avecaesar
napsal(a):
co je to za koníka?
holky já jsem marod, všechno stojí za prd
Luci, tak se můžem domluvit a za Honzou jet arabášky a mimčo omrknout spolu. Mohla bys dojet z práce k nám na stáj, pak bychom jeky k němu a pak tě hodím domů. Honza má ty koníky ve Vlčkové. V Jankovicích, to byl asi on, jezdí tam. Ke Stele přišel jako slepý k houslím. My jsme jeli s Pavlem na koňa na Slováky, (nakonec jsme dovezli sh.a.Keilu), Stela se nám taky líbila, ale byla chodivější a je i menší, tak 152cm a Pavel je velký, tak jsem o ní řekla Honzovi. On ji ani neviděl, dal na mne a nechal si ji dovézt. Myslím, že je teď i spokojený, alspoň to říkal
ghajariy
napsal(a):
Luci, tak se můžem domluvit a za Honzou jet arabášky a mimčo omrknout spolu. Mohla bys dojet z práce k nám na stáj, pak bychom jeky k němu a pak tě hodím domů. Honza má ty koníky ve Vlčkové. V Jankovicích, to byl asi on, jezdí tam. Ke Stele přišel jako slepý k houslím. My jsme jeli s Pavlem na koňa na Slováky, (nakonec jsme dovezli sh.a.Keilu), Stela se nám taky líbila, ale byla chodivější a je i menší, tak 152cm a Pavel je velký, tak jsem o ní řekla Honzovi. On ji ani neviděl, dal na mne a nechal si ji dovézt. Myslím, že je teď i spokojený, alspoň to říkal
Holky, kde jste kdo?
avecaesar
napsal(a):
co je to za koníka?
Ahoj holky!
Petro gratuluju k drezukrám:) Jakou jste si teď dali? My pokud vše dobře dopadne a koník bude zdravý a rozumný, taky bychom se někam vydali, ale zatim trénujeme, protože ten můj joudík je trochu mimo v hlavě:)) Tak s tím pořád bojuju a občas to mé nervy neunáší:))
Lado, jakto že jsi zase nemocná??
rebeks
napsal(a):
Dovolím si pokračovat...
Peťo to bysme mohly . Teď mám trochu plno, ale ozvu se.
Jo a holky, co máte psy ještě dotaz na vás. Uvažuju, že pojedem s naším miminem na klubovku na výstavu. Akorát, že v propozicích je, že mají mít naočkovanou vzteklinu. Akorátže to by se musela naočkovat teď někdy, což by bylo tak ve3. 4. měsíci. Náš vet říkal, že vzteklinu nerad očkuje tak brzo, že nejlíp tak v půl roce, že to zarazí růst a vůbec je to takové nicmoc.
Tak nevím, jestli se to na to nevykašlat. A jinak nějaké typy na výstavní vodítka a učení postoje takových mimin (kromě piškotku, furt mi při tom strašně pochoduje)? jsme na tom teď podobně Luci
.
luckai
napsal(a):
Peťo to bysme mohly . Teď mám trochu plno, ale ozvu se.
Jo a holky, co máte psy ještě dotaz na vás. Uvažuju, že pojedem s naším miminem na klubovku na výstavu. Akorát, že v propozicích je, že mají mít naočkovanou vzteklinu. Akorátže to by se musela naočkovat teď někdy, což by bylo tak ve3. 4. měsíci. Náš vet říkal, že vzteklinu nerad očkuje tak brzo, že nejlíp tak v půl roce, že to zarazí růst a vůbec je to takové nicmoc.
Tak nevím, jestli se to na to nevykašlat. A jinak nějaké typy na výstavní vodítka a učení postoje takových mimin (kromě piškotku, furt mi při tom strašně pochoduje)? jsme na tom teď podobně Luci
.
Taky gratuluji k drezůrám....a Mrzí mě, že Lada je opět marodná...Chuděra, od doby té operace je pořád nějak na koze....
Jinak se chci zeptat, co by mohlo býti tohle - pupínky na prsou, svědivé....děsím se letní vyrážky.... snad ho jen pokousal nějakej hmyzák (ošklivej)
sabina
napsal(a):
Taky gratuluji k drezůrám....a Mrzí mě, že Lada je opět marodná...Chuděra, od doby té operace je pořád nějak na koze....
Jinak se chci zeptat, co by mohlo býti tohle - pupínky na prsou, svědivé....děsím se letní vyrážky.... snad ho jen pokousal nějakej hmyzák (ošklivej)
Pupínky na prsou? Známe. Muchničky to udělají. Zaryjí se do srsti, poštípou a koník má pak boláky...hlavně na prsou se to dělá. Proto už loni jsem koupila repelenty od Farnamu a zatím si je nemůžu vynachválit. Loni jsem měla Endure a letos Tri Tec. Musím říct, že hmyzáci hnusní se od ní klidí, nebo na ni sednou a rovnou chcípnou, takže večer je posetá muškami, které jsou kaput
.
Takže ty pupínky u tvého koníka jsem sice neviděla, ale tipovala bych tohle...Usa to mívala hodně. Jak má v létě jemnou srst a kůžičku, tak kolikrát byla zeštípaná až do krve.
lucky
napsal(a):
Pupínky na prsou? Známe. Muchničky to udělají. Zaryjí se do srsti, poštípou a koník má pak boláky...hlavně na prsou se to dělá. Proto už loni jsem koupila repelenty od Farnamu a zatím si je nemůžu vynachválit. Loni jsem měla Endure a letos Tri Tec. Musím říct, že hmyzáci hnusní se od ní klidí, nebo na ni sednou a rovnou chcípnou, takže večer je posetá muškami, které jsou kaput
.
Takže ty pupínky u tvého koníka jsem sice neviděla, ale tipovala bych tohle...Usa to mívala hodně. Jak má v létě jemnou srst a kůžičku, tak kolikrát byla zeštípaná až do krve.
JJ Luci, bude to asi Ono.... No povalíme pro repelent...teda. Díky
sabina
napsal(a):
JJ Luci, bude to asi Ono.... No povalíme pro repelent...teda. Díky
Já bych řekla že asi jo. Ony tam pak zůstanou jen bouličky. Ale kolikrát jsem ty svině viděla, jak je má chudinka zavrtané a sají krev. Pak měla samé bouličky na plecích
Strašně ji to svědilo, tak jsem ji to drbala jemně a omyla třeba celé plece studenou vodou. Jenomže žádné repelenty na to nějak moc nefungovaly, až fakt tyhle spolehlivě. Takže letos už ostatní koně jsou zeštípaní a Usa se v klídečku pase a je v pohodě, sem tam zamete ocasem jak něco letí kolem. Ale posledně měla na sobě fakt hromadu černých mrtvolek mušek
.
Jinak dneska po vyjížďce jsem se rozhodla trénovat na výstavu s Usou. Blbly jsme na zahradě. Ale bylo to poprvé, co se mi podařilo ji postupně postavit naprosto dokonale do výstavního postoje. Stála úplně přesně předními, moc krásně a zadní fakt pěkně dozadu, stála výborně a jako socha. Postupně jsem ji učila (V ruce pampelišky) natažení krku na rukojeť bičíku. Potom už stála a jen na povel vytáhla hlavinku a vykula očiska.....a hamí pampelišku
. Ale fakt byla moc šikovná. Jak to budeme často trénovat, taky s ní zajdu třeba na jízdárnu mezi koně, aby se soustředila na postoj..atd.
avecaesar
napsal(a):
co je to za koníka?
Je to můj roční shagyaček Jasir.
rebeks
napsal(a):
Děkuji, zatím vypadá, že z něho bude pořádný konisko na shagyu.
tak dneska sme s Amirem trochu běhali...je napumpovanej energií až běda.
trochu fotek neuškodí
sabina
napsal(a):
tak dneska sme s Amirem trochu běhali...je napumpovanej energií až běda.
trochu fotek neuškodí
fotky jsou trooochu mázlé, ale jsme si jistá, že tady to je totálně fuk.
sabina
napsal(a):
fotky jsou trooochu mázlé, ale jsme si jistá, že tady to je totálně fuk.
.
sabina
napsal(a):
a naše krásné pozadí
no sabi ten ti roste do krasy, v pohybu vypada lip nez kdyz jsi nam ho ukazovala jak stoji
klarusa
napsal(a):
no sabi ten ti roste do krasy, v pohybu vypada lip nez kdyz jsi nam ho ukazovala jak stoji
jo zapomela jsem napsat popisek k fotce
nejmensi a nejvetsi kun ve staji, nejsou teda ani jeden arabasek, ale jednu arabskou tu mame, teda ma osm predku arabu do te ctvrte rady,nebo jak to je, ofotim prukaz, jak to pekne mixovali
klarusa
napsal(a):
jo zapomela jsem napsat popisek k fotce
nejmensi a nejvetsi kun ve staji, nejsou teda ani jeden arabasek, ale jednu arabskou tu mame, teda ma osm predku arabu do te ctvrte rady,nebo jak to je, ofotim prukaz, jak to pekne mixovali
tak jsem ofotila ten prukaz....te nasi aspon trosku arabky
klarusa
napsal(a):
tak jsem ofotila ten prukaz....te nasi aspon trosku arabky
ach ta kvalita
tady jeji hlavicka
rebeks
napsal(a):
Dovolím si pokračovat...
Teda Amir je fešák! Na té první fotce je úžasný! Škoda že je to máznuté, ale hlavně že vidíme, jak roste..fešák
. Škoda že nemá ještě tu čtvrtou nožku bílou.
Usinka je od rána na pastvě s koníky, pak pro ni pojedu, tak si uděláme vyjížďku a ještě zase uděláme trénink výstava
sabina
napsal(a):
a naše krásné pozadí
Sabi, Amirek vypadá fakt pěkně Jsem ráda, že jste spolu spokojení, jen tak dál
V sobotu mám jet na licence, tak procházím pravidla, a teď jsem se fakt pobavila:
"...pokud došlo k neposlušnosti jezdce v uzavřené části, musí vyskočit
ve směru dráhy;
- pokud došlo k neposlušnosti v otevřené části, musí soutěžící
překonat celou překážku znovu."
Neposlušnost jezdce, hmmm....
janele
napsal(a):
Sabi, Amirek vypadá fakt pěkně Jsem ráda, že jste spolu spokojení, jen tak dál
V sobotu mám jet na licence, tak procházím pravidla, a teď jsem se fakt pobavila:
"...pokud došlo k neposlušnosti jezdce v uzavřené části, musí vyskočit
ve směru dráhy;
- pokud došlo k neposlušnosti v otevřené části, musí soutěžící
překonat celou překážku znovu."
Neposlušnost jezdce, hmmm....
jej, u toho, že vypadá pěkně, měl být tento smajlík:
Překlep, sorry, fakt se mi líbí :-)
Jo, a pupínky na prsou bych taky viděla od muchniček. Prý dobře zabírá přimíchávat česnek do krmné dávky (někteří koně žerou i stroužky, jiný se učí na granulovaný - lze sehnat levně v potravinářských velkoskladech...). Já jsem spíš na tyto způsoby ochrany, než chemikálie... Ale odzkoušené nemám, jen vyčtené z diskuzí....
lucky
napsal(a):
Teda Amir je fešák! Na té první fotce je úžasný! Škoda že je to máznuté, ale hlavně že vidíme, jak roste..fešák
. Škoda že nemá ještě tu čtvrtou nožku bílou.
Usinka je od rána na pastvě s koníky, pak pro ni pojedu, tak si uděláme vyjížďku a ještě zase uděláme trénink výstava
JInak k tomu česneku....loni ho jedla skoro půl roku, někde od ledna do června a efekt jsem teda neviděla. Měla jsem granulovaný od Feedmarku, nebo jak že se to jmenuje, a mouchy na ni lezly stejně a muchničky ..nakonec jsem koupila fakt pořádný repelent skoro za tisícovku, ale bylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat. Na Farnamácké repelenty už nedám dopustit
lucky
napsal(a):
JInak k tomu česneku....loni ho jedla skoro půl roku, někde od ledna do června a efekt jsem teda neviděla. Měla jsem granulovaný od Feedmarku, nebo jak že se to jmenuje, a mouchy na ni lezly stejně a muchničky ..nakonec jsem koupila fakt pořádný repelent skoro za tisícovku, ale bylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat. Na Farnamácké repelenty už nedám dopustit
Ahoj holky..no jsem ráda, že se líbí....
Pořád řikám, že je to moje Mula....on se tváří hrozně ujetě...ale Arábkem se taky stává
Jinak...Roste roste...změnil výraz mi přijde..jak vylínal... i Oko už má jiného rázu...
Nojo, co by jsi Lucko chtěla po mém foťáčku Stíhat mávat bičíkem, a ještě běhat a u toho to šílený běhání stíhat fotit....a s tím mým jéda přístrojem...
Se divím, že jsou ty, kde necválá ostré
Ale chystáme se na nějaký Canon, nebo Nikon, nebo tak... - tak uvidíme...(zrcadlovku)
Tož foťte foťte, ať je to fotek plno.
Jani - ikdyby tam byl smajlík co je...nijak divně jsem to nebrala... A spokojená jsem hrozně moc...
sabina
napsal(a):
Ahoj holky..no jsem ráda, že se líbí....
Pořád řikám, že je to moje Mula....on se tváří hrozně ujetě...ale Arábkem se taky stává
Jinak...Roste roste...změnil výraz mi přijde..jak vylínal... i Oko už má jiného rázu...
Nojo, co by jsi Lucko chtěla po mém foťáčku Stíhat mávat bičíkem, a ještě běhat a u toho to šílený běhání stíhat fotit....a s tím mým jéda přístrojem...
Se divím, že jsou ty, kde necválá ostré
Ale chystáme se na nějaký Canon, nebo Nikon, nebo tak... - tak uvidíme...(zrcadlovku)
Tož foťte foťte, ať je to fotek plno.
Jani - ikdyby tam byl smajlík co je...nijak divně jsem to nebrala... A spokojená jsem hrozně moc...
Jo, ze mě taky vždycky leje, než koně uvedu do jiného pohybu než hlavou dolů zabořené v trávě a pak lítám a cvákám, a ortřím a připadám si jako debil...musí být z dálky na mě fakt dobrý pohled, ale něco z toho vždy vyleze
Někdy cvaknu i mobilem, když nemám foťák, ale mobil je na nic, no..jen ilustrační foto
lucky
napsal(a):
Jo, ze mě taky vždycky leje, než koně uvedu do jiného pohybu než hlavou dolů zabořené v trávě a pak lítám a cvákám, a ortřím a připadám si jako debil...musí být z dálky na mě fakt dobrý pohled, ale něco z toho vždy vyleze
Někdy cvaknu i mobilem, když nemám foťák, ale mobil je na nic, no..jen ilustrační foto
Proto je jednodužší, fotit ho v boxe, kde čučí ven...
ale to je pořád hlava, hlava,, hlava...nic záživnýho
Tady jedna srandovní fotka
sabina
napsal(a):
Proto je jednodužší, fotit ho v boxe, kde čučí ven...
ale to je pořád hlava, hlava,, hlava...nic záživnýho
Tady jedna srandovní fotka
tady mírně postiženě
sabina
napsal(a):
tady mírně postiženě
no jo...v boxe je to pořád to samé. Venku je to záživnější fotit Takových postižených pozic mám taky hromadu. Někdy koukám jak to ten kůň dělá. A kolikrát mám polovinu fotek letadlo...
lucky
napsal(a):
no jo...v boxe je to pořád to samé. Venku je to záživnější fotit Takových postižených pozic mám taky hromadu. Někdy koukám jak to ten kůň dělá. A kolikrát mám polovinu fotek letadlo...
pořád ve vzduchu
sabina
napsal(a):
tady kouká správně vyděšeně
Kdo? Usa? Ona tak blbě kouká pořád
lucky
napsal(a):
Jo jako Amirek že kouká vyděšeně, jo?..aha.... no to jo....ale on možná taky bude mít kukuč vykuk, ne?
To on jen tam....protože se mihl kůň v jeho zorným poli
Jinak má oči celkem v pohodě....A když se děsí...tak sem to postřehla jsem u téhle fotky
tady jsem si hrála s barvama...
sabina
napsal(a):
To on jen tam....protože se mihl kůň v jeho zorným poli
Jinak má oči celkem v pohodě....A když se děsí...tak sem to postřehla jsem u téhle fotky
tady jsem si hrála s barvama...
Jinak si myslím říkala, že Usa má více vidět to bělmo...no když nám je vidět bělmo...tak to mám pocit, že kůň chytá infarkt
Občas se zadaří...no - více méně při přítomnosti kobylky
sabina
napsal(a):
Ahoj, nejede mi ICQ, chytrej bráška tam zase něco posral....už sem se jí ozvala....:-) Díky moc...
Valím chrnět...pá holky
NO, ona někdy to bělmo moc nemá, ale taky valí očiska na kde co a pořád je má na vrch hlavy, takže někdy má to bělmo víc, někdy méně
lucky
napsal(a):
NO, ona někdy to bělmo moc nemá, ale taky valí očiska na kde co a pořád je má na vrch hlavy, takže někdy má to bělmo víc, někdy méně
Ohledně repelentů - připojuji se k příznivcům Farnamu, Tri-tec 14 mám už druhou sezonu a k tomu nějaký gel do hřívy proti svědění. Loni jsme o ni málem přišly. Letos tomu chci předejít. Čekají nás za měsíc Topolčianky - velká 3 denní mezinárodka. Prý nás tam jede z čech shagyáčků málo. Uvidím, jak to vše dopadne. Pojedeme ve vozíku s polobratrem, plemeníkem. Možná se budem domů vracet s mimi v bříšku. Snad to proběhne v pohodě. Není jiná možnost...než jet spolu. Máte nějaký nápad na bezpečnost kobyla-hřebec ve vozíku? Než třeba že jet zvlášť
? Dáme hlavovou přepážku, uvážem na krátko, možná kafr na čumáček.
Tu drezuru jsem jela jem Z-ko. Tu ještě budem jezdit dlouho
ghajariy
napsal(a):
Ohledně repelentů - připojuji se k příznivcům Farnamu, Tri-tec 14 mám už druhou sezonu a k tomu nějaký gel do hřívy proti svědění. Loni jsme o ni málem přišly. Letos tomu chci předejít. Čekají nás za měsíc Topolčianky - velká 3 denní mezinárodka. Prý nás tam jede z čech shagyáčků málo. Uvidím, jak to vše dopadne. Pojedeme ve vozíku s polobratrem, plemeníkem. Možná se budem domů vracet s mimi v bříšku. Snad to proběhne v pohodě. Není jiná možnost...než jet spolu. Máte nějaký nápad na bezpečnost kobyla-hřebec ve vozíku? Než třeba že jet zvlášť
Páni, teda Usu bych do vozíku s hřebcem asi nedala. Máš odvahu. Já vím o lidech co tak jezdí, ale to jsou koně na sebe zvyklí ze stáje, spolu třeba vedle sebe bydlí, atd. Ale s cizím hřebcem bych si to asi nelajzla
My přišli jednou o dlouhou hřívu kompletně, nakonec byla Usa dohola vyholená, už bych to nechtěla zažít, takže repelenty ty nejlepší a starat se a starat....Athosek měl včera taky bouličky na plecích...měl tam zavrtané muchničky. Usa nic, v pohodičce, ani pořádně ocasem nezamete, protože je dokonale nastříkaná.
ghajariy
napsal(a):
Nevím, ale můj laický rozum mi napovídá, že kdybych hodila svýho koně s kobylou do vozíku, tak to on asi ve zdraví nepřežije...
Ale nevím...možná se mýlím.
Jinak já Trenčín plánuju přihlásit taky :_) asi příští týden se na to vrhnu :_)
lesterka
napsal(a):
Nevím, ale můj laický rozum mi napovídá, že kdybych hodila svýho koně s kobylou do vozíku, tak to on asi ve zdraví nepřežije...
Ale nevím...možná se mýlím.
Jinak já Trenčín plánuju přihlásit taky :_) asi příští týden se na to vrhnu :_)
Gaja už jezdívala s hřebcem, s 3-letým, a v pohodě, jen hřebec chvíli řval. Sama jsem zvědavá, asi záleží na konkrétních zvířatech.
Já do Trenčína nejedu. Jednak tam nedali shagye a jednak se to kryje s výstavou v Tlumačově, tak pojedu tam, když to mám kousek. Tam budeme mít shagyáckou kolekci a taky platí dopravu
ghajariy
napsal(a):
Gaja už jezdívala s hřebcem, s 3-letým, a v pohodě, jen hřebec chvíli řval. Sama jsem zvědavá, asi záleží na konkrétních zvířatech.
Já do Trenčína nejedu. Jednak tam nedali shagye a jednak se to kryje s výstavou v Tlumačově, tak pojedu tam, když to mám kousek. Tam budeme mít shagyáckou kolekci a taky platí dopravu
zase se trochu pochlubim, ja jsem tomu foceni posledni dobou nejak propadla
Tady ja na Sejne jak me fotil muj partner 8.5, ta mala cernobila krysa v popredi je muj pes - jedna z mych nejlepsich fotek
alfi pav
napsal(a):
zase se trochu pochlubim, ja jsem tomu foceni posledni dobou nejak propadla
Tady ja na Sejne jak me fotil muj partner 8.5, ta mala cernobila krysa v popredi je muj pes - jedna z mych nejlepsich fotek
Sejna s kamaradkou, fotila jsem ja. Sice jsem se ji neptala jestli muzu, ale ta fotka se fakt povedla, obe jsou na ni uzasne, tak se snad nebude zlobit.
Sejnu ted jezdime dve, sama to nedavam kvuli praci a skole, ale ta kocka si s ni rozumi a mame stejny styl jezdeni, takze spokojenost. Navic diky pravidelne praci je sejna pekne nadychana, zacina se krasne nasvalovat, vydrzi v zaberu mnohem dyl, no proste prave arabske torpedo
alfi pav
napsal(a):
Sejna s kamaradkou, fotila jsem ja. Sice jsem se ji neptala jestli muzu, ale ta fotka se fakt povedla, obe jsou na ni uzasne, tak se snad nebude zlobit.
Sejnu ted jezdime dve, sama to nedavam kvuli praci a skole, ale ta kocka si s ni rozumi a mame stejny styl jezdeni, takze spokojenost. Navic diky pravidelne praci je sejna pekne nadychana, zacina se krasne nasvalovat, vydrzi v zaberu mnohem dyl, no proste prave arabske torpedo
a na tomhle jezdime: barefoot atlanta, vel 1
doporucuju vsem, kdo se rozhoduje jake sedlo na araba
zkousela jsem anglicke, californii, mc llelana a tohle jedine sedi me i koni a je pohodlne jak kresilko
alfi pav
napsal(a):
a na tomhle jezdime: barefoot atlanta, vel 1
doporucuju vsem, kdo se rozhoduje jake sedlo na araba
zkousela jsem anglicke, californii, mc llelana a tohle jedine sedi me i koni a je pohodlne jak kresilko
tohle sedýlko má minimálně jednu nevýhodu :)) je dobré tak do lesa. Kvalitní jízdárenskou práci na něm neuděláš...pokud neluvíme o westernu. V tom se nevyznám...ale na anglii je bohuzel nepoužitelné :-((
Já si koupila drezurní speciál od kentauru a jsem spokojená. koník si taky nestěžuje.
lesterka
napsal(a):
tohle sedýlko má minimálně jednu nevýhodu :)) je dobré tak do lesa. Kvalitní jízdárenskou práci na něm neuděláš...pokud neluvíme o westernu. V tom se nevyznám...ale na anglii je bohuzel nepoužitelné :-((
Já si koupila drezurní speciál od kentauru a jsem spokojená. koník si taky nestěžuje.
Teď mluvíš i o anglických barefootech, jakože na bezkostráči nejde přiježďovat, nebo je to jen o tomto west. sedle, že na něm nepřijezdíš anglii? Víš, jak to myslím
janele
napsal(a):
Teď mluvíš i o anglických barefootech, jakože na bezkostráči nejde přiježďovat, nebo je to jen o tomto west. sedle, že na něm nepřijezdíš anglii? Víš, jak to myslím
...bude mi ctou trenovat Ultimusa Wataniho, takze o par dni z neho bude Slovak...
rebeks
napsal(a):
Dovolím si pokračovat...
Ahoj, tak já nemám co přispívat, kůň furt nikde :-). Ale co se týče těch much a tak, tak u nás má jedna letní vyrážku a ta loni měla česnek, béčka a alavis (ten prý taky zabírá i na mouchy) a myslím to celkem pomohlo. I když teda se většinou oblékala. O tom béčku jsem slyšela víckrát celkem kladné názory ohledně much, tak můžete vyzkoušet :-)
Leni, pojedete na kurz k Zuzce? Když tak pak napiš jak se líbilo.
Tak aspoň psa, Ája má talent na vtipné fotky.
luckai
napsal(a):
Ahoj, tak já nemám co přispívat, kůň furt nikde :-). Ale co se týče těch much a tak, tak u nás má jedna letní vyrážku a ta loni měla česnek, béčka a alavis (ten prý taky zabírá i na mouchy) a myslím to celkem pomohlo. I když teda se většinou oblékala. O tom béčku jsem slyšela víckrát celkem kladné názory ohledně much, tak můžete vyzkoušet :-)
mam dotaz na vas holky co se zabivate kopytama.
co chybi kopytum, kdyz se loupaj? myslim tim, kdyz vyskrabujete kopytakem, tak normalne to kopytakem strouhate, proste maj popraskana kopyta, a normalne se to odlupuje...
losdesertos
napsal(a):
...bude mi ctou trenovat Ultimusa Wataniho, takze o par dni z neho bude Slovak...
Cože???? Ty budeš mít v tréninku Kryštofa???? Kecáš! A to ho kupuješ? Dlouho ses seozvala jak se máš...to budeš mít dva hřebce? Piš piš piš..jsem zvědavá..je to poslední bráška Usinky a jeho osud mě moc zajímá
luckai
napsal(a):
Sirius (zcela v pravo, druhý zprava jeho Ochránce) v novém stádě, 24/7...
Bojujeme o zařazení, tak držte palce...
janele
napsal(a):
Sirius (zcela v pravo, druhý zprava jeho Ochránce) v novém stádě, 24/7...
Bojujeme o zařazení, tak držte palce...
A do takovéhle splečnosti se dostal Ještěže homosexualita není nakažlivá...
rebeks
napsal(a):
Dovolím si pokračovat...
Chcete vidět Satinku? Tady je link :
http://files.filefront.com/ video+ubajlahwmv/;1 0246925;/fileinfo.html (2 mezery). Nejede to přímo na té stránce, musíte to stáhnout do PC.
lesterka
napsal(a):
Pavli, psala jsem o barefortu konkrétně. Nebo se mýlím, že v tom sedle jde koně korektně jízdárensky přijezdit?
Ja jsem nemela tu poznamku k anglickym barefootum , takze musis odpovidat na nekoho jineho.
Ja jsem nikdy v tomhle sedle s jizdarenskou praci problem nemela, ale je pravda, ze pod trenerem jsem nikdy nejezdila, takze radsi nebudu soudit. Sejnu na jizdarne moc netrapime, zastavam nazor, ze 90 procent jizdarenske prace se da delat ve vhodne vybranem terenu a funguje nam to, jen se mi opica krouti a moc se ji nechce spravne ohybat na jednu stranu, ale tenhle problem mame porad (jak u lidi levaci a pravaci), takze barefootem to neni.
Nejezdime vyhranenou anglii nebo western, mam ji ucenou na hlasove pobidky a vahu a kupodivu kdokoli na ni sedne, je nadseny ze je bud skvele prijezdena na anglii (pokud jezdi dotycny anglii) nebo na western (pokud je dotycny western jezdec) .
Mozna ti tam chybi ta kostra a lepsi prenaseni signalu koni pomoci prenaseni vahy?
Zimni Sejna pred dvema lety
alfi pav
napsal(a):
Ja jsem nemela tu poznamku k anglickym barefootum , takze musis odpovidat na nekoho jineho.
Ja jsem nikdy v tomhle sedle s jizdarenskou praci problem nemela, ale je pravda, ze pod trenerem jsem nikdy nejezdila, takze radsi nebudu soudit. Sejnu na jizdarne moc netrapime, zastavam nazor, ze 90 procent jizdarenske prace se da delat ve vhodne vybranem terenu a funguje nam to, jen se mi opica krouti a moc se ji nechce spravne ohybat na jednu stranu, ale tenhle problem mame porad (jak u lidi levaci a pravaci), takze barefootem to neni.
Nejezdime vyhranenou anglii nebo western, mam ji ucenou na hlasove pobidky a vahu a kupodivu kdokoli na ni sedne, je nadseny ze je bud skvele prijezdena na anglii (pokud jezdi dotycny anglii) nebo na western (pokud je dotycny western jezdec) .
Mozna ti tam chybi ta kostra a lepsi prenaseni signalu koni pomoci prenaseni vahy?
Zimni Sejna pred dvema lety
no to je krasny to moje zlaticko, a mamca se tam taky pekne predvadi
no ty kopyta si fakt nikde neobrousej, na piskove jizdarne to nejak nejde, to mam radost, ze to neni nic vazneho, protoze to tu maj vsichni...
klarusa
napsal(a):
no to je krasny to moje zlaticko, a mamca se tam taky pekne predvadi
no ty kopyta si fakt nikde neobrousej, na piskove jizdarne to nejak nejde, to mam radost, ze to neni nic vazneho, protoze to tu maj vsichni...
Nám se to stávalo když jsme moc nechodili. Nyní když jezdí, má kopyta ze spodu jako lesklou ocel vybroušené a mozolnaté, takže nějaké drolení není.
klarusa
napsal(a):
GRATULACE
tak Satinka bude mit dalsi setricku nebo bratricka, to jsem rada
no jo Luckai mas teda, ale vycuranou kobylu, jak si to pekne vydupala
kdypak si pro ni jedes?
Lucííííí! Gratulujííííí!...Tedy hlavně Sněží
. Nyní hlavně aby to v pohodě donosila a bylo vše OK, ale určitě se vše podaří
Ještě jednou véééééélkááááá GRATULACE!!!!!!
sabina
napsal(a):
týjo jsem happy za váš...holky
Jen Ať je vše v pořádku.... a jde dobře.
není moje..mám ji roky v archivu, bohužel už nevím odkud..ale to hříbě je k sežrání
Určitě to dopadne dobře a budeš mít malé mimiško..zato to moje zvíře začíná vypadat jako těhotné
...ale z trávy
. Nenně ji zfutruje hafo, buď na pastvině, nebo ji vozí soused denně trávu z louky ....tady jsou lidi zamilovaní do holčičky, takže oba sousedi kolem skáčí a jeden ji nosí travičku, pak jablíčka, druhý chlebíky, známí jablíčka, travičku...vlastně bych málem nemusela nic kupovat, lidi mi tady nosí pořád něco pro Usinku
Je to tady prostě místní koník.
No a dnes třeba celý den leje jako z konve, takže holčí se sem tam projde vbe výběhu, ale přece se nenechá mknout, takže spíš celý den se jen mazlí, pak jí a spí..no a kyne
lucky
napsal(a):
není moje..mám ji roky v archivu, bohužel už nevím odkud..ale to hříbě je k sežrání
Určitě to dopadne dobře a budeš mít malé mimiško..zato to moje zvíře začíná vypadat jako těhotné
...ale z trávy
. Nenně ji zfutruje hafo, buď na pastvině, nebo ji vozí soused denně trávu z louky ....tady jsou lidi zamilovaní do holčičky, takže oba sousedi kolem skáčí a jeden ji nosí travičku, pak jablíčka, druhý chlebíky, známí jablíčka, travičku...vlastně bych málem nemusela nic kupovat, lidi mi tady nosí pořád něco pro Usinku
Je to tady prostě místní koník.
No a dnes třeba celý den leje jako z konve, takže holčí se sem tam projde vbe výběhu, ale přece se nenechá mknout, takže spíš celý den se jen mazlí, pak jí a spí..no a kyne
jee holky prave se mi dostalo do ruky pekny obrazek, tak vam ho sem taky hodim, neni konsky, ale kdo s timto prisel do styku, da mu za pravdu
http://halbot.haluze.sk /images/2008-04/4117_jehovisti.JPG
no jinak se musim pochulubit dostali jsme super bundy a vesty s firemnim logem, akorat tu maj malicko jine cislovani, a M neznamena Medeum ale asi Mamut
rebeks
napsal(a):
Dovolím si pokračovat...
Byla jsem nejdřív mimo já, pak vetka a pak zas já, takže Sněží mimčo už není jen "malá černá koule", ale už mu bije srdíčko.
Já mám taky radost, protože Duchess je 56 dní březí zatím v pořádku. Sice to neznamená, že nemůže ještě vstřebat, ale s každým týdnem je větší naděje.
V pátek jedu vyzvednout Rashalu. Už se na ni těším.
Novinka - Ubajlah poputuje po odstavu do Holandska a k nám nejspíš připutuje ještě jedna kobča - Imperial Kaapha po Imperial Al Kamar z Royal Bint Pharrah (Ansata Imperial x Pharrah). Tím bude mé malé stádečko kompletní.
Kaapha
rebeks
napsal(a):
Dovolím si pokračovat...
Imperial Al Kamar
http://www.ranchobulakenyo. com/imperialalkamar.html
Pharrah
http://www.straightegyptians.com /portrait/pharraheng.htm
ms
napsal(a):
Imperial Al Kamar
http://www.ranchobulakenyo. com/imperialalkamar.html
Pharrah
http://www.straightegyptians.com /portrait/pharraheng.htm
Myslis Marino, ze bude kompletni , ale na jak dlouho, nez si vyhlidnes nejakouu dalsi krasavici, kterou obohatis nas cesky chov
, jinak kocka
jinak musim vam tu rict verejne, ze urcite Marina, kdyz byla mala hrala reklamu, tady bezi reklama, je to teda na toaletni papir, ale nazacatku tam je holcicka s jezis ted nevim jestli s jehnatkem nebo kuzlatkem, no to je jedno, no ale ta jak kdyz Marine z oka vypadla. Musim nekdy stihnout to vyfotit, jenze ona je tam jen par prvnich sekund nazacatku, tak se mi to nikdy nepostesti
luckai
napsal(a):
Jo a na Ubísu přišli jak v Holandsku? Jen aby jim rozumněla. To mě bude mrzet, byla to má oblíbenkyně.
Téda, Kaapha je krásná! Nádherná kukadla má a hlavinku jemňounkoujak je stará? Vypadá mladě..ale ony ty arabky všechny. A já jsem teda nemocná ze pstružáků, pořádně puntíkatých, takže je fakt krásná
.
Luci, necháš si mimi? Pokud to bude kobylka tak určitě, ne?
lucky
napsal(a):
Téda, Kaapha je krásná! Nádherná kukadla má a hlavinku jemňounkoujak je stará? Vypadá mladě..ale ony ty arabky všechny. A já jsem teda nemocná ze pstružáků, pořádně puntíkatých, takže je fakt krásná
.
Luci, necháš si mimi? Pokud to bude kobylka tak určitě, ne?
už si viděla, že by si Marina dovezla škaredého koně ?
kobču bych si chtěla nechat a hřebečka bych chtěla určitě prodat. Jen Markovi se představa dvou koní moc nelíbí :-).
luckai
napsal(a):
Ale to teď neřeším a doufám, že za rok bude co řešit :-) Za rok se toho stane a pak může být všechno jinak.
JJ, přesně tak.
Já nyní čekám veta do konce měsíce, Usa se přeočkuje a nechám vzít tu krev na převoz..asi ještě zabrousíme zuby, nějak skřípe zoubečky , koukala jsem, že má dost ostré hranky
Doufám, že tu výstavu letos zvládneme, že se nic nepřihodí.
lucky
napsal(a):
JJ, přesně tak.
Já nyní čekám veta do konce měsíce, Usa se přeočkuje a nechám vzít tu krev na převoz..asi ještě zabrousíme zuby, nějak skřípe zoubečky , koukala jsem, že má dost ostré hranky
Ahoj holky prominte že se vám sem vkrádám arba nemá,ale juen jsem se chtěla zeptat nepojdete někdo s vás na výstavu arabů do welsu-rakousko tenhle víkend
lucky
napsal(a):
JJ, přesně tak.
no holky preju aby vse vyslo, jak vystava, tak mimco, a aby to byla kobylka, kdyz zatim se letos urodili po ghazalkovi jen kobylky
jeste ne, ale ted do pulky cervna bude zaplacena z pulky
lucky
napsal(a):
původně jsem chtěla jet, ale nemohu...dělám se psy zkoušky :-(
Ahoj holky mkate nadherne arabske kone ja chovam taisto toto plemeno mozete si ich pozriet na stranke www.cindyum.websnadno.cz rada by som s vami popisala
cindyum
napsal(a):
Ahoj holky mkate nadherne arabske kone ja chovam taisto toto plemeno mozete si ich pozriet na stranke www.cindyum.websnadno.cz rada by som s vami popisala
Vítám, krásní a taky uspěšní koníci, už jsem o vás slyšela . Loni jste nás porazili v Trenčíně , ale odpustím vám to
. Umka si to vážně zasloužila
.
cindyum
napsal(a):
Ahoj! No jasně, budeme rádi za každé arabské kopyto navíc. Postupně se tady rozrůstáme a chodí tady i Losdesertos s Uranusem ze Slovensk,a (mimochodem dloho nehodila nějaké fotky...a jak je to teda s Ultimem Watani????)
Takže určitě budou všichni rádi za dalšího člena na fóru!
Tyhle stárnečky už jsem párkrát prohlížela. Krásní arabášci! Hlavně se mi líbí Umka...koukám, že má i hezké úspěchy
Taky jsem potřehla, že jezdíte s koníky na ranči western, že? Konečně tady bude další westernová dušička
luckai
napsal(a):
Vítám, krásní a taky uspěšní koníci, už jsem o vás slyšela . Loni jste nás porazili v Trenčíně , ale odpustím vám to
. Umka si to vážně zasloužila
.
Vidím, že jste taky westerňáci
cindyum
napsal(a):
Spomínam si na tu kobylku vola sa Snezienka ak si dobre pamätam apochadza z Topolčianok. Umka sa nam ožrebyla a ma žrebčeka.
Tak, tak, kdo by si nás nevšiml v naší úžasné ohlávce . Tak gratuluju, já doufám, že příští rok budem taky slavit narození po tomhle úžasném krasavci
http://www.aqarabians.wz.cz /ghazal3.htm
cindyum
napsal(a):
Kedze mame farmu z hovädzim dobytkom venujem sa westernu ale western ako šport ma velmi pritahuje.
Pasenie krav
cindyum
napsal(a):
Umar a kvitnuca čeresna
Trosku v zlej kvalite to je žrebec(Urgraf) a ja na vychadzke
lucky
napsal(a):
prsek je rozkošný a ta fotka vzpínajícího hřebce je taky hezká..dělá to na povel, co?...šikula
moje holčička... 6 let...Usama Watani...neboli Usa, Usinka, Usidlo, holčí atd....
lucky
napsal(a):
moje holčička... 6 let...Usama Watani...neboli Usa, Usinka, Usidlo, holčí atd....
au..já koukám, že už tady plácám chyby...se omlouvám (prcek a ne prsek) , ale už jsem nějak unavená po celé týdnu..mám dost fofr a ještě teď jsem dodělávala zakázku
Usinka
lucky
napsal(a):
au..já koukám, že už tady plácám chyby...se omlouvám (prcek a ne prsek) , ale už jsem nějak unavená po celé týdnu..mám dost fofr a ještě teď jsem dodělávala zakázku
Usinka
Ideme do Kalamenovej do trencina asi nie . Je to nadherna kobyla pozerala som si tvoju stranku ma tam krasne fotky
cindyum
napsal(a):
Kalamenova 2007
Vítej :) Umka je fakt krásná (ale to já arabský laik posuzuju jen tak podle barvy :) Takovou má i jedna welšská ponice, co se zrovna ohřebila ve stáji vedle Siriuse ;) Akorátže ona je mi asi po kolena :)) Děcka, já se zamilovala do welšanů. Mít 70 tis navíc (cha), tak má Sirius kamaráda ;) Pak už jen ten statek s mega pozemky, a budu hepy
janele
napsal(a):
Vítej :) Umka je fakt krásná (ale to já arabský laik posuzuju jen tak podle barvy :) Takovou má i jedna welšská ponice, co se zrovna ohřebila ve stáji vedle Siriuse ;) Akorátže ona je mi asi po kolena :)) Děcka, já se zamilovala do welšanů. Mít 70 tis navíc (cha), tak má Sirius kamaráda ;) Pak už jen ten statek s mega pozemky, a budu hepy
V krajune ich povodu ich nazyvaju maly arab. Je to jedno z plemien ktore ja uznavam. Neboj peniaze niesu vsetko urcite sa ti podari dosiahnut to co chces len to musis chciet naozaj
janele
napsal(a):
Jani, dva welshe má Šárka. Hřebce prodává :-) Kobylu si chce nechat na chov.
lesterka
napsal(a):
Jani, dva welshe má Šárka. Hřebce prodává :-) Kobylu si chce nechat na chov.
Jasně kdyby měl někdo zájem o welshíka, tak jednoho prodávám, je to hrozný miláček...
lucky
napsal(a):
Jé! Máte hříbátko? Fotky honem sem!!!!
ahoj holky,chtěla sem se zeptat kde bych mohla sehnat tu arabskou ohlávku s těma různejma bambulkama a tak víte jak to myslim.... jinak kobylka kamarádky ke který chodim jezdit...
kachnice7
napsal(a):
ahoj holky,chtěla sem se zeptat kde bych mohla sehnat tu arabskou ohlávku s těma různejma bambulkama a tak víte jak to myslim.... jinak kobylka kamarádky ke který chodim jezdit...
no u nás dost těžko, nebo spíš vůbec. Já si ji objednávala z Jordánska, protože to vyšlo levněj, než z ameriky nebo evropských zemí. Ještě, že máme ten internet .
luckai
napsal(a):
no u nás dost těžko, nebo spíš vůbec. Já si ji objednávala z Jordánska, protože to vyšlo levněj, než z ameriky nebo evropských zemí. Ještě, že máme ten internet .
Zdravím Peťu, potkali jsme se loni v Trenčíně a šly jsme spolu o šampiona arabských kobyl (já mám shagyu). Pokud pojedeš na čumendu do Topolčianek za 3 týdny, tak se znej, jedem tam s koníkama, vystavuju v sobotu. A dotaz: Byli jste to vy, kdo dělat tu ukázku westernu? Byl to Urgraf? Ten se mi totiž mooc líbil...
Mám jednu předvaděčku na víc na prodej, šitou na koleni, tak že ji klidně pošlu dál jen za náklady, kdyby někdo chtěl.... Když tak písněte mailíka.
ghajariy
napsal(a):
Zdravím Peťu, potkali jsme se loni v Trenčíně a šly jsme spolu o šampiona arabských kobyl (já mám shagyu). Pokud pojedeš na čumendu do Topolčianek za 3 týdny, tak se znej, jedem tam s koníkama, vystavuju v sobotu. A dotaz: Byli jste to vy, kdo dělat tu ukázku westernu? Byl to Urgraf? Ten se mi totiž mooc líbil...
Mám jednu předvaděčku na víc na prodej, šitou na koleni, tak že ji klidně pošlu dál jen za náklady, kdyby někdo chtěl.... Když tak písněte mailíka.
ghajariy:jéé tak to bys byla moc hodná kdybys poslala nákou fotečku?
kachnice7
napsal(a):
ghajariy:jéé tak to bys byla moc hodná kdybys poslala nákou fotečku?
Ahoj všem....tady naše ohlávka - Sice nebylo nic moc světlo...ale snad tu bude něco vidět.
sabina
napsal(a):
Ahoj všem....tady naše ohlávka - Sice nebylo nic moc světlo...ale snad tu bude něco vidět.
hááá tak asi nic...zkusím to na stojáka...třeba to bude lepší
sabina
napsal(a):
hááá tak asi nic...zkusím to na stojáka...třeba to bude lepší
tak ještě jinak
kachnice7
napsal(a):
jo a na kolik tě to tak přibližně vyšlo? a když budeš tak hodná pošli mi odkaz...
Téda, ta zlatá mu sluší
Jinak já si ohlávku dělala, nyní ji zdokonaluji, protože konečně jsem sehnala pravé mušličky. Takže kdyby někdo chtěl, klidně udělám, už se mě na to někdo i ptal.... já nyní dodělávám tu svou...ještě mám na chromování 4 řetízky na nánosník a budu se pouštět do poprsáku.
tady starší verze...nyní se zdokonaluje
lucky
napsal(a):
Téda, ta zlatá mu sluší
Jinak já si ohlávku dělala, nyní ji zdokonaluji, protože konečně jsem sehnala pravé mušličky. Takže kdyby někdo chtěl, klidně udělám, už se mě na to někdo i ptal.... já nyní dodělávám tu svou...ještě mám na chromování 4 řetízky na nánosník a budu se pouštět do poprsáku.
tady starší verze...nyní se zdokonaluje
Jo, jinak pokud vím, Lucka to objednávala zde: http://www.arabhorsestore.com/
lucky
napsal(a):
Jo, jinak pokud vím, Lucka to objednávala zde: http://www.arabhorsestore.com/
júú jakpak to děláš? mno tak to bys byla moc hodná tedy... jinak zase falomka kamarádky...