memmory
napsal(a):
A ukážete ???
Tak já teda začnu sama přemýšlím , že si s ním nechám pustit kobylu , znám jeho i spoustu jeho hříbat , ale chci jich vidět ještě víc ......
CRAZY PRINCESS OF THE STRAWS
M : QUEEN OF THE STRAWS
O : CRAZY LEGS LUCK
memmory
napsal(a):
Tak já teda začnu sama přemýšlím , že si s ním nechám pustit kobylu , znám jeho i spoustu jeho hříbat , ale chci jich vidět ještě víc ......
CRAZY PRINCESS OF THE STRAWS
M : QUEEN OF THE STRAWS
Crazy Money
M : Montana
O : Crazy Legs Luck
memmory
napsal(a):
Crazy Money
M : Montana
O : Crazy Legs Luck
Crazy Ash
M : Im Not Q Less
memmory
napsal(a):
Crazy Ash
Crazy Bell
M : Delassi
memmory
napsal(a):
Crazy Bell
M : Delassi
Crazy Lucky Beatrice
M : Valentinka
memmory
napsal(a):
Crazy Lucky Beatrice
M : Valentinka
Crazy Day
memmory
napsal(a):
Crazy Day
Crazy Copy
M : The First Spring Day
The First Spring Day je také po Crazy Legs Luck
memmory
napsal(a):
Crazy Day
Ash , Bell a Beatrice
memmory
napsal(a):
Crazy Copy
Znova - "Cupinka" a "Springiška"
memmory
napsal(a):
Crazy Copy
Jen dotaz - otec připustil dceru? Nebo jak to bylo? Nejsem rejpal, jen tazatel. Mám v merku na připuštění polobratra(po stejném otci) a tak se dívám, jak je to s tou příbuzenskou plemenitbou. Nejbližší, co jsem našla plemeníka hřebce je ze spojení vlastní bratr a sestra a potomek je plemeník. Jinak všichni plemeníci, co se mi líbí, jsou daleko - Maďarsko atd...
ghajariy
napsal(a):
Jen dotaz - otec připustil dceru? Nebo jak to bylo? Nejsem rejpal, jen tazatel. Mám v merku na připuštění polobratra(po stejném otci) a tak se dívám, jak je to s tou příbuzenskou plemenitbou. Nejbližší, co jsem našla plemeníka hřebce je ze spojení vlastní bratr a sestra a potomek je plemeník. Jinak všichni plemeníci, co se mi líbí, jsou daleko - Maďarsko atd...
Pro Arábek : Jo bylo to nechtěné - nějak přes ohradu , protože k sobě ani neutekly .....
Kdyby se to zjistilo dřív nechal by se jí udělat potrat , ale zjistilo se to až po nějaké době
memmory
napsal(a):
Máte ???
Znáte ???
Jé já teď nebyla doma...
Tak opožděně..
Máme po něm kobylku z plňasky ...Penny
Můžu se zeptat jakou kobču s ním chceš připouštět a proč sis vybrala jeho???
proxima
napsal(a):
Jé já teď nebyla doma...
Tak opožděně..
Máme po něm kobylku z plňasky ...Penny
Můžu se zeptat jakou kobču s ním chceš připouštět a proč sis vybrala jeho???
proxima
napsal(a):
Ahoj Evi, já připouštět Appou nechci, ale chci připouštět polobratrem, proto jsem se ptela, když sem Soňátko dala mamču s potomkem z příbuzenské plemenitby. Mám v merku toho macatého koníka - v Trenčíně, jak jsme se potkaly byl 2.mezi hřebci. Když tak jezdíte po akcích... Potkáme se letos( už za 3 týdny) na mezinárodce v Topolčiankách?
Kentaur

XXX.XXX.215.198
cocodewald
napsal(a):
Ahoj, ja znam primo Crazyho. Jeste od jeho puvodniho majitele, kdy pusobil na ranci ve Valasske Bystrici na Appa ranchi. Tehdy ho jezdil Tonik Solansky. Byl to bezvadny konik. Taky jsem mela tu cest se na nem parkrat projet. Hribatka dava moc krasne..
Zdravím,můžete se mi prosím ozvat na peterpana@seznam.cz ? Měla bych je dotaz,ale spíše soukromě Díky