Ti Vaši nejmilejší koníci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.2.2006 12:04

Ahojky Lidičky, vkládejte sem fotky vašich nej čtyřnohých miláčků, které můžete představit, popřípadě k nim i připsat nějaký příběh či historku. Děkuji.

19.2.2006 21:03

janamalik napsal(a):
Ahojky Lidičky, vkládejte sem fotky vašich nej čtyřnohých miláčků, které můžete představit, popřípadě k nim i připsat nějaký příběh či historku. Děkuji.

Jako první představim svojí kobylku Bony, je ČT, v HPK, moc hodná a milá, prostě mazel.Na fotce ve svém novém boxe.

19.2.2006 21:06

janamalik napsal(a):
Jako první představim svojí kobylku Bony, je ČT, v HPK, moc hodná a milá, prostě mazel.Na fotce ve svém novém boxe.

Bony ve výběhu a západ slunce

19.2.2006 21:07

janamalik napsal(a):

A ještě jednou ve výběhu

19.2.2006 21:10

janamalik napsal(a):

To je můj milovaný koník Kentík(Kent,Kentas),je mu 13 let a už jsme spolu skoro tři roky. Je to pohodovej koník,občas trošku zlobí což mi vyhovuje že s ním mám taky někdy trošku práce,ale převážně ja moc hodnej,doufám že mi bude dělat radost ještě hodně moc dlouho.

19.2.2006 21:11

janamalik napsal(a):
A ještě jednou ve výběhu

A tohle je kamarádka Mája - super huculka, moc hodná a snad ještě větší mazel

19.2.2006 21:11

roxy live napsal(a):
To je můj milovaný koník Kentík(Kent,Kentas),je mu 13 let a už jsme spolu skoro tři roky. Je to pohodovej koník,občas trošku zlobí což mi vyhovuje že s ním mám taky někdy trošku práce,ale převážně ja moc hodnej,doufám že mi bude dělat radost ještě hodně moc dlouho.

a ještě jednou spolu s kentíkem

19.2.2006 21:15

janamalik napsal(a):
A tohle je kamarádka Mája - super huculka, moc hodná a snad ještě větší mazel

A konečně Maxian, A1/1,měl problémy s nohama, ale dostal se do dobrých rukou, kde ho pro jeho zranění nikdo neodsuzoval.Snad i díky tomu, že majitelka na něj nespěchala, má nožky už v pořádku a své majitelce dělá velkou radost.

19.2.2006 21:17

janamalik napsal(a):
A konečně Maxian, A1/1,měl problémy s nohama, ale dostal se do dobrých rukou, kde ho pro jeho zranění nikdo neodsuzoval.Snad i díky tomu, že majitelka na něj nespěchala, má nožky už v pořádku a své majitelce dělá velkou radost.

A ještě jednou Max

19.2.2006 21:31

roxy live napsal(a):

Je moc hezký, má pěknou barvičku a vypadá spokojeně

19.2.2006 21:52

janamalik napsal(a):

Siginek,
díky němu jsem se naučila moooře věcí brát a chápat jinak - je to můj nejmilejší učitel a snad kamarád

20.2.2006 10:22

janamalik napsal(a):

Tak tohle je náš Oskárek - původ neznáme, ale víme, že si za život u různých předchozích majitelů užil dost. Je to veselý rošťák, jak už takoví ponďové bývají, a naše zlatíčko, jak jinak
Bývalí malitelé ho koupili v zimě, na jaře se jim složil s astmatem a i přes veškerou snahu tří různých veterinářů umíral. nakonec se z těžkým srdcem dohodli, že ho nechají utratit, protože mu už není pomoci a jen se trápí.
Asi to slyšel.... v úterý měl přijet dotror s injekcí a on se za weekend dal dohromady! Od té doby je zdravý jako rybička. Osobně si myslím, že je chytřejší než my všichni dohromady

20.2.2006 10:24

kanyapi napsal(a):
Tak tohle je náš Oskárek - původ neznáme, ale víme, že si za život u různých předchozích majitelů užil dost. Je to veselý rošťák, jak už takoví ponďové bývají, a naše zlatíčko, jak jinak
Bývalí malitelé ho koupili v zimě, na jaře se jim složil s astmatem a i přes veškerou snahu tří různých veterinářů umíral. nakonec se z těžkým srdcem dohodli, že ho nechají utratit, protože mu už není pomoci a jen se trápí.
Asi to slyšel.... v úterý měl přijet dotror s injekcí a on se za weekend dal dohromady! Od té doby je zdravý jako rybička. Osobně si myslím, že je chytřejší než my všichni dohromady

Máme se MOC rádi

20.2.2006 10:29

kanyapi napsal(a):
Máme se MOC rádi

A portrétek

20.2.2006 19:36

janamalik napsal(a):

takže... můj 1. koník, Berry, ČT, vysoký valášek. Je to super koník, učitel, díky kterému jsem se naučila koně chápat jinak. Je to parťák, na kterého je (ve většině případů :)) spoleh. už jsme si spolu užili svoje a znám na něm každý chlup. Nedovedu si představit,že bych ho neměla.

20.2.2006 19:36

ettelwen napsal(a):
takže... můj 1. koník, Berry, ČT, vysoký valášek. Je to super koník, učitel, díky kterému jsem se naučila koně chápat jinak. Je to parťák, na kterého je (ve většině případů :)) spoleh. už jsme si spolu užili svoje a znám na něm každý chlup. Nedovedu si představit,že bych ho neměla.

další foto Berdy.

20.2.2006 19:37

ettelwen napsal(a):
další foto Berdy.

zase Berry...

20.2.2006 19:43

janamalik napsal(a):

Můj další koník je Karina, ČT x norik, 10 let, bude mít 11. Mám ji teprve dva měsíce, ale je to zlatíčko. Moc se na ní údajně nejezdilo a jde to poznat, byla takový pracovní koník. Ale zase nemá pod sedlem nějaké zlozvyky. Učí se ze země a začínáme pod sedlem. Jde jí to a většinou dobře spolupracuje. i když někdy má svůj den.

20.2.2006 19:44

ettelwen napsal(a):
Můj další koník je Karina, ČT x norik, 10 let, bude mít 11. Mám ji teprve dva měsíce, ale je to zlatíčko. Moc se na ní údajně nejezdilo a jde to poznat, byla takový pracovní koník. Ale zase nemá pod sedlem nějaké zlozvyky. Učí se ze země a začínáme pod sedlem. Jde jí to a většinou dobře spolupracuje. i když někdy má svůj den.

opět Karča...

20.2.2006 19:45

ettelwen napsal(a):
opět Karča...

a ještě jednou Karina.

20.2.2006 20:14

janamalik napsal(a):

Veneria A1/1

m: Varia po Korok
o: Spring Haven (IRE)

pro me nejkrasnejsi kobca na svete... Ikdyz uz ma jineho majitele, stale zustava v mem srdci jako TA moje nejkrasnejsi a nejhodnejsi kobylka...

...vice najdete v prispevku "VENERIA"

20.2.2006 20:37

ettelwen napsal(a):
zase Berry...

Muzes mi o Berrym napsat vic? Odkud ho mas, vek, rodice... Rada bych vedela, jestli je to konik, ktereho jsem kdysi znala. Diky.

20.2.2006 22:31

mazilek napsal(a):
Veneria A1/1

m: Varia po Korok
o: Spring Haven (IRE)

pro me nejkrasnejsi kobca na svete... Ikdyz uz ma jineho majitele, stale zustava v mem srdci jako TA moje nejkrasnejsi a nejhodnejsi kobylka...

...vice najdete v prispevku "VENERIA"

Tak tohle je můj Honzíček:)) můj nejlepší učitel-jsem ráda,že jsem si ho zhruba před rokem a půl koupila a za to vše vděčím panu Lajdovi:))

20.2.2006 22:32

ivettt napsal(a):
Tak tohle je můj Honzíček:)) můj nejlepší učitel-jsem ráda,že jsem si ho zhruba před rokem a půl koupila a za to vše vděčím panu Lajdovi:))

-je to velice charakterní koníček a umí opravdu věcí...to byste koukali:)))

20.2.2006 22:33

ivettt napsal(a):
-je to velice charakterní koníček a umí opravdu věcí...to byste koukali:)))

Tady je Honzík s jeho kamárádem Rigem.....

20.2.2006 22:41

ivettt napsal(a):
Tady je Honzík s jeho kamárádem Rigem.....

tak a tohle je poslední...omlouvám se za kvalitu,ale nejde mi to....když to udělám z fotečky 3x3 cm...tak z toho výjde tohle a když to naopak udělám z velikánské fotky...tak to udělá hrůzu .....nemůžete mi někdo poradit....nebo spíše...nemůžu Vám poslat nějaké fotky a zkusíte to čím to může být...já už nevím a je mi to líto fotek mám mraky:((napište mi sem Váš mejlík...díky:)))

20.2.2006 23:43

ivettt napsal(a):
tak a tohle je poslední...omlouvám se za kvalitu,ale nejde mi to....když to udělám z fotečky 3x3 cm...tak z toho výjde tohle a když to naopak udělám z velikánské fotky...tak to udělá hrůzu .....nemůžete mi někdo poradit....nebo spíše...nemůžu Vám poslat nějaké fotky a zkusíte to čím to může být...já už nevím a je mi to líto fotek mám mraky:((napište mi sem Váš mejlík...díky:)))

kanyapi@seznam.cz já s tím vyzkouším experimentovat. pošli pár fotek ;-)

21.2.2006 12:03

kanyapi napsal(a):
kanyapi@seznam.cz já s tím vyzkouším experimentovat. pošli pár fotek ;-)

Keníček

doga

10.6.2006 13:06
doga

sonet napsal(a):
Sonetka

Já dávám svou klisničku JEZABEL

10.6.2006 16:50

doga napsal(a):
Já dávám svou klisničku JEZABEL

má oblíbená koblka kellča kterou bych nikdy za nic nevyměnila!! Ikdyž není 100 % atletka ale zas se mnou neskočí pod první náklaďák který projede:-))

10.6.2006 21:29

holkaodkoni napsal(a):
má oblíbená koblka kellča kterou bych nikdy za nic nevyměnila!! Ikdyž není 100 % atletka ale zas se mnou neskočí pod první náklaďák který projede:-))

Můj miláček Silvouš..

10.6.2006 22:08

valpurgiis napsal(a):
Můj miláček Silvouš..

Tohleto je ten nejúžasnější,nej nej nej koník kterýho sem zatim potkala !!! škoda že ho majitelka prodala neznámo kam..kdybyste ho znali tam se ozvěte dík

11.6.2006 00:19

janamalik napsal(a):

QH Spark

11.6.2006 00:26

janamalik napsal(a):

Spark (QH), B.J. (appa) a Orin (arab)

11.6.2006 00:49

roxy live napsal(a):

Karolíně: Jak je ten izabeláček vysokej? Vypadá totiž jako jeden z největších koní planety

11.6.2006 07:15

innoncent napsal(a):
Spark (QH), B.J. (appa) a Orin (arab)

Tohle můj první a nej koník na světě :o)

13.6.2006 09:49

janamalik napsal(a):

Koukám, že se to tady trošku zaplnilo. Přidám new fota mě a Bonči.

13.6.2006 09:50

janamalik napsal(a):
Koukám, že se to tady trošku zaplnilo. Přidám new fota mě a Bonči.

13.6.2006 22:04

xxxxx napsal(a):
Muzes mi o Berrym napsat vic? Odkud ho mas, vek, rodice... Rada bych vedela, jestli je to konik, ktereho jsem kdysi znala. Diky.

no, pokud chces o Berrym vedet vic, pisni mi na mailik ettelwen@centrum.cz at to nemusime rozebirat tady... mylsim, ze ho muzes znat, je to znamy konik...

15.8.2007 09:02

janamalik napsal(a):
Dáme pusku

Tadytu kobylku mam nejradsi na svete Je to čt sou ji 4 roky a jmenmuje se Flora :)

15.8.2007 09:03

kubeska napsal(a):
Tadytu kobylku mam nejradsi na svete Je to čt sou ji 4 roky a jmenmuje se Flora :)

Este kámoska na Frede a ja na Flore :)

15.8.2007 09:04

kubeska napsal(a):
Este kámoska na Frede a ja na Flore :)

Florunka

15.8.2007 09:10

janamalik napsal(a):

Miláček :)

15.8.2007 09:13

janamalik napsal(a):

A další milášek :)

15.8.2007 10:26

janamalik napsal(a):

moje životní "partnerka"...

15.8.2007 10:28

janamalik napsal(a):

Rollsík

15.8.2007 22:23

devil napsal(a):
Rollsík

Moje vobluda.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík