No, thak zakládám Fórum, všeco, co se táký Wells pony, cob, WPB, klidně i jiných ponslíků, to je jedno, ne?
vevunkah
napsal(a):
No, thak zakládám Fórum, všeco, co se táký Wells pony, cob, WPB, klidně i jiných ponslíků, to je jedno, ne?
.. aještě ta naše druhá uličnice, kterou miluju ze všehonejvíc!!
(jistě si všimnete ran, někdo jí loni v srpnu polil kyselinou, už je jen jizva na hlavě, a za týden se těšíme na hříbě..)
vevunkah
napsal(a):
(jistě si všimnete ran, někdo jí loni v srpnu polil kyselinou, už je jen jizva na hlavě, a za týden se těšíme na hříbě..)
Bože, chudák malá, lidi jsou fakt hovada
Nemám nic čistého ale možná budou oba poníci u kobyly to se ještě pozná, ale její děda je Pretoria Pegas
vevunkah
napsal(a):
Tak se přidávám:))) Co je to kobylku ta bilá??, má nádhernou hlavičku!!
Jinak té druhé je mi moc líto...Já taky nemám moc dobré zkušenosti - už mi koně přiotrávili, párkrát vypustili z výběhu:(
Tady je moje kobylka..welsh pony B
gianna
napsal(a):
Jinak té druhé je mi moc líto...Já taky nemám moc dobré zkušenosti - už mi koně přiotrávili, párkrát vypustili z výběhu:(
:)
vevunkah
napsal(a):
Poníci přímo v srdci Walesu...
bendyl
napsal(a):
Poníci přímo v srdci Walesu...
tady bohužel hříbě otočilo hlavu, ale mamina je kouzelná...
bendyl
napsal(a):
No to hnus co k tomu dodat, Šárko nemůžu než neposlat pochvalu tvé kobylce nadherný exterier a ta hlava, umí se krásně předvádět! my máme doma velšáka Jerríka, je segry, ale rajtujou na něm menší jezdci,my už máme velké koníky...
vevunkah
napsal(a):
welsh cob Gwenllan Ben
stieberova
napsal(a):
a part bred s 75% krve coba
Přidám se také. mám 3letého valáška WPB po Gwenllan Benovi. začínáme s obsedáním
noled
napsal(a):
Přidám se také. mám 3letého valáška WPB po Gwenllan Benovi. začínáme s obsedáním
další
noled
napsal(a):
Kdyby měl někdo zájem o krásného hřebečka také po Benovi, tak je na prodej
http://www.marwin-pretoria.cz/ aktualni_nabidka.php?lang=cz
Pretoria Diamond
janele
napsal(a):
Kdyby měl někdo zájem o krásného hřebečka také po Benovi, tak je na prodej
http://www.marwin-pretoria.cz/ aktualni_nabidka.php?lang=cz
Pretoria Diamond
a ještě má známá valáška WPB. je 5letý
noled
napsal(a):
další
a poslední. má zajímavou barvičku. v zimě je to ryzák s odznaky.
gianna
napsal(a):
a posledni
šári - to je krááásnýýýý kůň!! Tyjo takhle si představuju welshíka je fakt krásnáá
Jinak moje nej nej nej latíí Jessulka taky welshík a taky kráásný
noled
napsal(a):
a poslední. má zajímavou barvičku. v zimě je to ryzák s odznaky.
Tak já se přidáám !! Moje největší zlatíčko pod sluncem... bohužel 133KVH a na mých 170 je to trochu málo no newa.. Je to zlatí Jessulka
JEZABEL po GWENLLAN BEN z JITŘENKA
olga visnakova

jezabel
napsal(a):
Tak já se přidáám !! Moje největší zlatíčko pod sluncem... bohužel 133KVH a na mých 170 je to trochu málo no newa.. Je to zlatí Jessulka
JEZABEL po GWENLLAN BEN z JITŘENKA
Tak tedy také přispěji svou vodou do mlýna, klisnička Gipsy mé dcerky............nyní bude puštěna Topasem od p.Pokorného, tak snad bude hezké mimčo
vevunkah
napsal(a):
Moc díky za pochvalu Mossy, ona je naše princezna, hrozně se předvádí, ona to o sobě ví že je to kočka:)))
Tady ještě náš áčkový hřebec - na prodej
gianna
napsal(a):
Moc díky za pochvalu Mossy, ona je naše princezna, hrozně se předvádí, ona to o sobě ví že je to kočka:)))
Tady ještě náš áčkový hřebec - na prodej
ještě jedna pod sedlem s 11letou slečnou , která se teprve učí jezdit (je asi 14dní obsedlý, ale je to naprostý profík)
gianna
napsal(a):
ještě jedna pod sedlem s 11letou slečnou , která se teprve učí jezdit (je asi 14dní obsedlý, ale je to naprostý profík)
Tak tohle jsou moje potvůrky, Terezka je světlá a Dárek tmavý
gianna
napsal(a):
Naše jsou obě dvě A..
Trawel Rivalita - Bělka, M: Menai Riva, O: Dollom Double Suprise..
Je krásná, nechybý jí temperament a jak můžeš vidět na fotce, to samé platí o kráse - je hooodně po mámě, temperament po taťkovi, ale ještě víc, vypadá jak arab
gianna
napsal(a):
a posledni
Krásný ponís :))
Naše druhá je Dollom Cwmwl Bore - Kumula Bora - pro mě ovšem Kumís, Kumča, Kumulče, atd :)
Fotky předtím, když byla zdravá a před nehodou, nejdeš zde:
www.corrado.rajce.net - před a po něhodě ( nick: vevunka, heslo: 2695konicek )..
Na fotce je Kámoška, než nám jí odvedli do oddílu, kde má příští týden rodit..
freya
napsal(a):
Tak tohle jsou moje potvůrky, Terezka je světlá a Dárek tmavý
Ta kobča co ji polili je opravdi nádherná, ale ty lidi jsou fakt svině neskutečný.. je mi ji moc líto, tak ji za mě podrb za ouškem. Jenom sem se chtěla zepatat, jak to s tim teď máte? Můžete normálně čistit a tak, musí te dávat mastičky? A co to očíčko vidí na něho?
vevunkah
napsal(a):
Naše druhá je Dollom Cwmwl Bore - Kumula Bora - pro mě ovšem Kumís, Kumča, Kumulče, atd :)
www.corrado.rajce.net - před a po něhodě ( nick: vevunka, heslo: 2695konicek )..
Verčo nejsou někde fotky té kobylky ve větším ??
dzinecek
napsal(a):
Ta kobča co ji polili je opravdi nádherná, ale ty lidi jsou fakt svině neskutečný.. je mi ji moc líto, tak ji za mě podrb za ouškem. Jenom sem se chtěla zepatat, jak to s tim teď máte? Můžete normálně čistit a tak, musí te dávat mastičky? A co to očíčko vidí na něho?
Ahojky tak já vás všecki zdravím jezdím hřebečka Irona je to welsch par bred v červenci bude 4-letý
více na www.sakiron.websnadno.cz
terkas
napsal(a):
Ahojky tak já vás všecki zdravím jezdím hřebečka Irona je to welsch par bred v červenci bude 4-letý
více na www.sakiron.websnadno.cz
eště
lerry
napsal(a):
Přidávám náš nový přírůstek- 2letý WPBr Dantes
A to je moje Čikýs
bendyl
napsal(a):
tojo, vipadá jako naše Riva - pokud to neí ona
Kumčiny rodiče jsou též z Walesu - http://www.dollom.unas.cz - vznik hřebčína
Může se tam o nich dočíst:
Posléze se staly jeho základem 2 poníci plemene Welsh Mountain Pony - dvou a půlletá klisnička Dukeshill Sweet Surprise a 6ti měsíční hřebeček Auric Super Star. Tito dva poníci byly první originální import Welsh Mountain Pony z Walesu do ČR. Vzápětí následovaly další importy hříbat Welsh A - Friars Royal Surprise, Botvyle Heini a Crossways Cwmwl Bore
na fotce: máme Kumči, Crossways Cwmwl Bore
vevunkah
napsal(a):
tojo, vipadá jako naše Riva - pokud to neí ona
Kumčiny rodiče jsou též z Walesu - http://www.dollom.unas.cz - vznik hřebčína
Může se tam o nich dočíst:
Posléze se staly jeho základem 2 poníci plemene Welsh Mountain Pony - dvou a půlletá klisnička Dukeshill Sweet Surprise a 6ti měsíční hřebeček Auric Super Star. Tito dva poníci byly první originální import Welsh Mountain Pony z Walesu do ČR. Vzápětí následovaly další importy hříbat Welsh A - Friars Royal Surprise, Botvyle Heini a Crossways Cwmwl Bore
na fotce: máme Kumči, Crossways Cwmwl Bore
Friars Royal Surprise
Kumčin táta a Rivalitin dědeček
vevunkah
napsal(a):
Friars Royal Surprise
Kumčin táta a Rivalitin dědeček
Friars Royal Surprise
vevunkah
napsal(a):
Friars Royal Surprise
Friars Royal Surprise - poslední jeho foto
vevunkah
napsal(a):
Její mamča..
jsou si strašně podobnéé!!!
vevunkah
napsal(a):
Tak, naše obča - tadle, Kumulka - má po termínu, měla ho 20,. už má nateklé vemínka, každým dnem čekáme na další přízustek.. bělouše
vevunkah
napsal(a):
John, mamca CSP (ma po ni zbarveni), tata WPB Casio (po Colin), takze pekna smeska
tauria
napsal(a):
Sháním jakoukoli inforrmaci o hřebci WPB 767 Morgan hdb. strak. , děkuji moc
Přidávám taky jednoho - Den koně Mělník
buggyna

vevunkah
napsal(a):
Ahoj,Kumulku jsem znala před 11 lety, tehdy mi bylo 10 a chodila jsem do hřebčína Dollom
Je to těkná pani v letech
buggyna

buggyna
napsal(a):
Ahoj,Kumulku jsem znala před 11 lety, tehdy mi bylo 10 a chodila jsem do hřebčína Dollom
Je to těkná pani v letech
pěkná pani v letech....
koukala jsem i na fotky,lidi opravdu nechápůublížit nevinnému zvířeti. Známé takto otrávily kobylu co pod sebou měla týdenní hříbě
Tak přeju Kumulce mocinky zdravíčka
tauria
napsal(a):
Sháním jakoukoli inforrmaci o hřebci WPB 767 Morgan hdb. strak. , děkuji moc
Základní údaje
----
Evidenční číslo: 767
Základní jméno: Morgan
Narozen: 22.4.1996
Pohlaví: hřebec
Plemeno: welsh part-bred
Barva: hdb.Str.