Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2008 12:27

Tak zakládám new

22.5.2008 13:34

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

hoj sem asi taky patřim

22.5.2008 13:38

dakotka napsal(a):
hoj sem asi taky patřim

My taky

22.5.2008 13:40

thesis napsal(a):
My taky

Tak o čem budem kecat cooo? to je hruza venku hnus doma nuda no nic eště že ten comp

22.5.2008 13:52

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

Tady taky Slizsko
Ale že se nám počasíčko vydařilo co?

22.5.2008 13:57

janda napsal(a):
Tady taky Slizsko

aspoň nežerou muchy a koně vypadají v těch sračkách docela spokojeně (moji). Není jim vedro a je tak akorát, ale už bych taky brala to slunko, takhle se nedá ani nic fotit.

22.5.2008 14:12

janda napsal(a):
Tady taky Slizsko

Jando, my už máme zápis pořešený...vyskytl se včera na Albertovci (neplánovaně), tak pak zaskočil i k nám, jsem nevěřila vlastním uším, kdo to volá. Hodně zdaru i vám

22.5.2008 14:47

strelish napsal(a):
Jando, my už máme zápis pořešený...vyskytl se včera na Albertovci (neplánovaně), tak pak zaskočil i k nám, jsem nevěřila vlastním uším, kdo to volá. Hodně zdaru i vám

Tak to je fajn - už to máš konečně z krku co? A teď hurá připouštět?

No u nás, kdyby to viselo jenom na mě, byly by už osvodované obě. A ta jedna dokonce v určeném věku. Jenomže moje není ani jedna, prostředky nemám, papíry nemám, tak ať dělájí jak myslí, já jim všechno řekla zavčas.
No snad už vyjde ten albertovský svod, je to už na ostudu, byť chovat nechcem....

22.5.2008 14:52

janda napsal(a):
Tak to je fajn - už to máš konečně z krku co? A teď hurá připouštět?

No u nás, kdyby to viselo jenom na mě, byly by už osvodované obě. A ta jedna dokonce v určeném věku. Jenomže moje není ani jedna, prostředky nemám, papíry nemám, tak ať dělájí jak myslí, já jim všechno řekla zavčas.
No snad už vyjde ten albertovský svod, je to už na ostudu, byť chovat nechcem....

Jasný...no trošku mi naboural plány, říkal, že než Amorem (slov. sport. pony) nebo Rejkem (arab) by radši připustil tímhle hřebcem:

http://www.aschk.cz/csp/pk/pk_display_csp.php? id=119389&plem=csp (mezera)

Tu má fotky:

http://www.equimarket.eu/index.php? action=detail&dbid=4497 (mezera)

Jami má 131 cm KVH.

22.5.2008 16:26

dakotka napsal(a):
hoj sem asi taky patřim

My asi taky..
Zdravím Dakotku.Koukám na tu fotečku,to má tvůj koník bosal,nebo klasický nánosník?

22.5.2008 19:58

strelish napsal(a):
Jasný...no trošku mi naboural plány, říkal, že než Amorem (slov. sport. pony) nebo Rejkem (arab) by radši připustil tímhle hřebcem:

Tu má fotky:

Jami má 131 cm KVH.

My sem taky patříme

22.5.2008 20:03

lufinka napsal(a):
My sem taky patříme

,jé ..to já se taky přidám,jetsli nevada:)

22.5.2008 20:28

terusinka napsal(a):
,jé ..to já se taky přidám,jetsli nevada:)

Tak my sem asi zaky papírově patříme,jsme z Ostravy,ale přechodně v Irsku vydělat penízky a kobylka jede brzo do Pardubic k Mullerovi...tak snad neva

22.5.2008 20:55

shantal88 napsal(a):
Tak my sem asi zaky papírově patříme,jsme z Ostravy,ale přechodně v Irsku vydělat penízky a kobylka jede brzo do Pardubic k Mullerovi...tak snad neva

Tak tipuju, že tady se nás sejde fakt hodně

22.5.2008 21:01

kessidis napsal(a):
Tak tipuju, že tady se nás sejde fakt hodně

my taky

22.5.2008 21:06

sccary napsal(a):
my taky

tak já se taky hlásím

22.5.2008 21:29

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

Tak když vy tak já taky

22.5.2008 21:30

strelish napsal(a):

Tu má fotky:

Jami má 131 cm KVH.

Ale hřebec vypadá dobře - ani jako poník nevyzerá
V tom já se pravda nevyznám, tak nemůžu soudit. Ale jestli máš obavy z výškového rozdílum tak to by snad neměl být problém.
Měli jsme ponici cca 120 KVH a připouštěla se ponclem tak 135 KVH. No připouštěli - to bylo jako fakt znásilnění. Ponice se musela postavit na kopeček až se hřebec vůbec trefí. No jak na ňu hupnul tak se chuděře podlomily kolena, snažila se najít kde nechal tesař díru.... No mazec, ale asi jí to až tak nevystresovalo, páč zabřezla. Byla prvnička, tak jsme čekali co to bude. No u hříběte sem byla jako první. A fakt sem se lekla. Takový malý oškliva (ponice byla moc pěkná a hřebec ač poník taky kus - jako zmenšený sporťák ) - velká hlava, drobný tělíčko, nožičky překloubené, křivý ocásek. Byl skoro jako máma, nemohl se ani dostat pod ni jak byl vysoký, ale potom pochopil.Jsme si říkali no potěš koště, to bude nějaký mrzáček.
Ale vyrost z něho krásný ponclík, ocásek i nožičky se mu srovnaly a tělíčko k hlavě dorostlo Je o něco vyšší než mamča, ale do S pony se ještě vešel...

Tady obludka krátce po narození

22.5.2008 21:34

janda napsal(a):
Ale hřebec vypadá dobře - ani jako poník nevyzerá
V tom já se pravda nevyznám, tak nemůžu soudit. Ale jestli máš obavy z výškového rozdílum tak to by snad neměl být problém.
Měli jsme ponici cca 120 KVH a připouštěla se ponclem tak 135 KVH. No připouštěli - to bylo jako fakt znásilnění. Ponice se musela postavit na kopeček až se hřebec vůbec trefí. No jak na ňu hupnul tak se chuděře podlomily kolena, snažila se najít kde nechal tesař díru.... No mazec, ale asi jí to až tak nevystresovalo, páč zabřezla. Byla prvnička, tak jsme čekali co to bude. No u hříběte sem byla jako první. A fakt sem se lekla. Takový malý oškliva (ponice byla moc pěkná a hřebec ač poník taky kus - jako zmenšený sporťák ) - velká hlava, drobný tělíčko, nožičky překloubené, křivý ocásek. Byl skoro jako máma, nemohl se ani dostat pod ni jak byl vysoký, ale potom pochopil.Jsme si říkali no potěš koště, to bude nějaký mrzáček.
Ale vyrost z něho krásný ponclík, ocásek i nožičky se mu srovnaly a tělíčko k hlavě dorostlo Je o něco vyšší než mamča, ale do S pony se ještě vešel...

Tady obludka krátce po narození

Jéžiš kam to zase skočilo - to mělo být pro STRELISH
A tady obluďák po 4 (nebo 5?) letech

22.5.2008 21:36

janda napsal(a):

Nevypadá, ale skočit umí

22.5.2008 21:37

janda napsal(a):

ten je krááásný.....něco takového jsem chtěla i já a nakonec možná bude valachovo hříbo...

23.5.2008 11:19

pilgrisek napsal(a):
Tak když vy tak já taky

Pro Pizznetka...to je T-down.....mam ho na dva díli takže bud nanosník a řemen a nebo vemu öhlávku a jen ten řemen...ale používám to jen na hromadné akce jinak jezdím bezpač musím ten vrch něčím změkšit to tvrde lano je ostré...i když to nemám nijak na tvrdo ale jen tak lehce ....

23.5.2008 11:44

dakotka napsal(a):
Pro Pizznetka...to je T-down.....mam ho na dva díli takže bud nanosník a řemen a nebo vemu öhlávku a jen ten řemen...ale používám to jen na hromadné akce jinak jezdím bezpač musím ten vrch něčím změkšit to tvrde lano je ostré...i když to nemám nijak na tvrdo ale jen tak lehce ....

taky se přidávám,vidím,že se spojila Ostrava s TřincemJá a můj mazel na celodenním špacíru.

Neregistrovaný uživatel

23.5.2008 17:12
Neregistrovaný uživatel

pedruna napsal(a):
taky se přidávám,vidím,že se spojila Ostrava s TřincemJá a můj mazel na celodenním špacíru.

Ahoj, my jsme moravskoslezští původem. Oba Těšín (Český :o)) Černej ne, ten je liberečák. Teď jsme severočeši.

23.5.2008 17:54

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj, my jsme moravskoslezští původem. Oba Těšín (Český :o)) Černej ne, ten je liberečák. Teď jsme severočeši.

Ahojky! Tak můžu taky? Bydlím kousek od Dakotky...7km od Frýdku- Místku

můj oř

23.5.2008 19:03

lucky napsal(a):
Ahojky! Tak můžu taky? Bydlím kousek od Dakotky...7km od Frýdku- Místku

můj oř

Tak se taky přidávám.

Sonia minulé léto.

23.5.2008 20:14

pegaska pony napsal(a):
Tak se taky přidávám.

Sonia minulé léto.

ahojte Šejkr(Šaker)

23.5.2008 20:18

sakiron napsal(a):
ahojte Šejkr(Šaker)

Doubrava

23.5.2008 20:56

sakiron napsal(a):
Doubrava

eště jedna

23.5.2008 21:34

sakiron napsal(a):
eště jedna

Tak já se přidám - KAJLOVEC

24.5.2008 09:12

strelish napsal(a):

Tu má fotky:

Jami má 131 cm KVH.

no, včera se nám stala ve stáji nehoda. reik utekl a s amíkem se porvali. potvory jedny. aspon že to oba přžežili. se sešly u jedné kobyly v boxu,která tam naštěstí nebyla. no kdby utekly za kobylama na pastvu tak nwm. to by byl děs.. ale i tak mají po sobě dost kousanců a kopanců.. vybili dřevo u boxu a mříže některé, a rozbili okno,takže se asi dost rvali...ale hlavní je že přežili

24.5.2008 12:40

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

Ježiš to sou nádherní ti ponclíci bílí dva

24.5.2008 12:46

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

Tady Bílovec
Jezabel: Tak uvažuju...Kajlovec je někde tam poblíž Hradce nad Moravicí nebo si to s něčím pletu?

24.5.2008 20:14

arnishei napsal(a):
Tady Bílovec
Jezabel: Tak uvažuju...Kajlovec je někde tam poblíž Hradce nad Moravicí nebo si to s něčím pletu?

arnishei.Ahojky,jééé ty jsi z Bílovce?Tam jsem prodala Haflingu někde,nevídáš jí náhodou?
Dakotka : No jo,teď se koukám,že je to výrazně tenší.Já plánovala na Denýse původně bosal,bohužel už mi s tím nedovolí nikam vyrazit ,takže pořizuju páku,jinak po horách špacýrujeme na ohlávce.

Jinak,nebyl někdo z vás tento víkend na Wooden Trophy?
Hodím pár fotek.

24.5.2008 20:15

pizneta napsal(a):
arnishei.Ahojky,jééé ty jsi z Bílovce?Tam jsem prodala Haflingu někde,nevídáš jí náhodou?
Dakotka : No jo,teď se koukám,že je to výrazně tenší.Já plánovala na Denýse původně bosal,bohužel už mi s tím nedovolí nikam vyrazit ,takže pořizuju páku,jinak po horách špacýrujeme na ohlávce.

Hodím pár fotek.

24.5.2008 20:57

pizneta napsal(a):

Hodím pár fotek.

Piznetka: Nazdárek, ano občas kobylku vídávám Má ji na zahradě jeden pán, měla jsem asi 100 metrů od něho ustájenou tu svoji kobylku. Myslím, že se má dobře. Je to fakt krasavice, jako plyšáček

24.5.2008 21:01

arnishei napsal(a):
Piznetka: Nazdárek, ano občas kobylku vídávám Má ji na zahradě jeden pán, měla jsem asi 100 metrů od něho ustájenou tu svoji kobylku. Myslím, že se má dobře. Je to fakt krasavice, jako plyšáček

jéééé,ani nevíš jak si mě potěšila,no on mi sice často volá a já se za ní chystám,ale potřebuju vědět ,jestlipak je fakt spokojená.
Děkuju za info :)

24.5.2008 21:23

pizneta napsal(a):
jéééé,ani nevíš jak si mě potěšila,no on mi sice často volá a já se za ní chystám,ale potřebuju vědět ,jestlipak je fakt spokojená.
Děkuju za info :)

Já teda jako nevím, jak se má, jen ji občas vídávám puštěnou Ale vypadá spokojeně, to jo

24.5.2008 21:45

arnishei napsal(a):
Já teda jako nevím, jak se má, jen ji občas vídávám puštěnou Ale vypadá spokojeně, to jo

pilgrisek: myslíš ty moje dva kluky zlobivé? to sou cirkusáci...

24.5.2008 22:15

sccary napsal(a):
pilgrisek: myslíš ty moje dva kluky zlobivé? to sou cirkusáci...

JJ myslím ty dva.. počkej cirkusáci jako opravdu nebo jen přirovnaněTací plyšouni dobří.

24.5.2008 22:56

arnishei napsal(a):
Tady Bílovec

adéla: jj přesně .. přesný název je - Hradec nad Moravicí - Kajlovec

24.5.2008 22:59

jezabel napsal(a):
adéla: jj přesně .. přesný název je - Hradec nad Moravicí - Kajlovec

pilgrisek: to jako vážně jsou z cirkusu Original Berousek

24.5.2008 23:07

sccary napsal(a):

Přidám se se svou troškou do mlýna ti samí plyšáci od Zuzíka

24.5.2008 23:09

memmory napsal(a):
Přidám se se svou troškou do mlýna ti samí plyšáci od Zuzíka

24.5.2008 23:12

memmory napsal(a):

A taky IRENKU ať jí to nejni líto

26.5.2008 07:30

sccary napsal(a):

jeee wow to jsou nádherní pomíčci

26.5.2008 07:56

terkas napsal(a):
jeee wow to jsou nádherní pomíčci

no, si mylsím, že tady se nás fakt sejde kupa...ti šimlatí ponclové jsou boží, a kačulinu Jessulu obdivuju už takly pěkně dlouho:)

26.5.2008 07:57

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

a ještě a Kerka:)

26.5.2008 07:58

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

a se mnou na letošním prvním vandru:))

26.5.2008 08:15

kukinatost napsal(a):
a se mnou na letošním prvním vandru:))

Zdravím Jaňule.. tož co je s tebou se ani neozveš.. kdy pojedem ven nějak na dlouho?? Já sem teď nemocná ale snad příští týden už by to mohlo být v poho.. Ještě máš moji čepku Nemáš kdyžtak icq že by sme se nějak mohli potom domluvit.. Jinak mi konečně přišlo to sedlo doplácím 1590',- za clo tak sem zvědavá dneska pro něj jdu na poštu tak pak dám vědět

S dědulou

26.5.2008 11:43

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

Tak sedlo je nádherné ale posedlí je obrovské takže mám asi smůlu Co já budu dělat.. uplně fajné je a zas nic :-( asi budu bečet...

26.5.2008 11:49

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

No Barulíku, já sjem na tebe uražená, jsme myslela, že se teď ozveš ty a ty furt nic..:((Já jezdím každý den odpoledne aspoň jednoho koně...takže se můžeme domluvit na kdykoliv...a čepku ti doma skladuju...
hele, to sedlo se mi vcelku fest líbí....kdyby mi třeba sedlo na uně:))))
ať nemusím lítat takhle jenom:)

26.5.2008 12:16

kukinatost napsal(a):
No Barulíku, já sjem na tebe uražená, jsme myslela, že se teď ozveš ty a ty furt nic..:((Já jezdím každý den odpoledne aspoň jednoho koně...takže se můžeme domluvit na kdykoliv...a čepku ti doma skladuju...
hele, to sedlo se mi vcelku fest líbí....kdyby mi třeba sedlo na uně:))))
ať nemusím lítat takhle jenom:)

No tak konouchovi by asi bylo ale tob¨ě bych řekla že asi ne.. vypadá jak na nějakého chlapa .. Hele a co že ty chceš western?? No řekla bych že ho asi skusím prodat za trochu dráž abych aspon něco vydělala a pokud za to nebudou chtít pálku tak si udělám na míru nechat si posílat znova a čekat to by mě asi jeblo.

Tak víš jak teď bylo tak škaredě tak to nemělo ani cenu chodit ven a teď když jsem nemocná tak nevím nevím do pátku mám být doma ale mám praxi takže musím jít do práce ale na koně to asi nevidím mám něco s dýchacíma cestama a neměla bych chodit ven

26.5.2008 13:29

pilgrisek napsal(a):
No tak konouchovi by asi bylo ale tob¨ě bych řekla že asi ne.. vypadá jak na nějakého chlapa .. Hele a co že ty chceš western?? No řekla bych že ho asi skusím prodat za trochu dráž abych aspon něco vydělala a pokud za to nebudou chtít pálku tak si udělám na míru nechat si posílat znova a čekat to by mě asi jeblo.

Tak víš jak teď bylo tak škaredě tak to nemělo ani cenu chodit ven a teď když jsem nemocná tak nevím nevím do pátku mám být doma ale mám praxi takže musím jít do práce ale na koně to asi nevidím mám něco s dýchacíma cestama a neměla bych chodit ven

No, tak já sjem měla předtím an svojem westerňáku posedlí 15...nejprve sjem ěmla kdyis tež natowu, a pak Kerkatemu na míru..ale on jak zmohutněl a nabral na zádech, bylo mu malé....
tak sjem si pak koupila Arizonu od barefootu, ale tu sjem nakonec taky prodala, furt mě kluci odrazovali, že se mi rozpadne po čase a bude jak hadr...a navíc jsme fakt potřebovala peníze....
no, já mám western hrozně ráda jakožto vzhledově, ale furt tak ěnjak nejsme schopna se v něm usedět,..nějak mi chybí ty opěrky, připadám si v tom jak v křesle...nevím, no, Jupiter mi sedí víc:)))ale zase na to moje cajdání a vandry bych právě něco chtěla...
moje icq 323-806-267, možná se pletu, nick je kukinatost, ale jsme tam minimálmě, v práci to nejde a na bytě nemám net, tak radši třeba pošli sms, až půjdeš k Pilisovi..:)

26.5.2008 15:26

kukinatost napsal(a):
No, tak já sjem měla předtím an svojem westerňáku posedlí 15...nejprve sjem ěmla kdyis tež natowu, a pak Kerkatemu na míru..ale on jak zmohutněl a nabral na zádech, bylo mu malé....
tak sjem si pak koupila Arizonu od barefootu, ale tu sjem nakonec taky prodala, furt mě kluci odrazovali, že se mi rozpadne po čase a bude jak hadr...a navíc jsme fakt potřebovala peníze....
no, já mám western hrozně ráda jakožto vzhledově, ale furt tak ěnjak nejsme schopna se v něm usedět,..nějak mi chybí ty opěrky, připadám si v tom jak v křesle...nevím, no, Jupiter mi sedí víc:)))ale zase na to moje cajdání a vandry bych právě něco chtěla...
moje icq 323-806-267, možná se pletu, nick je kukinatost, ale jsme tam minimálmě, v práci to nejde a na bytě nemám net, tak radši třeba pošli sms, až půjdeš k Pilisovi..:)

My tady taky patříme.Třinec-Vendryně

26.5.2008 18:58

kukinatost napsal(a):

Doobře tak až budu mít nějak víc času tak ti písnu. Možná o víkendu snad už budu zdravá sice nevím jak po dvou týdnech neježdění to s pilinem zvládnem Ty jo tolik sedel blázne.. no já uvidím ale je fakt fajné to sedlo uplně mě to štve.. ale pochybuju že by ti bylo. Spíš nějakému chlapovi.. to možná jo. No mě se občas jezdí dobře v anglii ale na dlouhé vyjíždky bych za western neměnila to vážně ne.. a na ty vandry to bude uplně pohoda

28.5.2008 17:10

pilgrisek napsal(a):
Doobře tak až budu mít nějak víc času tak ti písnu. Možná o víkendu snad už budu zdravá sice nevím jak po dvou týdnech neježdění to s pilinem zvládnem Ty jo tolik sedel blázne.. no já uvidím ale je fakt fajné to sedlo uplně mě to štve.. ale pochybuju že by ti bylo. Spíš nějakému chlapovi.. to možná jo. No mě se občas jezdí dobře v anglii ale na dlouhé vyjíždky bych za western neměnila to vážně ne.. a na ty vandry to bude uplně pohoda

28.5.2008 21:26

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

Doufám že nevadí že se taky přidám... jsem kousek od Nového Jičína... tady je můj tříletý valášek(hnědák) a ta černá kobylka je kámošky

28.5.2008 21:28

kovbojka napsal(a):
Doufám že nevadí že se taky přidám... jsem kousek od Nového Jičína... tady je můj tříletý valášek(hnědák) a ta černá kobylka je kámošky

taková idilka zapadajícího slunce

28.5.2008 21:29

kovbojka napsal(a):
taková idilka zapadajícího slunce

ještě

28.5.2008 21:32

kovbojka napsal(a):
ještě

a tady ještě jedno moje zlatíčko..tedy dvě ovce se taky počítaj

28.5.2008 21:36

kovbojka napsal(a):
a tady ještě jedno moje zlatíčko..tedy dvě ovce se taky počítaj

a ještě poslední až to tu moc nezaplácám.

28.5.2008 21:46

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

Vůbec nevadí. Ty joo ale nějak se nám to tu rozrostlo Jen tak dál ... Co plánujete na prázdniny lidičky?? někam na dovolenou s konouchem??? Nám to snad vyjde na nějaké ty vandry

Momentka: aneb Vikinka

28.5.2008 22:34

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

Tak my jsme Havířovsko Hradecko nad Moravicčtí :D

29.5.2008 08:15

pizneta napsal(a):

Hodím pár fotek.

taky se přidávám s fotkama s Wooden Trophy. Více na www.ranchnazarach.estranky.cz

29.5.2008 08:16

pizneta napsal(a):

Hodím pár fotek.

29.5.2008 08:17

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

taky sem patřím.

29.5.2008 17:12

jenee napsal(a):

pro jenee: Ten grošák tedy pokoud to je grošák..v barvách se moc nevyznám..je fakt moc pěkný. Můžu se zeptat odkud jste? Strašně mi připomíná jednoho hřebčáka teď už možná i valacha z Ostravy.

30.5.2008 23:19

kovbojka napsal(a):
pro jenee: Ten grošák tedy pokoud to je grošák..v barvách se moc nevyznám..je fakt moc pěkný. Můžu se zeptat odkud jste? Strašně mi připomíná jednoho hřebčáka teď už možná i valacha z Ostravy.

Ahoj, je to kobylka. Kříženka ČT a araba. Více fotek najdeš na www.ranchnazarach.estranky.cz

1.6.2008 07:33

jenee napsal(a):
Ahoj, je to kobylka. Kříženka ČT a araba. Více fotek najdeš na www.ranchnazarach.estranky.cz

6.6.2008 12:24

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

Tak co jeee?? nějak nam to tu umřelo ne?

Hele Kukina nevíš jak se dostanem někam do řeky s koňma? ono by to nějak mělo jít k Olze ale ja si tedka vůbec nemůžu uvědomit jak... Prosíííím

6.6.2008 12:32

pilgrisek napsal(a):
Tak co jeee?? nějak nam to tu umřelo ne?

Hele Kukina nevíš jak se dostanem někam do řeky s koňma? ono by to nějak mělo jít k Olze ale ja si tedka vůbec nemůžu uvědomit jak... Prosíííím

Přidáme se z třince - Guty, Ajinka (Arie Old) klisna ČT

6.6.2008 12:33

pettankaa napsal(a):
Přidáme se z třince - Guty, Ajinka (Arie Old) klisna ČT

A ještě nějaké foto

6.6.2008 12:35

pettankaa napsal(a):
A ještě nějaké foto

a poslední

6.6.2008 13:59

pettankaa napsal(a):
a poslední

ahojky pilgrisek podle toho od kad presne jsi k olze se da dostat vsudy

sakiron

6.6.2008 14:07
sakiron

sakiron napsal(a):
ahojky pilgrisek podle toho od kad presne jsi k olze se da dostat vsudy

6.6.2008 16:32

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

Baruli, ozvi se mi na tel, on mi hajzl umřel a sním i tvoje číslo....ostatně jako všech ostatních....:(
Vezmu tě aji k řece anebo třeba i k rybníku, kam chodím plavit já:)

6.6.2008 17:19

kukinatost napsal(a):
Baruli, ozvi se mi na tel, on mi hajzl umřel a sním i tvoje číslo....ostatně jako všech ostatních....:(
Vezmu tě aji k řece anebo třeba i k rybníku, kam chodím plavit já:)

ahojky holky tak se nam stadecko rozrostlo

6.6.2008 23:15

sccary napsal(a):
ahojky holky tak se nam stadecko rozrostlo

6.6.2008 23:18

sakiron napsal(a):

mňam mňam červené čerešně uplny luxus kde nedošahnou smradi došahnou koňaři

6.6.2008 23:21

sakiron napsal(a):
mňam mňam červené čerešně uplny luxus kde nedošahnou smradi došahnou koňaři

8.6.2008 07:59

sakiron napsal(a):

šaki uklona s ditětem

8.6.2008 17:56

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

Tak já sem z Rychvaldu takže někady tama trefíme ke Kuželkům jinak vůbec netuším jestli od tama nebo jinudy.. Jo Kuki jasne ze se ozvu kdyžtak příští týden snad už nebude takové hlupé počasí zase...

15.6.2008 18:07

pilgrisek napsal(a):
Tak já sem z Rychvaldu takže někady tama trefíme ke Kuželkům jinak vůbec netuším jestli od tama nebo jinudy.. Jo Kuki jasne ze se ozvu kdyžtak příští týden snad už nebude takové hlupé počasí zase...

tak se nám to tu nějak zaseklo,posouvámco nového??Chystáte se někdo někam s koněm v létě na vandr nebo dovču??

15.6.2008 18:33

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

tak dám nové fotečky co jsem dneska nafotila..dneska hlásili hnusné počasí a u nás bylo krásně

15.6.2008 18:34

kovbojka napsal(a):
tak dám nové fotečky co jsem dneska nafotila..dneska hlásili hnusné počasí a u nás bylo krásně

a tady naši Barušu

15.6.2008 18:36

kovbojka napsal(a):
a tady naši Barušu

a ještě Zuziku

15.6.2008 18:38

kovbojka napsal(a):
a ještě Zuziku

a Askošek

15.6.2008 18:39

kovbojka napsal(a):
a ještě Zuziku

a něco nás svědí

15.6.2008 18:39

kovbojka napsal(a):
a Askošek

a běžíme

15.6.2008 18:43

kovbojka napsal(a):
a něco nás svědí

15.6.2008 18:44

kovbojka napsal(a):
a něco nás svědí

15.6.2008 18:46

pedruna napsal(a):
tak se nám to tu nějak zaseklo,posouvámco nového??Chystáte se někdo někam s koněm v létě na vandr nebo dovču??

Ahoj Šári, tak co už je Jerry v pohodě? Jsem se chtěla zeptat po icku, jenže ty máš furt status, že se učíš, tak jsem nechtěla rušit Ale už jsem něco málo vysondovala od Dáji

Jinak na vandr se nechystám, to není nic pro mě, ale mám v plánu až přijedu z dovolené, tak bych Arniku dotáhla na chalupu, uvidíme ještě, jak to všechno bude

Jo jinak holky, jaké teď používáte ohlávky? Arni se mi pod vším odře :( A bez ohlávky ji radši nenechávám, protože ji nedělá problém skočit ohradu. Sice nikdy neprchla, maximálně skočí z jedné ohrady do druhé, ale jistota je jistota.

15.6.2008 19:48

arnishei napsal(a):
Ahoj Šári, tak co už je Jerry v pohodě? Jsem se chtěla zeptat po icku, jenže ty máš furt status, že se učíš, tak jsem nechtěla rušit Ale už jsem něco málo vysondovala od Dáji

Jinak na vandr se nechystám, to není nic pro mě, ale mám v plánu až přijedu z dovolené, tak bych Arniku dotáhla na chalupu, uvidíme ještě, jak to všechno bude

Jo jinak holky, jaké teď používáte ohlávky? Arni se mi pod vším odře :( A bez ohlávky ji radši nenechávám, protože ji nedělá problém skočit ohradu. Sice nikdy neprchla, maximálně skočí z jedné ohrady do druhé, ale jistota je jistota.

jj Jerryk je v pohodě až moc,dneska házel na vyjížďce takové hrby,že jsem měla co dělat abych to usedělaJe teď nastátý,když měl přes dva týdny leháro.

15.6.2008 20:47

pedruna napsal(a):
jj Jerryk je v pohodě až moc,dneska házel na vyjížďce takové hrby,že jsem měla co dělat abych to usedělaJe teď nastátý,když měl přes dva týdny leháro.

Ještě že to moje dítě pod sedlem nevyhazuje, to už bych asi nebyla mezi živími Protože co ta zas předváděla ve výběhu, fakt gymnastka hadra

Ale musím říct, že ona je fakt terénní kůň, proleze fakt všecko bez zaváhání, jsem včera úplně čuměla, jsme lezli takovýma pralesama a bylo to furt prudce z kopce, pak prudce do kopce (měla to být zkratka), dokonce jsme někde na větvi asi nechali náušák, budiž jim země lehká

15.6.2008 21:34

arnishei napsal(a):
Ještě že to moje dítě pod sedlem nevyhazuje, to už bych asi nebyla mezi živími Protože co ta zas předváděla ve výběhu, fakt gymnastka hadra

Ale musím říct, že ona je fakt terénní kůň, proleze fakt všecko bez zaváhání, jsem včera úplně čuměla, jsme lezli takovýma pralesama a bylo to furt prudce z kopce, pak prudce do kopce (měla to být zkratka), dokonce jsme někde na větvi asi nechali náušák, budiž jim země lehká

Šari,Adél,holky omlouvám se,ale spadlo mi icko a nechce mi najet

15.6.2008 21:40

causinka2 napsal(a):
Šari,Adél,holky omlouvám se,ale spadlo mi icko a nechce mi najet

Jsem si říkala, kam jsi zmizla, jsem si chtěla zase zapomlouvat a ty mi takhle prchneš Tak jindy no, nevadí

16.6.2008 16:09

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

jj my tady taky určitě patříme co vy jak se všichni máte ?? podníkáte nějakou akci s koníkama tedkom v červenci srpnu ??

16.6.2008 16:28

hany napsal(a):
jj my tady taky určitě patříme co vy jak se všichni máte ?? podníkáte nějakou akci s koníkama tedkom v červenci srpnu ??

Jéé ti jsou nádherní,odkud jste??

16.6.2008 20:31

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

No já bych ráda něco podnikla ale uvidíme jak to nakonec dopadne počasí teda moc nepřeje.. k tomu autoškola brigáda a tak.. hrůza.. Tedka sem ještě prodala westernové sedlo takže jet na skočce na vandr nevím nevím teda.. Měly jsme toho naplánovaného hafo a bůhví jak to nakonec dopadne konousi mají nemocné nožky jedni, my nemáme sedlo, a u ostatních ani nevím.... Co ty? Odkud vlastně jste s konouchama?

25.8.2008 16:08
terkas

XXX.XXX.142.107

pilgrisek napsal(a):
No já bych ráda něco podnikla ale uvidíme jak to nakonec dopadne počasí teda moc nepřeje.. k tomu autoškola brigáda a tak.. hrůza.. Tedka sem ještě prodala westernové sedlo takže jet na skočce na vandr nevím nevím teda.. Měly jsme toho naplánovaného hafo a bůhví jak to nakonec dopadne konousi mají nemocné nožky jedni, my nemáme sedlo, a u ostatních ani nevím.... Co ty? Odkud vlastně jste s konouchama?

Doubarvsko

26.8.2008 07:53
sakiron

XXX.XXX.144.142

26.8.2008 11:31
happylinda

XXX.XXX.48.159

terkas napsal(a):
Tak zakládám new

taky se přidáme ....Linda 3nec

26.8.2008 11:33
happylinda