terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
Tady taky Slizsko
Ale že se nám počasíčko vydařilo co?
strelish
napsal(a):
Jando, my už máme zápis pořešený...vyskytl se včera na Albertovci (neplánovaně), tak pak zaskočil i k nám, jsem nevěřila vlastním uším, kdo to volá. Hodně zdaru i vám
Tak to je fajn - už to máš konečně z krku co? A teď hurá připouštět?
No u nás, kdyby to viselo jenom na mě, byly by už osvodované obě. A ta jedna dokonce v určeném věku. Jenomže moje není ani jedna, prostředky nemám, papíry nemám, tak ať dělájí jak myslí, já jim všechno řekla zavčas.
No snad už vyjde ten albertovský svod, je to už na ostudu, byť chovat nechcem....
janda
napsal(a):
Tak to je fajn - už to máš konečně z krku co? A teď hurá připouštět?
No u nás, kdyby to viselo jenom na mě, byly by už osvodované obě. A ta jedna dokonce v určeném věku. Jenomže moje není ani jedna, prostředky nemám, papíry nemám, tak ať dělájí jak myslí, já jim všechno řekla zavčas.
No snad už vyjde ten albertovský svod, je to už na ostudu, byť chovat nechcem....
Jasný...no trošku mi naboural plány, říkal, že než Amorem (slov. sport. pony) nebo Rejkem (arab) by radši připustil tímhle hřebcem:
http://www.aschk.cz/csp/pk/pk_display_csp.php? id=119389&plem=csp (mezera)
Tu má fotky:
http://www.equimarket.eu/index.php? action=detail&dbid=4497 (mezera)
Jami má 131 cm KVH.
dakotka
napsal(a):
hoj sem asi taky patřim
My asi taky..
Zdravím Dakotku.Koukám na tu fotečku,to má tvůj koník bosal,nebo klasický nánosník?
strelish
napsal(a):
Jasný...no trošku mi naboural plány, říkal, že než Amorem (slov. sport. pony) nebo Rejkem (arab) by radši připustil tímhle hřebcem:
Tu má fotky:
Jami má 131 cm KVH.
My sem taky patříme
lufinka
napsal(a):
My sem taky patříme
,jé ..to já se taky přidám,jetsli nevada:)
shantal88
napsal(a):
Tak my sem asi zaky papírově patříme,jsme z Ostravy,ale přechodně v Irsku vydělat penízky a kobylka jede brzo do Pardubic k Mullerovi...tak snad neva
Tak tipuju, že tady se nás sejde fakt hodně
kessidis
napsal(a):
Tak tipuju, že tady se nás sejde fakt hodně
my taky
strelish
napsal(a):
Tu má fotky:
Jami má 131 cm KVH.
Ale hřebec vypadá dobře - ani jako poník nevyzerá
V tom já se pravda nevyznám, tak nemůžu soudit. Ale jestli máš obavy z výškového rozdílum tak to by snad neměl být problém.
Měli jsme ponici cca 120 KVH a připouštěla se ponclem tak 135 KVH. No připouštěli - to bylo jako fakt znásilnění. Ponice se musela postavit na kopeček až se hřebec vůbec trefí. No jak na ňu hupnul tak se chuděře podlomily kolena, snažila se najít kde nechal tesař díru.... No mazec, ale asi jí to až tak nevystresovalo, páč zabřezla. Byla prvnička, tak jsme čekali co to bude. No u hříběte sem byla jako první. A fakt sem se lekla. Takový malý oškliva (ponice byla moc pěkná a hřebec ač poník taky kus - jako zmenšený sporťák
) - velká hlava, drobný tělíčko, nožičky překloubené, křivý ocásek. Byl skoro jako máma, nemohl se ani dostat pod ni jak byl vysoký, ale potom pochopil.Jsme si říkali no potěš koště, to bude nějaký mrzáček.
Ale vyrost z něho krásný ponclík, ocásek i nožičky se mu srovnaly a tělíčko k hlavě dorostlo Je o něco vyšší než mamča, ale do S pony se ještě vešel...
Tady obludka krátce po narození
janda
napsal(a):
Ale hřebec vypadá dobře - ani jako poník nevyzerá
V tom já se pravda nevyznám, tak nemůžu soudit. Ale jestli máš obavy z výškového rozdílum tak to by snad neměl být problém.
Měli jsme ponici cca 120 KVH a připouštěla se ponclem tak 135 KVH. No připouštěli - to bylo jako fakt znásilnění. Ponice se musela postavit na kopeček až se hřebec vůbec trefí. No jak na ňu hupnul tak se chuděře podlomily kolena, snažila se najít kde nechal tesař díru.... No mazec, ale asi jí to až tak nevystresovalo, páč zabřezla. Byla prvnička, tak jsme čekali co to bude. No u hříběte sem byla jako první. A fakt sem se lekla. Takový malý oškliva (ponice byla moc pěkná a hřebec ač poník taky kus - jako zmenšený sporťák
) - velká hlava, drobný tělíčko, nožičky překloubené, křivý ocásek. Byl skoro jako máma, nemohl se ani dostat pod ni jak byl vysoký, ale potom pochopil.Jsme si říkali no potěš koště, to bude nějaký mrzáček.
Ale vyrost z něho krásný ponclík, ocásek i nožičky se mu srovnaly a tělíčko k hlavě dorostlo Je o něco vyšší než mamča, ale do S pony se ještě vešel...
Tady obludka krátce po narození
Jéžiš kam to zase skočilo - to mělo být pro STRELISH
A tady obluďák po 4 (nebo 5?) letech
janda
napsal(a):
Jéžiš kam to zase skočilo - to mělo být pro STRELISH
A tady obluďák po 4 (nebo 5?) letech
Nevypadá, ale skočit umí
pilgrisek
napsal(a):
Tak když vy tak já taky
Pro Pizznetka...to je T-down.....mam ho na dva díli takže bud nanosník a řemen a nebo vemu öhlávku a jen ten řemen...ale používám to jen na hromadné akce jinak jezdím bez
pač musím ten vrch něčím změkšit to tvrde lano je ostré...i když to nemám nijak na tvrdo ale jen tak lehce ....
dakotka
napsal(a):
Pro Pizznetka...to je T-down.....mam ho na dva díli takže bud nanosník a řemen a nebo vemu öhlávku a jen ten řemen...ale používám to jen na hromadné akce jinak jezdím bez
pač musím ten vrch něčím změkšit to tvrde lano je ostré...i když to nemám nijak na tvrdo ale jen tak lehce ....
taky se přidávám,vidím,že se spojila Ostrava s TřincemJá a můj mazel na celodenním špacíru.
Neregistrovaný uživatel

pedruna
napsal(a):
taky se přidávám,vidím,že se spojila Ostrava s TřincemJá a můj mazel na celodenním špacíru.
Ahoj, my jsme moravskoslezští původem. Oba Těšín (Český :o)) Černej ne, ten je liberečák. Teď jsme severočeši.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj, my jsme moravskoslezští původem. Oba Těšín (Český :o)) Černej ne, ten je liberečák. Teď jsme severočeši.
Ahojky! Tak můžu taky? Bydlím kousek od Dakotky...7km od Frýdku- Místku
můj oř
lucky
napsal(a):
Ahojky! Tak můžu taky? Bydlím kousek od Dakotky...7km od Frýdku- Místku
můj oř
Tak se taky přidávám.
Sonia minulé léto.
pegaska pony
napsal(a):
Tak se taky přidávám.
Sonia minulé léto.
ahojte Šejkr(Šaker)
strelish
napsal(a):
Tu má fotky:
Jami má 131 cm KVH.
no, včera se nám stala ve stáji nehoda. reik utekl a s amíkem se porvali. potvory jedny. aspon že to oba přžežili. se sešly u jedné kobyly v boxu,která tam naštěstí nebyla. no kdby utekly za kobylama na pastvu tak nwm. to by byl děs.. ale i tak mají po sobě dost kousanců a kopanců.. vybili dřevo u boxu a mříže některé, a rozbili okno,takže se asi dost rvali...ale hlavní je že přežili
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
Ježiš to sou nádherní ti ponclíci bílí dva
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
Tady Bílovec
Jezabel: Tak uvažuju...Kajlovec je někde tam poblíž Hradce nad Moravicí nebo si to s něčím pletu?
arnishei
napsal(a):
Tady Bílovec
Jezabel: Tak uvažuju...Kajlovec je někde tam poblíž Hradce nad Moravicí nebo si to s něčím pletu?
arnishei.Ahojky,jééé ty jsi z Bílovce?Tam jsem prodala Haflingu někde,nevídáš jí náhodou?
Dakotka : No jo,teď se koukám,že je to výrazně tenší.Já plánovala na Denýse původně bosal,bohužel už mi s tím nedovolí nikam vyrazit ,takže pořizuju páku,jinak po horách špacýrujeme na ohlávce
.
Jinak,nebyl někdo z vás tento víkend na Wooden Trophy?
Hodím pár fotek.
pizneta
napsal(a):
arnishei.Ahojky,jééé ty jsi z Bílovce?Tam jsem prodala Haflingu někde,nevídáš jí náhodou?
Dakotka : No jo,teď se koukám,že je to výrazně tenší.Já plánovala na Denýse původně bosal,bohužel už mi s tím nedovolí nikam vyrazit ,takže pořizuju páku,jinak po horách špacýrujeme na ohlávce
.
Hodím pár fotek.
pizneta
napsal(a):
.
Hodím pár fotek.
Piznetka: Nazdárek, ano občas kobylku vídávám Má ji na zahradě jeden pán, měla jsem asi 100 metrů od něho ustájenou tu svoji kobylku. Myslím, že se má dobře. Je to fakt krasavice, jako plyšáček
arnishei
napsal(a):
Piznetka: Nazdárek, ano občas kobylku vídávám Má ji na zahradě jeden pán, měla jsem asi 100 metrů od něho ustájenou tu svoji kobylku. Myslím, že se má dobře. Je to fakt krasavice, jako plyšáček
jéééé,ani nevíš jak si mě potěšila,no on mi sice často volá a já se za ní chystám,ale potřebuju vědět ,jestlipak je fakt spokojená
.
Děkuju za info :)
arnishei
napsal(a):
Já teda jako nevím, jak se má, jen ji občas vídávám puštěnou Ale vypadá spokojeně, to jo
pilgrisek: myslíš ty moje dva kluky zlobivé? to sou cirkusáci...
sccary
napsal(a):
pilgrisek: myslíš ty moje dva kluky zlobivé? to sou cirkusáci...
JJ myslím ty dva.. počkej cirkusáci jako opravdu nebo jen přirovnaněTací plyšouni dobří.
jezabel
napsal(a):
adéla: jj přesně .. přesný název je - Hradec nad Moravicí - Kajlovec
pilgrisek: to jako vážně jsou z cirkusu Original Berousek
sccary
napsal(a):
pilgrisek: to jako vážně jsou z cirkusu Original Berousek
Přidám se se svou troškou do mlýna ti samí plyšáci od Zuzíka
memmory
napsal(a):
Přidám se se svou troškou do mlýna ti samí plyšáci od Zuzíka
terkas
napsal(a):
jeee wow to jsou nádherní pomíčci
no, si mylsím, že tady se nás fakt sejde kupa...ti šimlatí ponclové jsou boží, a kačulinu Jessulu obdivuju už takly pěkně dlouho:)
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
a se mnou na letošním prvním vandru:))
kukinatost
napsal(a):
a se mnou na letošním prvním vandru:))
Zdravím Jaňule.. tož co je s tebou se ani neozveš.. kdy pojedem ven nějak na dlouho?? Já sem teď nemocná ale snad příští týden už by to mohlo být v poho.. Ještě máš moji čepku Nemáš kdyžtak icq že by sme se nějak mohli potom domluvit.. Jinak mi konečně přišlo to sedlo doplácím 1590',- za clo tak sem zvědavá dneska pro něj jdu na poštu tak pak dám vědět
S dědulou
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
Tak sedlo je nádherné ale posedlí je obrovské takže mám asi smůlu Co já budu dělat.. uplně fajné je a zas nic :-( asi budu bečet...
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
No Barulíku, já sjem na tebe uražená, jsme myslela, že se teď ozveš ty a ty furt nic..:((Já jezdím každý den odpoledne aspoň jednoho koně...takže se můžeme domluvit na kdykoliv...a čepku ti doma skladuju...
hele, to sedlo se mi vcelku fest líbí....kdyby mi třeba sedlo na uně:))))
ať nemusím lítat takhle jenom:)
kukinatost
napsal(a):
No Barulíku, já sjem na tebe uražená, jsme myslela, že se teď ozveš ty a ty furt nic..:((Já jezdím každý den odpoledne aspoň jednoho koně...takže se můžeme domluvit na kdykoliv...a čepku ti doma skladuju...
hele, to sedlo se mi vcelku fest líbí....kdyby mi třeba sedlo na uně:))))
ať nemusím lítat takhle jenom:)
No tak konouchovi by asi bylo ale tob¨ě bych řekla že asi ne.. vypadá jak na nějakého chlapa .. Hele a co že ty chceš western?? No řekla bych že ho asi skusím prodat za trochu dráž abych aspon něco vydělala a pokud za to nebudou chtít pálku tak si udělám na míru nechat si posílat znova a čekat to by mě asi jeblo.
Tak víš jak teď bylo tak škaredě tak to nemělo ani cenu chodit ven a teď když jsem nemocná tak nevím nevím do pátku mám být doma ale mám praxi takže musím jít do práce ale na koně to asi nevidím mám něco s dýchacíma cestama a neměla bych chodit ven
pilgrisek
napsal(a):
No tak konouchovi by asi bylo ale tob¨ě bych řekla že asi ne.. vypadá jak na nějakého chlapa .. Hele a co že ty chceš western?? No řekla bych že ho asi skusím prodat za trochu dráž abych aspon něco vydělala a pokud za to nebudou chtít pálku tak si udělám na míru nechat si posílat znova a čekat to by mě asi jeblo.
Tak víš jak teď bylo tak škaredě tak to nemělo ani cenu chodit ven a teď když jsem nemocná tak nevím nevím do pátku mám být doma ale mám praxi takže musím jít do práce ale na koně to asi nevidím mám něco s dýchacíma cestama a neměla bych chodit ven
No, tak já sjem měla předtím an svojem westerňáku posedlí 15...nejprve sjem ěmla kdyis tež natowu, a pak Kerkatemu na míru..ale on jak zmohutněl a nabral na zádech, bylo mu malé....
tak sjem si pak koupila Arizonu od barefootu, ale tu sjem nakonec taky prodala, furt mě kluci odrazovali, že se mi rozpadne po čase a bude jak hadr...a navíc jsme fakt potřebovala peníze....
no, já mám western hrozně ráda jakožto vzhledově, ale furt tak ěnjak nejsme schopna se v něm usedět,..nějak mi chybí ty opěrky, připadám si v tom jak v křesle...nevím, no, Jupiter mi sedí víc:)))ale zase na to moje cajdání a vandry bych právě něco chtěla...
moje icq 323-806-267, možná se pletu, nick je kukinatost, ale jsme tam minimálmě, v práci to nejde a na bytě nemám net, tak radši třeba pošli sms, až půjdeš k Pilisovi..:)
kukinatost
napsal(a):
No, tak já sjem měla předtím an svojem westerňáku posedlí 15...nejprve sjem ěmla kdyis tež natowu, a pak Kerkatemu na míru..ale on jak zmohutněl a nabral na zádech, bylo mu malé....
tak sjem si pak koupila Arizonu od barefootu, ale tu sjem nakonec taky prodala, furt mě kluci odrazovali, že se mi rozpadne po čase a bude jak hadr...a navíc jsme fakt potřebovala peníze....
no, já mám western hrozně ráda jakožto vzhledově, ale furt tak ěnjak nejsme schopna se v něm usedět,..nějak mi chybí ty opěrky, připadám si v tom jak v křesle...nevím, no, Jupiter mi sedí víc:)))ale zase na to moje cajdání a vandry bych právě něco chtěla...
moje icq 323-806-267, možná se pletu, nick je kukinatost, ale jsme tam minimálmě, v práci to nejde a na bytě nemám net, tak radši třeba pošli sms, až půjdeš k Pilisovi..:)
My tady taky patříme.Třinec-Vendryně
kukinatost
napsal(a):
Doobře tak až budu mít nějak víc času tak ti písnu. Možná o víkendu snad už budu zdravá sice nevím jak po dvou týdnech neježdění to s pilinem zvládnem Ty jo tolik sedel blázne.. no já uvidím ale je fakt fajné to sedlo uplně mě to štve.. ale pochybuju že by ti bylo. Spíš nějakému chlapovi.. to možná jo. No mě se občas jezdí dobře v anglii ale na dlouhé vyjíždky bych za western neměnila to vážně ne.. a na ty vandry to bude uplně pohoda
pilgrisek
napsal(a):
Doobře tak až budu mít nějak víc času tak ti písnu. Možná o víkendu snad už budu zdravá sice nevím jak po dvou týdnech neježdění to s pilinem zvládnem Ty jo tolik sedel blázne.. no já uvidím ale je fakt fajné to sedlo uplně mě to štve.. ale pochybuju že by ti bylo. Spíš nějakému chlapovi.. to možná jo. No mě se občas jezdí dobře v anglii ale na dlouhé vyjíždky bych za western neměnila to vážně ne.. a na ty vandry to bude uplně pohoda
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
Doufám že nevadí že se taky přidám... jsem kousek od Nového Jičína... tady je můj tříletý valášek(hnědák) a ta černá kobylka je kámošky
kovbojka
napsal(a):
Doufám že nevadí že se taky přidám... jsem kousek od Nového Jičína... tady je můj tříletý valášek(hnědák) a ta černá kobylka je kámošky
taková idilka zapadajícího slunce
kovbojka
napsal(a):
ještě
a tady ještě jedno moje zlatíčko..tedy dvě ovce se taky počítaj
kovbojka
napsal(a):
a tady ještě jedno moje zlatíčko..tedy dvě ovce se taky počítaj
a ještě poslední až to tu moc nezaplácám.
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
Vůbec nevadí. Ty joo ale nějak se nám to tu rozrostlo Jen tak dál ... Co plánujete na prázdniny lidičky?? někam na dovolenou s konouchem??? Nám to snad vyjde na nějaké ty vandry
Momentka: aneb Vikinka
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
Tak my jsme Havířovsko Hradecko nad Moravicčtí :D
pizneta
napsal(a):
.
Hodím pár fotek.
taky se přidávám s fotkama s Wooden Trophy. Více na www.ranchnazarach.estranky.cz
pizneta
napsal(a):
.
Hodím pár fotek.
kovbojka
napsal(a):
pro jenee: Ten grošák tedy pokoud to je grošák..v barvách se moc nevyznám..je fakt moc pěkný. Můžu se zeptat odkud jste? Strašně mi připomíná jednoho hřebčáka teď už možná i valacha z Ostravy.
Ahoj, je to kobylka. Kříženka ČT a araba. Více fotek najdeš na www.ranchnazarach.estranky.cz
jenee
napsal(a):
Ahoj, je to kobylka. Kříženka ČT a araba. Více fotek najdeš na www.ranchnazarach.estranky.cz
pilgrisek
napsal(a):
Tak co jeee?? nějak nam to tu umřelo ne?
Hele Kukina nevíš jak se dostanem někam do řeky s koňma? ono by to nějak mělo jít k Olze ale ja si tedka vůbec nemůžu uvědomit jak... Prosíííím
Přidáme se z třince - Guty, Ajinka (Arie Old) klisna ČT
pettankaa
napsal(a):
Přidáme se z třince - Guty, Ajinka (Arie Old) klisna ČT
A ještě nějaké foto
sakiron

sakiron
napsal(a):
ahojky pilgrisek podle toho od kad presne jsi k olze se da dostat vsudy
sakiron

terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
Baruli, ozvi se mi na tel, on mi hajzl umřel a sním i tvoje číslo....ostatně jako všech ostatních....:(
Vezmu tě aji k řece anebo třeba i k rybníku, kam chodím plavit já:)
kukinatost
napsal(a):
Baruli, ozvi se mi na tel, on mi hajzl umřel a sním i tvoje číslo....ostatně jako všech ostatních....:(
Vezmu tě aji k řece anebo třeba i k rybníku, kam chodím plavit já:)
ahojky holky tak se nam stadecko rozrostlo
sakiron
napsal(a):
mňam mňam červené čerešně uplny luxus kde nedošahnou smradi došahnou koňaři
sakiron
napsal(a):
mňam mňam červené čerešně uplny luxus kde nedošahnou smradi došahnou koňaři
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
Tak já sem z Rychvaldu takže někady tama trefíme ke Kuželkům jinak vůbec netuším jestli od tama nebo jinudy.. Jo Kuki jasne ze se ozvu kdyžtak příští týden snad už nebude takové hlupé počasí zase...
pilgrisek
napsal(a):
Tak já sem z Rychvaldu takže někady tama trefíme ke Kuželkům jinak vůbec netuším jestli od tama nebo jinudy.. Jo Kuki jasne ze se ozvu kdyžtak příští týden snad už nebude takové hlupé počasí zase...
tak se nám to tu nějak zaseklo,posouvámco nového??Chystáte se někdo někam s koněm v létě na vandr nebo dovču??
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
tak dám nové fotečky co jsem dneska nafotila..dneska hlásili hnusné počasí a u nás bylo krásně
kovbojka
napsal(a):
tak dám nové fotečky co jsem dneska nafotila..dneska hlásili hnusné počasí a u nás bylo krásně
a tady naši Barušu
pedruna
napsal(a):
tak se nám to tu nějak zaseklo,posouvámco nového??Chystáte se někdo někam s koněm v létě na vandr nebo dovču??
Ahoj Šári, tak co už je Jerry v pohodě? Jsem se chtěla zeptat po icku, jenže ty máš furt status, že se učíš, tak jsem nechtěla rušit Ale už jsem něco málo vysondovala od Dáji
Jinak na vandr se nechystám, to není nic pro mě, ale mám v plánu až přijedu z dovolené, tak bych Arniku dotáhla na chalupu, uvidíme ještě, jak to všechno bude
Jo jinak holky, jaké teď používáte ohlávky? Arni se mi pod vším odře :( A bez ohlávky ji radši nenechávám, protože ji nedělá problém skočit ohradu. Sice nikdy neprchla, maximálně skočí z jedné ohrady do druhé, ale jistota je jistota.
arnishei
napsal(a):
Ahoj Šári, tak co už je Jerry v pohodě? Jsem se chtěla zeptat po icku, jenže ty máš furt status, že se učíš, tak jsem nechtěla rušit Ale už jsem něco málo vysondovala od Dáji
Jinak na vandr se nechystám, to není nic pro mě, ale mám v plánu až přijedu z dovolené, tak bych Arniku dotáhla na chalupu, uvidíme ještě, jak to všechno bude
Jo jinak holky, jaké teď používáte ohlávky? Arni se mi pod vším odře :( A bez ohlávky ji radši nenechávám, protože ji nedělá problém skočit ohradu. Sice nikdy neprchla, maximálně skočí z jedné ohrady do druhé, ale jistota je jistota.
jj Jerryk je v pohodě až moc,dneska házel na vyjížďce takové hrby,že jsem měla co dělat abych to usedělaJe teď nastátý,když měl přes dva týdny leháro.
pedruna
napsal(a):
jj Jerryk je v pohodě až moc,dneska házel na vyjížďce takové hrby,že jsem měla co dělat abych to usedělaJe teď nastátý,když měl přes dva týdny leháro.
Ještě že to moje dítě pod sedlem nevyhazuje, to už bych asi nebyla mezi živími Protože co ta zas předváděla ve výběhu, fakt gymnastka hadra
Ale musím říct, že ona je fakt terénní kůň, proleze fakt všecko bez zaváhání, jsem včera úplně čuměla, jsme lezli takovýma pralesama a bylo to furt prudce z kopce, pak prudce do kopce (měla to být zkratka), dokonce jsme někde na větvi asi nechali náušák, budiž jim země lehká
arnishei
napsal(a):
Ještě že to moje dítě pod sedlem nevyhazuje, to už bych asi nebyla mezi živími Protože co ta zas předváděla ve výběhu, fakt gymnastka hadra
Ale musím říct, že ona je fakt terénní kůň, proleze fakt všecko bez zaváhání, jsem včera úplně čuměla, jsme lezli takovýma pralesama a bylo to furt prudce z kopce, pak prudce do kopce (měla to být zkratka), dokonce jsme někde na větvi asi nechali náušák, budiž jim země lehká
Šari,Adél,holky omlouvám se,ale spadlo mi icko a nechce mi najet
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
jj my tady taky určitě patříme co vy jak se všichni máte ?? podníkáte nějakou akci s koníkama tedkom v červenci srpnu ??
terkas
napsal(a):
Tak zakládám new
No já bych ráda něco podnikla ale uvidíme jak to nakonec dopadne počasí teda moc nepřeje.. k tomu autoškola brigáda a tak.. hrůza.. Tedka sem ještě prodala westernové sedlo takže jet na skočce na vandr nevím nevím teda.. Měly jsme toho naplánovaného hafo a bůhví jak to nakonec dopadne konousi mají nemocné nožky jedni, my nemáme sedlo, a u ostatních ani nevím....
Co ty? Odkud vlastně jste s konouchama?
pilgrisek
napsal(a):
No já bych ráda něco podnikla ale uvidíme jak to nakonec dopadne počasí teda moc nepřeje.. k tomu autoškola brigáda a tak.. hrůza.. Tedka sem ještě prodala westernové sedlo takže jet na skočce na vandr nevím nevím teda.. Měly jsme toho naplánovaného hafo a bůhví jak to nakonec dopadne konousi mají nemocné nožky jedni, my nemáme sedlo, a u ostatních ani nevím....
Co ty? Odkud vlastně jste s konouchama?
Doubarvsko