Jízda králů Vlčnov 2008

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2008 21:57

Trochu to tu oživím opentlenými koníky-jízda králů Vlčnov.
Byl to nezapomenutelný zážitek.

25.5.2008 21:59

marketka napsal(a):
Trochu to tu oživím opentlenými koníky-jízda králů Vlčnov.
Byl to nezapomenutelný zážitek.

další

25.5.2008 22:02

marketka napsal(a):
další

a ještě něco barevného

25.5.2008 22:06

marketka napsal(a):
a ještě něco barevného

a poslední

25.5.2008 22:36

marketka napsal(a):
a poslední

Moc pěkné
Jestli máš ještě nějaké, klidně je ukaž

25.5.2008 22:41

blanche napsal(a):
Moc pěkné
Jestli máš ještě nějaké, klidně je ukaž

Tak ještě něco...

25.5.2008 22:43

marketka napsal(a):
Tak ještě něco...

dál

25.5.2008 22:45

marketka napsal(a):
dál

Zdobení králova koníka

25.5.2008 22:50

marketka napsal(a):
Zdobení králova koníka

ještě

26.5.2008 07:33

marketka napsal(a):
ještě

Nádhera! Moc bych to jednou chtěla vidět na vlastní oči.

26.5.2008 11:53

marketka napsal(a):
ještě

Jee a ty jsi z Vlčnova?????Já teda jsem ale Jízdu králů nemusím,je mi těch bobinů líto......

26.5.2008 11:57

marketka napsal(a):
Zdobení králova koníka

Tak vidím, že králův kůň byl Nikar pokud se nepletu :)

marketka

26.5.2008 12:40
marketka

ettelwen napsal(a):
Tak vidím, že králův kůň byl Nikar pokud se nepletu :)

Ne, nejsem z Vlčnova, pokud to bylo na mě.
Bydlím u Ml.Boleslavi, ale od dětství byl můj sen vidět ty krásné opentlené koně a konečně mi to rodina splnila.
Koníci byli z 99 % chladˇásci, vypadali dobře a myslím si, že s koňmi na jiných akcích
nebo ve stájích je zacházeno hůř. Neviděla jsem žádné stopy týrání a já nevím čeho ještě. Pokud myslíte toto.
Ten králův koník byl pstružák, na pravé pleci měl dvě bílá kolečka, opravdu jsem se pozastavila nad jeho zajímavým zbarvením. Pokud máte fotku koníka bez růžiček a mašliček, sem s ním.

26.5.2008 16:15

marketka napsal(a):
Ne, nejsem z Vlčnova, pokud to bylo na mě.
Bydlím u Ml.Boleslavi, ale od dětství byl můj sen vidět ty krásné opentlené koně a konečně mi to rodina splnila.
Koníci byli z 99 % chladˇásci, vypadali dobře a myslím si, že s koňmi na jiných akcích
nebo ve stájích je zacházeno hůř. Neviděla jsem žádné stopy týrání a já nevím čeho ještě. Pokud myslíte toto.
Ten králův koník byl pstružák, na pravé pleci měl dvě bílá kolečka, opravdu jsem se pozastavila nad jeho zajímavým zbarvením. Pokud máte fotku koníka bez růžiček a mašliček, sem s ním.

Proč,by ti,proboha mělo být líto koní v průvodu?To si myslíš,že jim 3 dny nedají nažrat a pak je navrh zmlátí?Známí s końmi se průvodu zůčastňovali a nic o tom neříkali.Jinak,myslím,že těžká práce na poli je mnohem větší dřina.Občas s belgičkami jezdíme na hodech a myslím,že jim to vůbec nevadí.Ostatně,nikdo nechce předvádět na akcích koně v bídném stavu,ale chce se pochlubit.Pro klidného koně je to práce jako každá jiná.A s raplem nebo mladým tam nikdo nepůjde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík