DLOUHATANANÁNSKÁ CHVÍLE 27

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

olga visnakova

13.5.2008 08:54
olga visnakova

MOTÁM SE NYNÍ VE STAVBĚ PŘÍSTŘEŠKU-musí být exelentní-takže razpočet mě vyděsil, den ot.vrat-další hrozný rozpočet, marůdek Medly, 24 baliků sena darem mi překazila v pátek nehoda u H.K, všechno se ser.............chjo

13.5.2008 08:59

olga visnakova napsal(a):
MOTÁM SE NYNÍ VE STAVBĚ PŘÍSTŘEŠKU-musí být exelentní-takže razpočet mě vyděsil, den ot.vrat-další hrozný rozpočet, marůdek Medly, 24 baliků sena darem mi překazila v pátek nehoda u H.K, všechno se ser.............chjo

šmarjá jaká zas nehoda?? Ty máš fakt pech... a jak je na tom vlastně medly?, co jsem tu četla, tak se lepší, ne?!

13.5.2008 09:01

jenysimons napsal(a):
šmarjá jaká zas nehoda?? Ty máš fakt pech... a jak je na tom vlastně medly?, co jsem tu četla, tak se lepší, ne?!

se k vám připojím smím?

olga visnakova

13.5.2008 09:02
olga visnakova

jenysimons napsal(a):

jns-vezl nám balíky sena a stukl se v H.K s jiným-nakládák a nákladák-na kruháku, takže seno je ve hvězdách a 24 balíků zadara nedostáváme často. Medly se fakt lepší-má zájem o okolí, k jeho kýbliku nesmí ostatní ani nufnout a když se předevčírem lekl, TŘI!!! cvalové skoky se mu vydařili.............

13.5.2008 09:07

Ahojda
Týno,ty nejsi ve škole?Bo už zas máte VT

13.5.2008 09:08

jns-vezl nám balíky sena a stukl se v H.K s jiným-nakládák a nákladák-na kruháku, takže seno je ve hvězdách a 24 balíků zadara nedostáváme často. Medly se fakt lepší-má zájem o okolí, k jeho kýbliku nesmí ostatní ani nufnout a když se předevčírem lekl, TŘI!!! cvalové skoky se mu vydařili.............

santosek: to je jasný...;)

oli: no ty vogane, to je teda smůla... Takže seno se k vám nedostalo a ani už nedostane?? 24 balíků rozhodně není málo
Ale aspon, že medly vám dělá radost...

13.5.2008 09:12

molly napsal(a):
Ahojda
Týno,ty nejsi ve škole?Bo už zas máte VT

nejste někdo z Uherského Brodu nebo blízkého okolí? v sobotu se tam stěhuju i s koníkem a nikoho tam neznám

13.5.2008 09:15

santosek napsal(a):
nejste někdo z Uherského Brodu nebo blízkého okolí? v sobotu se tam stěhuju i s koníkem a nikoho tam neznám

ahojda Zuzo, jsem ve škole, ale máme VYT, tak jsem samo i na fauně, ale už tu dlouho nepobudu.. včera jsem se ti snažila poslat fotečky, ale je jich tak moc, že to seznam nějak nepobral..dnes si s tím pohraju...

santosek: tak to vážně ne, jsem z trochu jinýho kraje...

13.5.2008 09:17

jenysimons napsal(a):
ahojda Zuzo, jsem ve škole, ale máme VYT, tak jsem samo i na fauně, ale už tu dlouho nepobudu.. včera jsem se ti snažila poslat fotečky, ale je jich tak moc, že to seznam nějak nepobral..dnes si s tím pohraju...

santosek: tak to vážně ne, jsem z trochu jinýho kraje...

tož se pochvalte odkud jste:) ať vím:) já jsem taky odjinud, ale stěhuju se tam:)

13.5.2008 09:20

No,všechny jsme východočešky
Týno, v poho Já počkám

13.5.2008 09:21

santosek napsal(a):
tož se pochvalte odkud jste:) ať vím:) já jsem taky odjinud, ale stěhuju se tam:)

a proč se stěhuješ??? My jsme ted tady všechny tři z Východních čech, když se nad tím tak zamyslím..já, zuza i olga, že holky?

olga visnakova

13.5.2008 09:22
olga visnakova

santosek napsal(a):

santo-stěhuj se raději k D.K-tady je krásně
jns-furt se modlím, že s k nám dostanou, kulím jim balík do výběhu, tak pro tři ihá a dva polo ihá je to na dva-tři dny......................furt špekuluji

13.5.2008 09:23

molly napsal(a):
No,všechny jsme východočešky
Týno, v poho Já počkám

no nastupuju do práce do jedné stáje:)

13.5.2008 09:30

santosek napsal(a):

Zuzo, fotky se ale fakt vyvedly a jsou i skokový, budou se ti snad líbit...

Oli, tak to je šílený..ono to nějak dopadne..a nehoda to byla nějak hodně škaredá??

olga visnakova

13.5.2008 09:31
olga visnakova

santosek napsal(a):

santo-a kam?
molly-VČ je stejně hezký kraj
jns-už toho je vážně moc, navíc jedna holčina mi ve čtvrtek uraženě písla, že chodí jezdit, ne dřít-jarní úklid, bylo tu jedenáct lidí, kobča měla abces a tak byla v boxe se zabalenou nožkou a holka jezdit ano, makat nee-tak šla.............úlid ve velkým tu je dvakrát ročně-na jaře a na podzim-vlastně třikrát-před vánoci ještě-tak mě takový přístup zamrzel...............

13.5.2008 09:34

santo-a kam?
jns-už toho je vážně moc, navíc jedna holčina mi ve čtvrtek uraženě písla, že chodí jezdit, ne dřít-jarní úklid, bylo tu jedenáct lidí, kobča měla abces a tak byla v boxe se zabalenou nožkou a holka jezdit ano, makat nee-tak šla.............úlid ve velkým tu je dvakrát ročně-na jaře a na podzim-vlastně třikrát-před vánoci ještě-tak mě takový přístup zamrzel...............

do dostihové stáje do záhorovic:)

13.5.2008 09:35

santo-a kam?

Oli,já teda tíhnu k Moravě...Ale co.. Původem jsem severočech
Co se úklidu týká,takhle odpadají jedinci i jinde v \"oddílech... To se nedivím... A s tou smůlou,je to pech,ale zas by mělo příít zákonitě to dobré

13.5.2008 09:38

molly napsal(a):
Co se úklidu týká,takhle odpadají jedinci i jinde v \"oddílech... To se nedivím... A s tou smůlou,je to pech,ale zas by mělo příít zákonitě to dobré

Oli, to je naprosto normální...takhle vážně odpadaj lidi, co koníky nemilujou natolik a jim by se koně do ruky ani dostat pořádně neměli, protože to pak budou chudáci, když slečna má koně od toho, aby jezdila a ne dřela kolem...

holky loučím se...

olga visnakova

13.5.2008 09:41
olga visnakova

molly napsal(a):

molly-to joo, doufám, že přijde pár dobých věcí, nyní přeji vše neeeeeej tomu Medlymu, lepší se..............to huben é vzadu.......
holky, mastím k iháčkům, dám si k nim kafe, sedím, ssleduji, co a jak a jsem nejštastnější na světě při každém pokroku

olga visnakova

13.5.2008 09:45
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
a proč se stěhuješ??? My jsme ted tady všechny tři z Východních čech, když se nad tím tak zamyslím..já, zuza i olga, že holky?

jns-no jasan, východočesky zdravím, pádím k miláškům-pá

13.5.2008 10:03

...ahoj zensky, jsem tu na cumendu

13.5.2008 10:25

radule napsal(a):
...ahoj zensky, jsem tu na cumendu

...uz tu nikdo neni?:-((((

13.5.2008 10:30

radule napsal(a):
...uz tu nikdo neni?:-((((

zdar radule, jsem se stavila....hej, ty jsi Radka? Moje segra tež a říkám jí Radulie..:)))
ne, že bych snad měla dlouho chvíli, ale tak bestyjálně se mi nechce pracovat....:)

13.5.2008 10:36

kukinatost napsal(a):
zdar radule, jsem se stavila....hej, ty jsi Radka? Moje segra tež a říkám jí Radulie..:)))
ne, že bych snad měla dlouho chvíli, ale tak bestyjálně se mi nechce pracovat....:)

...ahoj jojo jsem Radka ja bych taky mela neco delat, prcek usnul. ale vubec se me nechceeee

13.5.2008 14:22

radule napsal(a):
...ahoj jojo jsem Radka ja bych taky mela neco delat, prcek usnul. ale vubec se me nechceeee

HUHU ahoj..

Santosku, taky se tet stehuju ale do malinké vesnicky vedle Český Lípy, ovsem uz se to stráásne tahne údajne do konce mesice no.... veřte tomu kdyz tohle slysim uz od ledna

Tady dnešní fotečka - po vybourání příčky. Tady budou stát boxy

13.5.2008 14:24

red and white napsal(a):
HUHU ahoj..

Santosku, taky se tet stehuju ale do malinké vesnicky vedle Český Lípy, ovsem uz se to stráásne tahne údajne do konce mesice no.... veřte tomu kdyz tohle slysim uz od ledna

Tady dnešní fotečka - po vybourání příčky. Tady budou stát boxy

Ještě pohled směrem k vratum Zítra začínáme vestavovat boxy, pak už jen vybílit a hurá

13.5.2008 14:27

red and white napsal(a):
Ještě pohled směrem k vratum Zítra začínáme vestavovat boxy, pak už jen vybílit a hurá

Jedeeem

13.5.2008 14:27

red and white napsal(a):

jojo mě se to taky táhne, ale teď už je stanovené datum, a popravdě-nikam se mi nechce:) přidávám fotky z dneška

Santos a Trigy

13.5.2008 14:28

santosek napsal(a):
jojo mě se to taky táhne, ale teď už je stanovené datum, a popravdě-nikam se mi nechce:) přidávám fotky z dneška

Santos a Trigy

já a Trigy

13.5.2008 14:29

red and white napsal(a):
Jedeeem

No koukám že ty fotky jsou všechny nějak kvalitní

13.5.2008 14:29

santosek napsal(a):

a odkud se stehujes?

13.5.2008 14:32

red and white napsal(a):
a odkud se stehujes?

Z Třince:) jeslti ti to něco říká

13.5.2008 14:34

santosek napsal(a):
Z Třince:) jeslti ti to něco říká

Jojo A jakto že se stěhnuješ jestli smím vědět

13.5.2008 14:35

red and white napsal(a):
Jojo A jakto že se stěhnuješ jestli smím vědět

už jsem to sem psala:) nastuouju tam do práce do dostihové stáje:)

13.5.2008 14:39

santosek napsal(a):
už jsem to sem psala:) nastuouju tam do práce do dostihové stáje:)

Jo tak to se omlouvám asi jsem to přehlídla
To zní dobře, snad se ti tam bude líbit

olga visnakova

13.5.2008 20:08
olga visnakova

red and white napsal(a):
Jo tak to se omlouvám asi jsem to přehlídla
To zní dobře, snad se ti tam bude líbit

raw-dá to práci, ovšem výsledek bude-SKVOST-pak sem dej i fotešku finále, zatím se to tváří superky
santo-už jsi tam byla na déle, jaké to tam je? A koníci?

13.5.2008 20:10

raw-dá to práci, ovšem výsledek bude-SKVOST-pak sem dej i fotešku finále, zatím se to tváří superky
santo-už jsi tam byla na déle, jaké to tam je? A koníci?

Olga - jo jo stáj to bude snad hezká, otázka za jak dlouho bude konečně hotová

13.5.2008 23:54

red and white napsal(a):
Olga - jo jo stáj to bude snad hezká, otázka za jak dlouho bude konečně hotová

Čaukýýýýýýýýýýýýýýý
Ty jo holky já nestíhám ani svoji závislost

14.5.2008 15:42

memmory napsal(a):
Čaukýýýýýýýýýýýýýýý
Ty jo holky já nestíhám ani svoji závislost

zdravím

15.5.2008 08:32

red and white napsal(a):
zdravím

je tu někdo takhle po ránu??

15.5.2008 08:39

si piš, zas ne dlouhá chvíle, ale přemýšlím nad duchaplnostma...:)))

15.5.2008 08:41

kukinatost napsal(a):
si piš, zas ne dlouhá chvíle, ale přemýšlím nad duchaplnostma...:)))

No ahoj Jani :) Tak to já mám teda dlouhou chvíli..máme rýsování a snažím se tu někoho ze třídy uplatit, kdo by mi to narýsoval, páč mě to fakt neba a nemám na to čas...
jak se vede? Četla jsem v pracantkách, jakej jsi měla úraz, čoveče, tohle bych fakt nechtěla zažít..u mě by bylo o to horší, že by Diego utekl domů za bráchou...

15.5.2008 08:46

tak úraz jak úraz, ono to prostě nešlo čekat a tím pádem ani nějaký seskok nehrozil...nejhorší je těch pár milisekund před dopadem...už jsem viděla, jak tam hodil předky a fuk salto...:))teprve včera se mi udělal i luxusní modřina na xichtě, mám modré lico, tož furt se každý ptá, co se mi stalo..
ještěže je to taková bestyja věrná...
včera jsem ho měla bez sedla a jak byl na mě opatrný:))

15.5.2008 08:48

kukinatost napsal(a):
tak úraz jak úraz, ono to prostě nešlo čekat a tím pádem ani nějaký seskok nehrozil...nejhorší je těch pár milisekund před dopadem...už jsem viděla, jak tam hodil předky a fuk salto...:))teprve včera se mi udělal i luxusní modřina na xichtě, mám modré lico, tož furt se každý ptá, co se mi stalo..
ještěže je to taková bestyja věrná...
včera jsem ho měla bez sedla a jak byl na mě opatrný:))

a úplně ti rozumím, rýsování mě tež ždycky sralo...kurnik dělat něco pomalu a přesně, no, to je o nervy:))zalté házení hnoje:)

olga visnakova

15.5.2008 08:53
olga visnakova

kukinatost napsal(a):
a úplně ti rozumím, rýsování mě tež ždycky sralo...kurnik dělat něco pomalu a přesně, no, to je o nervy:))zalté házení hnoje:)

čau holky, jak je? Jo, rýsování, to byla má veeeeeeeelmi slabá část matematiky..............

15.5.2008 08:57

čau holky, jak je? Jo, rýsování, to byla má veeeeeeeelmi slabá část matematiky..............

No jo, ale ono je mnohem horší, že jsem na stavebce a rýsujeme baráky a v compu, což nám to značně ulehčuje, ale i přidělává starosti, páč s programem se učíme prvním rokem. Já jsem se s tou školou prostě hrozně sekla, vůbec mě to tu neba, je to ústav a je to naprd...vím, že esli si budu dělat vejšku, tak určtiě ne stavebku...

A jak na tom byl vlastně Kerka? Ten dopadl naprosto v cajku?? To je stejně na jednu stranu štígro, coož??

15.5.2008 09:00

jenysimons napsal(a):
No jo, ale ono je mnohem horší, že jsem na stavebce a rýsujeme baráky a v compu, což nám to značně ulehčuje, ale i přidělává starosti, páč s programem se učíme prvním rokem. Já jsem se s tou školou prostě hrozně sekla, vůbec mě to tu neba, je to ústav a je to naprd...vím, že esli si budu dělat vejšku, tak určtiě ne stavebku...

A jak na tom byl vlastně Kerka? Ten dopadl naprosto v cajku?? To je stejně na jednu stranu štígro, coož??

no, černá věc se očividně probrala dřív než já...hned jsem ho promacala, okoukla a měl akorát pidi odřeninku...a navíc vypadá fakt velmi svěže..teda ve výběhu i venku s emnou...nebolí ho evidentně nic...no víš jak, padal do měkkého:)))

15.5.2008 09:01

a te´d už asi čenžovat školu nemá moc význam, když budeš vlastně maturovat, že?

olga visnakova

15.5.2008 09:03
olga visnakova

jenysimons napsal(a):

jns-Amerika ještě s koníky nekončí...........hala bude prý opravena ale snad i na golf.............chjo-krytý golf-úžasný-třeba se jim ještě rozsvítí. Co Diego a vlek? :-)) My se už děsíme, co ještě se s kobčama na kurzu učit, holky už trochu přístup znají a z nudy s kobčama vymýšlí už jen blbinky...................

15.5.2008 09:05

kukinatost napsal(a):
a te´d už asi čenžovat školu nemá moc význam, když budeš vlastně maturovat, že?

No tak aspon, že jeden z toho vyšel naprosto v cajku, že?!
Njn, jsem ve třetáku, maturuju za rok a tu maturu už si tady udělám, to už musím nějak zvládnout, ale fakt jsem se sekla, jenže problém byl ten, že jsme byli první ročník, co měl jen jedno kolo příjmaček a každej chtěl na jistotu. Já původně chtěla do HK na jazykovej gympl, ale tam se dřív hlásilo moc lidí a brali fakt málo, ale po tom, co se změnilo to, že je jen to jedno kolo, se tam hlásilo skoro stejně lidí jako brali. Nakonec na intr jsem nikam nechtěla kvůli Diegovi a dojíždět taky moc ne, abych na něj měla aspon někdy čas, ale ten HK by ještě šel zvládnout...škoda...

Jinak ahoj Oli, zapoměla jsem tě pozdravit

15.5.2008 09:07

jenysimons napsal(a):
No tak aspon, že jeden z toho vyšel naprosto v cajku, že?!
Njn, jsem ve třetáku, maturuju za rok a tu maturu už si tady udělám, to už musím nějak zvládnout, ale fakt jsem se sekla, jenže problém byl ten, že jsme byli první ročník, co měl jen jedno kolo příjmaček a každej chtěl na jistotu. Já původně chtěla do HK na jazykovej gympl, ale tam se dřív hlásilo moc lidí a brali fakt málo, ale po tom, co se změnilo to, že je jen to jedno kolo, se tam hlásilo skoro stejně lidí jako brali. Nakonec na intr jsem nikam nechtěla kvůli Diegovi a dojíždět taky moc ne, abych na něj měla aspon někdy čas, ale ten HK by ještě šel zvládnout...škoda...

Jinak ahoj Oli, zapoměla jsem tě pozdravit

Oli-nemám vlastní vlek, takže to nemůžem zkoušet, prostě nakládáme jen když někam jedem a dycky se tam nějak dostane, Diego je na tohle skvělej...Kde jsi slyšela o Americe?? To by bylo super, kdyby s tím ještě počkali a tu halu trochu opravili, letos jsem tam byla na dvoudenním soustř.a to bylo v době, kdy tu řídil Kyril a dost lilo a teklo tam FAKT hodně...

Neregistrovaný uživatel

15.5.2008 09:18
Neregistrovaný uživatel

jenysimons napsal(a):
Oli-nemám vlastní vlek, takže to nemůžem zkoušet, prostě nakládáme jen když někam jedem a dycky se tam nějak dostane, Diego je na tohle skvělej...Kde jsi slyšela o Americe?? To by bylo super, kdyby s tím ještě počkali a tu halu trochu opravili, letos jsem tam byla na dvoudenním soustř.a to bylo v době, kdy tu řídil Kyril a dost lilo a teklo tam FAKT hodně...

Omlouvám se, že se sem vkrádám, ale chtěla bych se zeptat red and white, co je to za NO na fotkách výše? To je Váš pes? Můžu se zeptat, odkud ho máte? Jen, že je podobnej mýmu. Děkuji Káťa

olga visnakova

15.5.2008 09:24
olga visnakova

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Omlouvám se, že se sem vkrádám, ale chtěla bych se zeptat red and white, co je to za NO na fotkách výše? To je Váš pes? Můžu se zeptat, odkud ho máte? Jen, že je podobnej mýmu. Děkuji Káťa

jns-vždyt jsem 4km od Ameriky, mám vet.i kov.jejich, tak přímo od zdroje...............................odkud jsi? Koukám, jsme blíž, než se zdá..............

15.5.2008 09:25

jns-vždyt jsem 4km od Ameriky, mám vet.i kov.jejich, tak přímo od zdroje...............................odkud jsi? Koukám, jsme blíž, než se zdá..............

Oli: neboj, vím,že jsi někde od Dvora, že?! Já jsem z Náchoda...už dost uvažuju, že se na příští kurz zajedu podívat, přeci jen to není tak daleko..;) Nebo ještě líp ukecám Simču, aby mě tam s sebou vzala, prej mají nějaký předtančení na dni otevřených dveří...

olga visnakova

15.5.2008 09:33
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
Oli: neboj, vím,že jsi někde od Dvora, že?! Já jsem z Náchoda...už dost uvažuju, že se na příští kurz zajedu podívat, přeci jen to není tak daleko..;) Nebo ještě líp ukecám Simču, aby mě tam s sebou vzala, prej mají nějaký předtančení na dni otevřených dveří...

jns-Mazec, od Simči? Tak to je skvělé, mamka Simči sem snad pozítří jede, tak pojeď s ní. Třista není moc, my je dáváme s nadšením a myslím, že je to úplně úžasné, divím se, když jinde jsou kurzy od dvou, třech tisíc výš, že to p.Nykl takto drží. Chce vše nej.pro koně a někteří holt nazbyt tisíce nemají. A já o vyžší vstupné říct neumím, tak, že to zaplatí p.Nyklovi cestu a krapet navíc a mě náklady. Samozřejmě, že pro útulek to máme levnější, jinak řešení v místě, či podobně je + cestovné a dle problému mám pocit cca 500,-. Lhala bych, tak nějak to je................

15.5.2008 09:36

jns-Mazec, od Simči? Tak to je skvělé, mamka Simči sem snad pozítří jede, tak pojeď s ní. Třista není moc, my je dáváme s nadšením a myslím, že je to úplně úžasné, divím se, když jinde jsou kurzy od dvou, třech tisíc výš, že to p.Nykl takto drží. Chce vše nej.pro koně a někteří holt nazbyt tisíce nemají. A já o vyžší vstupné říct neumím, tak, že to zaplatí p.Nyklovi cestu a krapet navíc a mě náklady. Samozřejmě, že pro útulek to máme levnější, jinak řešení v místě, či podobně je + cestovné a dle problému mám pocit cca 500,-. Lhala bych, tak nějak to je................

Oli-a nevíš, jestli Simča pojede s maminkou?? To je v sobotu? Sakriš, toby šlo, koukala jsem, že Simči mamince jsi psala, že s konmi se začíná tak od 11 a do kolika by to asi zhruba bylo?? Třista?? to je nádherná cena, i jako divák to stačí, byla jsem zatím jen na jednom kurzu a to jsem o PNH neměla ani páru, takže mi to mnoho nedalo, ale tohle by pro mě byl přínos...bude se zase nakládat?? To by bylo nej..

Skoro končí hodina, ale ještě se tu ukážu..tak zatím

olga visnakova

15.5.2008 09:40
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
Oli-a nevíš, jestli Simča pojede s maminkou?? To je v sobotu? Sakriš, toby šlo, koukala jsem, že Simči mamince jsi psala, že s konmi se začíná tak od 11 a do kolika by to asi zhruba bylo?? Třista?? to je nádherná cena, i jako divák to stačí, byla jsem zatím jen na jednom kurzu a to jsem o PNH neměla ani páru, takže mi to mnoho nedalo, ale tohle by pro mě byl přínos...bude se zase nakládat?? To by bylo nej..

Skoro končí hodina, ale ještě se tu ukážu..tak zatím

jns-Simča snad ne, ale to neva, její mamina je fajn a jistě Tě vezme. V sobotu joo. S koníky od deseti...................i nakládat se bude. Tak přijed s ní, ju-čuper, zatím pá a pusinu koním. Dej vědět do kurzu, jak jste se dohodli.

15.5.2008 09:42

jns-Simča snad ne, ale to neva, její mamina je fajn a jistě Tě vezme. V sobotu joo. S koníky od deseti...................i nakládat se bude. Tak přijed s ní, ju-čuper, zatím pá a pusinu koním. Dej vědět do kurzu, jak jste se dohodli.

Čaukýýýýýýý já mám dneska volnóóóóóóó

olga visnakova

15.5.2008 09:46
olga visnakova

většinou se je co dozvídat, učit, zkoušet, tak do 16-17 hodiny..................to ráno je důležité, v tom úvodu je poučení typu-co, jak, proč a tak všeobecné pro celý den, odjet dříve lze................

olga visnakova

15.5.2008 10:27
olga visnakova

většinou se je co dozvídat, učit, zkoušet, tak do 16-17 hodiny..................to ráno je důležité, v tom úvodu je poučení typu-co, jak, proč a tak všeobecné pro celý den, odjet dříve lze................

hojík mééééééém

olga visnakova

15.5.2008 10:29
olga visnakova

hojík mééééééém

já zase mastím na pohár

15.5.2008 10:35

já zase mastím na pohár

Se někdo má

15.5.2008 11:45

memmory napsal(a):
Se někdo má

Oli, až dnes na icq přijde simča, tak se s ní domluvím a uvidíme, ale rozhodně by to pro mě bylo přínosem... Dám ti vědět, ale neim neim, musela bych se ještě nějak dopravit k nim do Rtyně, ale to nebude tak hrozný..

Holky,máme ted po matice a řeknu vám, je to záhul...bereme Matice a to jsou fakt kraviny...

15.5.2008 12:01

...halo, halo, je tu nekdo?

15.5.2008 12:52

radule napsal(a):
...halo, halo, je tu nekdo?

ahoj radule, já tu jsem a ještě chvíli budu...

15.5.2008 16:30

jenysimons napsal(a):
ahoj radule, já tu jsem a ještě chvíli budu...

kdepak asi všichni jsou...

olga visnakova

15.5.2008 16:39
olga visnakova

red and white napsal(a):
kdepak asi všichni jsou...

tadýýýýýýýýýýýýý-chvilka volna

olga visnakova

15.5.2008 16:55
olga visnakova

tadýýýýýýýýýýýýý-chvilka volna

RAW-Tak zase až večer-musím jjít na Medlyho-zapnout vypnout-elektrol éčba-přijela rhb-pá

15.5.2008 17:09

Už jsem taky konečně z práce...Musím nachystat na večeři a pak vytáhnout Molču ven...Zatím tam docela praží....

Molinatá a Diego

15.5.2008 17:28

molly napsal(a):
Už jsem taky konečně z práce...Musím nachystat na večeři a pak vytáhnout Molču ven...Zatím tam docela praží....

Molinatá a Diego

Zdar taky mám dlouhou chvilku...zase jsem vyjímečně v kině,ale je tu chladek, tak je mi tu fajne...

15.5.2008 17:34

klawdie napsal(a):
Zdar taky mám dlouhou chvilku...zase jsem vyjímečně v kině,ale je tu chladek, tak je mi tu fajne...

uz sem tady zase

15.5.2008 17:48

Tak jsem nachystala na véču...Už je to v troubě... Musím rychle s Molčí,než se to dopeče budu doma...takže dlouhá chvíle skončila

15.5.2008 18:20

molly napsal(a):
Tak jsem nachystala na véču...Už je to v troubě... Musím rychle s Molčí,než se to dopeče budu doma...takže dlouhá chvíle skončila

Ahoj holky...já teda dlouhou chvíli nemám ani trochu, ale napadlo mě, proč to nezkusit...Je tu někdo z vás, kdo umí perfektně německy?? Mám do zítra přeložit dokupy asi 3 A4 a nechala jsem ti to na poslední chvíli. Ted nevím, kam dřív skočit, u Diega jsem byla, ale jen jsem vykydala a zmizla domů makat...prosím, pomožtee...uaaa

15.5.2008 19:20

jenysimons napsal(a):
Ahoj holky...já teda dlouhou chvíli nemám ani trochu, ale napadlo mě, proč to nezkusit...Je tu někdo z vás, kdo umí perfektně německy?? Mám do zítra přeložit dokupy asi 3 A4 a nechala jsem ti to na poslední chvíli. Ted nevím, kam dřív skočit, u Diega jsem byla, ale jen jsem vykydala a zmizla domů makat...prosím, pomožtee...uaaa

Čauky Týno,ráda bych pomohla,ale německy neumím skorem nic :-(

15.5.2008 19:22

molly napsal(a):
Čauky Týno,ráda bych pomohla,ale německy neumím skorem nic :-(

Já sem bezradná, ale to tak, že totálně..prostě najednou máme dělat ročníkovku a každej měsíc kontrola..a já debil si vzala(sice to je pro mě to nejlepší) překlad www stránek školy do němčiny...ted dělám historii a zakladatele...to je vopruuuuz...

15.5.2008 19:23

jenysimons napsal(a):
Já sem bezradná, ale to tak, že totálně..prostě najednou máme dělat ročníkovku a každej měsíc kontrola..a já debil si vzala(sice to je pro mě to nejlepší) překlad www stránek školy do němčiny...ted dělám historii a zakladatele...to je vopruuuuz...

A slovník na netu nepomůže??

15.5.2008 19:24

molly napsal(a):
A slovník na netu nepomůže??

no ani prd, protože to jsou jen slovíčka a ty mě jsou k prdu...když tu jsou odbornosti asi jako "byl z podnětu zřizovatele..." "živnostenská škola" a pod...no děs běs...debilitaaa...

15.5.2008 19:26

jenysimons napsal(a):
no ani prd, protože to jsou jen slovíčka a ty mě jsou k prdu...když tu jsou odbornosti asi jako "byl z podnětu zřizovatele..." "živnostenská škola" a pod...no děs běs...debilitaaa...

chjo,tak to mne mrzí... Musím ven,poklidit Molče a nachystat včeři havěti.. Pak se zas ukážu...

15.5.2008 19:27

jenysimons napsal(a):

Čauky tetkýýýýýýýýýý

15.5.2008 19:30

memmory napsal(a):
Čauky tetkýýýýýýýýýý

tak ju, tak ahoj Zuzo...

čau mem...ani ty neumíš německy??

kde je ta radule, když ji člověk potřebuje?? (pokud teda umí NJ )

15.5.2008 19:36

jenysimons napsal(a):
tak ju, tak ahoj Zuzo...

čau mem...ani ty neumíš německy??

kde je ta radule, když ji člověk potřebuje?? (pokud teda umí NJ )

Jo Radule umí dobře německy ....
Já jsem na AJ

15.5.2008 19:38

memmory napsal(a):
Jo Radule umí dobře německy ....
Já jsem na AJ

ksakru, je tu celý dny a zrovna dneska se tu určitě neukáže...neee..já se v tom asi utopím...kdybych aspon nebyla tak blbá a nenechávala si to na poslední chvíli...

15.5.2008 20:06

memmory napsal(a):
Čauky tetkýýýýýýýýýý

...cus zensky... tak jsem zde.

...jeny nemecky mluvim, ale gramatika je horsi do kdy to potrebujes, na 100% do zitrka, ze? Mam kamaradku ucitelku a ty by ti urco pomohla lip nez ja, cekam, ze se me dnes jeste ozve. Tak kdyztak napis co potrebujes a ja to nejak pokoumam...jestli to pujde

15.5.2008 20:09

radule napsal(a):
...cus zensky... tak jsem zde.

...jeny nemecky mluvim, ale gramatika je horsi do kdy to potrebujes, na 100% do zitrka, ze? Mam kamaradku ucitelku a ty by ti urco pomohla lip nez ja, cekam, ze se me dnes jeste ozve. Tak kdyztak napis co potrebujes a ja to nejak pokoumam...jestli to pujde

radule, nekecej..huráááá...
Hele, ono toho je fakt moc, ale já jsem bezradná..mám toho už dost přeloženýho, ale prostě bude to nejlíp za tří, páč se v tom fakt hrozne plácám..je to na prd, když já to fakt musím nechat na poslední den je to tak, mám to na zítra...

15.5.2008 20:15

jenysimons napsal(a):
radule, nekecej..huráááá...
Hele, ono toho je fakt moc, ale já jsem bezradná..mám toho už dost přeloženýho, ale prostě bude to nejlíp za tří, páč se v tom fakt hrozne plácám..je to na prd, když já to fakt musím nechat na poslední den je to tak, mám to na zítra...

...no tak co to je, zkusim na to mrknout, ale nic neslibuju uz ji nepouzivam dva roky...

15.5.2008 20:17

radule napsal(a):
...no tak co to je, zkusim na to mrknout, ale nic neslibuju uz ji nepouzivam dva roky...

zkopíruju sem ten poslední odstavec, ten mi fakt nejde, ale neděs se...já už předtím mám celou A4 přeloženou...

"V průběhu své existence škola postupně měnila svůj vzhled i velikost. v r. 1973 byla provedena přístavba objektu centrálních šaten a objektu tělocvičny, v roce 1980 čtyřpodlažní přístavba křídla učeben. v dalších letech byla v areálu školy realizována výstavba domova mládeže a přístavba centrální výměníkové stanice. v období let 1994 ¬ 1996 proběhly v původní budově školy zatím nejrozsáhlejší rekonstrukční práce, orientované na rozšíření prostorů pro výuku, modernizaci a rozšíření školních dílen a zejména na snížení celkové energetické náročnosti školy. Současně s tím byla na všech školních objektech provedena nová zateplená fasáda. Nová zateplená fasáda je od roku 1997 provedena i na objektu domova mládeže. Ve stejném roce byla položena v tělocvičně nová palubová podlaha, takže žáci školy mají nyní k dispozici nejkvalitnější krytou cvičební plochu v náchodském okrese. v dalších letech byla nad tělocvičnou provedena i kompletní rekonstrukce střešní konstrukce. Od července 1998 byla ke škole přičleněna i školní jídelna v Raisově ulici. Tato jídelna byla ve školním roce 2001/02 celkově rekonstruována. Touto rekonstrukcí se zařadila mezi skutečně moderní stravovací zařízení s vysokými technickými parametry.
Po sloučení se SOU stavebním, Náchod byla zahájena postupná rekonstrukce objektů bývalého učiliště. Na podzim 2003 proběhla rekonstrunce a plynofikace objektu cvičných dílen na nábřeží E. Krásnohorské a v září 2005 byla zahájena rekonstrukce objektu DM IV. v Raisově ulici. "

nemusí to bejt doslovně...ale sakra, tady toho je... rozhodně ale se na to klidně vyprdni, je to moje blbost...a já se zlobit určo nebudu..

15.5.2008 20:21

jenysimons napsal(a):
zkopíruju sem ten poslední odstavec, ten mi fakt nejde, ale neděs se...já už předtím mám celou A4 přeloženou...

"V průběhu své existence škola postupně měnila svůj vzhled i velikost. v r. 1973 byla provedena přístavba objektu centrálních šaten a objektu tělocvičny, v roce 1980 čtyřpodlažní přístavba křídla učeben. v dalších letech byla v areálu školy realizována výstavba domova mládeže a přístavba centrální výměníkové stanice. v období let 1994 ¬ 1996 proběhly v původní budově školy zatím nejrozsáhlejší rekonstrukční práce, orientované na rozšíření prostorů pro výuku, modernizaci a rozšíření školních dílen a zejména na snížení celkové energetické náročnosti školy. Současně s tím byla na všech školních objektech provedena nová zateplená fasáda. Nová zateplená fasáda je od roku 1997 provedena i na objektu domova mládeže. Ve stejném roce byla položena v tělocvičně nová palubová podlaha, takže žáci školy mají nyní k dispozici nejkvalitnější krytou cvičební plochu v náchodském okrese. v dalších letech byla nad tělocvičnou provedena i kompletní rekonstrukce střešní konstrukce. Od července 1998 byla ke škole přičleněna i školní jídelna v Raisově ulici. Tato jídelna byla ve školním roce 2001/02 celkově rekonstruována. Touto rekonstrukcí se zařadila mezi skutečně moderní stravovací zařízení s vysokými technickými parametry.
Po sloučení se SOU stavebním, Náchod byla zahájena postupná rekonstrukce objektů bývalého učiliště. Na podzim 2003 proběhla rekonstrunce a plynofikace objektu cvičných dílen na nábřeží E. Krásnohorské a v září 2005 byla zahájena rekonstrukce objektu DM IV. v Raisově ulici. "

nemusí to bejt doslovně...ale sakra, tady toho je... rozhodně ale se na to klidně vyprdni, je to moje blbost...a já se zlobit určo nebudu..

...nic jednoduchyho, ja teda priznam, ze na todle si sama netroufnu, aby si z toho nemela spatnou znamku, ale doufam, ze se me ozve ta kamoska, je to uca rakouska

15.5.2008 20:24

radule napsal(a):
...nic jednoduchyho, ja teda priznam, ze na todle si sama netroufnu, aby si z toho nemela spatnou znamku, ale doufam, ze se me ozve ta kamoska, je to uca rakouska

no je to hodně těžký a takhle to je předtím celá A4 prostě historie školy, no šílenost, fakt, jebe mě z toho..
To jako na NJ jsem ve třídě nejlepší, ale z ročníkovky jsem zatím dostala 1, 3 no takže dobrý...
jak se vede??

15.5.2008 20:26

jenysimons napsal(a):
no je to hodně těžký a takhle to je předtím celá A4 prostě historie školy, no šílenost, fakt, jebe mě z toho..
To jako na NJ jsem ve třídě nejlepší, ale z ročníkovky jsem zatím dostala 1, 3 no takže dobrý...
jak se vede??

...holka sikovna, skoda, ze sem to tu nemela dve hodky zpatky, kecala jsem tady s kamoskou prakticky o nicem, jo mam se docela dobre, jen prsi a totrochu kazi naladu.
Co vy?

15.5.2008 20:32

radule napsal(a):
...holka sikovna, skoda, ze sem to tu nemela dve hodky zpatky, kecala jsem tady s kamoskou prakticky o nicem, jo mam se docela dobre, jen prsi a totrochu kazi naladu.
Co vy?

No a to jsem to sem psala docela včas, a říkala si, že ty tu jsi skoro furt a ted se tu neukážeš... ale co se dá dělat, to je zákon schvalnosti...

u nás dnes po několika parnejch dnech konečně trochu vody taky spadlo, ale má se tu dost ochladit a to tak, že prej na hory má přijít sníh..

15.5.2008 20:46

jenysimons napsal(a):
No a to jsem to sem psala docela včas, a říkala si, že ty tu jsi skoro furt a ted se tu neukážeš... ale co se dá dělat, to je zákon schvalnosti...

u nás dnes po několika parnejch dnech konečně trochu vody taky spadlo, ale má se tu dost ochladit a to tak, že prej na hory má přijít sníh..

...odpoledne sme vzdy na prochazce. Jo taky jsem to cetla o tom snehu

15.5.2008 20:52

radule napsal(a):
...odpoledne sme vzdy na prochazce. Jo taky jsem to cetla o tom snehu

tak to jo, chodíte s malým na špacíry, joooo??

dnes u nás zase byla zubařka, Diego furt nechává dost sena, ale prej ho necháme, aby si zvykl...

15.5.2008 20:52

jenysimons napsal(a):
tak to jo, chodíte s malým na špacíry, joooo??

dnes u nás zase byla zubařka, Diego furt nechává dost sena, ale prej ho necháme, aby si zvykl...

hmm, tak na to, jak je tahle fotka luxusní, tak tady to vypadá dost strašně..škoda...ach ta fauna...

15.5.2008 20:54

jenysimons napsal(a):
hmm, tak na to, jak je tahle fotka luxusní, tak tady to vypadá dost strašně..škoda...ach ta fauna...

AHOOOOJ SEM TU

15.5.2008 20:56

jenysimons napsal(a):

..jojo sme porad vcudu, nechce bejt doma. jo grafika tady umi delat kouzla...

15.5.2008 20:57

red and white napsal(a):
AHOOOOJ SEM TU

...ahoj raw

15.5.2008 21:00

radule napsal(a):

ahoj radulko

15.5.2008 21:01

radule napsal(a):

silně uvažuju o tom, že si na tom irajče taky zařídím účet, abych vám tam mohla hodit ty fotečky z toho VT...

ahojda nerčííí

15.5.2008 21:01

red and white napsal(a):
ahoj radulko

raw, jak se dari

15.5.2008 21:02

jenysimons napsal(a):
silně uvažuju o tom, že si na tom irajče taky zařídím účet, abych vám tam mohla hodit ty fotečky z toho VT...

ahojda nerčííí

...jeny ta to zrid at se muzeme pokochat

15.5.2008 21:03

jenysimons napsal(a):

ahojda nerčííí

radul: pohoda klídek, co u tebe jak šlapou koňouchové
jeny: ahoj,

dneska maj bejt ty bouřky, koníci šli dnes na noc domu ...

15.5.2008 21:05

Hoj babky,tak jsem tu zas taky... Týno,tady ty luxusní fotky od tebe vážně vypadají na nic :-(

15.5.2008 21:06

molly napsal(a):
Hoj babky,tak jsem tu zas taky... Týno,tady ty luxusní fotky od tebe vážně vypadají na nic :-(

ahoj molly

15.5.2008 21:09

molly napsal(a):

no jo o bouřkách jsem taky slyšela...dneska tu jedna hrozila, pak sprchlo a tím to končilo...

radule: asi fakt budu muset, je toho škoda, měly byste je vidět..

zuzo: je to fakt škoda, nevím, čím to je...asi faunou...

15.5.2008 21:10

jenysimons napsal(a):
no jo o bouřkách jsem taky slyšela...dneska tu jedna hrozila, pak sprchlo a tím to končilo...

jeny: u nás právě tak zavřei sme koně z lijáku a hned na to svítilo sluníčko

15.5.2008 21:10

jenysimons napsal(a):

tady nepadla ani kapka A už by to vážně bylo třeba

15.5.2008 21:12

molly napsal(a):
tady nepadla ani kapka A už by to vážně bylo třeba

no potřeba to je

15.5.2008 21:12

red and white napsal(a):

nerčí: no jo je květen, tak to může bejt ještě trochu aprílový...

radule: mohla by jsi mi prosím zkusit aspon přeložit "za účelem pracovních styků"
děkujuuu

15.5.2008 21:13

red and white napsal(a):
no potřeba to je

Babky tak pádím mějte se pa

15.5.2008 21:14

red and white napsal(a):
Babky tak pádím mějte se pa

u nás asi docela padalo, podle toho, jak venku lidi pobíhali...

15.5.2008 21:14

red and white napsal(a):

...u nas konouchove slapou az moc. Minule jsem se nastvala, chodim si zajezdit pro radost, jezdim kobylku dost horka hlava, ale kdyz se jezdi pravidelne tak je dobra. Vcera na ni sednu a uz se nervovala a utikala, tak jsem slezla a olonzovala jsem ji. Nemelo to smysl se sni pretahovat, volam kamaradovi(majiteli) kdy jezdil naposledy a on me rekne, ze naposledy jsem jezdila ja tyden zpatky. No ma to pak smysl....

15.5.2008 21:17

jenysimons napsal(a):
u nás asi docela padalo, podle toho, jak venku lidi pobíhali...

radule: tak tohle by mě taky dost štvalo...No moc smysl to nemá teda no...

15.5.2008 21:26

Musím se jít navečeřet..Dáte si někdo?Zapečené brambůrky s uzeným a zeleninou?

15.5.2008 21:30

jenysimons napsal(a):
radule: tak tohle by mě taky dost štvalo...No moc smysl to nemá teda no...

...hele jeny, ja bych to rekla asi takhle, mrkni na to jestli to muze byt, zum zwecke einer arbeitsbeziehung...

15.5.2008 21:33

molly napsal(a):
Musím se jít navečeřet..Dáte si někdo?Zapečené brambůrky s uzeným a zeleninou?

radule: díky, takhle nějak jsem to taky přeložila..díky.. Myslím, že nad tím dnes ještě nákou hodinu strávím...
zuzo: dám si dík, dnes jsem ještě neměla pořádný jídlo..chjo, já když nemám oběd ve škole, tak pak nejím nic...

15.5.2008 21:59

jenysimons napsal(a):
radule: díky, takhle nějak jsem to taky přeložila..díky.. Myslím, že nad tím dnes ještě nákou hodinu strávím...
zuzo: dám si dík, dnes jsem ještě neměla pořádný jídlo..chjo, já když nemám oběd ve škole, tak pak nejím nic...

...jeny moc me mrzi, ze sem ti nemohla pomoct, ale nelajznu si to, abys pak mela spatnou znamku. jdu chrnet, boli me siska

15.5.2008 22:00

radule napsal(a):
...jeny moc me mrzi, ze sem ti nemohla pomoct, ale nelajznu si to, abys pak mela spatnou znamku. jdu chrnet, boli me siska

brou..

15.5.2008 23:09

molly napsal(a):
brou..

radule, to budu mít i tak, takže je mi to jedno... sice z NJ nemívám jiný známky než 1, 1- ale ta ročníkovka je fakt sakra těžká práce...
Ale i tak ti děkuju, ten poslední odstavec, co jsem sem kopírovala tam ted nebudu překládat, nemám na to sílu..ted už to jen přepisuju do poče a pak tisk, takže jsem to jakž takž zvládla, ale musím říct učitelce, aby to brala s rezervou...

16.5.2008 11:11

Radul-máš ode mne mail...

16.5.2008 11:16

molly napsal(a):
Radul-máš ode mne mail...

Radul spinká

16.5.2008 11:18

memmory napsal(a):
Radul spinká

Mám na zahradě návštěvku - koníci přišly taky na kafe

16.5.2008 11:19

memmory napsal(a):
Mám na zahradě návštěvku - koníci přišly taky na kafe

16.5.2008 11:25

čauky mem...Taky mi občas Molinatá chodí až ke stolu

16.5.2008 11:30

molly napsal(a):
čauky mem...Taky mi občas Molinatá chodí až ke stolu

No jasné to musí bejt
Jo a protože jsem seděla u PC tak Luisátko chtěl za mnou

16.5.2008 11:36

memmory napsal(a):
No jasné to musí bejt

Dveřma jsem ho nepustila , tak koukal aspoň oknem .....

16.5.2008 11:38

memmory napsal(a):
No jasné to musí bejt

Jsem to zapoměla otočit

Přidejte reakci

Přidat smajlík