaké dává taťka!!!
Známým se po něm narodila před týdnem perlíno kobylka s modrýma očima ..
No a příští týden by jsme měli k němu jet připouštět naši appa kobču-už se těším na prcka -ještěli to vyjde...

Týýjo takovej malej Jerry. Fakt nádhernej žluťásek

14.5.2008 09:51

rocky napsal(a):
Týýjo takovej malej Jerry. Fakt nádhernej žluťásek

Děkuju všem za pochvalu, potěší to, když celý rok strachuju o kobylu i o prcka.
Proxima: Tak to se možná potkáme s naší kobylkou a prckem, taky bych ji chtěla znova pustit, ale uvidíme.
Rocky: Jo říkám, já u těch haflošů zůstanu

Přidejte reakci

Přidat smajlík