Nepatří to sem,ale .....:-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2008 10:52

Vím ,že morče se sem moc nehodí,ale jen tak pro pousmání

13.5.2008 12:26

markemic napsal(a):

Krásný! Miluju morčata!

13.5.2008 13:48

jackie napsal(a):
Krásný! Miluju morčata!

Fakt?Miluješ morčata?No to já tu můžu naházet fotek mraky speciálně pro Tebe

13.5.2008 14:03

markemic napsal(a):
Fakt?Miluješ morčata?No to já tu můžu naházet fotek mraky speciálně pro Tebe

chovu zakrsliky a morcatka mam jich hafo

13.5.2008 14:06

sakiron napsal(a):
chovu zakrsliky a morcatka mam jich hafo

Taky pěkná držtička

13.5.2008 19:38

markemic napsal(a):

JO, mám je moc ráda, kdysi jsem nějaká mívala doma, Ferda vypadal jak to tvoje na první fotce s tou pampeliškou, taky hladkej tříbarevnej. Jsou hrozně roztomilý a moc díky za fotky!!!

13.5.2008 21:20

jackie napsal(a):
JO, mám je moc ráda, kdysi jsem nějaká mívala doma, Ferda vypadal jak to tvoje na první fotce s tou pampeliškou, taky hladkej tříbarevnej. Jsou hrozně roztomilý a moc díky za fotky!!!

No holky řekly ste si o to :-D Mám úpe stejnou fotku,ale c černochem

13.5.2008 21:21

klafus napsal(a):
No holky řekly ste si o to :-D Mám úpe stejnou fotku,ale c černochem

13.5.2008 21:21

klafus napsal(a):

Morčíni sou fakt úžasný zvířátka :-*

13.5.2008 21:22

klafus napsal(a):
Morčíni sou fakt úžasný zvířátka :-*

Tady zrovna s náma byly na dovolený :-)

13.5.2008 21:23

klafus napsal(a):
Tady zrovna s náma byly na dovolený :-)

Markét jak se menuje tvůj morčák? Je moc pěkný,barevný

13.5.2008 21:23

klafus napsal(a):
Markét jak se menuje tvůj morčák? Je moc pěkný,barevný

Já mám tuhle černou "ostravskou briketu" oficiálním jménem Lili

13.5.2008 21:25

klafus napsal(a):
Já mám tuhle černou "ostravskou briketu" oficiálním jménem Lili

A tuhle prokvetlou ryzku s odznaky,abych se aspoń trochu držela tématu.Jméno její je Ťulda,láska moje:-*

13.5.2008 22:24

markemic napsal(a):

Jé Vy jste to tu rozjely!To mám radost
Jackie:Ráda jsem Tě potěšilaJe to takovej náš malej parchant(v dobrým samozřejmě
Klafus: No jmenuje..my neumíme žádný zvíře pojmenovat,takže potkan se jmenoval Potkoš.Koš,Košo ,Košík....No a morče je buď Morčoid,Morčík,nebo prostě MorčeAle nestěžuje si
Ten náš strakoš je pěkně temperamentní v terénu ne moc zvladatelný,ale věčně by se pásl

13.5.2008 22:28

markemic napsal(a):

Jinak Klafus měla jsem taky takového nádherného černocha!Ale když jsem s ním byla na chalupě,tak mi utekl hajzlík..a už jsme ho nenašli...Jmenoval se Černobýl a byl tak úžasně ochočenej...Je ho škoda no..Černý morčata jsou prostě krásný

14.5.2008 09:37

markemic napsal(a):
Jinak Klafus měla jsem taky takového nádherného černocha!Ale když jsem s ním byla na chalupě,tak mi utekl hajzlík..a už jsme ho nenašli...Jmenoval se Černobýl a byl tak úžasně ochočenej...Je ho škoda no..Černý morčata jsou prostě krásný

Musím se přidat se svou skromnou sbírkou čtyř morčecích ženských Já jsem ujetá na trojbarevný a chlupatý
Jinak se jménama jsem na tom taky bídně, i když jména mají, neříkám jim tak, hromadně jim říkám uřvanci a jmenovitě malá, velká, až budou velký i ty dvě malý, tak nevím, jak to dopadne
Tady velká, teď je ostříhaná na ježka, aby jí bylo v létě příjemně.... jen jsem svůj stříhací výkon nevyfotila...

14.5.2008 09:38

cheyenne napsal(a):
Musím se přidat se svou skromnou sbírkou čtyř morčecích ženských Já jsem ujetá na trojbarevný a chlupatý
Jinak se jménama jsem na tom taky bídně, i když jména mají, neříkám jim tak, hromadně jim říkám uřvanci a jmenovitě malá, velká, až budou velký i ty dvě malý, tak nevím, jak to dopadne
Tady velká, teď je ostříhaná na ježka, aby jí bylo v létě příjemně.... jen jsem svůj stříhací výkon nevyfotila...

Malá kudrnatá

14.5.2008 09:40

cheyenne napsal(a):
Malá kudrnatá

Malý tornádo s travičkou - ze začátku lítaly piliny až ke stropu, když jsem se přiblížila.... už je z ní mazlík, ale jméno zůstalo....
Přivezla mi jí TajemnaDanny

14.5.2008 09:41

cheyenne napsal(a):
Malý tornádo s travičkou - ze začátku lítaly piliny až ke stropu, když jsem se přiblížila.... už je z ní mazlík, ale jméno zůstalo....
Přivezla mi jí TajemnaDanny

Klafus - ještě došimlatět a podoba by byla, co?

14.5.2008 09:42

cheyenne napsal(a):
Klafus - ještě došimlatět a podoba by byla, co?

A ještě poslední - velká, mamina....

14.5.2008 09:49

cheyenne napsal(a):
A ještě poslední - velká, mamina....

Jéžiš,to je úžasný jak sedí vedle ní ty dvě kuličkyTo je holka pankáč,drsňačkaMáš krásný morčíny Cheyne!
Pochlubte se ,co mají ty Vaše válečky nejradši co se jídla týče!

14.5.2008 09:54

markemic napsal(a):
Jéžiš,to je úžasný jak sedí vedle ní ty dvě kuličkyTo je holka pankáč,drsňačkaMáš krásný morčíny Cheyne!
Pochlubte se ,co mají ty Vaše válečky nejradši co se jídla týče!

vy jste hrozný morčomaniaci, já mám jen teddíka chodím ted venčit se psema na travičku, to se mu moc libí...

14.5.2008 10:08

klawdie napsal(a):
vy jste hrozný morčomaniaci, já mám jen teddíka chodím ted venčit se psema na travičku, to se mu moc libí...

Teda ten Tvůj má i dečku na baráčku aby se náhodou neotlačilTen náš se nejradši rozvalí na pilinách ,zadek vystrčenejJinak na vodítku se mu vůbec nelíbiloZjistila jsem že když u něj sedím tak neuteče..motá se kolem mě a pase se

14.5.2008 10:13

markemic napsal(a):
Teda ten Tvůj má i dečku na baráčku aby se náhodou neotlačilTen náš se nejradši rozvalí na pilinách ,zadek vystrčenejJinak na vodítku se mu vůbec nelíbiloZjistila jsem že když u něj sedím tak neuteče..motá se kolem mě a pase se

No já to radši sychrujudám mu kšíry a nechám za ním vlát vodítko, stejně zapadne do nejhlubší trávy a žere, doma občas za mnou přiběhne, jinak se držím u čubinky a papá travičku u ní, no na to že ho chtěla poprvý sežrat se ted milujou...vlastně to je její morče, ona má moc ráda morčátka a všechny možný hlodavce, tak jsem ji ho pořídila domů...
ještě ve starém maém domově...

14.5.2008 13:14

markemic napsal(a):

Ty moje nejradši travičku, stačí klíč v zámku a už ječí na celej barák čtyřhlas, jsem si je rozmazlila, že skoro pokaždý hrst přinesu... jinak každá má jiný chutě, jedna nejradši mrkev, dvakrát okurka a nejoprásklejší nejmladší a nejuřvanější nemá vybranou chuť, miluje nadevše to, co má zrovna u čumáku, když má výběr, tak to bere od toho, co má nejblíž Včera dostaly meloun a byly nadšený všechny...

14.5.2008 13:25

cheyenne napsal(a):
Ty moje nejradši travičku, stačí klíč v zámku a už ječí na celej barák čtyřhlas, jsem si je rozmazlila, že skoro pokaždý hrst přinesu... jinak každá má jiný chutě, jedna nejradši mrkev, dvakrát okurka a nejoprásklejší nejmladší a nejuřvanější nemá vybranou chuť, miluje nadevše to, co má zrovna u čumáku, když má výběr, tak to bere od toho, co má nejblíž Včera dostaly meloun a byly nadšený všechny...

Jo jo řev,ten známe taky moc dobřeJenom vlezem do pokoje už to začínáA ráno nám dělá budíček,když uzná za vhodné,že už jsme se vyspali dost...
Jinak taky tráva,seno,a z těch mlsekmiluje okurku,mrkev,mekvovou nať ,salát..dokonce i petržel si dáAle co mu nejede to jsou takový ty křupiny v těch bohatších směsích...vyžere jen zrní,semínka,ale křupky rozházený po celý kleci
Ale co umí to je to ,že chodí na zíchod jen do rohu

14.5.2008 13:33

markemic napsal(a):
Jo jo řev,ten známe taky moc dobřeJenom vlezem do pokoje už to začínáA ráno nám dělá budíček,když uzná za vhodné,že už jsme se vyspali dost...
Jinak taky tráva,seno,a z těch mlsekmiluje okurku,mrkev,mekvovou nať ,salát..dokonce i petržel si dáAle co mu nejede to jsou takový ty křupiny v těch bohatších směsích...vyžere jen zrní,semínka,ale křupky rozházený po celý kleci
Ale co umí to je to ,že chodí na zíchod jen do rohu

Jo o tom řevu mi ani nemluvte jsem si pochvalovala jak on je strašně nemluvný, no a jak jsme se přestěhovali tak se pomalu učil mluvit a už to bylo, ted každý ráno jak se hnu z postele, už ječí a vyhlíží mě z bejváku, je zvyklí že po ránu dostává k snídani piškot jako hafani a ted mu nosím z venku i čerstvou travičku když jdu pesany vyvenčit, jinak když přicházím z práce tak mě většinou vítá nejen radostbí psící ale i é věčně hladové morče, nakonec jsem taky zjistila že občas neřve proto že by měl hlad ale že touží po společnosti...takže ho vypouštím na svobodu po bytě, ale při průzkumech občas vvyhládne a on pak řve jak malé děcko že chce jíst, no pěkně si mě ten pacholek vycvičil!
tady v novým bejváku

14.5.2008 16:11

klawdie napsal(a):
Jo o tom řevu mi ani nemluvte jsem si pochvalovala jak on je strašně nemluvný, no a jak jsme se přestěhovali tak se pomalu učil mluvit a už to bylo, ted každý ráno jak se hnu z postele, už ječí a vyhlíží mě z bejváku, je zvyklí že po ránu dostává k snídani piškot jako hafani a ted mu nosím z venku i čerstvou travičku když jdu pesany vyvenčit, jinak když přicházím z práce tak mě většinou vítá nejen radostbí psící ale i é věčně hladové morče, nakonec jsem taky zjistila že občas neřve proto že by měl hlad ale že touží po společnosti...takže ho vypouštím na svobodu po bytě, ale při průzkumech občas vvyhládne a on pak řve jak malé děcko že chce jíst, no pěkně si mě ten pacholek vycvičil!
tady v novým bejváku

Koukám jak u každé fotky hlídá Brambůrka
Taky pouštíme na špacíry po bytě,to jsou vždycky kreace

14.5.2008 19:29

markemic napsal(a):
Koukám jak u každé fotky hlídá Brambůrka
Taky pouštíme na špacíry po bytě,to jsou vždycky kreace

taky se přidám ... naše myšky........

14.5.2008 19:32

havj napsal(a):
taky se přidám ... naše myšky........

20.3.2009 12:07
majdinka

XXX.XXX.10.2

cheyenne napsal(a):

ahojte , já jsem měla taky morčátka ale už nemám ale chtěla jsem se zeptat odkaď máš(máte) toho dle krásného krasavce . Moc se mi tyto morčátka líbí.

20.3.2009 12:09
majdinka

XXX.XXX.10.2

cheyenne napsal(a):

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat odkaď jste si koupila toto krásné morče? z jakého zvířecího obchůdku.

20.3.2009 13:00
mari

XXX.XXX.208.152

Taky přidávám fotku svých příšer .

20.3.2009 13:03
mari

XXX.XXX.208.152

mari napsal(a):
Taky přidávám fotku svých příšer .

A takhle se to válí .

sadzi saj

20.3.2009 13:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

mari napsal(a):
A takhle se to válí .

To je boží fotka

20.3.2009 14:42
cheyenne

XXX.XXX.159.239

sadzi saj napsal(a):
To je boží fotka

Jé, téma zas po roce a mě se zrovna v únoru narodily další mimina.... potřebuju je pořádně vyfotit...
Jinak pro Majdinku - jestli to bylo na mě, tak moje nejhezčí morčice je Olivia vom Gartroper Land, dovoz z Německa, já jsem si pro ní jela do jedné české chovatelské stanice přes 100km.... až tak jsem se do ní zamilovala.... bohužel se netváří, že by plánovala rodinu, ještě jí budu zkoušet s jedním samcem a když to nedopadne, tak už dostane klid a "důchod".

20.3.2009 14:52

cheyenne napsal(a):
Jé, téma zas po roce a mě se zrovna v únoru narodily další mimina.... potřebuju je pořádně vyfotit...
Jinak pro Majdinku - jestli to bylo na mě, tak moje nejhezčí morčice je Olivia vom Gartroper Land, dovoz z Německa, já jsem si pro ní jela do jedné české chovatelské stanice přes 100km.... až tak jsem se do ní zamilovala.... bohužel se netváří, že by plánovala rodinu, ještě jí budu zkoušet s jedním samcem a když to nedopadne, tak už dostane klid a "důchod".

sice to není morče, ale hlodavé zuby to má taky

20.3.2009 14:53

chypi napsal(a):

Jmenovala se Lojzinka - super tvoreček

20.3.2009 16:53
markemic

XXX.XXX.84.176

markemic napsal(a):

Jé tohle téma ještě žije?

20.3.2009 16:57
markemic

XXX.XXX.84.176

chypi napsal(a):

Joo košíci,ty mám taky ráda,ale už bych jim nemohla dát tolik časuI když bych nějakýho zase chtěla doma

20.3.2009 20:30
kessi

XXX.XXX.22.24

markemic napsal(a):

Krása ,taky mám moc rada morčátka oni voní skoro stejně jako koně,nebo mi to tak aspon připadalo když jsem byla malá

21.3.2009 20:46
jurasek

XXX.XXX.112.250

kessi napsal(a):
Krása ,taky mám moc rada morčátka oni voní skoro stejně jako koně,nebo mi to tak aspon připadalo když jsem byla malá

ty Markemic není to tvoje morče vyfocené na titulní straně knížky co je v inzerci v hlodavcích na ifauně?

22.3.2009 08:47
kybosek

XXX.XXX.74.54

jurasek napsal(a):
ty Markemic není to tvoje morče vyfocené na titulní straně knížky co je v inzerci v hlodavcích na ifauně?

juuu morčátka.. Já mám taky jedno doma.... Na fotce s našim pejsánkem..

22.3.2009 13:24
markemic

XXX.XXX.13.226

jurasek napsal(a):

Ahoj,jo je to onještě jsem tuz knížku ani neviděla a už je v obchodech

25.3.2009 11:33
jurasek

XXX.XXX.112.250

markemic napsal(a):
Ahoj,jo je to onještě jsem tuz knížku ani neviděla a už je v obchodech

tak to je super ,sluší mu to,jak se ti povedlo ho na titulní stranu bulváru dát?

25.3.2009 11:43
klawdie

XXX.XXX.100.124

jurasek napsal(a):
tak to je super ,sluší mu to,jak se ti povedlo ho na titulní stranu bulváru dát?

Bud je to tak malej pes nebo tak obrovský morče:))

25.3.2009 11:59
markemic

XXX.XXX.84.176

jurasek napsal(a):

No jo ten se teď bude dmout pýchou až praskneJá se o to ani tak nezasloužila,oni si našli moje fotky na netuAle je to super knížka ,už jí mám doma a je to neuvěitelný ,že tam je ta moje obluda

25.3.2009 14:30
jurasek

XXX.XXX.112.250

markemic napsal(a):
No jo ten se teď bude dmout pýchou až praskneJá se o to ani tak nezasloužila,oni si našli moje fotky na netuAle je to super knížka ,už jí mám doma a je to neuvěitelný ,že tam je ta moje obluda

taky něco přihodím

25.3.2009 21:17
hvezdalindasindy

XXX.XXX.168.209

jurasek napsal(a):
taky něco přihodím

Ahoj, není to sice morčátko, ale přítůlný a šikovný je stejně náš "Bořek"

25.3.2009 21:19
hvezdalindasindy

XXX.XXX.168.209

hvezdalindasindy napsal(a):
Ahoj, není to sice morčátko, ale přítůlný a šikovný je stejně náš "Bořek"

A ještě jednu...náš zvědavec po druhé ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík