Dovádění,skotačení....radost

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2006 19:13

Hoďte sem fotečky svých koníků při dovádění,skotačení a radosti!!!!

18.2.2006 16:15

pizneta napsal(a):

Kathy!!!

18.2.2006 16:30

pizneta napsal(a):
Kathleen

Naše stádečko

18.2.2006 16:32

sonet napsal(a):
Naše stádečko

Sonetka...

19.2.2006 12:42

pizneta napsal(a):

Tak taky něco do sbírky.

19.2.2006 13:37

pizneta napsal(a):
Kathleen

to spíš než skotačení vypadá ze slecna neumí pracovat s lonží

19.2.2006 14:28

makki napsal(a):
Tak taky něco do sbírky.

Nee....ona na lonži umí náhodou super.Ale po měsíci si chtěla trochu zaskotačit...teď už ji do ničeho nenutim...ona bude mít zanedlouho 30 let....takl má snad právo si volně poskotačit....teď už má parádní důchod tak ať si ho klisnička užije podle svého!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19.2.2006 15:20

pizneta napsal(a):
Nee....ona na lonži umí náhodou super.Ale po měsíci si chtěla trochu zaskotačit...teď už ji do ničeho nenutim...ona bude mít zanedlouho 30 let....takl má snad právo si volně poskotačit....teď už má parádní důchod tak ať si ho klisnička užije podle svého!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

samozřejmě ze podle svého, jak jinak ...

19.2.2006 15:59

kocicka999 napsal(a):
samozřejmě ze podle svého, jak jinak ...

Jsem ráda, že jsem to nepsala já:o)) Máš naprostou pravdu.. jinak pro toho, kdo psal, že "ona umí na lonži super" - řeč byla o neumění člověka, nikoliv koně:o))

19.2.2006 17:18

svatka napsal(a):
Jsem ráda, že jsem to nepsala já:o)) Máš naprostou pravdu.. jinak pro toho, kdo psal, že "ona umí na lonži super" - řeč byla o neumění člověka, nikoliv koně:o))

ježíš co řešíte lidi!!!!!!Kathyna po měsíci nic nedělala....a je to velice temperamnetní kobylka!!!!!Vzala sem lonži a nechala jsem ji ať chodí kolečko jak chce.Klus,cval,krok to jsem nechala na ní.Chtěla jsem ať se trošku vyskotačí.Normálně koně pouštíme do výběhu ale teď to nejde,páč to normálně přeskočí a utíkaj!!!Kathy je totiž kobyla bývalý divoch a taky "se divoká nekdy projevuje!!!!!!Takže když uteče už se nevrátí.Proto lonžuji,protože Kathy ač je tak stará má pořád energie dost a když se jí aspoň někdy nevylonžuje...tak je schopná zbourat celou stáj.Jo a náhodou pro toho člověka který rýpnul ohledně toho,když sem řekla "ona umí na lonži super",je to pravda...ale copak si 30 letá babička nemůže semtam vybít energii jak chce?kDYŽ něco po ní chci....splní to...ale ty fotky sou sté doby,kdy měla volnou hodinu a mohla s ní vynaložit jak chtěla...vybrala si dovádění ve sněhu já sem ji to schválila...a měli jsme s toho obě radost....hlavně já,protože sem jestě (co sem u koní) neviděla skoro třicátníka si tak krásně užívat v tomto věku....

19.2.2006 18:31

pizneta napsal(a):
ježíš co řešíte lidi!!!!!!Kathyna po měsíci nic nedělala....a je to velice temperamnetní kobylka!!!!!Vzala sem lonži a nechala jsem ji ať chodí kolečko jak chce.Klus,cval,krok to jsem nechala na ní.Chtěla jsem ať se trošku vyskotačí.Normálně koně pouštíme do výběhu ale teď to nejde,páč to normálně přeskočí a utíkaj!!!Kathy je totiž kobyla bývalý divoch a taky "se divoká nekdy projevuje!!!!!!Takže když uteče už se nevrátí.Proto lonžuji,protože Kathy ač je tak stará má pořád energie dost a když se jí aspoň někdy nevylonžuje...tak je schopná zbourat celou stáj.Jo a náhodou pro toho člověka který rýpnul ohledně toho,když sem řekla "ona umí na lonži super",je to pravda...ale copak si 30 letá babička nemůže semtam vybít energii jak chce?kDYŽ něco po ní chci....splní to...ale ty fotky sou sté doby,kdy měla volnou hodinu a mohla s ní vynaložit jak chtěla...vybrala si dovádění ve sněhu já sem ji to schválila...a měli jsme s toho obě radost....hlavně já,protože sem jestě (co sem u koní) neviděla skoro třicátníka si tak krásně užívat v tomto věku....

Tak bude asi nejlepší ji po měsíci nicnedělání pohonit dokola na lonži v hlubokém sněhu, ať si ještě na stará kolena vyrobí nálevky :-(
Nemyslím, že je třicátnice nabitá a že si to užívá. Spíš jí zoufale chybí výběh.
Možná by nebylo od věci ohradu namísto honění nevybitých koní na lonži aspoň provizorně zvýšit, aby neutíkali a pustit je tam.
U nás je podle fotky asi tolik sněhu jako u vás. Přesto výběhy koně neskáčou. Jsou tam každodenně od 8 - 18 hodin. Do části od pole s vysokým sněhem vůbec nejdou ( boří se nad hlezna) a od lesa, kde je sněhu míň, není proč ohradu skákat. Každodenním pobytem je to tam tak udupáno, že se ta ohrada nijak nižší oproti normálu nejeví.
Koně neblbnou, protože když jsou tam každodenně tolik hodin, nemají důvod.

19.2.2006 19:23

sally napsal(a):
Tak bude asi nejlepší ji po měsíci nicnedělání pohonit dokola na lonži v hlubokém sněhu, ať si ještě na stará kolena vyrobí nálevky :-(
Nemyslím, že je třicátnice nabitá a že si to užívá. Spíš jí zoufale chybí výběh.
Možná by nebylo od věci ohradu namísto honění nevybitých koní na lonži aspoň provizorně zvýšit, aby neutíkali a pustit je tam.
U nás je podle fotky asi tolik sněhu jako u vás. Přesto výběhy koně neskáčou. Jsou tam každodenně od 8 - 18 hodin. Do části od pole s vysokým sněhem vůbec nejdou ( boří se nad hlezna) a od lesa, kde je sněhu míň, není proč ohradu skákat. Každodenním pobytem je to tam tak udupáno, že se ta ohrada nijak nižší oproti normálu nejeví.

íhá

19.2.2006 19:24

pizneta napsal(a):

chichi

19.2.2006 19:25

pizneta napsal(a):

ííháá

pizneta napsal(a):

íháhááááá

pizneta napsal(a):

juj takhle se vyběhají tří koně najednou víte:o)

19.2.2006 19:33

pizneta napsal(a):

chichí

19.2.2006 19:33

pizneta napsal(a):

hopí

19.2.2006 19:34

pizneta napsal(a):

chuchí

19.2.2006 19:34

pizneta napsal(a):

chichi

19.2.2006 21:09

sally napsal(a):

Žádný hluboký sníh....cestička (pro lonžování)je vyšlapaná,protože se tu denodenně lonžujou mladí koně.Koně skáčou výběhy...májí tam balík sena a přesto utíkají.Pokažde co je v ziimě pustíme,utečou.Jo a já sem jí NEHONILA...dělala si sama co chce to vám tu mám vysvětlovat 150 krát????Hmmm?Asi moji kobylu neznáte a ani jste určitě neviděli temperamentního koně.Když byla mladší nešlo jí udržet na páce a to jsem skoušeli metod...aby sme ji zastavili.Teď už to neskoušíme...páč si zasluhuje důchod.V létě jsou od sedmi ráno do 8 večer ve výběhu.Ale přez zimu to prostě nejde.Ač sme tam dali seno nebo jsem pozvedali ohradník.....prostě to ta naše kobyla přeskočí...hodl máme doma "mustanga",kterej bojuje o osvobodu no...ale nemužu jí přece pustit někde do vesnice a říct ji "a teď si svobodná,dělej si co chceš".Taky bysme přez léto i klidně koně nechávali ve výběhu i přez noc.Taky jsme to jednou skusili a jeden kůň skončil na kolejích :(((((.Proti její tvrdohlavosti se nedá nic dělat!!!!Ať máme ohradník 160...kobyla 142 je schopná toto skočit...a když nemá na to...tak to podleze...nebo to převalí....Dělám všechno proto aby koně byli ve výběhu ale taky nechci aby nám další kůň skončil pod vlakem!!!!!!!!No a to že vám koně výběhy neskáčou..tak to je fakt fajn...ale já mám kobylu z nekonečných ruských plání...kde si pobývala jak chtěla a svobodně....ale teď to je jinak.....ať dělám co dělám...kobyla bojuje o svobodu...ale jak sem řekla,nechci aby se dalšímu koni neco stalo.Horší je to,že kobyla je dominantní typ a taky je vůdce stáda,ostatni koně to berou na vědomi a nasledují ji....

19.2.2006 21:11

pizneta napsal(a):
Žádný hluboký sníh....cestička (pro lonžování)je vyšlapaná,protože se tu denodenně lonžujou mladí koně.Koně skáčou výběhy...májí tam balík sena a přesto utíkají.Pokažde co je v ziimě pustíme,utečou.Jo a já sem jí NEHONILA...dělala si sama co chce to vám tu mám vysvětlovat 150 krát????Hmmm?Asi moji kobylu neznáte a ani jste určitě neviděli temperamentního koně.Když byla mladší nešlo jí udržet na páce a to jsem skoušeli metod...aby sme ji zastavili.Teď už to neskoušíme...páč si zasluhuje důchod.V létě jsou od sedmi ráno do 8 večer ve výběhu.Ale přez zimu to prostě nejde.Ač sme tam dali seno nebo jsem pozvedali ohradník.....prostě to ta naše kobyla přeskočí...hodl máme doma "mustanga",kterej bojuje o osvobodu no...ale nemužu jí přece pustit někde do vesnice a říct ji "a teď si svobodná,dělej si co chceš".Taky bysme přez léto i klidně koně nechávali ve výběhu i přez noc.Taky jsme to jednou skusili a jeden kůň skončil na kolejích :(((((.Proti její tvrdohlavosti se nedá nic dělat!!!!Ať máme ohradník 160...kobyla 142 je schopná toto skočit...a když nemá na to...tak to podleze...nebo to převalí....Dělám všechno proto aby koně byli ve výběhu ale taky nechci aby nám další kůň skončil pod vlakem!!!!!!!!No a to že vám koně výběhy neskáčou..tak to je fakt fajn...ale já mám kobylu z nekonečných ruských plání...kde si pobývala jak chtěla a svobodně....ale teď to je jinak.....ať dělám co dělám...kobyla bojuje o svobodu...ale jak sem řekla,nechci aby se dalšímu koni neco stalo.Horší je to,že kobyla je dominantní typ a taky je vůdce stáda,ostatni koně to berou na vědomi a nasledují ji....

Budete rejpat dál...kdyby jste se vžili do mé situace tak byste zmlkli!!!!!!!!!!!!

19.2.2006 21:20

kunicek napsal(a):
chichi

Takhle dovádí Maxík

19.2.2006 21:22

janamalik napsal(a):
Takhle dovádí Maxík

A takhle moje kobylka Bony ve výběhu

19.2.2006 22:44

pizneta napsal(a):

kone sou uzasne bytosti dokazala bych je pozorovat hodiny v pohybu - ve volnosti...

20.2.2006 00:33

pizneta napsal(a):

Do tvý situace se vžívat vůbec nemusím, je mi to naprosto jasný. To, že jste tu kobylu dřív nezastavili ani na páce, svědčí opravdu o mnohým, ale temperament to zrovna není. To na fotkách že není hlubokej sníh? Nenech se vysmát. To vydupaný vidím, ale i přesto to hlubokej sníh je. Proč tu kobylu necháš měsíc stát a pak jí vezmeš na lonž do třiceti centimetrů sněhu? Když už vyskakuje z výběhu (není takovej problém výběh provizorně zabezpečit, to mi nevykládej,mám s tím svý zkušenosti), tak proč jí nebereš denně na ruce na procházku, případně jí nepustíš třeba na hodinu a nehlídáš, nejlépe obojí? Jasně, je mnohem jednodušší vzít vystátou kobylu, nechat jí lítat dokola ve sněhu jak trotla a ještě vejskat, jakou má bába radost ze života. Už z dřívějška mám pocit, že se máš u koní hodně co učit, teď už mi to fakt nedalo nereagovat, když rozumně myslící lidi obviňuješ z rejpání (jak oblíbený slovo na týhle diskuzi - jak se někomu nelíbí něco, co mu někdo píše, hned ho obviní z rejpavosti, i když je to třeba oprávněná kritika jako v tomhle případě). Problém je v tom, že jsi zjevně naprosto přesvědčená o svý pravdě a neomylnosti. Tak se laskavě uklidni a zamysli se, jak se svýma koňma pracuješ a jak je menežuješ, protože je tam někde zakopaná mršina. Nazdar.

20.2.2006 00:37

koniceka napsal(a):
Do tvý situace se vžívat vůbec nemusím, je mi to naprosto jasný. To, že jste tu kobylu dřív nezastavili ani na páce, svědčí opravdu o mnohým, ale temperament to zrovna není. To na fotkách že není hlubokej sníh? Nenech se vysmát. To vydupaný vidím, ale i přesto to hlubokej sníh je. Proč tu kobylu necháš měsíc stát a pak jí vezmeš na lonž do třiceti centimetrů sněhu? Když už vyskakuje z výběhu (není takovej problém výběh provizorně zabezpečit, to mi nevykládej,mám s tím svý zkušenosti), tak proč jí nebereš denně na ruce na procházku, případně jí nepustíš třeba na hodinu a nehlídáš, nejlépe obojí? Jasně, je mnohem jednodušší vzít vystátou kobylu, nechat jí lítat dokola ve sněhu jak trotla a ještě vejskat, jakou má bába radost ze života. Už z dřívějška mám pocit, že se máš u koní hodně co učit, teď už mi to fakt nedalo nereagovat, když rozumně myslící lidi obviňuješ z rejpání (jak oblíbený slovo na týhle diskuzi - jak se někomu nelíbí něco, co mu někdo píše, hned ho obviní z rejpavosti, i když je to třeba oprávněná kritika jako v tomhle případě). Problém je v tom, že jsi zjevně naprosto přesvědčená o svý pravdě a neomylnosti. Tak se laskavě uklidni a zamysli se, jak se svýma koňma pracuješ a jak je menežuješ, protože je tam někde zakopaná mršina. Nazdar.

Jo a ještě bych dodala, že na třetí fotce se kobyla evidentně snaží se vyrvat z lonže, což teda rozhodně není žádnej projev radosti a temperamentu. Svědčí to o neumění tvým i kobyly (což je ale vždycky vina člověka, takže jsme zpátky u tebe). Jo a když nechceš, aby fotky tvý práce s koňma někdo kritizoval, nevystavuj je sem. Ale věřím, že nejseš úplná dilina a zamyslíš se nad sebou.

20.2.2006 09:07

kunicek napsal(a):
íhá

Úžasné fotly a nádherná kobylka!!! S čím, že je to křížená, ža vznikla tak zajímavá barva?

20.2.2006 09:30

janamalik napsal(a):
Takhle dovádí Maxík

To je paradni vypada jak kdyby mel na nohach perka jako Maxipes Fik kdyz skakal pro noviny

20.2.2006 09:36

sunin napsal(a):
To je paradni vypada jak kdyby mel na nohach perka jako Maxipes Fik kdyz skakal pro noviny

On je totiž jak hračička a po tom, co si asi v životě prožil, tak si těď ten život pořádně užívá.Ve výběhu je s ním staršná sranda, je to takový zrzavý kulíšek.Přičemž ještě k tomu chybí, že pokáždé, když jde do výběhu, neodpustí si, aby se vyválel

20.2.2006 10:16

janamalik napsal(a):
On je totiž jak hračička a po tom, co si asi v životě prožil, tak si těď ten život pořádně užívá.Ve výběhu je s ním staršná sranda, je to takový zrzavý kulíšek.Přičemž ještě k tomu chybí, že pokáždé, když jde do výběhu, neodpustí si, aby se vyválel

Jojo podle toho vypada ta deka ale to taky znam.Muj konik se vali zasadne JEN s odpocovackou,jindy ho nevidim se valetjinak nez s dekou

20.2.2006 10:30

janamalik napsal(a):

Ta deka jí fantasticky sluší!

20.2.2006 13:04

zuza napsal(a):
kone sou uzasne bytosti dokazala bych je pozorovat hodiny v pohybu - ve volnosti...

...

20.2.2006 13:17

katka napsal(a):
...

Moje Kathleen-pro mě ta nejkrásnější kobylka

20.2.2006 13:18

monca napsal(a):
Moje Kathleen-pro mě ta nejkrásnější kobylka

a ještě jedna

20.2.2006 15:11

koniceka napsal(a):
Jo a ještě bych dodala, že na třetí fotce se kobyla evidentně snaží se vyrvat z lonže, což teda rozhodně není žádnej projev radosti a temperamentu. Svědčí to o neumění tvým i kobyly (což je ale vždycky vina člověka, takže jsme zpátky u tebe). Jo a když nechceš, aby fotky tvý práce s koňma někdo kritizoval, nevystavuj je sem. Ale věřím, že nejseš úplná dilina a zamyslíš se nad sebou.

Ne...kobyla se vytrhat z lonže nesnaží.Prostě se takhle vychytala fotka,kdy Kathy skotačila....ježíš asi sem jí viděla na vlastní oči tak vím ne?A jak sem řekla....kobyla bylka sice na lonži ale dělala si co chce...já sem jenom stála a čekala až se klisna vyskáče a vyskotačí!!!Kdyby stála a nechtělo se jí vyvádět tak jdem jednouše do stáje....a nechám jí byt...jen sem chtěla ať se prostě "vyskáče".Foto tady nedávám proto aby mi je někdo kritizoval ale aby se kouknul jak se kůň umí vydovádět...Já se nemusím nad sebou zamýšlet já totiž vím co dělám!!!!Vlastně ani nevíte oco tu jde....však se můžete přijít podívat,jak lonžujem!!!!Ráda vám to ukážu!!!!

20.2.2006 16:04

kanyapi napsal(a):
Ta deka jí fantasticky sluší!

Jé, děkuji moc, přitom ta deka byla za pakatel, koupila jsem jen larisu a obšila ji. Svůj účel ale plní dobře

20.2.2006 16:08

sunin napsal(a):
Jojo podle toho vypada ta deka ale to taky znam.Muj konik se vali zasadne JEN s odpocovackou,jindy ho nevidim se valetjinak nez s dekou

Maxík se válí i bez deky, za jakéhokoliv počasí, je to čuník

20.2.2006 16:32

janamalik napsal(a):

Jěště přidávám jeden pokus, ale nevím, jak to vyjde, není to moc ostré.

20.2.2006 16:33

monca napsal(a):
a ještě jedna

Tak to je moje 21 letá Neluška,

20.2.2006 16:36

Sita napsal(a):
Tak to je moje 21 letá Neluška,

Dolly

21.2.2006 16:59

makki napsal(a):
Tak taky něco do sbírky.

Můžu se zeptat jak se koník jmenuje??? Díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.2.2006 22:22

pizneta napsal(a):

toto je jedna mladsia kobylak od nas:)

21.2.2006 22:24

pizneta napsal(a):

to je ta istla kobylka,par minut neskor

23.2.2006 02:43

pizneta napsal(a):
Ne...kobyla se vytrhat z lonže nesnaží.Prostě se takhle vychytala fotka,kdy Kathy skotačila....ježíš asi sem jí viděla na vlastní oči tak vím ne?A jak sem řekla....kobyla bylka sice na lonži ale dělala si co chce...já sem jenom stála a čekala až se klisna vyskáče a vyskotačí!!!Kdyby stála a nechtělo se jí vyvádět tak jdem jednouše do stáje....a nechám jí byt...jen sem chtěla ať se prostě "vyskáče".Foto tady nedávám proto aby mi je někdo kritizoval ale aby se kouknul jak se kůň umí vydovádět...Já se nemusím nad sebou zamýšlet já totiž vím co dělám!!!!Vlastně ani nevíte oco tu jde....však se můžete přijít podívat,jak lonžujem!!!!Ráda vám to ukážu!!!!

Tak tohle mi fakt nedá. Pizneto, jestli máte takto vysoké ohradníky, nedivím se, že kobyla vyskakuje. Zvedněte ho o půl metru a nebudete muset nechat koně měsíc stát ve stáji.

23.2.2006 08:24

kunicek napsal(a):
chichi

halo halo,doufamze si vsimnes,nevim jestli se to spravne zaradi,al etam jak bezi cerridwen s dalsimi dvema koniky,ten vepredu,svetlejsi konik,pripomina mi meho,nemas nejake dalsi jehe foto npr.ze predu atd.???byla bych mooooc rada kdyby jsi mi par jeho fotecek poslala na muj mail motalikova@seznam.cz

23.2.2006 11:26

kikuska napsal(a):
halo halo,doufamze si vsimnes,nevim jestli se to spravne zaradi,al etam jak bezi cerridwen s dalsimi dvema koniky,ten vepredu,svetlejsi konik,pripomina mi meho,nemas nejake dalsi jehe foto npr.ze predu atd.???byla bych mooooc rada kdyby jsi mi par jeho fotecek poslala na muj mail motalikova@seznam.cz

ten vepředu je hucul ondra o víkendfu od nás odjíždí

23.2.2006 11:26

cream napsal(a):
Úžasné fotly a nádherná kobylka!!! S čím, že je to křížená, ža vznikla tak zajímavá barva?

díky:o) Její maminka je čt a táta je čt x arab x hucul x paint

23.2.2006 16:27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
to je ta istla kobylka,par minut neskor

Tak tohle je nase hribatko :)

23.2.2006 17:37

svatka napsal(a):
Tak tohle mi fakt nedá. Pizneto, jestli máte takto vysoké ohradníky, nedivím se, že kobyla vyskakuje. Zvedněte ho o půl metru a nebudete muset nechat koně měsíc stát ve stáji.

Kobyla neskáče ohradník....ale vchod....vyfotím ti ho...už sme před vchod dali odradník a koně to nerespektují....my jsme dělali opravdu všechno proto aby byli venku....jaro,leto,podzim sou venku...protože mají dostatek travičky...ale když jsme přez zimu dali do ohrady balík..tak stejně utíkali.Dneska jsme koně pustili do výběhu a lítali jenom po vyšlapaném a to bylo "lonžovací" kolečko no....když nášlapli do nevyšlapaného,zdálo se,že už se nevymotají.My totiž žijem "pod horami" a sněhu máááááámeee straaaaaaaaaaaaaaaaaašně moc ....povrch hlubokého sněhu byl samý let...když sem se zabořila já tak mě to přez kalhoty skoro řízlo a pěkně to bolelo.Kobylky poklusali po vyšlapaném kolečku a pak stáli totálně znuďéne.....víte co?Dívejte se radši po těch,kteří koně vůbec nepouštějí!!!!!!!!!Co ty velkí stáje?hmm?Pouštěj se?Co sem byla ve větších stájích,koně nepouštějí...a to jich je polovina!!!!Koně vytáhnou na hodinku až dvě do jízdárny a pak zase stojí zbytek dne v boxe!!!Byla sem na týdenním kurzu...koně se sice měli fajn ale vůbec je nepouštěli!!!Vy mi tady budete říkat,že koně vůbec nepouštím.... a přitom sou většinu roku venku a když sou ve výběhu tak sou celý den(samozdřejmě když je vedro...sklidím je).Proč nerejpete na ty...kteří koně vůbec nepoští?Sama sem zastánce přirozeného chovu koní a taky nerada vidím když koně "sedí" celý den v boxe....ale teď jsme v situaci,kde to prostě nejde no!!!Máme tři výběhy...když koně vypasou jeden dáme je do druhého,ale když utíkají a nejde nic dělat tak to prostě nejde!!!Na procházky z kobylkou sem tam zajdu....a taky někdy na lechčí vyjížďku.Koně lonžujeme...ty mladí a snažíme se je něčím příjemným zabavit.Máme hold temperamentní kobylky a když sou i každodenně na lonži rádi se vyskotačí.Ale Kathy sem tehda Nehonila,nehonila a nehonila!!!!!Nevím proč to furt všude píšete jak to není pravda!!!Bože!!!Sem si stoupla do prostřed vyšlapaného kolečka a koník se vyřáádil sáááááááááááááám.
P.S.pošlu sem pár fotek hlubokého sněhu a vyšlapané kolečko taky pozdějc nafotím a by ste si nemysleli že kobyla si udělá nálevky na vyšpalaném!!!Klidně sem dejte majl a já pošlu detaily výběhu a taky změřím sníh!!!Jak si přejete!!!
Promiňte za pravopis...ale chodím do polské školy a čeština z polštinou se mi někdy plete....(už sem slyšela něco narážek..na moje psáníčka)

23.2.2006 17:40

haanaaa napsal(a):
Můžu se zeptat jak se koník jmenuje??? Díky

Koně ve výběhu dneska....chodili jenom po tom vyšlapaném....

23.2.2006 17:41

pizneta napsal(a):
Koně ve výběhu dneska....chodili jenom po tom vyšlapaném....

prostě jenom po vyšlapaném...

23.2.2006 19:12

verfa napsal(a):
Tak tohle je nase hribatko :)

Koníček Rasul

23.2.2006 19:13

denny trikolka napsal(a):
Koníček Rasul

kobyla Arsinoe

3.3.2006 13:34

denny trikolka napsal(a):
kobyla Arsinoe

zase Kathleen

3.3.2006 13:37

monca napsal(a):
zase Kathleen

a poslední

16.3.2006 13:42

pizneta napsal(a):

A já dám taky jednu

20.3.2006 20:30

janamalik napsal(a):
Maxík se válí i bez deky, za jakéhokoliv počasí, je to čuník

Aduš!!!

23.3.2006 20:09

palomino napsal(a):
A já dám taky jednu

27.3.2006 16:49

blanche napsal(a):

Sallynka dovádějící

27.3.2006 16:50

pizneta napsal(a):
Sallynka dovádějící

Maminka a dcera

27.3.2006 16:51

pizneta napsal(a):
Maminka a dcera

Kathleen

27.3.2006 16:54

pizneta napsal(a):

Když mají radost koníci,mám radost i já

27.3.2006 16:57

pizneta napsal(a):
Když mají radost koníci,mám radost i já

..

27.3.2006 20:18

pizneta napsal(a):

Elba

27.3.2006 20:23

eliska84 napsal(a):
hajíí

a zase běžíme

27.3.2006 20:24

eliska84 napsal(a):
a zase běžíme

hoplá

1.4.2006 19:39

jury napsal(a):

jury prosimte co je ten posledni konik-ryzacek zac?strasne mi pripomina jednu kobylku kterou sem jezdiladiky

1.4.2006 19:50

keisy napsal(a):
jury prosimte co je ten posledni konik-ryzacek zac?strasne mi pripomina jednu kobylku kterou sem jezdiladiky

americký klusák - valach

1.4.2006 19:53

jury napsal(a):
americký klusák - valach

no tak nic...ale dekuju

1.4.2006 20:15

keisy napsal(a):
no tak nic...ale dekuju

Racing A1/1 a Sinetas A1/1

19.5.2006 14:22

janna napsal(a):
Racing A1/1 a Sinetas A1/1