memmory
napsal(a):
Tak a jedem dálll
Molinatá musí tady přes tu verandičku,dveřma,dvoje futra a na pěťáku se otočit a zas tudyma ven
A zvládla to
molly
napsal(a):
Molinatá musí tady přes tu verandičku,dveřma,dvoje futra a na pěťáku se otočit a zas tudyma ven
A zvládla to
Pak hází takové ksichty
memmory
napsal(a):
Tak a jedem dálll
super... Jdu zas chvíli něco dělat...
molly
napsal(a):
U nás zas jen 5kapek,sporadicky..
Už je pěkně tvrdo
Jojo za deštík jsem ráda ale protože maj bejt bouřky koně jsem včera i dneska zavřela na noc,
aspoň se kopýtka trochu "napijou" už měli pěkně vysušený, ... snad zejtra nezapomenu vzít s sebou tu rašpli už jí vozim do stáje tejden .. ach ta paměť
to člověk vždycky na rychlo vyletí z baráku a půlku věcí zapomene :-/
red and white
napsal(a):
Jojo za deštík jsem ráda ale protože maj bejt bouřky koně jsem včera i dneska zavřela na noc,
aspoň se kopýtka trochu "napijou" už měli pěkně vysušený, ... snad zejtra nezapomenu vzít s sebou tu rašpli už jí vozim do stáje tejden .. ach ta paměť
to člověk vždycky na rychlo vyletí z baráku a půlku věcí zapomene :-/
molly: neboj já jdu taky
molly
napsal(a):
Tak to je info...Já poklidila,vyprala,odjezdila
A Ty píšeš o zubu...
Tak ať to brzo přejde Zuby to je nejhorší bolest
No to je ta nejdůležitější informace ne
Tak to já jsem si dneska jenom udělala koníky, ani jsem nejezdila byli zmoklý tak sem šla jen na procházku popást na zelený.
Krásná informace - v pondělí praxe zase účetnická to bude utrpení
red and white
napsal(a):
No to je ta nejdůležitější informace ne
Tak to já jsem si dneska jenom udělala koníky, ani jsem nejezdila byli zmoklý tak sem šla jen na procházku popást na zelený.
Krásná informace - v pondělí praxe zase účetnická to bude utrpení
Tak měj prima víkend a ať nám brzo uteče
Půjdu na kutě... čauky....
molly
napsal(a):
Tak měj prima víkend a ať nám brzo uteče
Půjdu na kutě... čauky....
jojo snad to nějak přežijeme ... měj se papa
.... ( popelka okudlana na ježka - asi před rokem )
memmory
napsal(a):
Tak a jedem dálll
ZENSKY TAK VAS ZDRAVIM, CELEJ TYDEN TADY NEBUDU, JEDU NA "DOVOLENOU" KE TCHYNI, TAK NA ME MYSLETE. PAPA
molly
napsal(a):
Tak pevné nervy a přežij to ve zdraví
Huáá, taky to nějak nežije
memmory
napsal(a):
Tak a jedem dálll
hoj...Chvíle mě žádná nečeká,ale odpolední směna ano... Tak snad rychle uteče...
Týno..mailík
molly
napsal(a):
hoj...Chvíle mě žádná nečeká,ale odpolední směna ano... Tak snad rychle uteče...
Týno..mailík
Tak sem začala s podepisováním fotek, tady jedna ukázková
... jako žádné profesionální dílo to není, ale budiž
red and white
napsal(a):
Tak sem začala s podepisováním fotek, tady jedna ukázková
... jako žádné profesionální dílo to není, ale budiž
Tak tuhle jsem zkoušela jako první
red and white
napsal(a):
Tak tuhle jsem zkoušela jako první
Fakt že to je vidět tak ještě poslední
red and white
napsal(a):
Fakt že to je vidět tak ještě poslední
ha tam už něco vidět je no tak už opravdu končím a mastím za koněma, snad tu večer někdo budete
red and white
napsal(a):
ha tam už něco vidět je no tak už opravdu končím a mastím za koněma, snad tu večer někdo budete
Já tu jsééééém
memmory
napsal(a):
Já tu jsééééém
Ahojda, tak jsem tady...končně jsem speciálně pro Vás udělala konto na rajčeti. Takže fotečky z toho VT jsou na www.jenysimons.rajce.idnes.cz tak mrkněte, ale nechala jsem ty fotky moc veliký, tak se dlouho načítaj...
Zuzo, o mejlu vím, ale pořád o tom nějak přemejšlím...ani nevím, jestli se mi chce... Hele jen tak mimochodem, Molly byla po tom VT v pohodě?? Mě zase Jarča nařkla, že jsem z něj přivezla nákou chřipku, protože Diego prej byl apatickej-toho jsem si nějak nestihla všimnout-a nežral pořád moc to seno, ale to bylo po zubech..no a potom VT pár dní po Diegovi začal Dino...nechával mrtě sena, byl takovej, že měl nezájem o cokoli a nákej pohyb pro něj bylo to nejhorší, mi přišlo...tak se tak vyptávám, jak jste na tom byli vy, páč mi to přijde jako blbost, abych za to mohla zase já a VT....
jenysimons
napsal(a):
Ahojda, tak jsem tady...končně jsem speciálně pro Vás udělala konto na rajčeti. Takže fotečky z toho VT jsou na www.jenysimons.rajce.idnes.cz tak mrkněte, ale nechala jsem ty fotky moc veliký, tak se dlouho načítaj...
Zuzo, o mejlu vím, ale pořád o tom nějak přemejšlím...ani nevím, jestli se mi chce... Hele jen tak mimochodem, Molly byla po tom VT v pohodě?? Mě zase Jarča nařkla, že jsem z něj přivezla nákou chřipku, protože Diego prej byl apatickej-toho jsem si nějak nestihla všimnout-a nežral pořád moc to seno, ale to bylo po zubech..no a potom VT pár dní po Diegovi začal Dino...nechával mrtě sena, byl takovej, že měl nezájem o cokoli a nákej pohyb pro něj bylo to nejhorší, mi přišlo...tak se tak vyptávám, jak jste na tom byli vy, páč mi to přijde jako blbost, abych za to mohla zase já a VT....
Týno to je jen klasická jarní únava ....
Ale Jarča si zase něco musela najít ne ??
jenysimons
napsal(a):
mem: už mi to tak přijde no...první co, tak to prostě hodila na mě, že jsem to podle ní přivezla z veřejnáku, že to je náká chřipka...no fakt super...
Na VT nemůžou koně bez kulatého razítka , takže ani bez vyšteření krve , ani bez očkování proti chřipce - tudíž si ji nemohl dovézt odtamtud
memmory
napsal(a):
Na VT nemůžou koně bez kulatého razítka , takže ani bez vyšteření krve , ani bez očkování proti chřipce - tudíž si ji nemohl dovézt odtamtud
to bylo první, co jsem si myslela... ale tak mě už to je tak nějak volný..jsem připravená, že až příšte budu chtít někam jet, že mi to možná bude chtít zatrhnout, ale už jsem obrněná a mám pro ní odpověd..
jenysimons
napsal(a):
to bylo první, co jsem si myslela... ale tak mě už to je tak nějak volný..jsem připravená, že až příšte budu chtít někam jet, že mi to možná bude chtít zatrhnout, ale už jsem obrněná a mám pro ní odpověd..
Jo a jakou ????
jenysimons
napsal(a):
že mám sporátka a chci sportovat, dokud můžu a pokud se jí to nelíbí, že si teda najdu něco někde jinde..sice nevím kde, ale řešení je dycky nějaký...do tohohle mi nemůže kecat...
No vidíš to , ale aby jsi pak měla odvahu jí to říct do očí - to bývá horší .......
jenysimons
napsal(a):
bejvá, ale pokud jsem na to připravená předem, tak je to pro mě lepší...doufám ale, že mi něco takovýho neřekne...
Mno a to je ono - já taky třeba po telefonu dokažu nadávat ale mno potom do očí už to nějak nende
memmory
napsal(a):
Mno a to je ono - já taky třeba po telefonu dokažu nadávat ale mno potom do očí už to nějak nende
no jo, přes písmenka je každej král...
jak se vede?
jenysimons
napsal(a):
no jo, přes písmenka je každej král...
jak se vede?
Jde to jen už nevidím
Jsem tu už asi 4 hodiny a pomalu upravuju fotky ze závodů , ještě nemám ani ty první závody , ale stojí to za to .......
jenysimons
napsal(a):
to jsou ty, co sem postupně házíš? kdypak ty závody byli??
Jo jsou ...teď v sobotu Ecoranch na3 Černá Voda . www.na3.cz , ale já tam nebyla a tohle jsou fotky ze starších závodů , ale protože mám dovolenou tak mám čas si je konečně dodělat
Montanka ( jinak strašně hodnej a poslušnej koníček )
memmory
napsal(a):
Jo jsou ...teď v sobotu Ecoranch na3 Černá Voda . www.na3.cz , ale já tam nebyla a tohle jsou fotky ze starších závodů , ale protože mám dovolenou tak mám čas si je konečně dodělat
Montanka ( jinak strašně hodnej a poslušnej koníček )
jsou zajímavý..
máš dovolenou jo?? to se tak někdo má...já jsem čím dál tím víc ve skluzu...no jo, konec školního roku se nezávratně blíží a já nemám hotovýho vůbec nic...
memmory
napsal(a):
Jo a jak to dopadlo v NJ ???
Jo ještě že mě škola netrápí
to ještě nevím, ale úče jsem řekla, at to bere dost s rezervou, že jsem si to nechala na poslední chvíli a že to je hrozně těžkej text...tak se zasmála a říkala, že jsem hrozná..no uvidíme...
molly
napsal(a):
Ahój...Jsem doma z práce...
Týno,Molinatá byla absolutně v poho...V neděli absolvovala 10km výlet,na čumendu na drezurky... Měla to jako poloviční military
A v poho... A to je neustále venku 24h/denně
Krásnýýý fotkýýý
Ahojda...
No to víš, prostě jsem za to mohla já a můj vejlet na VT, to je jasný...
Jo snad neva, že jsem tam nechala i nějaký fotečky tvoje jako tebe??
molly
napsal(a):
To,co tam je stačí..
Jedna z největších překážek u trailu byla - kravička ......
memmory
napsal(a):
Jedna z největších překážek u trailu byla - kravička ......
Čauky týno .....
No právě že tady to stereotip nebude nikdy , ořezat , přibarvit doostřit, dodat jas a kontrast , potom umazat to co tam nepatří , podepsata čekat než se uloží .....
memmory
napsal(a):
Čauky týno .....
No právě že tady to stereotip nebude nikdy , ořezat , přibarvit doostřit, dodat jas a kontrast , potom umazat to co tam nepatří , podepsata čekat než se uloží .....
memmory
napsal(a):
Tak jo dobrou noc přeju
Jsem na fotce 180 a vzdávám to
Zítra pokračuju
memmory
napsal(a):
Vidělas???? http://www.novinky.cz/clanek/ 140172-zavodni-kun-v-nemecku-prezil -hruzne-salto.html (2 mezery)
memmory
napsal(a):
Mno asi to má už natrénovaný nebo já nevím , mohly by ji zaměstnat jako kaskadéra ..
Samuel - alias Hopsinková Šťáva
memmory
napsal(a):
Samuel - alias Hopsinková Šťáva
Botový závod
Každému jezdci se sundá jedna bota a odnese se na druhý konec areny , potom se vyhlásí start všichni vyběhnou na konci musí slézt najít a nasadit si svoji botu , nalézt na koně a docválat do cíle , nehorší je když má víc jezdců boty stejné jen jinou velikost
memmory
napsal(a):
Botový závod
Každému jezdci se sundá jedna bota a odnese se na druhý konec areny , potom se vyhlásí start všichni vyběhnou na konci musí slézt najít a nasadit si svoji botu , nalézt na koně a docválat do cíle , nehorší je když má víc jezdců boty stejné jen jinou velikost
Freestyle Reining v podání Bohdany Krysztkové a hřebce appa - CRAZY LEGS LUCK
memmory
napsal(a):
Freestyle Reining v podání Bohdany Krysztkové a hřebce appa - CRAZY LEGS LUCK
A mexiko mexiko sombréro gradne de nyróóóóóóó
memmory
napsal(a):
A mexiko mexiko sombréro gradne de nyróóóóóóó
V dnešním světě computerů , jutru tru tru tru tru trůůůůůůůůů
v dnešním světě computerů ju tru tru tru tru
Pravdu má jenom bouchačkáááááá
Pravdu má jenom bouchačkáááááá........
Ty texty to jen tak aby jste si představily tu atmosféru freestylu
memmory
napsal(a):
V dnešním světě computerů , jutru tru tru tru tru trůůůůůůůůů
v dnešním světě computerů ju tru tru tru tru
Pravdu má jenom bouchačkáááááá
Pravdu má jenom bouchačkáááááá........
Ty texty to jen tak aby jste si představily tu atmosféru freestylu
A spí a spí a spí zámek šípkový .....
memmory
napsal(a):
A spí a spí a spí zámek šípkový .....
Your me Buterflye .........
olga visnakova

memmory
napsal(a):
Ahojik RAW ty už tu zase nejsi ???
ahoj všem, po sobotním kurzu jsem byla v pohodě, ale nedělní pětihodinové nakládání.................jedné kobušky, to byl mazec, od té doby mi je zle, potím se, spím a úbec-a to chudák p.Nykl ten celou dobu mokl a byl stále v klidu, ve finále naložil i vyložil dvakrát, ovšem ukončil to s tím, že je třeba to dokončit, jelikož kobuška tam být prostě nechtěla. Dle jizvy na hlavě a vzteku již při projítí kolem to "působí", jakoby kobča měla děsivý zážitek (např.přikryté oči, tlak ze zadu, skok vpřed, úraz na hlavě), ovšem majitelka tvrdí, že ne. Moc se nám tomu nechce věřit, ta kobyla má v sobě hysterii, děs, paniku a lehce i povolení nadvlády....................příjemná paní s tím chce něco dělat..........snad se p.Nyklovi ozve-fotky snad stáhnu zítra, bo pozítří
olga visnakova
napsal(a):
ahoj všem, po sobotním kurzu jsem byla v pohodě, ale nedělní pětihodinové nakládání.................jedné kobušky, to byl mazec, od té doby mi je zle, potím se, spím a úbec-a to chudák p.Nykl ten celou dobu mokl a byl stále v klidu, ve finále naložil i vyložil dvakrát, ovšem ukončil to s tím, že je třeba to dokončit, jelikož kobuška tam být prostě nechtěla. Dle jizvy na hlavě a vzteku již při projítí kolem to "působí", jakoby kobča měla děsivý zážitek (např.přikryté oči, tlak ze zadu, skok vpřed, úraz na hlavě), ovšem majitelka tvrdí, že ne. Moc se nám tomu nechce věřit, ta kobyla má v sobě hysterii, děs, paniku a lehce i povolení nadvlády....................příjemná paní s tím chce něco dělat..........snad se p.Nyklovi ozve-fotky snad stáhnu zítra, bo pozítří
Ahojky Olgo tak to je hodně špatný
olga visnakova

memmory
napsal(a):
Ahojky Olgo tak to je hodně špatný
Já opravdu skláním před p.Nyklem, my u stolu jsme již měli chutě brát lonž, atd..........přesně to, co je špatné pro další nakládání. Ale kobča pěkná a má chřipajzna a nechut cokoliv dělat také..................au, hlava, břicho, všechno-a je mi zima
olga visnakova
napsal(a):
Já opravdu skláním před p.Nyklem, my u stolu jsme již měli chutě brát lonž, atd..........přesně to, co je špatné pro další nakládání. Ale kobča pěkná a má chřipajzna a nechut cokoliv dělat také..................au, hlava, břicho, všechno-a je mi zima
Pokud to nevzdal pan Nykl tak to se mu teda divím muselo to na ni být dost tak dlouho
olga visnakova

memmory
napsal(a):
Pokud to nevzdal pan Nykl tak to se mu teda divím muselo to na ni být dost tak dlouho
proto to ukončil, seč nalezla, že k tomu, aby zůstala, by to chtělo ještě pár návštěv, nebo paní trpělivost a dotáhnout to druhý, třetí den stejným způsobem do konce. Když šla v úvodu kolem vleku, to jsem neviděla, vztekle se do něj zakousla-mazec
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
proto to ukončil, seč nalezla, že k tomu, aby zůstala, by to chtělo ještě pár návštěv, nebo paní trpělivost a dotáhnout to druhý, třetí den stejným způsobem do konce. Když šla v úvodu kolem vleku, to jsem neviděla, vztekle se do něj zakousla-mazec
p.s-měl chut to ukončit tak o hodku dříve, nebýt pokroku kobči............děs, bude mi špatně ještě hoodně dlouho. Počkej si na fotky, fakt dobrý. Sobotní kurzík byl fajn, cizí lidé, všichni celé to bylo moc fajn a poučné.............
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
p.s-měl chut to ukončit tak o hodku dříve, nebýt pokroku kobči............děs, bude mi špatně ještě hoodně dlouho. Počkej si na fotky, fakt dobrý. Sobotní kurzík byl fajn, cizí lidé, všichni celé to bylo moc fajn a poučné.............
budu končit, paralenek a pelíšek..................pá
memmory
napsal(a):
Byla jsem koníčkům uklidit bobany a shodit seno . páááá
Halóóóóóóó je tu někdóóóóóóó ???
molly
napsal(a):
Dobróóóu....
To není v takovém nečase nikdo kdo by měl dlouhou chvíly ??
memmory
napsal(a):
To není v takovém nečase nikdo kdo by měl dlouhou chvíly ??
memmory
napsal(a):
Mno hurá
Panorama našeho kraje ....... Dva kopce a hluboké údolí
memmory
napsal(a):
Panorama našeho kraje ....... Dva kopce a hluboké údolí
Dva "měštáci" pózují
molly
napsal(a):
ne
Ale zítra už zas budu...
Tak to jóóóó
Mno já nadávám že jsem si tu dovolenou vůbec vzala
Naše zahrada - je tam o trošku míň vody než na fotce , ale vypadá velmi podobně
memmory
napsal(a):
Tak to jóóóó
Mno já nadávám že jsem si tu dovolenou vůbec vzala
Naše zahrada - je tam o trošku míň vody než na fotce , ale vypadá velmi podobně
Tady u mě lije taky celý den
Potřebuju vyvětrat Molinatou,páč zítra půjdem malinko skotačit
molly
napsal(a):
Tady u mě lije taky celý den
Potřebuju vyvětrat Molinatou,páč zítra půjdem malinko skotačit
Já jsem Luisátkovy slýbila , že jak budu mít tu dovču že budem chodit každej den do lesa na procházky Mno a co mám místo procházek koně žvýkající seno zmohlý až za ušima protože se jim doma nelíbí , uklizenej celej barák a hledám si další činost - zítra vymaluju koupelnu ....
memmory
napsal(a):
Já jsem Luisátkovy slýbila , že jak budu mít tu dovču že budem chodit každej den do lesa na procházky Mno a co mám místo procházek koně žvýkající seno zmohlý až za ušima protože se jim doma nelíbí , uklizenej celej barák a hledám si další činost - zítra vymaluju koupelnu ....
Potřebuju umýt okna,kdybys nevěděla co dál
memmory
napsal(a):
Jo přijedu do HK ti umejt okna
Však je to jen kousek
Tak kdy??V pátek dopoledne?? A můžeš poklidit i další