DLOUHOTRVAJÍCÍ CHVÍLE 28

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2008 11:39

Tak a jedem dálll

16.5.2008 11:46

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

Taky to máš dobrýý... Já když měla Molčí ještě naboso,tak jsem ji 2x vzala až do domu Jen to není zdokumentováno...I s tím svým bříškem prošla futrama

16.5.2008 11:47

molly napsal(a):
Taky to máš dobrýý... Já když měla Molčí ještě naboso,tak jsem ji 2x vzala až do domu Jen to není zdokumentováno...I s tím svým bříškem prošla futrama

Jo tak to mi vždycky jenom hříbě - máme dva vchody a tak mohl okouknout celej barák - taky není zdokumentováno

16.5.2008 11:51

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

Molinatá musí tady přes tu verandičku,dveřma,dvoje futra a na pěťáku se otočit a zas tudyma ven A zvládla to

16.5.2008 11:52

molly napsal(a):
Molinatá musí tady přes tu verandičku,dveřma,dvoje futra a na pěťáku se otočit a zas tudyma ven A zvládla to

Pak hází takové ksichty

molly napsal(a):

Tak to je holka teda šikovná
Dobrý trénink na Reining

molly napsal(a):
Pak hází takové ksichty

Molly,ouška

16.5.2008 11:53

molly napsal(a):
Pak hází takové ksichty

No to je krásná tlamička

16.5.2008 11:56

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

super... Jdu zas chvíli něco dělat...

16.5.2008 11:58

molly napsal(a):
super... Jdu zas chvíli něco dělat...

JJ zatím pa

16.5.2008 15:51

memmory napsal(a):
JJ zatím pa

tak jsem těsně minula pořádnej liják

16.5.2008 19:25

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

U nás zas jen 5kapek,sporadicky.. Už je pěkně tvrdo

16.5.2008 22:10

molly napsal(a):

Já jdu na víkend do práce a mně se tááák nechce

16.5.2008 22:10

molly napsal(a):

Jojo za deštík jsem ráda ale protože maj bejt bouřky koně jsem včera i dneska zavřela na noc,

aspoň se kopýtka trochu "napijou" už měli pěkně vysušený, ... snad zejtra nezapomenu vzít s sebou tu rašpli už jí vozim do stáje tejden .. ach ta paměť to člověk vždycky na rychlo vyletí z baráku a půlku věcí zapomene :-/

16.5.2008 22:11

red and white napsal(a):
Jojo za deštík jsem ráda ale protože maj bejt bouřky koně jsem včera i dneska zavřela na noc,

aspoň se kopýtka trochu "napijou" už měli pěkně vysušený, ... snad zejtra nezapomenu vzít s sebou tu rašpli už jí vozim do stáje tejden .. ach ta paměť to člověk vždycky na rychlo vyletí z baráku a půlku věcí zapomene :-/

molly: neboj já jdu taky

16.5.2008 22:12

red and white napsal(a):
molly: neboj já jdu taky

Jsem tam od 8-21hod... chjo... Vždycky se na to netěším,ale poslední dobou mi to vadí čím dál víc...

16.5.2008 22:13

molly napsal(a):
Jsem tam od 8-21hod... chjo... Vždycky se na to netěším,ale poslední dobou mi to vadí čím dál víc...

já jen výkendy - brigáda - od 7 :00- 18:00 - u koní takže pohoda celkem

16.5.2008 22:16

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

Copak jste dnes vytvářely za hodnoty?

16.5.2008 22:21

molly napsal(a):
Copak jste dnes vytvářely za hodnoty?

bolí mě zub

16.5.2008 22:23

red and white napsal(a):
bolí mě zub

Tak to je info...Já poklidila,vyprala,odjezdila A Ty píšeš o zubu...

Tak ať to brzo přejde Zuby to je nejhorší bolest

16.5.2008 22:30

molly napsal(a):
Tak to je info...Já poklidila,vyprala,odjezdila A Ty píšeš o zubu...

Tak ať to brzo přejde Zuby to je nejhorší bolest

No to je ta nejdůležitější informace ne

Tak to já jsem si dneska jenom udělala koníky, ani jsem nejezdila byli zmoklý tak sem šla jen na procházku popást na zelený.

Krásná informace - v pondělí praxe zase účetnická to bude utrpení

16.5.2008 22:34

red and white napsal(a):
No to je ta nejdůležitější informace ne

Tak to já jsem si dneska jenom udělala koníky, ani jsem nejezdila byli zmoklý tak sem šla jen na procházku popást na zelený.

Krásná informace - v pondělí praxe zase účetnická to bude utrpení

Tak měj prima víkend a ať nám brzo uteče Půjdu na kutě... čauky....

16.5.2008 22:42

molly napsal(a):
Tak měj prima víkend a ať nám brzo uteče Půjdu na kutě... čauky....

jojo snad to nějak přežijeme ... měj se papa

.... ( popelka okudlana na ježka - asi před rokem )

16.5.2008 22:42

red and white napsal(a):
jojo snad to nějak přežijeme ... měj se papa

.... ( popelka okudlana na ježka - asi před rokem )

Taky pádím asť jsem ráno čilá

16.5.2008 22:43

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

ZENSKY TAK VAS ZDRAVIM, CELEJ TYDEN TADY NEBUDU, JEDU NA "DOVOLENOU" KE TCHYNI, TAK NA ME MYSLETE. PAPA

17.5.2008 07:09

radule napsal(a):
ZENSKY TAK VAS ZDRAVIM, CELEJ TYDEN TADY NEBUDU, JEDU NA "DOVOLENOU" KE TCHYNI, TAK NA ME MYSLETE. PAPA

Tak pevné nervy a přežij to ve zdraví

18.5.2008 19:34

molly napsal(a):
Tak pevné nervy a přežij to ve zdraví

Huáá, taky to nějak nežije

18.5.2008 19:35

red and white napsal(a):
Huáá, taky to nějak nežije

no tak koukám že tam vypadám dobře jako bleček

18.5.2008 19:35

red and white napsal(a):
no tak koukám že tam vypadám dobře jako bleček

bleček ´= blbeček

19.5.2008 13:18

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

hoj...Chvíle mě žádná nečeká,ale odpolední směna ano... Tak snad rychle uteče...

Týno..mailík

19.5.2008 16:09

molly napsal(a):
hoj...Chvíle mě žádná nečeká,ale odpolední směna ano... Tak snad rychle uteče...

Týno..mailík

Tak sem začala s podepisováním fotek, tady jedna ukázková

... jako žádné profesionální dílo to není, ale budiž

19.5.2008 16:10

red and white napsal(a):
Tak sem začala s podepisováním fotek, tady jedna ukázková

... jako žádné profesionální dílo to není, ale budiž

Tak tuhle jsem zkoušela jako první

19.5.2008 16:16

red and white napsal(a):
Tak tuhle jsem zkoušela jako první

Fakt že to je vidět tak ještě poslední

19.5.2008 16:25

red and white napsal(a):
Fakt že to je vidět tak ještě poslední

ha tam už něco vidět je no tak už opravdu končím a mastím za koněma, snad tu večer někdo budete

19.5.2008 16:50

red and white napsal(a):
ha tam už něco vidět je no tak už opravdu končím a mastím za koněma, snad tu večer někdo budete

Já tu jsééééém

19.5.2008 20:36

memmory napsal(a):
Já tu jsééééém

Ahojda, tak jsem tady...končně jsem speciálně pro Vás udělala konto na rajčeti. Takže fotečky z toho VT jsou na www.jenysimons.rajce.idnes.cz tak mrkněte, ale nechala jsem ty fotky moc veliký, tak se dlouho načítaj...

Zuzo, o mejlu vím, ale pořád o tom nějak přemejšlím...ani nevím, jestli se mi chce... Hele jen tak mimochodem, Molly byla po tom VT v pohodě?? Mě zase Jarča nařkla, že jsem z něj přivezla nákou chřipku, protože Diego prej byl apatickej-toho jsem si nějak nestihla všimnout-a nežral pořád moc to seno, ale to bylo po zubech..no a potom VT pár dní po Diegovi začal Dino...nechával mrtě sena, byl takovej, že měl nezájem o cokoli a nákej pohyb pro něj bylo to nejhorší, mi přišlo...tak se tak vyptávám, jak jste na tom byli vy, páč mi to přijde jako blbost, abych za to mohla zase já a VT....

19.5.2008 20:42

jenysimons napsal(a):
Ahojda, tak jsem tady...končně jsem speciálně pro Vás udělala konto na rajčeti. Takže fotečky z toho VT jsou na www.jenysimons.rajce.idnes.cz tak mrkněte, ale nechala jsem ty fotky moc veliký, tak se dlouho načítaj...

Zuzo, o mejlu vím, ale pořád o tom nějak přemejšlím...ani nevím, jestli se mi chce... Hele jen tak mimochodem, Molly byla po tom VT v pohodě?? Mě zase Jarča nařkla, že jsem z něj přivezla nákou chřipku, protože Diego prej byl apatickej-toho jsem si nějak nestihla všimnout-a nežral pořád moc to seno, ale to bylo po zubech..no a potom VT pár dní po Diegovi začal Dino...nechával mrtě sena, byl takovej, že měl nezájem o cokoli a nákej pohyb pro něj bylo to nejhorší, mi přišlo...tak se tak vyptávám, jak jste na tom byli vy, páč mi to přijde jako blbost, abych za to mohla zase já a VT....

Týno to je jen klasická jarní únava ....
Ale Jarča si zase něco musela najít ne ??

19.5.2008 20:44

memmory napsal(a):
Týno to je jen klasická jarní únava ....
Ale Jarča si zase něco musela najít ne ??

mem: už mi to tak přijde no...první co, tak to prostě hodila na mě, že jsem to podle ní přivezla z veřejnáku, že to je náká chřipka...no fakt super...

19.5.2008 20:46

jenysimons napsal(a):
mem: už mi to tak přijde no...první co, tak to prostě hodila na mě, že jsem to podle ní přivezla z veřejnáku, že to je náká chřipka...no fakt super...

Na VT nemůžou koně bez kulatého razítka , takže ani bez vyšteření krve , ani bez očkování proti chřipce - tudíž si ji nemohl dovézt odtamtud

19.5.2008 20:50

memmory napsal(a):
Na VT nemůžou koně bez kulatého razítka , takže ani bez vyšteření krve , ani bez očkování proti chřipce - tudíž si ji nemohl dovézt odtamtud

to bylo první, co jsem si myslela... ale tak mě už to je tak nějak volný..jsem připravená, že až příšte budu chtít někam jet, že mi to možná bude chtít zatrhnout, ale už jsem obrněná a mám pro ní odpověd..

19.5.2008 20:53

jenysimons napsal(a):
to bylo první, co jsem si myslela... ale tak mě už to je tak nějak volný..jsem připravená, že až příšte budu chtít někam jet, že mi to možná bude chtít zatrhnout, ale už jsem obrněná a mám pro ní odpověd..

Jo a jakou ????

19.5.2008 20:54

memmory napsal(a):
Jo a jakou ????

že mám sporátka a chci sportovat, dokud můžu a pokud se jí to nelíbí, že si teda najdu něco někde jinde..sice nevím kde, ale řešení je dycky nějaký...do tohohle mi nemůže kecat...

19.5.2008 20:59

jenysimons napsal(a):
že mám sporátka a chci sportovat, dokud můžu a pokud se jí to nelíbí, že si teda najdu něco někde jinde..sice nevím kde, ale řešení je dycky nějaký...do tohohle mi nemůže kecat...

No vidíš to , ale aby jsi pak měla odvahu jí to říct do očí - to bývá horší .......

19.5.2008 21:00

memmory napsal(a):
No vidíš to , ale aby jsi pak měla odvahu jí to říct do očí - to bývá horší .......

bejvá, ale pokud jsem na to připravená předem, tak je to pro mě lepší...doufám ale, že mi něco takovýho neřekne...

19.5.2008 21:01

jenysimons napsal(a):
bejvá, ale pokud jsem na to připravená předem, tak je to pro mě lepší...doufám ale, že mi něco takovýho neřekne...

Mno a to je ono - já taky třeba po telefonu dokažu nadávat ale mno potom do očí už to nějak nende

19.5.2008 21:03

memmory napsal(a):
Mno a to je ono - já taky třeba po telefonu dokažu nadávat ale mno potom do očí už to nějak nende

no jo, přes písmenka je každej král...

jak se vede?

19.5.2008 21:05

jenysimons napsal(a):
no jo, přes písmenka je každej král...

jak se vede?

Jde to jen už nevidím
Jsem tu už asi 4 hodiny a pomalu upravuju fotky ze závodů , ještě nemám ani ty první závody , ale stojí to za to .......

19.5.2008 21:06

memmory napsal(a):
Jde to jen už nevidím
Jsem tu už asi 4 hodiny a pomalu upravuju fotky ze závodů , ještě nemám ani ty první závody , ale stojí to za to .......

to jsou ty, co sem postupně házíš? kdypak ty závody byli??

19.5.2008 21:08

jenysimons napsal(a):
to jsou ty, co sem postupně házíš? kdypak ty závody byli??

Jo jsou ...teď v sobotu Ecoranch na3 Černá Voda . www.na3.cz , ale já tam nebyla a tohle jsou fotky ze starších závodů , ale protože mám dovolenou tak mám čas si je konečně dodělat
Montanka ( jinak strašně hodnej a poslušnej koníček )

19.5.2008 21:11

memmory napsal(a):
Jo jsou ...teď v sobotu Ecoranch na3 Černá Voda . www.na3.cz , ale já tam nebyla a tohle jsou fotky ze starších závodů , ale protože mám dovolenou tak mám čas si je konečně dodělat
Montanka ( jinak strašně hodnej a poslušnej koníček )

jsou zajímavý..

máš dovolenou jo?? to se tak někdo má...já jsem čím dál tím víc ve skluzu...no jo, konec školního roku se nezávratně blíží a já nemám hotovýho vůbec nic...

19.5.2008 21:12

jenysimons napsal(a):
jsou zajímavý..

máš dovolenou jo?? to se tak někdo má...já jsem čím dál tím víc ve skluzu...no jo, konec školního roku se nezávratně blíží a já nemám hotovýho vůbec nic...

Jo a jak to dopadlo v NJ ???
Jo ještě že mě škola netrápí

19.5.2008 21:15

memmory napsal(a):

to ještě nevím, ale úče jsem řekla, at to bere dost s rezervou, že jsem si to nechala na poslední chvíli a že to je hrozně těžkej text...tak se zasmála a říkala, že jsem hrozná..no uvidíme...

19.5.2008 21:15

memmory napsal(a):

Jdu na kouřovou .........

19.5.2008 21:19

memmory napsal(a):
Jdu na kouřovou .........

jasný pepiku...

19.5.2008 21:31

jenysimons napsal(a):
jasný pepiku...

Proč pepiku ???

19.5.2008 21:32

memmory napsal(a):
Proč pepiku ???

já neim, to se u nás tak jako říká...nevím, jak ti to osvětlit...

19.5.2008 21:32

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

Ahój...Jsem doma z práce...

Týno,Molinatá byla absolutně v poho...V neděli absolvovala 10km výlet,na čumendu na drezurky... Měla to jako poloviční military A v poho... A to je neustále venku 24h/denně

Krásnýýý fotkýýý

19.5.2008 21:35

molly napsal(a):
Ahój...Jsem doma z práce...

Týno,Molinatá byla absolutně v poho...V neděli absolvovala 10km výlet,na čumendu na drezurky... Měla to jako poloviční military A v poho... A to je neustále venku 24h/denně

Krásnýýý fotkýýý

Ahojda...
No to víš, prostě jsem za to mohla já a můj vejlet na VT, to je jasný...
Jo snad neva, že jsem tam nechala i nějaký fotečky tvoje jako tebe??

19.5.2008 21:37

jenysimons napsal(a):
Ahojda...

Čauky Zuzíku

19.5.2008 21:38

jenysimons napsal(a):
Ahojda...

Ne,v poho Ať se podívá,kdo chce

19.5.2008 21:38

molly napsal(a):
Ne,v poho Ať se podívá,kdo chce

tak to jo..nedávala jsem tam všechny, protože jsem nevěděla, ale klidně je tam ještě přidám..

19.5.2008 21:40

jenysimons napsal(a):
tak to jo..nedávala jsem tam všechny, protože jsem nevěděla, ale klidně je tam ještě přidám..

To krásný fotky bylo na koho ???

19.5.2008 21:43

memmory napsal(a):
To krásný fotky bylo na koho ???

No na Tvoje přece

19.5.2008 21:44

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

Týnuš,copak tam ještě máš??Vždyť tam už toho je Doufám ,že ne nějaké kompromitující

19.5.2008 21:45

molly napsal(a):
Týnuš,copak tam ještě máš??Vždyť tam už toho je Doufám ,že ne nějaké kompromitující

nene, jen jsem tam nedala všechy, jak jsi s Molly vzadu za oprackem a popásáš jí, nebo ty detaily u auta...

19.5.2008 21:45

molly napsal(a):
No na Tvoje přece

ÓÓÓÓÓ Díky

19.5.2008 21:53

jenysimons napsal(a):
nene, jen jsem tam nedala všechy, jak jsi s Molly vzadu za oprackem a popásáš jí, nebo ty detaily u auta...

Já už nemůžu už tady sedím dlouhou chvíly a jsem na fotce číslo 134 celkem jich je 325 ž nemůžu jsem normoš vyčerpaná

19.5.2008 21:53

jenysimons napsal(a):

To,co tam je stačí..

19.5.2008 21:55

molly napsal(a):
To,co tam je stačí..

mem: tak to se ti nedivím ani trochu..fotky jsou pak už takový stereotvypní i když je každá jiná, co?? já jsem to tak měla s tou NJ ve čtvrtek..

molly: okej...

holky, mizím se věnovat přítuloj a koukat na Hause...dobrou..

19.5.2008 21:55

molly napsal(a):
To,co tam je stačí..

Jedna z největších překážek u trailu byla - kravička ......

19.5.2008 21:57

jenysimons napsal(a):
mem: tak to se ti nedivím ani trochu..fotky jsou pak už takový stereotvypní i když je každá jiná, co?? já jsem to tak měla s tou NJ ve čtvrtek..

molly: okej...

holky, mizím se věnovat přítuloj a koukat na Hause...dobrou..

brou,pozdravuj

19.5.2008 21:58

memmory napsal(a):
Jedna z největších překážek u trailu byla - kravička ......

Čauky týno .....
No právě že tady to stereotip nebude nikdy , ořezat , přibarvit doostřit, dodat jas a kontrast , potom umazat to co tam nepatří , podepsata čekat než se uloží .....

19.5.2008 22:01

memmory napsal(a):
Čauky týno .....
No právě že tady to stereotip nebude nikdy , ořezat , přibarvit doostřit, dodat jas a kontrast , potom umazat to co tam nepatří , podepsata čekat než se uloží .....

19.5.2008 22:05

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

Mem,půjdu taky ... Zítra zas do rachoty... Měj prima zbytek večera... a našupej sem klíďo ještě fotky brou...

19.5.2008 22:11

molly napsal(a):
Mem,půjdu taky ... Zítra zas do rachoty... Měj prima zbytek večera... a našupej sem klíďo ještě fotky brou...

Tak jo dobrou noc přeju

19.5.2008 22:24

memmory napsal(a):
Tak jo dobrou noc přeju

Jsem na fotce 180 a vzdávám to Zítra pokračuju

19.5.2008 22:25

memmory napsal(a):
Jsem na fotce 180 a vzdávám to Zítra pokračuju

19.5.2008 22:41

memmory napsal(a):

Vidělas???? http://www.novinky.cz/clanek/ 140172-zavodni-kun-v-nemecku-prezil -hruzne-salto.html (2 mezery)

20.5.2008 08:13

molly napsal(a):
Vidělas???? http://www.novinky.cz/clanek/ 140172-zavodni-kun-v-nemecku-prezil -hruzne-salto.html (2 mezery)

nazdárek, je tu někdooo??

20.5.2008 14:03

molly napsal(a):

Jo Moly tak to je teda nášup .....

20.5.2008 14:07

memmory napsal(a):
Jo Moly tak to je teda nášup .....

taky jsem na to koukala, kobyla hodila pěkný záda, sama nechápu, jak může bejt celá

20.5.2008 14:08

jenysimons napsal(a):
taky jsem na to koukala, kobyla hodila pěkný záda, sama nechápu, jak může bejt celá

Mno asi to má už natrénovaný nebo já nevím , mohly by ji zaměstnat jako kaskadéra ..

20.5.2008 14:36

memmory napsal(a):
Mno asi to má už natrénovaný nebo já nevím , mohly by ji zaměstnat jako kaskadéra ..

Samuel - alias Hopsinková Šťáva

20.5.2008 15:31

memmory napsal(a):
Samuel - alias Hopsinková Šťáva

Botový závod
Každému jezdci se sundá jedna bota a odnese se na druhý konec areny , potom se vyhlásí start všichni vyběhnou na konci musí slézt najít a nasadit si svoji botu , nalézt na koně a docválat do cíle , nehorší je když má víc jezdců boty stejné jen jinou velikost

20.5.2008 15:49

memmory napsal(a):
Botový závod
Každému jezdci se sundá jedna bota a odnese se na druhý konec areny , potom se vyhlásí start všichni vyběhnou na konci musí slézt najít a nasadit si svoji botu , nalézt na koně a docválat do cíle , nehorší je když má víc jezdců boty stejné jen jinou velikost

Freestyle Reining v podání Bohdany Krysztkové a hřebce appa - CRAZY LEGS LUCK

20.5.2008 15:53

memmory napsal(a):
Freestyle Reining v podání Bohdany Krysztkové a hřebce appa - CRAZY LEGS LUCK

A mexiko mexiko sombréro gradne de nyróóóóóóó

20.5.2008 15:55

memmory napsal(a):
A mexiko mexiko sombréro gradne de nyróóóóóóó

V dnešním světě computerů , jutru tru tru tru tru trůůůůůůůůů
v dnešním světě computerů ju tru tru tru tru
Pravdu má jenom bouchačkáááááá
Pravdu má jenom bouchačkáááááá........

Ty texty to jen tak aby jste si představily tu atmosféru freestylu

20.5.2008 16:01

memmory napsal(a):

zdravim

20.5.2008 16:02

memmory napsal(a):

A spí a spí a spí zámek šípkový .....

20.5.2008 16:03

memmory napsal(a):
A spí a spí a spí zámek šípkový .....

Your me Buterflye .........

20.5.2008 16:04

memmory napsal(a):
Your me Buterflye .........

20.5.2008 16:26

memmory napsal(a):

Ahojik RAW ty už tu zase nejsi ???

olga visnakova

20.5.2008 16:59
olga visnakova

memmory napsal(a):
Ahojik RAW ty už tu zase nejsi ???

ahoj všem, po sobotním kurzu jsem byla v pohodě, ale nedělní pětihodinové nakládání.................jedné kobušky, to byl mazec, od té doby mi je zle, potím se, spím a úbec-a to chudák p.Nykl ten celou dobu mokl a byl stále v klidu, ve finále naložil i vyložil dvakrát, ovšem ukončil to s tím, že je třeba to dokončit, jelikož kobuška tam být prostě nechtěla. Dle jizvy na hlavě a vzteku již při projítí kolem to "působí", jakoby kobča měla děsivý zážitek (např.přikryté oči, tlak ze zadu, skok vpřed, úraz na hlavě), ovšem majitelka tvrdí, že ne. Moc se nám tomu nechce věřit, ta kobyla má v sobě hysterii, děs, paniku a lehce i povolení nadvlády....................příjemná paní s tím chce něco dělat..........snad se p.Nyklovi ozve-fotky snad stáhnu zítra, bo pozítří

20.5.2008 17:09

olga visnakova napsal(a):
ahoj všem, po sobotním kurzu jsem byla v pohodě, ale nedělní pětihodinové nakládání.................jedné kobušky, to byl mazec, od té doby mi je zle, potím se, spím a úbec-a to chudák p.Nykl ten celou dobu mokl a byl stále v klidu, ve finále naložil i vyložil dvakrát, ovšem ukončil to s tím, že je třeba to dokončit, jelikož kobuška tam být prostě nechtěla. Dle jizvy na hlavě a vzteku již při projítí kolem to "působí", jakoby kobča měla děsivý zážitek (např.přikryté oči, tlak ze zadu, skok vpřed, úraz na hlavě), ovšem majitelka tvrdí, že ne. Moc se nám tomu nechce věřit, ta kobyla má v sobě hysterii, děs, paniku a lehce i povolení nadvlády....................příjemná paní s tím chce něco dělat..........snad se p.Nyklovi ozve-fotky snad stáhnu zítra, bo pozítří

Ahojky Olgo tak to je hodně špatný

olga visnakova

20.5.2008 17:12
olga visnakova

memmory napsal(a):
Ahojky Olgo tak to je hodně špatný

Já opravdu skláním před p.Nyklem, my u stolu jsme již měli chutě brát lonž, atd..........přesně to, co je špatné pro další nakládání. Ale kobča pěkná a má chřipajzna a nechut cokoliv dělat také..................au, hlava, břicho, všechno-a je mi zima

20.5.2008 17:18

Já opravdu skláním před p.Nyklem, my u stolu jsme již měli chutě brát lonž, atd..........přesně to, co je špatné pro další nakládání. Ale kobča pěkná a má chřipajzna a nechut cokoliv dělat také..................au, hlava, břicho, všechno-a je mi zima

Pokud to nevzdal pan Nykl tak to se mu teda divím muselo to na ni být dost tak dlouho

olga visnakova

20.5.2008 17:24
olga visnakova

memmory napsal(a):
Pokud to nevzdal pan Nykl tak to se mu teda divím muselo to na ni být dost tak dlouho

proto to ukončil, seč nalezla, že k tomu, aby zůstala, by to chtělo ještě pár návštěv, nebo paní trpělivost a dotáhnout to druhý, třetí den stejným způsobem do konce. Když šla v úvodu kolem vleku, to jsem neviděla, vztekle se do něj zakousla-mazec

olga visnakova

20.5.2008 17:35
olga visnakova

proto to ukončil, seč nalezla, že k tomu, aby zůstala, by to chtělo ještě pár návštěv, nebo paní trpělivost a dotáhnout to druhý, třetí den stejným způsobem do konce. Když šla v úvodu kolem vleku, to jsem neviděla, vztekle se do něj zakousla-mazec

p.s-měl chut to ukončit tak o hodku dříve, nebýt pokroku kobči............děs, bude mi špatně ještě hoodně dlouho. Počkej si na fotky, fakt dobrý. Sobotní kurzík byl fajn, cizí lidé, všichni celé to bylo moc fajn a poučné.............

olga visnakova

20.5.2008 17:40
olga visnakova

p.s-měl chut to ukončit tak o hodku dříve, nebýt pokroku kobči............děs, bude mi špatně ještě hoodně dlouho. Počkej si na fotky, fakt dobrý. Sobotní kurzík byl fajn, cizí lidé, všichni celé to bylo moc fajn a poučné.............

budu končit, paralenek a pelíšek..................pá

20.5.2008 17:43

budu končit, paralenek a pelíšek..................pá

Byla jsem koníčkům uklidit bobany a shodit seno . páááá

20.5.2008 21:20

memmory napsal(a):
Byla jsem koníčkům uklidit bobany a shodit seno . páááá

Halóóóóóóó je tu někdóóóóóóó ???

20.5.2008 22:05

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

jen jáá... Na moment ...Chvíli

20.5.2008 22:07

molly napsal(a):
jen jáá... Na moment ...Chvíli

No a já snad ne ??

20.5.2008 22:34

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

Dobróóóu....

21.5.2008 15:29

molly napsal(a):
Dobróóóu....

To není v takovém nečase nikdo kdo by měl dlouhou chvíly ??

21.5.2008 15:36

memmory napsal(a):
To není v takovém nečase nikdo kdo by měl dlouhou chvíly ??

21.5.2008 15:45

memmory napsal(a):

jojo tady se hlásí jeden dlouhochvílející člověk včera jsem usla u TV když jsem se mpřišla takže jsem už neodepisovala

21.5.2008 15:59

red and white napsal(a):
jojo tady se hlásí jeden dlouhochvílející člověk včera jsem usla u TV když jsem se mpřišla takže jsem už neodepisovala

Mno hurá

21.5.2008 16:04

memmory napsal(a):
Mno hurá

na mě je přece spoleh ne

21.5.2008 16:05

memmory napsal(a):
Mno hurá

Panorama našeho kraje ....... Dva kopce a hluboké údolí

21.5.2008 16:07

memmory napsal(a):
Panorama našeho kraje ....... Dva kopce a hluboké údolí

Dva "měštáci" pózují

21.5.2008 16:12

memmory napsal(a):
Dva "měštáci" pózují

měšťáci jo

21.5.2008 16:21

red and white napsal(a):
měšťáci jo

Jo to je bratránek z Opavi a jeho přítelkyně ...

21.5.2008 16:21

memmory napsal(a):
Tak a jedem dálll

baf baf baf

21.5.2008 16:23

molly napsal(a):
baf baf baf

Ty nejsi v práci ???

21.5.2008 16:24

memmory napsal(a):
Ty nejsi v práci ???

holky zas vás opustím musím běžet přikobrtám se sem asi zase večer ppa

21.5.2008 16:24

memmory napsal(a):
Ty nejsi v práci ???

ne Ale zítra už zas budu...

21.5.2008 16:27

molly napsal(a):
ne Ale zítra už zas budu...

Tak to jóóóó
Mno já nadávám že jsem si tu dovolenou vůbec vzala
Naše zahrada - je tam o trošku míň vody než na fotce , ale vypadá velmi podobně

21.5.2008 16:28

memmory napsal(a):
Tak to jóóóó
Mno já nadávám že jsem si tu dovolenou vůbec vzala
Naše zahrada - je tam o trošku míň vody než na fotce , ale vypadá velmi podobně

Tady u mě lije taky celý den Potřebuju vyvětrat Molinatou,páč zítra půjdem malinko skotačit

21.5.2008 16:32

molly napsal(a):
Tady u mě lije taky celý den Potřebuju vyvětrat Molinatou,páč zítra půjdem malinko skotačit

Já jsem Luisátkovy slýbila , že jak budu mít tu dovču že budem chodit každej den do lesa na procházky Mno a co mám místo procházek koně žvýkající seno zmohlý až za ušima protože se jim doma nelíbí , uklizenej celej barák a hledám si další činost - zítra vymaluju koupelnu ....

21.5.2008 16:34

memmory napsal(a):
Já jsem Luisátkovy slýbila , že jak budu mít tu dovču že budem chodit každej den do lesa na procházky Mno a co mám místo procházek koně žvýkající seno zmohlý až za ušima protože se jim doma nelíbí , uklizenej celej barák a hledám si další činost - zítra vymaluju koupelnu ....

Potřebuju umýt okna,kdybys nevěděla co dál

21.5.2008 16:34

molly napsal(a):
Potřebuju umýt okna,kdybys nevěděla co dál

Jo přijedu do HK ti umejt okna
Však je to jen kousek

21.5.2008 16:38

memmory napsal(a):
Však je to jen kousek

Koukala jsem na mapy.cz a když pojedu přes polsko tak je to jen 150km když mi proplatíš benzín zítra jsem tam

21.5.2008 16:38

memmory napsal(a):
Však je to jen kousek

Tak kdy??V pátek dopoledne?? A můžeš poklidit i další

21.5.2008 16:39

molly napsal(a):

Tak to je,co by šutrem dohodil a zbytek došel pěšky

21.5.2008 16:41

molly napsal(a):

Nemám v autě hasičák tak přes PL nemůžu tím pádem musím přes Šumperk a to by bylo 180km
auto mi papá tak 6 litrů jo to by šlo asi tak za ........ no do 700???

21.5.2008 16:41

memmory napsal(a):
Nemám v autě hasičák tak přes PL nemůžu tím pádem musím přes Šumperk a to by bylo 180km
auto mi papá tak 6 litrů jo to by šlo asi tak za ........ no do 700???

Levně umité okínka

Přidejte reakci

Přidat smajlík