Nevíte někdo kde by se dal koupit hrnek s nějakym peknym konem?Tim myslim jako s potiskem (to pro ty co by si mysleli ze sem tak najivni ze si myslim ze by mi nekdo za to ze si koupim hrnek k tomu dal zivyho). Po obchodech je celkem prd a kdyz uz tak se mi vubec nelibi...
Ja ho chci dat jako darek k narozkam a nemuzu zadnej objevit...
Nevite treba nekdo o nejakych strankach kde by se dal treba objednat???Dik moc
darsey
napsal(a):
Nevíte někdo kde by se dal koupit hrnek s nějakym peknym konem?Tim myslim jako s potiskem (to pro ty co by si mysleli ze sem tak najivni ze si myslim ze by mi nekdo za to ze si koupim hrnek k tomu dal zivyho). Po obchodech je celkem prd a kdyz uz tak se mi vubec nelibi...
A co si nechat vyrobit? Jako fotodárek? Pokud je obdarovávaný sám vlastník nějakého kopytníka tak třeba s jeho zvířetem. Nechala jsem udělat dva takové hrnky pro svého přítele, v obrázku jsem nechala koníkovi trochu pozadí u nohou jinak jsem pozadí komplet kolem koně vymazala a nevypadá to vůbec špatně.
darsey
napsal(a):
Jeť na mělník na nějaké závody jako ceny do 3. místa jsou podle mě moc pěkný hrnečky Jinak opravdu nevím kde by se dal sehnat
dalajlama
napsal(a):
Jeť na mělník na nějaké závody jako ceny do 3. místa jsou podle mě moc pěkný hrnečky Jinak opravdu nevím kde by se dal sehnat
Pokud más zájem o opravdu pěkný originální hrnek s koněm a nejen hrnek, podívej se na http://www.keramikaukocku.cz/vyroba.html .