Úterýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.5.2008 06:49

Zdarec dívky, tak vám zakládám téma a zdravím konečně z domova
Posílám naštvanýho stařečka a mizím do města mám toho spoustu na zařizování

20.5.2008 06:50

luciusl napsal(a):

Já se ale vrátííííííím, nebojte :-) mám toho na vyprávění a těch fotek z CSIO !!!!

20.5.2008 06:57

luciusl napsal(a):

Dobré ránko... Lulu,já slintám nad Rozleťáčkem Doufám,že máš oba černoušky v pohodě...Musím dnes taky brzy do města,tak si počtu večer...
Všem krásný den

Která cesta bude dnes ta správná?

20.5.2008 07:23

molly napsal(a):
Dobré ránko... Lulu,já slintám nad Rozleťáčkem Doufám,že máš oba černoušky v pohodě...Musím dnes taky brzy do města,tak si počtu večer...
Všem krásný den

Která cesta bude dnes ta správná?

Zdravím, no radostz veliká že jsi zas zavítala zpět do Čech, dědek krásnej...co malej...máš taky!

20.5.2008 07:37

klawdie napsal(a):
Zdravím, no radostz veliká že jsi zas zavítala zpět do Čech, dědek krásnej...co malej...máš taky!

Zdravím po ránu,
jsem nějaká zmlácená po ránu...ještě bych si šla chrupnout, opouštění teplé peřiny je vždycky nehoráznej boj...
Lulůůů, tak jáááák čéče. Zachvíli ti začneme vykat... Jak jsi se měla? Co Rozlítek, jak to má s kopýtkama? A co malej puboš? Jak se mají?

20.5.2008 07:56

haisovad napsal(a):
Zdravím po ránu,
jsem nějaká zmlácená po ránu...ještě bych si šla chrupnout, opouštění teplé peřiny je vždycky nehoráznej boj...
Lulůůů, tak jáááák čéče. Zachvíli ti začneme vykat... Jak jsi se měla? Co Rozlítek, jak to má s kopýtkama? A co malej puboš? Jak se mají?

Dobré ráno holky!! Jééé Luciášek se nám vrátil huráááááá Už se těším jak budeš vyprávět

20.5.2008 07:58

haisovad napsal(a):
Zdravím po ránu,

My ani nemluv Danny taky jsem jak zmlácená, jsem byla včera jezdit..hehe vyrazili jsme si s CARDÍKEM na pohodovou vyjíždku, ale nakonec jsem bylo veselo, koníci byli příjemně bujní, ale měli jsme co dělat, no jo no ochladilo se, mi jsme ted nechodili takže dokonce při hopnutí do cvalu mi tam naprskal kozlíka, jak měl radost, dareba, by nejradší pádili s větrem o závod, ale měli smolíka jen kousíček jsme zacválali a zaklusali a šli dom, holky jak si ten můj chlapák odpočinul tak je strašně citlivý, když jsme vyjížděli ze stáje tak mi na lehnkou přiložení holeně vyklusával, jak jsme ho vzala na otěž pohrala si šup palice dolů , žádný zakusování,rolování, naopak lehkej kontakt až teda na to cválání, to by letěl, ale měl smolíka...ale po cestě dom mi ukázal exluzivní krátky klus, šlapal na otěži, klidně no svezla jsem si kousek zadek...no a pak dom..no já udřená a on se ani nezpotilaole na to jak vypadal při odjezdu nasraně, že nebude večeře ale vyjíždka přijel spokojený...musí chodit pač v pátek máme den dětí, tak si to smradoši musej jednou odmakat...

20.5.2008 08:03

klawdie napsal(a):
My ani nemluv Danny taky jsem jak zmlácená, jsem byla včera jezdit..hehe vyrazili jsme si s CARDÍKEM na pohodovou vyjíždku, ale nakonec jsem bylo veselo, koníci byli příjemně bujní, ale měli jsme co dělat, no jo no ochladilo se, mi jsme ted nechodili takže dokonce při hopnutí do cvalu mi tam naprskal kozlíka, jak měl radost, dareba, by nejradší pádili s větrem o závod, ale měli smolíka jen kousíček jsme zacválali a zaklusali a šli dom, holky jak si ten můj chlapák odpočinul tak je strašně citlivý, když jsme vyjížděli ze stáje tak mi na lehnkou přiložení holeně vyklusával, jak jsme ho vzala na otěž pohrala si šup palice dolů , žádný zakusování,rolování, naopak lehkej kontakt až teda na to cválání, to by letěl, ale měl smolíka...ale po cestě dom mi ukázal exluzivní krátky klus, šlapal na otěži, klidně no svezla jsem si kousek zadek...no a pak dom..no já udřená a on se ani nezpotilaole na to jak vypadal při odjezdu nasraně, že nebude večeře ale vyjíždka přijel spokojený...musí chodit pač v pátek máme den dětí, tak si to smradoši musej jednou odmakat...

Se nediv když je odstátej a má roupy

20.5.2008 08:18

rocky napsal(a):
Se nediv když je odstátej a má roupy

však byl do ted hodnej, to je počasí....máš mejl.

20.5.2008 08:24

klawdie napsal(a):
však byl do ted hodnej, to je počasí....máš mejl.

Miláčkové, jsem tu jen na skok. Opět nastal den 20. v měsíci a hádejte co já musím poslat celníkům? Se z toho zase poseru. Zdravím Lulinku a samozřejmě mám radost ze Sábulíka. Teď ti to pěkně musí vynahradit, holomek jeden Dandi a co hříbouškové? Jak se jim daří? Jsou šikovní, nebo lumpíci??? A taky koukám, že Peťula dostala fotečky od Pavlíny

20.5.2008 08:27

lanika napsal(a):
Miláčkové, jsem tu jen na skok. Opět nastal den 20. v měsíci a hádejte co já musím poslat celníkům? Se z toho zase poseru. Zdravím Lulinku a samozřejmě mám radost ze Sábulíka. Teď ti to pěkně musí vynahradit, holomek jeden Dandi a co hříbouškové? Jak se jim daří? Jsou šikovní, nebo lumpíci??? A taky koukám, že Peťula dostala fotečky od Pavlíny

Jo a ještě něco hjolky, kde mám požádat o zaregistrování hospodářství???? Kámoška mi byla na okresním pro kulaté razítko a tam se ji na to ptali, zda to mám. A já vůbec netuším co to je????? Ona to má automaticky přihlášené, protože bere dotace na pozemky. No ale já ne. Takže máte o tom šajnu????

20.5.2008 08:37

lanika napsal(a):
Jo a ještě něco hjolky, kde mám požádat o zaregistrování hospodářství???? Kámoška mi byla na okresním pro kulaté razítko a tam se ji na to ptali, zda to mám. A já vůbec netuším co to je????? Ona to má automaticky přihlášené, protože bere dotace na pozemky. No ale já ne. Takže máte o tom šajnu????

Jojo Leni už mám fotečky od Páji tak je sem pak nahážu, teď si letím zařídit řidičák zatím papa

20.5.2008 08:43

lanika napsal(a):

Ty jo Lení, to ti vůbec nevím kde by se to dalo zaregistrovat, ale zeptám se ti, ju?
Mno jinak hříboušové jsou jako draci ale tím, že jsou celé dny na pastvě tak pohoda, jen je stále maminy střeží jako očo v hlavě tak se k sobě kluci ani nedostanou, maminy je zatím nenechají. Mno a Graft jde do testační odchovny ale to už jsem tu asi říkala. Byl tu Vondrouš a moc se mu líbí, tak jem zvědavá jak to dopadne. Jinak Leuša je jako koule, jak nic moc neděla /teda spíše vlbec nic) protože já zatím jezdit ještě nemohu tak je jako kule a je nádherně lesklá...jen ta fizička je asi mizerná, ale to se zvládne. Holky, já mizím na to školení, tak papík odpo nebo až zítra
Rakušan Monty

20.5.2008 08:44

lanika napsal(a):

Teda ty ostudo, ty ještě nemáš registrované hospodářství, no styď se

http://www.uek.cz/ch_registrace.htm

Zaregistruješ, dojdou ti knihy, kam si budeš pečlivě zapisovat a pak si tě ještě pozvou, abys jim na mapce ukázala, kde přesně koně bydlí

20.5.2008 08:47

strelish napsal(a):
Teda ty ostudo, ty ještě nemáš registrované hospodářství, no styď se

http://www.uek.cz/ch_registrace.htm

Zaregistruješ, dojdou ti knihy, kam si budeš pečlivě zapisovat a pak si tě ještě pozvou, abys jim na mapce ukázala, kde přesně koně bydlí

No u nás to zařizovala stopro Ivča, můžu se ti poptat, ale kačka ti to vysvětlila good, ty knihy jsou dobrý nejhorší je dát to do kupy zpětně...

20.5.2008 08:49

klawdie napsal(a):
No u nás to zařizovala stopro Ivča, můžu se ti poptat, ale kačka ti to vysvětlila good, ty knihy jsou dobrý nejhorší je dát to do kupy zpětně...

Takže taky se vypisují takový ty nehorázný kraviny jako kolik kůň nechá za den hromádek na pastvě, kolik asi tak sežere metrů čtverečních trávy a podobné kraviny? To jsme totiž dávaly dohromady s Martou...fakt blbosti, co oni chtějí vědět...

20.5.2008 08:50

klawdie napsal(a):

Holky, asi jsem mamlas, ale já vážně o tom slyším poprvé No a jak mám přihlásit Oskiho , když on vlastně ještě pořád oficiálně neexistuje???? Ten pán který měl přijet registrovat do dvou týdnů si vzal nejspíš dovolenku :-)

20.5.2008 09:03

haisovad napsal(a):
Takže taky se vypisují takový ty nehorázný kraviny jako kolik kůň nechá za den hromádek na pastvě, kolik asi tak sežere metrů čtverečních trávy a podobné kraviny? To jsme totiž dávaly dohromady s Martou...fakt blbosti, co oni chtějí vědět...

Ne ne, to jste určo dělaly kvůli dotacím. Do těch knih jenom píšeš pohyby zvěře (co máš, co kdy přišlo a odešlo) a pak přesuny delší jak 3 dny myslím - kdy a kam.

20.5.2008 09:04

lanika napsal(a):
Holky, asi jsem mamlas, ale já vážně o tom slyším poprvé No a jak mám přihlásit Oskiho , když on vlastně ještě pořád oficiálně neexistuje???? Ten pán který měl přijet registrovat do dvou týdnů si vzal nejspíš dovolenku :-)

No o tomhle nevím Danny, ale Ivča zapisuje každý náš vyjezd a dělali jsme to i zoětně byla to celkem makačka si vzpomenout...
No tak Oskiho přihlásíš až potom né?zatím neexistuje...u nás hlásím pěkné počasí celkem, aspon je po tom děšti trochu měkko, to jsem ráda, ale zas je vhlko, jo a až se zastavíme na poště tak ty poletíš od lékarný a koupíš ty kobylu tu mast, včera jsem ji to aspon vysušila! hele a když máš kun podlomy nebylo by lepší stlát jen slámou, ty piliny se ji na to akorat nalepí...co myslíte mám etd na výběr tak kombinujem...

20.5.2008 09:07

lanika napsal(a):

Leni my se musíme dát pak dohromady - nejlíp i se všema ostatníma, kdo ho též objednávali a normálně ho trošku přitlačit, ať si pohne a že na nějaké "za 14 dní" mu kašlem, tak ať laskavě dojede. My teda momentálně čekáme na výsledky genotypu - kobyla se nebude pálit, takže až to přijde, tak bych zahájila akci...fakt debil, no. Psala jsem i dotaz na EQCH a tam taky radili prostě otravovat je furt dokola, že to je u těch inspektorů běžné ta "spolehlivost"

20.5.2008 09:14

lanika napsal(a):

Leni, že přijede do dvou týdnů řekl už nejmíň 3x, já se musela na poslední chvíli rozhodnout pro genotyp a i ten už mi straší týden doma. Tak už jen doufám že budu mít kobylu zaregistrovanou než porodím. A jinak jak budeš mít zaregistrované hospodářství tak samo Oskara tam nepiš, to až budeš mít zaregistrovaného i jeho. Já si do knih zapsala jen jméno a zbytek dopíšu až to bude.

20.5.2008 09:16

strelish napsal(a):
Leni my se musíme dát pak dohromady - nejlíp i se všema ostatníma, kdo ho též objednávali a normálně ho trošku přitlačit, ať si pohne a že na nějaké "za 14 dní" mu kašlem, tak ať laskavě dojede. My teda momentálně čekáme na výsledky genotypu - kobyla se nebude pálit, takže až to přijde, tak bych zahájila akci...fakt debil, no. Psala jsem i dotaz na EQCH a tam taky radili prostě otravovat je furt dokola, že to je u těch inspektorů běžné ta "spolehlivost"

Katko ještě ti to nepřišlo? Asi to trvá déle s tím ověřením otce. Jo kdybych ho nepotřebovala kvůli všemu co se chci zeptat tak volám radši toho Klose.

20.5.2008 09:20

thesis napsal(a):
Katko ještě ti to nepřišlo? Asi to trvá déle s tím ověřením otce. Jo kdybych ho nepotřebovala kvůli všemu co se chci zeptat tak volám radši toho Klose.

Posílalo se to snad minulý týden nebo 14 dní zpět (si to nepamatuju už :) ), to zas nejsou tak rychlí, ne?

Právě, taky bych se na něho vybodla, kdybych nepotřebovala zápis do PK nebo kdyby tady byly někde svody dřív než v srpnu !!!

20.5.2008 09:29

thesis napsal(a):
Leni, že přijede do dvou týdnů řekl už nejmíň 3x, já se musela na poslední chvíli rozhodnout pro genotyp a i ten už mi straší týden doma. Tak už jen doufám že budu mít kobylu zaregistrovanou než porodím. A jinak jak budeš mít zaregistrované hospodářství tak samo Oskara tam nepiš, to až budeš mít zaregistrovaného i jeho. Já si do knih zapsala jen jméno a zbytek dopíšu až to bude.

Kdybych měla ještě jednu kobylu, se kterou bych chtěla na svod, tak ho můžu udělat doma a bylo by vyřešeno + by odpadly některé příplatky, bohužel mám jen dva kousky :-(

20.5.2008 09:31

thesis napsal(a):

Když si vzpomenu, jak jsme s Alčou zmatkovali, aby přijel raději až po výplatě No, neřeším. Každopádně fakt na něj třeba přitlačit, už to chci mít z krku všechno Káťo, jak to vypadá, pojedeš s náma k Dany????

20.5.2008 09:43

lanika napsal(a):
Když si vzpomenu, jak jsme s Alčou zmatkovali, aby přijel raději až po výplatě No, neřeším. Každopádně fakt na něj třeba přitlačit, už to chci mít z krku všechno Káťo, jak to vypadá, pojedeš s náma k Dany????

Vůbec nevím co bude a jak bude, na 21.6. jedu do HK sto pro, už to fakt klukům nemůžu udělat tam nepřijet a jinak fakt těžko říct, kámoška - spolužačka z vyšky má v červnu svatbu, do toho to hříbě, barák, ještě asi nějaké narozeniny se vyvrbí...fakt nevim :(

20.5.2008 09:44

lanika napsal(a):

Mě ten genotyp trval snad dva týdny a to jsem počítala tak měsíc. No snad to už bude, asi mu taky zavolám a zeptám se zda přijede ještě než porodím. Ještě jsem kvůli tomu očkovala dřív než bylo nutné. No škoda mluvit, známá na něj čekala skoro rok.

20.5.2008 09:46

thesis napsal(a):
Mě ten genotyp trval snad dva týdny a to jsem počítala tak měsíc. No snad to už bude, asi mu taky zavolám a zeptám se zda přijede ještě než porodím. Ještě jsem kvůli tomu očkovala dřív než bylo nutné. No škoda mluvit, známá na něj čekala skoro rok.

Fakt se musíme domluvit a začít ho otravovat trošku důrazněji...btw thesis o kolika lidech víš, že ho mají domluveného?

20.5.2008 09:55

strelish napsal(a):
Fakt se musíme domluvit a začít ho otravovat trošku důrazněji...btw thesis o kolika lidech víš, že ho mají domluveného?

No tady u nás vlastně Lenka, já, agricoop (ti mají dost koní k pálení) a pokud se už objednala tak i Lenka co má Melissu a Viki, mladá ještě není registrovaná. Nevím přesně kolik toho má agricoop ale nejméně 10 koní dohromady to bude i s náma.

20.5.2008 09:58

thesis napsal(a):
No tady u nás vlastně Lenka, já, agricoop (ti mají dost koní k pálení) a pokud se už objednala tak i Lenka co má Melissu a Viki, mladá ještě není registrovaná. Nevím přesně kolik toho má agricoop ale nejméně 10 koní dohromady to bude i s náma.

A p. Pilch si objednaval Rydvala, jo?

20.5.2008 10:01

strelish napsal(a):
A p. Pilch si objednaval Rydvala, jo?

No aspoň mi to tvrdil. Posílala jsem mu i číslo.

20.5.2008 10:02

thesis napsal(a):
No aspoň mi to tvrdil. Posílala jsem mu i číslo.

Aha...no tak to uz ma ale docela dost prace na jeden vylet

20.5.2008 10:03

strelish napsal(a):

To jo ale asi ho to nijak netlačí.

20.5.2008 10:04

strelish napsal(a):

Ahojte dámy,tak sem si na devátou zašla odsedět jednu fyziku a sem zpět doma...to školsví to s těma maturitama má ale těžký :-D

20.5.2008 10:07

luciusl napsal(a):

Čus babky, jsem tu na skok, nějak nestíhám...
Kláry, ty otruby jsme nakonec objednali v menším množství akorát pro Hadříka, pak dám vědět, jak dlouho trvala objednávka a na kolik vyšly, kdyby měla Andrej zájem...
Jedna zprávička pro úterní pobavení - včera mě černá potvůrka poprvý vysadila ze sedla.... a jak se říká, že neposlušnost koně je přímo úměrná počtu přihlížejících lidí, tak mě vidělo půl stáje a mám to za flašku . Ještě, že je v hale hlubší píseček a nic nebolí....

20.5.2008 10:07

klafus napsal(a):
Ahojte dámy,tak sem si na devátou zašla odsedět jednu fyziku a sem zpět doma...to školsví to s těma maturitama má ale těžký :-D

Hoj Klárko

20.5.2008 10:08

klafus napsal(a):

Zdar Kláry, holky tu mají odbornou dikuzi, mazec kolik je kolem toho starostí, jsem se vám blejskla mám new učes...nejdřív jsem z toho byla taková nijaká a ted jsem čím dál spokojenější, musela jsem si zvyknout...

20.5.2008 10:08

cheyenne napsal(a):
Kláry, ty otruby jsme nakonec objednali v menším množství akorát pro Hadříka, pak dám vědět, jak dlouho trvala objednávka a na kolik vyšly, kdyby měla Andrej zájem...
Jedna zprávička pro úterní pobavení - včera mě černá potvůrka poprvý vysadila ze sedla.... a jak se říká, že neposlušnost koně je přímo úměrná počtu přihlížejících lidí, tak mě vidělo půl stáje a mám to za flašku . Ještě, že je v hale hlubší píseček a nic nebolí....

Ale neřikej,tak to černá už nabrala dost sil

20.5.2008 10:09

klafus napsal(a):

A v Malšovkách se taky ještě pěstuje pád za flašku a pro nezletilé za čokoládu?

20.5.2008 10:10

cheyenne napsal(a):

ojoj a co jsi ji provedla že tě setřásla?

20.5.2008 10:10

klafus napsal(a):

Čusík Klárko, ani nemusela, žádná velká akce nebyla, jen se v klusu konala otočka o 180 a já jsem to nějak nečekala a pokračovala jsem ve směru jízdy

20.5.2008 10:11

klawdie napsal(a):

Klári, dala bych si tu Coca-colu co máš v pozadí Vlásky fajn, taky se jdu v pátek šmigat. No Evi, povídej, co to bylo za akrobaci????

20.5.2008 10:12

klawdie napsal(a):
Zdar Kláry, holky tu mají odbornou dikuzi, mazec kolik je kolem toho starostí, jsem se vám blejskla mám new učes...nejdřív jsem z toho byla taková nijaká a ted jsem čím dál spokojenější, musela jsem si zvyknout...

Kláry je to změna,ale moc ti to sluší,někdy se člověk nechá ostříhat a ani to nepozná.takže změna je někdy mnohem lepši Vypadáš na tý židli velice profesionálně...abych ti nezačala vykat hele ne moc ti sluší

20.5.2008 10:13

klawdie napsal(a):

Chtěla jsem po ní práci mezi koňma na hale..... jsem si dovolila teda....
Jinak pády za flašku od 15let, do 15 za čokoládu , ale jde o to, kdo tě vidí, černá mě zahodila akorát vedle domácího , aspoň jsem ho pobavila

20.5.2008 10:14

lanika napsal(a):
Klári, dala bych si tu Coca-colu co máš v pozadí Vlásky fajn, taky se jdu v pátek šmigat. No Evi, povídej, co to bylo za akrobaci????

jo tu si dneska pochutnávám....ale budu muset vyrazit pro obídek, ale tentokrát si krabí nedám, asi se jim nějak nepovedl, jsem to poznala na záchodě...

20.5.2008 10:16

cheyenne napsal(a):
Čusík Klárko, ani nemusela, žádná velká akce nebyla, jen se v klusu konala otočka o 180 a já jsem to nějak nečekala a pokračovala jsem ve směru jízdy

ajaj tak to umí být nepříjemný...většinou tyhle triky začínají nechtěnou ukázkou voltyže cvikem holubičkou přes zá´d a pak se až elegantně vystupuje z takovejch pádů už mám taky slušný zkušenky a zvláš´t z malšovek.....ona sama ta hala je fajnovej bubák

20.5.2008 10:17

klawdie napsal(a):
jo tu si dneska pochutnávám....ale budu muset vyrazit pro obídek, ale tentokrát si krabí nedám, asi se jim nějak nepovedl, jsem to poznala na záchodě...

Ha koukám tady někdo přistižen při stříhání rousů :-D

20.5.2008 10:18

cheyenne napsal(a):
Jinak pády za flašku od 15let, do 15 za čokoládu , ale jde o to, kdo tě vidí, černá mě zahodila akorát vedle domácího , aspoň jsem ho pobavila

díky baby taky mi to dalo než se mi povedla nějaká rozumná fotka on ani učes ten ksift nenapraví
Eví včera jsem si prohlížela ty fotky a málem jsem se počůrala smíchy jarin nechápal proč se tak u PC řáchám...no a divíte se mi?

cheyenne napsal(a):

Hmmm tak to trošku zamrzí

klawdie napsal(a):
díky baby taky mi to dalo než se mi povedla nějaká rozumná fotka on ani učes ten ksift nenapraví
Eví včera jsem si prohlížela ty fotky a málem jsem se počůrala smíchy jarin nechápal proč se tak u PC řáchám...no a divíte se mi?

Tu sekerku mi radši dej...

20.5.2008 10:19

klawdie napsal(a):
Tu sekerku mi radši dej...

A proooč????

20.5.2008 10:19

klawdie napsal(a):
A proooč????

A jedem!

20.5.2008 10:20

klawdie napsal(a):

Nedivíme Klárko nedivíme..... všechny tyto akce,kde je fo´ták jsou velice úsměvné

20.5.2008 10:20

klawdie napsal(a):
A jedem!

áááááá..

20.5.2008 10:21

klawdie napsal(a):
áááááá..

a jedem

20.5.2008 10:22

klafus napsal(a):

Ségra taky jsem se pěkně u těch fotek natlemila, až se kancelář otřásala!!

Takhle jsme zas pařili s Pájou v autě, když jsme vezli Trigu

20.5.2008 10:22

klafus napsal(a):

Hele kdyby se chtěl někdo podívat,tak už sem se naučila se stream.cz je to trošku jednodušší než youtube...takže pro mě jako zrozené Tak už sem tam něco nafrkala.....tak nejdřív naše snažení v kruhovce.te´d se soustředíme na povel "zastav na kruhu a prosímtě zůstań tam :-) " Docela mu to dalo, než pochopil,že má zůstat stát a nechoditr ke mě,ale myslím,že základ slušný :-)

20.5.2008 10:23

rocky napsal(a):
Ségra taky jsem se pěkně u těch fotek natlemila, až se kancelář otřásala!!

Takhle jsme zas pařili s Pájou v autě, když jsme vezli Trigu

A tady důkaz že jsem se s Leničkou opravdu viděla, v té zástěře byla neuvěřitelně sexi!!!!!

20.5.2008 10:24

klafus napsal(a):
Hele kdyby se chtěl někdo podívat,tak už sem se naučila se stream.cz je to trošku jednodušší než youtube...takže pro mě jako zrozené Tak už sem tam něco nafrkala.....tak nejdřív naše snažení v kruhovce.te´d se soustředíme na povel "zastav na kruhu a prosímtě zůstań tam :-) " Docela mu to dalo, než pochopil,že má zůstat stát a nechoditr ke mě,ale myslím,že základ slušný :-)

takže 1:

http://www.stream.cz /video/9/77780-jerry-v-kruhovce-1
(mezera za cz)

20.5.2008 10:24

klafus napsal(a):

a adresa??

20.5.2008 10:26

klafus napsal(a):
takže 1:

(mezera za cz)

2.:
http://www.stream.cz /video/9/78189-jerry-v-kruhovce-2
(mezera za cz)

20.5.2008 10:26

klafus napsal(a):
takže 1:

(mezera za cz)

No některé jsou nebuplikovatelné, hlavně ty hromadné v čabrakách....aspon něco ale nápad to byl skvělý...hlavně když jsme šli v tom přepadnout ty známý na vedlejší kalbu, ještě že už byli všichni na kaši
Leni krásná zástěra

20.5.2008 10:27

klawdie napsal(a):
No některé jsou nebuplikovatelné, hlavně ty hromadné v čabrakách....aspon něco ale nápad to byl skvělý...hlavně když jsme šli v tom přepadnout ty známý na vedlejší kalbu, ještě že už byli všichni na kaši
Leni krásná zástěra

holky v maskách byly skvělý

rocky napsal(a):
a adresa??

vydrž pr´tka vydrž...nejsme tak rychlá jak ty čteš :-D
a 3.:
http://www.stream.cz /video/9/78192-jerry-v-kruhovce-3
(mezara za cz)

klawdie napsal(a):
holky v maskách byly skvělý

Kočička to měla spočítaný...

20.5.2008 10:28

klawdie napsal(a):
Kočička to měla spočítaný...

Mimochodem "být či nebýt" má tři koťátka Ivča nestihla vykastrovat!

20.5.2008 10:29

klafus napsal(a):
vydrž pr´tka vydrž...nejsme tak rychlá jak ty čteš :-D
a 3.:
http://www.stream.cz /video/9/78192-jerry-v-kruhovce-3
(mezara za cz)

a konečně i Brozany:
Jerry na oprasku,tady to vypadalo ještě slibně

http://www.stream.cz /video/9/78989-17-5-vt-brozany-1
(mezra za cz)

20.5.2008 10:31

klafus napsal(a):
a konečně i Brozany:
Jerry na oprasku,tady to vypadalo ještě slibně

http://www.stream.cz /video/9/78989-17-5-vt-brozany-1
(mezra za cz)

Jerry na parkuru:

http://www.stream.cz /video/9/78993-17-5-2008-vt-brozany-2
(mezara za cz)

20.5.2008 10:32

klafus napsal(a):
Jerry na parkuru:

http://www.stream.cz /video/9/78993-17-5-2008-vt-brozany-2
(mezara za cz)

a poslední Gračenka:
http://www.stream.cz /video/9/78996-17-5-2008-vt-brozany-3
(mezera za cz)

20.5.2008 10:35

klafus napsal(a):
a poslední Gračenka:
http://www.stream.cz /video/9/78996-17-5-2008-vt-brozany-3
(mezera za cz)

Kláry nelíbily by se ti ty rajtky co te´d slečna dala do Bazárku tady na moderce? Za 500 sou fakt dobrý! Koukni na ně,myslím,že budou rychle pryč!

20.5.2008 10:38

klafus napsal(a):
Kláry nelíbily by se ti ty rajtky co te´d slečna dala do Bazárku tady na moderce? Za 500 sou fakt dobrý! Koukni na ně,myslím,že budou rychle pryč!

jeee jinak tady sem našla fotku z našeho hradeckého MHD :-D
Máme ještě staré štípačky na lístky..

20.5.2008 10:38

klafus napsal(a):
jeee jinak tady sem našla fotku z našeho hradeckého MHD :-D
Máme ještě staré štípačky na lístky..

ale i moderní čtečky na karty...kruciš to sme metropole :-)

20.5.2008 10:39

klafus napsal(a):

odjezd z roudničky:)

20.5.2008 10:40

klawdie napsal(a):
odjezd z roudničky:)

už je vzlítnout hele

20.5.2008 10:50

klafus napsal(a):
už je vzlítnout hele

jééééé Klárko mě tady radši veřejně neprezentuj,, teď na sebe koukám a říkám si sundej te to pako z toho koně!!!!!!!!!!!

20.5.2008 10:53

rocky napsal(a):
jééééé Klárko mě tady radši veřejně neprezentuj,, teď na sebe koukám a říkám si sundej te to pako z toho koně!!!!!!!!!!!

ale je prima že to máš natočený, Míše pak musím vysvětlit některé zbytečné chybky, jako například proč si takhle zbytečně uzavřela kruh:(

20.5.2008 10:53

rocky napsal(a):

Mo ale tak vem si ,kdyby ses nikdy neviděla,tak na to nikdy nepříjdeš,ale takhle můžeš svůj styl stáále zlepšovat :-)))) 4lověk se většinou moc nepoznává no,když se vidí :-D

20.5.2008 10:54

rocky napsal(a):

N dně...????já se na videjka mrknu až doma..tady mi nejdou spustit
zoubky,j
du si pro oběd...

20.5.2008 10:55

klafus napsal(a):
Mo ale tak vem si ,kdyby ses nikdy neviděla,tak na to nikdy nepříjdeš,ale takhle můžeš svůj styl stáále zlepšovat :-)))) 4lověk se většinou moc nepoznává no,když se vidí :-D

jak se říká všechno zlé pro něco dobré :-)

20.5.2008 10:56

klawdie napsal(a):
N dně...????já se na videjka mrknu až doma..tady mi nejdou spustit
zoubky,j
du si pro oběd...

oki oki,nečekej žádnou slávu

20.5.2008 10:56

klafus napsal(a):

Hehe, to jsem nevěřila vlastním očím, když jsem jela hradeckou MHD poprvé

(ale jako systém jízdenek tam máte úplně dementní... )

20.5.2008 10:58

strelish napsal(a):
Hehe, to jsem nevěřila vlastním očím, když jsem jela hradeckou MHD poprvé

(ale jako systém jízdenek tam máte úplně dementní... )

Jn,ale co můžem dělat víc než sedět a smát se?

20.5.2008 10:59

klafus napsal(a):
Jn,ale co můžem dělat víc než sedět a smát se?

JINAK KLÁRY CO TY RAJTULE?JÁ BYCH DO NICH ŠLA,KDYBYCH NEMĚLA SKORO STEJNÝ ALE V MODRYM :-)

20.5.2008 11:02

klafus napsal(a):
JINAK KLÁRY CO TY RAJTULE?JÁ BYCH DO NICH ŠLA,KDYBYCH NEMĚLA SKORO STEJNÝ ALE V MODRYM :-)

to nebude asi moc kvalitni ,matroš...nevim no ale přijdou mi hrozně slaboučke, ale možná foto klame.

20.5.2008 11:06

rocky napsal(a):
to nebude asi moc kvalitni ,matroš...nevim no ale přijdou mi hrozně slaboučke, ale možná foto klame.

slaboučké no jako te´d už sou jiný materiály,já ty kostkatyý oproti těm černejm mám taky dost tenký a šitky to nejsou a mám je 2 roy a fakt v nich jezdim dost a zatim parádně držej,ale ne tak to nebudu nikomu vnucovat,jen že sem si všimla a Kláry scháněla rajtky.Nic víc

20.5.2008 11:22

klafus napsal(a):
slaboučké no jako te´d už sou jiný materiály,já ty kostkatyý oproti těm černejm mám taky dost tenký a šitky to nejsou a mám je 2 roy a fakt v nich jezdim dost a zatim parádně držej,ale ne tak to nebudu nikomu vnucovat,jen že sem si všimla a Kláry scháněla rajtky.Nic víc

No devčata asi frčim ven na obídek a pak taky na poštu a do města...toho musím ještě dost stihnout,te´d sem si pěkně odpočinula,tak musim zas někde vybít energy :-) Jinak s Roudničáckejma počítám s tim dnem dětí a kdyby bylo u někoho místo v autě,tak ráda pojedu i do Hořic v sobotu.
Takže přeji krááásný den

20.5.2008 11:36

klafus napsal(a):
No devčata asi frčim ven na obídek a pak taky na poštu a do města...toho musím ještě dost stihnout,te´d sem si pěkně odpočinula,tak musim zas někde vybít energy :-) Jinak s Roudničáckejma počítám s tim dnem dětí a kdyby bylo u někoho místo v autě,tak ráda pojedu i do Hořic v sobotu.
Takže přeji krááásný den

mě se taky nelíbí ten materiál a vypadají že jsou v pase na gumu jestli dobře koukám, a už tu v inzerci byli, ale díky za upozornění...ono dnes vyplajznu na poště pětikilo, sahibkovi jsem objednala ten oblíbený beránek pod sedlo a dečku na doma, ceny super tak proč nevzít!

20.5.2008 11:38

klafus napsal(a):
Takže přeji krááásný den

Zdárek párek !!!!!!!! Jsem zpět cca na 30 minut :-)
začínám tříletým hřebcem A1/1 z Madridského závodiště - začíná dostihový trénink a kámošku nenapadlo nic lepšího, než mě na něj posadit a poslat na menší tréninkovou dráhu ... vám povim, docela zážitek.. !!!!

20.5.2008 11:39

luciusl napsal(a):
začínám tříletým hřebcem A1/1 z Madridského závodiště - začíná dostihový trénink a kámošku nenapadlo nic lepšího, než mě na něj posadit a poslat na menší tréninkovou dráhu ... vám povim, docela zážitek.. !!!!

hele tohle mě láká zkusit jaký to je se takhle proletět na dráze?

20.5.2008 11:40

luciusl napsal(a):

byly jsme se podívat i ve stáji andaluzáků, bohužel byli jen doma, takže foto nic moc ...

20.5.2008 11:43

luciusl napsal(a):
byly jsme se podívat i ve stáji andaluzáků, bohužel byli jen doma, takže foto nic moc ...

Bála jsem se, hned za stájí mě 3x vysvíčkoval, pak už to šlo, na dráze jsem jen klusala, nebo spíš chtěla klusat, ale když nás m íjel cválající lot, tak jsem chvíli i lítala ve vzduchu .... No, co Ti budu povídat, byla jsem posraná až za ušima
CSIO ***** - Holky, 5 hvězdiček !!!!!!!!!!!!! A pohár národů - kvalifikace na OH :-)

20.5.2008 11:44

luciusl napsal(a):
Bála jsem se, hned za stájí mě 3x vysvíčkoval, pak už to šlo, na dráze jsem jen klusala, nebo spíš chtěla klusat, ale když nás m íjel cválající lot, tak jsem chvíli i lítala ve vzduchu .... No, co Ti budu povídat, byla jsem posraná až za ušima
CSIO ***** - Holky, 5 hvězdiček !!!!!!!!!!!!! A pohár národů - kvalifikace na OH :-)

byla jsem tam jako v tranzu

20.5.2008 11:45

luciusl napsal(a):

WAW ty si zas viděla věcí, ještě že tě máme a ty máš fotáček a my to pak díky tobě můžem vidět taky....juuu

20.5.2008 11:46

luciusl napsal(a):
byla jsem tam jako v tranzu

skok mohutnosti - cca 210 cm

20.5.2008 11:48

klawdie napsal(a):
WAW ty si zas viděla věcí, ještě že tě máme a ty máš fotáček a my to pak díky tobě můžem vidět taky....juuu

pohár národů - slavnostní defilé

20.5.2008 11:48

klawdie napsal(a):

takže si se po dráze neproletěla, by mě zajímalo jaký to je, že to občas na pár metru pustíme po louce není takový...ty jo a ty skoky jsou obrovský...člověče bych měla asi hruzu za ně, začíjí mi být sympatické pidi skoky a pony závody...

20.5.2008 11:50

klawdie napsal(a):
takže si se po dráze neproletěla, by mě zajímalo jaký to je, že to občas na pár metru pustíme po louce není takový...ty jo a ty skoky jsou obrovský...člověče bych měla asi hruzu za ně, začíjí mi být sympatické pidi skoky a pony závody...

Mexičan na hnusným triplu ... to byl ale veleskok !!!
Neproletěla :-) stačilo mi to kdysi s Rozletem.

20.5.2008 11:57

luciusl napsal(a):
Mexičan na hnusným triplu ... to byl ale veleskok !!!
Neproletěla :-) stačilo mi to kdysi s Rozletem.

MŃam Mńam, kámošky holčička

20.5.2008 12:18

luciusl napsal(a):
MŃam Mńam, kámošky holčička

Jsem uchvácená z té zdi!!!!Masakr, určitě nádherný zážitek

20.5.2008 12:26

rocky napsal(a):
Jsem uchvácená z té zdi!!!!Masakr, určitě nádherný zážitek

zarovnávám na 100

20.5.2008 12:32

luciusl napsal(a):

Se vám sem nasáčkuju
Ale chci se zeptat - Katko jak to teda je? Jakože pokud máš doma aspoň 3 kobyly můžeš si udělat vlastní svod? Nebo jsem to blbě pochopila?
Ty máš teda chlupatice na osvodování dvě a pokud by k tobě třebas někdo ještě kobyly přivezl, tak by se dala taková akcička udělat za mírnější peníz??

Ty naše dvě čůzy též pořád nejsou osvodovaný - sice chovat nechcem, ale přeci jenom, líp už to mít z krku. A vzhledem k tomu že jednu se snažíme prodat, tak lepší aby to bylo.....

20.5.2008 12:54

janda napsal(a):
Se vám sem nasáčkuju
Ale chci se zeptat - Katko jak to teda je? Jakože pokud máš doma aspoň 3 kobyly můžeš si udělat vlastní svod? Nebo jsem to blbě pochopila?
Ty máš teda chlupatice na osvodování dvě a pokud by k tobě třebas někdo ještě kobyly přivezl, tak by se dala taková akcička udělat za mírnější peníz??

Ty naše dvě čůzy též pořád nejsou osvodovaný - sice chovat nechcem, ale přeci jenom, líp už to mít z krku. A vzhledem k tomu že jednu se snažíme prodat, tak lepší aby to bylo.....

Jo, tak nějak by to mělo být. Kdybychom se nějak domluvily, asi by to bylo ideální... odpadne ta 1000 za návštěvu doma nebo kolik to dělá.

Zkusím to nějak pohledat.

20.5.2008 13:00

strelish napsal(a):
Jo, tak nějak by to mělo být. Kdybychom se nějak domluvily, asi by to bylo ideální... odpadne ta 1000 za návštěvu doma nebo kolik to dělá.

Zkusím to nějak pohledat.

Hej tak to by bylo super! Jestli bys měla zájem tak by se to snad i dalo nějak zplichtit. Dopravu máme a jestli to povezem na Albertovec nebo k tobě to už je celkem jedno. Teď už má na to papíry i známý, který by mohl i přes týden, takže by to šlo.
Tak dej když tak vědět na cos přišla....

20.5.2008 13:09

janda napsal(a):
Hej tak to by bylo super! Jestli bys měla zájem tak by se to snad i dalo nějak zplichtit. Dopravu máme a jestli to povezem na Albertovec nebo k tobě to už je celkem jedno. Teď už má na to papíry i známý, který by mohl i přes týden, takže by to šlo.
Tak dej když tak vědět na cos přišla....

Tak jasně, že bych do toho šla! Jen to najít :o)

20.5.2008 13:20

strelish napsal(a):
Tak jasně, že bych do toho šla! Jen to najít :o)

No...našla jsem mj. i nějaké podmínky pro konání a asi musíš být člen ASCHK nebo co...

Ceník...

zápis klisny do plemenné knihy:

a)svodová místa: Kč 0,--
b)mimo svod: Kč 1.000,-- + dopravné (v případě účasti klisen více majitelů se účtuje Kč 1.000,-- od každého majitele)

zápis klisen bez příslušnosti k PK:

a)svodová místa: Kč 500,--
b)mimo svod: Kč 1.000,-- + Kč 500,-- + dopravné

registrace koní: Kč 420,-- + dopravné

zápis, označení hříběte pod klisnou: Kč 420,-- + dopravné

popis koně jako podklad pro vystavení „Průkazu koně“: Kč 210,-- + dopravné

přeměření, přehodnocení koně: Kč 100,--

popis A 1/1: Kč 0,-- (u importovaných A 1/1 + dopravné)

měření KVH: Kč 50,--

změna majitele: Kč 50,-- (pro koně zapsané do PK vedené ASCHK ČR,
řádný člen SCHČT)
Kč 100,-- (nečlen SCHČT)

dopravné: 7,50 Kč/km

Kromě poplatku za změnu majitele u koně bude k ceně bude připočítána 19% DPH.

20.5.2008 13:22

strelish napsal(a):
No...našla jsem mj. i nějaké podmínky pro konání a asi musíš být člen ASCHK nebo co...

Ceník...

zápis klisny do plemenné knihy:

a)svodová místa: Kč 0,--
b)mimo svod: Kč 1.000,-- + dopravné (v případě účasti klisen více majitelů se účtuje Kč 1.000,-- od každého majitele)

zápis klisen bez příslušnosti k PK:

a)svodová místa: Kč 500,--
b)mimo svod: Kč 1.000,-- + Kč 500,-- + dopravné

registrace koní: Kč 420,-- + dopravné

zápis, označení hříběte pod klisnou: Kč 420,-- + dopravné

popis koně jako podklad pro vystavení „Průkazu koně“: Kč 210,-- + dopravné

přeměření, přehodnocení koně: Kč 100,--

popis A 1/1: Kč 0,-- (u importovaných A 1/1 + dopravné)

měření KVH: Kč 50,--

změna majitele: Kč 50,-- (pro koně zapsané do PK vedené ASCHK ČR,
řádný člen SCHČT)
Kč 100,-- (nečlen SCHČT)

dopravné: 7,50 Kč/km

Kromě poplatku za změnu majitele u koně bude k ceně bude připočítána 19% DPH.

Mrkni na http://www.aschk.cz/dok.php tam jak je vpravo pod titulkem Ochrana koní ty dva dokumenty.

20.5.2008 19:02

strelish napsal(a):
Mrkni na http://www.aschk.cz/dok.php tam jak je vpravo pod titulkem Ochrana koní ty dva dokumenty.

jo díky mrknu

Přidejte reakci

Přidat smajlík