Zuzíííík :) - Ranč Loučka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2006 13:27

Achoooj, jak se Vám tam vede???

Co nového u Vás??

Ewička :)

19.2.2006 21:58

mazilek napsal(a):

Co nového u Vás??

Novýho je, že začínáme budovat registr okolních stájí kvůli "koňostezkám" neoficiálním.Takže snad budem brzo putovat od ranče k ranči z Brna a ž na Vysočinu Dneska jsem využila počasí a fotila tak bude taky pár nových foteček na webu (až se k tomu webmaster dostane) a pak taky maly překvápko

19.2.2006 22:18

zuza napsal(a):
Novýho je, že začínáme budovat registr okolních stájí kvůli "koňostezkám" neoficiálním.Takže snad budem brzo putovat od ranče k ranči z Brna a ž na Vysočinu Dneska jsem využila počasí a fotila tak bude taky pár nových foteček na webu (až se k tomu webmaster dostane) a pak taky maly překvápko

jejda, jaky prekvapko??? prozrad mi to...

19.2.2006 22:36

mazilek napsal(a):
jejda, jaky prekvapko??? prozrad mi to...

jo to vis ze jo a ty to pak budes vedet -jaktoze nespis?

19.2.2006 22:39

zuza napsal(a):
jo to vis ze jo a ty to pak budes vedet -jaktoze nespis?

koukame se na TV... vsak v tom je ten ucel... abych to vedela... neces si zapnout ICQ??? a neces mi prosim poslat ty fotky, pokud uz je mas stazeny v PC???

dekuji

20.2.2006 12:35

zuza napsal(a):

To bude skvělý že to bude i tady v okolí!!!!je to fakt skvělý nápad (i když někdo se mě na toto už ptal, jestli se něco takového vyskytuje i tu v okolí, ale to bylo tak před 2 rokama) takže doufám, že vám to vyjde co nejdřív někdy se zapojíme taky kdyby náhodou jsme si pořídili nějákou stáj, ale snad jo doufám teda jináč se zase těším na koníky, teď se rekvalifikuju, ale je to pohoda akorát su nejmladší ve skupině...no nic s tím se musí počítat
Tak se tam mějte co nejj papa Peťa stájník

20.2.2006 13:31

zuza napsal(a):

Tak to je paráda, ta stezka. Taky máme domácí mini stájičku u Brna, bohužel jsme obklíčeni pomalu ze všech stran dálnicí :(. Potom hlasuji ještě pro trasu Brno- Zlín

20.2.2006 14:18

hanule napsal(a):
To bude skvělý že to bude i tady v okolí!!!!je to fakt skvělý nápad (i když někdo se mě na toto už ptal, jestli se něco takového vyskytuje i tu v okolí, ale to bylo tak před 2 rokama) takže doufám, že vám to vyjde co nejdřív někdy se zapojíme taky kdyby náhodou jsme si pořídili nějákou stáj, ale snad jo doufám teda jináč se zase těším na koníky, teď se rekvalifikuju, ale je to pohoda akorát su nejmladší ve skupině...no nic s tím se musí počítat
Tak se tam mějte co nejj papa Peťa stájník

koukám Vendy tu má docela skoro dá se říct i fanclub

22.2.2006 13:13

zuza napsal(a):

etc. pokud byste se do toho chtěli zapojit tak samozřejmě můžete!více na našich stránkách

22.2.2006 22:57

zuza napsal(a):
etc. pokud byste se do toho chtěli zapojit tak samozřejmě můžete!více na našich stránkách

Jsi tu?????

23.2.2006 11:11

zuza napsal(a):

Jak válčíte na ranči???Už se tam moc těším až se tam dostanu!!!!!!!!!!!!!!!!!ALe nevím kdy to bude Ale mám dobrou zprávu - jak dělám ten kurz tak se optám na www stránky a dám to do kupy a tak brzo budu mít stránku o Hanči!!!!!Pokud ti to neva dám tam i něco o vás (v dobrym že jo, ne chci tam dát kratší charakteristiku koníků ale tak vtipně laděné taková crazy stránka no jak jinak, i o sobě tam dám - ty naše chlast párty na intru) Jinak koukla ses na Hanču co mám tady??Postupně budu přidávat fotky pak až tu budeš tak mrkni na mí téma o rančích taky sem ti něco písla
no nic zase máme úkol!!!Je to tu prííma samí ok lidi takže pohoda Mívajte se krásně a papík !!!!!!!!!!

24.2.2006 13:27

hanule napsal(a):
Jak válčíte na ranči???Už se tam moc těším až se tam dostanu!!!!!!!!!!!!!!!!!ALe nevím kdy to bude Ale mám dobrou zprávu - jak dělám ten kurz tak se optám na www stránky a dám to do kupy a tak brzo budu mít stránku o Hanči!!!!!Pokud ti to neva dám tam i něco o vás (v dobrym že jo, ne chci tam dát kratší charakteristiku koníků ale tak vtipně laděné taková crazy stránka no jak jinak, i o sobě tam dám - ty naše chlast párty na intru) Jinak koukla ses na Hanču co mám tady??Postupně budu přidávat fotky pak až tu budeš tak mrkni na mí téma o rančích taky sem ti něco písla
no nic zase máme úkol!!!Je to tu prííma samí ok lidi takže pohoda Mívajte se krásně a papík !!!!!!!!!!

jasne ze sem ji omrkla-ale ve skutečnosti je ještě hezčíííí Tak na ty stránky su zvědavá

1.3.2006 20:36

mazilek napsal(a):

Co nového u Vás??

Zapni si ICQ - prosííím

5.3.2006 08:28

mazilek napsal(a):

Co nového u Vás??

Halo, Zuzi, jsi tu???

5.3.2006 16:33

zuza napsal(a):
jasne ze sem ji omrkla-ale ve skutečnosti je ještě hezčíííí Tak na ty stránky su zvědavá

Achoj, dávám vám tu fotky Bugse jak nám pózoval

5.3.2006 16:35

hanule napsal(a):
Achoj, dávám vám tu fotky Bugse jak nám pózoval

A eště jednu

10.3.2006 09:30

zuza napsal(a):

Ahojky, tak mám špatnou zprávu - o víkendu se asi určitě nestavím něco na mě leze takže budu muset ležet a léčit se, protože bych musela absolvovat kurz až na dalším běhu, který začíná v dubnu...ale já chci co nejdřív se k vám vrátit!!!!
Budete mít fotky z těch agility??Abba taky závodila??? v dubnu možná si koupím štěně a chtěla bych se tomu taky dál věnovat , ale ještě nevím jistě...Co koníci??Už se asi těší na jaro, že??? Obzvlášť Stáňa......
No nic tak já budu vymýšlet, kdy se k vám konečně stavím, asi to bude v průběhu přištího týdne no zatím se mějte a držte se!!!!To počasí mi už leze na nervy!!!!!!!!!!!!!!!!

3.5.2006 20:08

mazilek napsal(a):

Co nového u Vás??

3.5.2006 20:15

mazilek napsal(a):
Halo, Zuzi, jsi tu???

jsem tu , ale co ted?

3.5.2006 22:10

mazilek napsal(a):