Ahoj holky,jedu na ranní...chjo,mně se tááák chce Zítra tam budu kysnout zas celý den
Včera jsem byla s Molčí u rybníka,vyčvachtat nožky...Pak ji vždycky pustím na volno,popást...A včera mi málem odešla...jak je rozříjená,byla nějaká vykolejená a prostě odcházela.... Se z ní občas picnu,tenhle víkend fakt stál za to...
molly
napsal(a):
Ahoj holky,jedu na ranní...chjo,mně se tááák chce Zítra tam budu kysnout zas celý den
Včera jsem byla s Molčí u rybníka,vyčvachtat nožky...Pak ji vždycky pustím na volno,popást...A včera mi málem odešla...jak je rozříjená,byla nějaká vykolejená a prostě odcházela.... Se z ní občas picnu,tenhle víkend fakt stál za to...
ach ta říje.... :-( Viď ,Peti?
molly
napsal(a):
Křivohubka
molly
napsal(a):
molly
napsal(a):
A pak jsem byla unavit v sadu i tu malou kousací potvůrku
molly
napsal(a):
A pak jsem byla unavit v sadu i tu malou kousací potvůrku
Tak mějte fajnový den a ať mám odpoledne co číst
papa
molly
napsal(a):
Tak mějte fajnový den a ať mám odpoledne co číst
papa
Nazdárek holky,
tak jak v sobotu? Jerýk si zase vymýšlel? P0ťo, ukočírovala jsi ho? A Klárka doufám fotila, viď?
Já jsem byla v sobotu na chalupě a jeden pán tak má tři plnokrevné hřebce...tak jsem mu je vyfotila, chce je prodat. Ale pán nemá koně ani zapsané, nemají výžeh prostě nic...mno všichni tři jsou plňasové, všichni 13 let, hřebčej jako prase. Nikdo na nich asi tak osm let nesedět...
Tak první fešák
haisovad
napsal(a):
Nazdárek holky,
tak jak v sobotu? Jerýk si zase vymýšlel? P0ťo, ukočírovala jsi ho? A Klárka doufám fotila, viď?
Já jsem byla v sobotu na chalupě a jeden pán tak má tři plnokrevné hřebce...tak jsem mu je vyfotila, chce je prodat. Ale pán nemá koně ani zapsané, nemají výžeh prostě nic...mno všichni tři jsou plňasové, všichni 13 let, hřebčej jako prase. Nikdo na nich asi tak osm let nesedět...
Tak první fešák
Bré ranko...fakt se mi dneska chtělo...
Danuli plňasi nemívají výžeh...ale i tak je ten onen fakt blázen...
strelish
napsal(a):
Zdar baby, no víkend prosluněný a prokalený, ale dobrý...akorát béééé segra má mé celo sobotní dílo, tak musí ukázat ona...béééé...ch jo...tentorkát jsem se snažilla hodně třídit a nechávat jen ty povedené záběry...
strelish
napsal(a):
Jako, prostě ho nechápu...jako chlap asi za mlada měl celkem špičkové koně na dostihy...objezdil celou republiku ale teď je to už pasééé. Hřebci u něj nemají využití, jen chodí do výběhu...ale zase co víc si přát pro koně...volno, bez trillu. Každopádně si myslím že za oněch 40 tis za každého nikdo nedá...ale kdo chce kam...
U tohodne šimlíčka mi furt říkal, že to by byly hříbata kdyby připouštěl...furt jestli nevím o nějaké ponici, že za dvojku ho nechá skočit a tak...když jsem mu vysvětlovala že je to černá plemenitba tak na mě čuměl jako péro z gauče...
klawdie
napsal(a):
Zdar baby, no víkend prosluněný a prokalený, ale dobrý...akorát béééé segra má mé celo sobotní dílo, tak musí ukázat ona...béééé...ch jo...tentorkát jsem se snažilla hodně třídit a nechávat jen ty povedené záběry...
Mi se povedlo za včerejší odpoledne 700 fotek Ale ještě se s tím foťákem musím líp sžít, půlka byla nepoužitelná....holt to není automat, ale digitální zrcadlovka
haisovad
napsal(a):
Jako, prostě ho nechápu...jako chlap asi za mlada měl celkem špičkové koně na dostihy...objezdil celou republiku ale teď je to už pasééé. Hřebci u něj nemají využití, jen chodí do výběhu...ale zase co víc si přát pro koně...volno, bez trillu. Každopádně si myslím že za oněch 40 tis za každého nikdo nedá...ale kdo chce kam...
U tohodne šimlíčka mi furt říkal, že to by byly hříbata kdyby připouštěl...furt jestli nevím o nějaké ponici, že za dvojku ho nechá skočit a tak...když jsem mu vysvětlovala že je to černá plemenitba tak na mě čuměl jako péro z gauče...
Heh, a jakou má ten šimlíček výkonnost? Takovýchdle krásných koníčků je a nikdo je nechce...pán asi zaspal dobu... 40 tis. hm, to mu doma zůstanou ještě hooodně dlouho.
haisovad
napsal(a):
ty vogo jsou luxusní, ale jsou to hřebci a krásní myslím že těch čtyřicet někdo schopnej dát je!
molly
napsal(a):
čus pusiny:)))
no, osobně pro mě ať jsou krásní jak chcou, mají tak jateční cenu.....
už mi to stačilo jednou a otravovat se s 13 letým hřebcem, plňasem...už se mám ráda...nejlíp by ho mohla nějaká čtrnáctka vydyndat na rodičích a naučit ho stavět na zadní....no, ono sice všechno má svého kupce, šimlík je fešný, ale bez ničeho za 40? Držím mu palce...jak říkám, ani 15, ani zadarmo bych je nechtěla..:)
zlatí moji bubinové...jinak já sjem zase servírničila..u rybníka sjem s ořákama byla taky..a ryzoid se azs rozhodnul potápět, musím jí sehnat šnorchl...:))
a tady foto z výletu an Gírovou:)
klawdie
napsal(a):
ty vogo jsou luxusní, ale jsou to hřebci a krásní myslím že těch čtyřicet někdo schopnej dát je!
No kéž by...on furt že mají přijet kupci na jednoho z nich...ale nikdo tam ještě nebyl...
Každopádně jsou to jako papírový plňasi, jen jim oběhat papíry...
Někdo by je třeba na military nebo tak koupil ale tak za 25 tis., sice jsou pošetření ale vyhřebčený jako prase, jim stají jen to, že si čuchnou sami k sobě a už hřebčej...magoři, no...
kukinatost
napsal(a):
čus pusiny:)))
no, osobně pro mě ať jsou krásní jak chcou, mají tak jateční cenu.....
už mi to stačilo jednou a otravovat se s 13 letým hřebcem, plňasem...už se mám ráda...nejlíp by ho mohla nějaká čtrnáctka vydyndat na rodičích a naučit ho stavět na zadní....no, ono sice všechno má svého kupce, šimlík je fešný, ale bez ničeho za 40? Držím mu palce...jak říkám, ani 15, ani zadarmo bych je nechtěla..:)
zlatí moji bubinové...jinak já sjem zase servírničila..u rybníka sjem s ořákama byla taky..a ryzoid se azs rozhodnul potápět, musím jí sehnat šnorchl...:))
a tady foto z výletu an Gírovou:)
Holky, jdu něco dělat...za chvíli je tu šéf a já nemám nic připravenýho...
Jinak tenhle se mi moc líbil a byl ze všech třech nejrozumnější, nandávala jsem mu ohlávku a ani nepípnul, je takovej klidnější...to zase ten šiml, jak si čuchnul k mé provazové ohlávce, kterou nosím všude sebou tak pěkně jančil...
haisovad
napsal(a):
No kéž by...on furt že mají přijet kupci na jednoho z nich...ale nikdo tam ještě nebyl...
Každopádně jsou to jako papírový plňasi, jen jim oběhat papíry...
Někdo by je třeba na military nebo tak koupil ale tak za 25 tis., sice jsou pošetření ale vyhřebčený jako prase, jim stají jen to, že si čuchnou sami k sobě a už hřebčej...magoři, no...
Klári ono charakterní větší poncl, to je vozítko pro celou rodinu a to se nedivím, že je cena tam kde je. Ale vymagořenýho hřebce, který x let nepoznal stádo a ostatní koně, dej pokoj.
haisovad
napsal(a):
Holky, jdu něco dělat...za chvíli je tu šéf a já nemám nic připravenýho...
Jinak tenhle se mi moc líbil a byl ze všech třech nejrozumnější, nandávala jsem mu ohlávku a ani nepípnul, je takovej klidnější...to zase ten šiml, jak si čuchnul k mé provazové ohlávce, kterou nosím všude sebou tak pěkně jančil...
Hele ale po mých zkušenost, bych k nim nešla, tak se před tebou zkláním...
klawdie
napsal(a):
Hele Klárko,
taky nejsem takovej typ kamikatze...ale stačilo kouknout a dal si říct ale nedovedu si představit, že si ho koupí nějakej neznalec a bude se ho snažit zlomit...to na ně neplatí ale bohužel...jinak koníci má v pořádku v rámci možností...
Ten třetí je ale taky brutus ků'n, k tomu jsem teda ani nešla blíž jak na dva metry, je dost záludnej. Prej tam ten pán měl nějakého ukrajince a ten ho mlátil...
klawdie
napsal(a):
Hezké ránko, doufám, že všude slunečné Tož já jsem byla taky celký víkend v rachotě, ale myslela jsem na vás, co na závodech, tak šupky dupky s vysvětlivkama. No a k těm hřebečkům, bílý je luxusní, což o to, ale cena myrasnická
Hold ti plňásci už nemají takovou cenu jao kdysi. No a já mám taky nějaké new foto a myslím, že to byl luxusní záběr a vytáhnutí foťáku v ten pravý moment.....Ještě se mi nepoštěstilo tohle vidět. Tak se s váma o to podělím
lanika
napsal(a):
Hezké ránko, doufám, že všude slunečné Tož já jsem byla taky celký víkend v rachotě, ale myslela jsem na vás, co na závodech, tak šupky dupky s vysvětlivkama. No a k těm hřebečkům, bílý je luxusní, což o to, ale cena myrasnická
Hold ti plňásci už nemají takovou cenu jao kdysi. No a já mám taky nějaké new foto a myslím, že to byl luxusní záběr a vytáhnutí foťáku v ten pravý moment.....Ještě se mi nepoštěstilo tohle vidět. Tak se s váma o to podělím
Že jsou roztomilí, kluci jedni moji
klawdie
napsal(a):
teda to je úúúžasná dvojka, sem se od srdce zasmála....
A takhle se pak vyvalili a oba vleže okusovali trávu Fajnšmekři
lanika
napsal(a):
A takhle se pak vyvalili a oba vleže okusovali trávu Fajnšmekři
No kdybyste viděli tohle v ohradě, neměli byste strach, že mu něco je????
lanika
napsal(a):
A pak že jeden vždycky stojí a hlídá...
Fotky jsou fakt požitkářský, je vidět jak si to chlapy užívaj...
lanika
napsal(a):
No to jsou supr fotečky Leniiii
haisovad
napsal(a):
Jééé, čaues Péťo... hele kolik vlastně máte těch špagetek?
celkem čtyři a jedna bordera
klafus
napsal(a):
Ahojte děvčatza,teď sem tady jen na chvíli,ale odpolko vás zavalím fotečkama ze soboty z Pardubek a mám taky spoustu videííí,tak se těšte :-) Přeju krásny den.
Hojda Kláry, hele to vám musím říct, včera si to mažu od koní a vidím Klráku na zastávce,tak jsem se pro ní otočila, a takhle rozradostněnýho člověka za to že ho hodím dom jsem dlouho neviděla...
rocky
napsal(a):
co se jí stalo??
Jak jsem v neděli ráno zmizela ke koním tak jsem pouštěla koníky a jdu k Sahibovi a on nikde, si říkám kurňa že by tu byla Agáta?? Tak jsem koukla pořádně a on si to smraďoch hajal vyvalenej na bok, tak se ptám: jdeš ven?Zvednul hlavu mrknul na mě a zas lehnul, tak jsem šla k němu a říkám podruhé, Sahibe, to že tady prokalíš celou noc chápu..ale s kocovinou na mě nechoť!! A najednou už stál na nohách!
rocky
napsal(a):
Jak jsem v neděli ráno zmizela ke koním tak jsem pouštěla koníky a jdu k Sahibovi a on nikde, si říkám kurňa že by tu byla Agáta?? Tak jsem koukla pořádně a on si to smraďoch hajal vyvalenej na bok, tak se ptám: jdeš ven?Zvednul hlavu mrknul na mě a zas lehnul, tak jsem šla k němu a říkám podruhé, Sahibe, to že tady prokalíš celou noc chápu..ale s kocovinou na mě nechoť!! A najednou už stál na nohách!
Hele, Peťuša, máš ty fotky????? A nezamlouvej, jo? Beztak nemáš kabel
klawdie
napsal(a):
Hojda Kláry, hele to vám musím říct, včera si to mažu od koní a vidím Klráku na zastávce,tak jsem se pro ní otočila, a takhle rozradostněnýho člověka za to že ho hodím dom jsem dlouho neviděla...
No náhodou Kláry to není moc ftipný páč mě ten kreténskej bus jel až za 35 minut! Takže si byla totální spása :-) To sem měla fakt neskrytou radost,páč v tý sukni a tílečku mi byla už trošičku kosička
rocky
napsal(a):
kecáš, smradoch chrápal...no však byl zas nevyspalej, jak jsme kalili na zahradě, jsem ho večer kontolovala tak šel hajat tak o pulnoci...tentokrát jsem ho ale moc neobtěžovala.
Ale včera jak jsme byli na procházce, tak si hezky jdem a jak ucitil vodu tak mi přidal do kroku, no a řáchal se zas jak o život, a co vymšlel s hubou v ty vodě,bechápala jsem, nakonec se mu podařilo mu mě zlít...takže mi z bot čůrala voda...někdy k tomu zas vezmem foták...Holky u nás je o víkendu CSI na jízdarně takže se budem válet tam už se těším, to bude pohoda....kámoš navrhnul že by jsme si tam udělali piknik, tak uvidíme
rocky
napsal(a):
Jo Sahib to je pěkná herečka,tohle mi udělal minulou sobotu,že tam ležel jak vyplavenej vorvaň
rocky
napsal(a):
fotky mám u sebe..tak jooo dam strušnější prezentaci
Takže blonďáci na prohlídce parkuru
rocky
napsal(a):
fotky mám u sebe..tak jooo dam strušnější prezentaci
Šup šup Péťo, ať už je to tady...
Hele včera jsem to nevydržela a na chvíli jsem si sedla na kamarádky Sisíka...absťák je absťák... ale jen na chviličko, pár koleček
a foťák jsem měla samo sebou...
rocky
napsal(a):
Takže blonďáci na prohlídce parkuru
soustředění před závodem
haisovad
napsal(a):
Šup šup Péťo, ať už je to tady...
Hele včera jsem to nevydržela a na chvíli jsem si sedla na kamarádky Sisíka...absťák je absťák... ale jen na chviličko, pár koleček
a foťák jsem měla samo sebou...
holky byl tam p.Kubišta s konmi, pěkná zvířátka, pěkně vyskakovali, tak jsem furt myslela na SAbulku, když je tam neustále hlásili...přivezlu s sebou i Andolfa, sakra pěkný zvíře...
molly
napsal(a):
a jedééém, tohle protí bylo minule pro něj děsivé,ale v sobotu s tím nebyl problém..
rocky
napsal(a):
a jedééém, tohle protí bylo minule pro něj děsivé,ale v sobotu s tím nebyl problém..
dvojka
rocky
napsal(a):
Jo zapoměla jsem tyhle fotky z parkuru jsou od Züzky
Tahle je moooc povedenáá
rocky
napsal(a):
Jo zapoměla jsem tyhle fotky z parkuru jsou od Züzky
Tahle je moooc povedenáá
A Molčííí
rocky
napsal(a):
team pracantek
Nevěřili by jste jak ta jednička byla děsivá, šla jsem ji 3x a ani prd
rocky
napsal(a):
Nevěřili by jste jak ta jednička byla děsivá, šla jsem ji 3x a ani prd
Tornáda s Klárkou
rocky
napsal(a):
Tornáda s Klárkou
Kubišťáci
kdopak nepoznal,tak toto je slavný pan Andolph
rocky
napsal(a):
Kubišťáci
kdopak nepoznal,tak toto je slavný pan Andolph
další Kubišta
molly
napsal(a):
chyba se opakuje i na metru..
rocky
napsal(a):
chyba se opakuje i na metru..
Tak jsem se už nasrala a Grace poznala sílu té věci co jsem držela v ruce!!
rocky
napsal(a):
Tak jsem se už nasrala a Grace poznala sílu té věci co jsem držela v ruce!!
Bedýnka bez problému
rocky
napsal(a):
ouu no triplbár no..
a poslední skok, takže krom jedničky jsme šly čistě!!
rocky
napsal(a):
To jo škoda ty chyby, no ale na to jak Zuza chudák byla bezradná, že Molinatá je v nejlepším tak předvedli moc pěkný parkurek!Péti jestli ti zuzajda nepsala, pošli jí foto! a jestli mužeš šoupni to na rajce ty!
rocky
napsal(a):
Ty jo, maras fotky Peti, třeba nemá Grace ráda růžovou
JJ, Zuzikovi a Molinaté to moc sluší, tak samo jak Pe´tuli s koníky. No a na tom Jerikovi co nožky Peti???? Nebyl problém?
Ale jste správná dvojka
lanika
napsal(a):
Ty jo, maras fotky Peti, třeba nemá Grace ráda růžovou
JJ, Zuzikovi a Molinaté to moc sluší, tak samo jak Pe´tuli s koníky. No a na tom Jerikovi co nožky Peti???? Nebyl problém?
Ale jste správná dvojka
což o to nožkama jsem mu to leni neschodila,ale hrozně mě tím pískem nahazoval,. Terén byl děsně rozmáchanej!!
Ostatní fotečky jsou na rajceti: http://bila.rajce.idnes.cz/
klawdie
napsal(a):
aou sorry holky zas přes dvěstě fotek, a to jsem to umazávala...
Segra a je tam plno nepovedenejch tak je smaž, at tam nestraší...
Bůček umřel...
klafus
napsal(a):
Tyyyjo ted sem je vsechny skoukla a Jerry teda fakt vyskakoval jak péro!
tenhle byl dobrej, momentek....holub v hovně
klawdie
napsal(a):
tenhle byl dobrej, momentek....holub v hovně
Dóst dobrý fotky...
Klárko, co víkend to lepší a lepší fotky...
haisovad
napsal(a):
Dóst dobrý fotky...
Klárko, co víkend to lepší a lepší fotky...
No jak jsem to prohlížela tak už jsme byla spokojená méně, už umím chytit koně nad skokem, ale je to většinou mázlý...ale děkuji za pochvalu...
Tady poncl od Kubištů..pěkně napapanej...
klawdie
napsal(a):
No jak jsem to prohlížela tak už jsme byla spokojená méně, už umím chytit koně nad skokem, ale je to většinou mázlý...ale děkuji za pochvalu...
Dany tobě by měli dát job Zlatovláska na koni.Krusiš ty tvý pačesy vypadáj ve cvalu velmi fešně
klafus
napsal(a):
Tyyyjo ted sem je vsechny skoukla a Jerry teda fakt vyskakoval jak péro!
Díky Klárko!!
Byla jsem s nim moc spokojená, a přiznávám že jsem si moc hezky zaskákala s blonďákem..
Jen jsi mi tam chyběla jako pomocnice, Zuzka sice přijela ale měla na starosti Bůčka, takže s koňma jsem si musela pomoct většinou sama..Tak snad příště
Koukala jsem na ten dostih poníků a fakt sranda!!Příště pojedeš taky
rocky
napsal(a):
Díky Klárko!!
Byla jsem s nim moc spokojená, a přiznávám že jsem si moc hezky zaskákala s blonďákem..
Jen jsi mi tam chyběla jako pomocnice, Zuzka sice přijela ale měla na starosti Bůčka, takže s koňma jsem si musela pomoct většinou sama..Tak snad příště
Koukala jsem na ten dostih poníků a fakt sranda!!Příště pojedeš taky
Jdu objedvánkovat holky:) Klárko já dneska jezdit nejdu, musím k doktorce s ramenem, něco je v něm špatně a nemůžu s ním hýbat!!
klawdie
napsal(a):
Já spíš radši takhle, tyrala jsem chvilku Zuzku
rocky
napsal(a):
Jdu objedvánkovat holky:) Klárko já dneska jezdit nejdu, musím k doktorce s ramenem, něco je v něm špatně a nemůžu s ním hýbat!!
Hele segra tak nemám se domluvit s jarinem a že by se mnou šel do lesa..nebo má holka volno, ti ji klidně i vykydá,ti to dlužím, když takhle ještě trpíš...
Tatík mi taky zapozpoval
klawdie
napsal(a):
Hele segra tak nemám se domluvit s jarinem a že by se mnou šel do lesa..nebo má holka volno, ti ji klidně i vykydá,ti to dlužím, když takhle ještě trpíš...
Tatík mi taky zapozpoval
Že by boss mafiálsnejch Pavlíčkovců
Holky, jsem vám ještě neukazovala orchidej, kterou jsem dostala od Tomáše...se musím pochlubit. Každopádně ji uvidíte naživo ještě v plném květu za 14 dní...stříháte už metr? Já už se na vás táááák těším
haisovad
napsal(a):
Že by boss mafiálsnejch Pavlíčkovců
Holky, jsem vám ještě neukazovala orchidej, kterou jsem dostala od Tomáše...se musím pochlubit. Každopádně ji uvidíte naživo ještě v plném květu za 14 dní...stříháte už metr? Já už se na vás táááák těším
detailííík
haisovad
napsal(a):
detailííík
no to máš recht to fakt tatík vypadá, ale ten by ani mouše neublížil...tady úsměv!
Kytička je krásná..Danny tentokrát jsem si to užila, naštvanej byl někdo jinej
klawdie
napsal(a):
no to máš recht to fakt tatík vypadá, ale ten by ani mouše neublížil...tady úsměv!
Tak už jsem do toho školního křápu nasosala některý fotečky,tak vás konečně vezmu virtuálně i na jínou koňskou kratochvíli :-)
Tak jedem:
klawdie
napsal(a):
Hele každej den nemůže být posvícení...jednou to jde jednou ne...
Tatík je dobrej, vždyť jsem ho přeci viděla jak jsem byla u vás...
Ale hotovej mafiózo...jak vyšitej
Šéfik měl narozky a dneska to slavíme...přivezl zákusky...mazec, prej stál jeden 29 kačen
haisovad
napsal(a):
Hele každej den nemůže být posvícení...jednou to jde jednou ne...
Tatík je dobrej, vždyť jsem ho přeci viděla jak jsem byla u vás...
Ale hotovej mafiózo...jak vyšitej
Šéfik měl narozky a dneska to slavíme...přivezl zákusky...mazec, prej stál jeden 29 kačen
já jsem měla ten ve třetí řadě od spoda vpravo...ten melírovanej...karamel, čoko, tvaroh...jééé, jsem zhřešila ale to nešlo odolat
No fakt krásný
haisovad
napsal(a):
já jsem měla ten ve třetí řadě od spoda vpravo...ten melírovanej...karamel, čoko, tvaroh...jééé, jsem zhřešila ale to nešlo odolat
No fakt krásný
danny nedělej nám chutě :-D
Tak tady je pohled z naší tribuny na závodiště
klafus
napsal(a):
danny nedělej nám chutě :-D
Tak tady je pohled z naší tribuny na závodiště
Krásný vítěz. jelo se dohromady 8 dostihů z toho hlavní 1. kvalifikace do VP,takže mě omluvte,když sem už zapomněla jesi to byla cena chovservisu nabo parama :-) Hlavně že koník je krááásný
klafus
napsal(a):
Krásný vítěz. jelo se dohromady 8 dostihů z toho hlavní 1. kvalifikace do VP,takže mě omluvte,když sem už zapomněla jesi to byla cena chovservisu nabo parama :-) Hlavně že koník je krááásný
Foto z předváděčky.Prosím vás někdo zkušený a znalý tohoto povolání..můžete mi vysvětlit nač je to oranžové gumové cosi co má ten kůň na hlavě? Nestačilo by mu dát prostě obyč. slintáky? Proč mu to táhnou ještě přes hlavu? má to nějaký účel?
klafus
napsal(a):
Foto z předváděčky.Prosím vás někdo zkušený a znalý tohoto povolání..můžete mi vysvětlit nač je to oranžové gumové cosi co má ten kůň na hlavě? Nestačilo by mu dát prostě obyč. slintáky? Proč mu to táhnou ještě přes hlavu? má to nějaký účel?
A tady sám mladý Pepa váňa.... na živo je ještě hezčí než v televizi :-D ale je to borec, jel většinu dostihů,já bych už asi chcípla vyčerpáním :-D
klafus
napsal(a):
A tady sám mladý Pepa váňa.... na živo je ještě hezčí než v televizi :-D ale je to borec, jel většinu dostihů,já bych už asi chcípla vyčerpáním :-D
No a jelikož teta dostala V.I.P. lístky,tak sme tam nemohli jít jako obyčejní smrtelníci v džínách,ale museli sme mít hodně slušné oblečení,protože sme byli ve společnosti bohatých bookmakerů a dam s ooobrovskými klobouky.tak sem udělala něco nevídaného.V sukni,saku a podpatkách sem mezi koně opravdu ještě nešla,ale celý den se v podpatkách bořit v trávě...no luxusní.Večer sem málem nechodila :-D
klafus
napsal(a):
No a jelikož teta dostala V.I.P. lístky,tak sme tam nemohli jít jako obyčejní smrtelníci v džínách,ale museli sme mít hodně slušné oblečení,protože sme byli ve společnosti bohatých bookmakerů a dam s ooobrovskými klobouky.tak sem udělala něco nevídaného.V sukni,saku a podpatkách sem mezi koně opravdu ještě nešla,ale celý den se v podpatkách bořit v trávě...no luxusní.Večer sem málem nechodila :-D
Bylo tam i dost pádů,ale naštěstí né nic vážnýho..jeden se svez sanitkou rovnou z dráhy,ale vypadalo to "jen" na něco zlomenýho. Tady se mi povedl krásný záběr,kdy kamaramani na poslední chvíli sklízeli své nádobíčko před splašeným koníčkem :-) Trošku se o ty své mikrofony báli :-D
klafus
napsal(a):
Bylo tam i dost pádů,ale naštěstí né nic vážnýho..jeden se svez sanitkou rovnou z dráhy,ale vypadalo to "jen" na něco zlomenýho. Tady se mi povedl krásný záběr,kdy kamaramani na poslední chvíli sklízeli své nádobíčko před splašeným koníčkem :-) Trošku se o ty své mikrofony báli :-D
Vyklusání
klafus
napsal(a):
Vyklusání
No a Kláry to bys nevěřila jaké tam bylo krásné zvířátko...takový trošičku přičmoudlý Sáhibek .-) Sem ti ho musela blejsknout, mě se moc líbil
klafus
napsal(a):
No a Kláry to bys nevěřila jaké tam bylo krásné zvířátko...takový trošičku přičmoudlý Sáhibek .-) Sem ti ho musela blejsknout, mě se moc líbil
A jako jeden z doprovodných programů byl závod celebrit na dřevěných koních...tak sem dám jen jednu za všechny
klafus
napsal(a):
A jako jeden z doprovodných programů byl závod celebrit na dřevěných koních...tak sem dám jen jednu za všechny
Krásný finish
klafus
napsal(a):
Krásný finish
Kruci to je mrňavoučké!
tady zase souboj o 1. místo
klafus
napsal(a):
Kruci to je mrňavoučké!
tady zase souboj o 1. místo
a jako nejlepší doprovodný program byl dostih poníků :-)
tak tady předváděčka
klafus
napsal(a):
a jako nejlepší doprovodný program byl dostih poníků :-)
tak tady předváděčka
a vítěz nejmenší z nejmenších,ale nejrychlejší .-) Samozřejmě mám i videa samotného závodu,bylo to parádní :-)
klafus
napsal(a):
a vítěz nejmenší z nejmenších,ale nejrychlejší .-) Samozřejmě mám i videa samotného závodu,bylo to parádní :-)
A krásná kobylka Sixteen
michaela z
napsal(a):
to oranžové gumové cosi...je proti půlování koně.
A česky znamená? Na co je to dobré?
Tahle fotečka se mi povedla
klafus
napsal(a):
A česky znamená? Na co je to dobré?
Tahle fotečka se mi povedla
A opět mladý Váňa
klafus
napsal(a):
A opět mladý Váňa
A poslední jediná skoková...to byla rychlost jak sviň,tak sem ráda,že mám alespoň něco :-D
Jinak samozřejmě víc fotek a hlavně v lepší kvalitě zase na mém albu:
http://klafus.rajce.idnes.cz /24.5.2008_Dostihy_v_Pardubicich/#album
(mezera za cz)
molly
napsal(a):
Nějak mi to běží do strany,tak to zase narovnám :-)
A teď videa:
http://www.stream.cz/video /9/83108-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-1
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-2
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-3
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-4
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-5
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-6
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-7
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-8
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-9
všude mezera za video)
klafus
napsal(a):
Nějak mi to běží do strany,tak to zase narovnám :-)
A teď videa:
http://www.stream.cz/video /9/83108-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-1
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-2
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-3
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-4
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-5
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-6
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-7
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-8
http://www.stream.cz/video /9/83110-24-5-2008-dostihy-v-pardubicich-cast-9
všude mezera za video)
Haloooo lidi kde ste kdo? :'-(
Hele Péťo půjdem dnes na jízdárnu? je tam pěkně :-)
klafus
napsal(a):
Haloooo lidi kde ste kdo? :'-(
Hele Péťo půjdem dnes na jízdárnu? je tam pěkně :-)
Péťo promiň neumím číst! Oki,tak já půjdu asi sama samička.Tak ať to není nic zlýho! Holky frčim teda na poštu a pak za čtyřnohejma.Mějtese kráásně, venku je moc hezky paa.
klafus
napsal(a):
Péťo promiň neumím číst! Oki,tak já půjdu asi sama samička.Tak ať to není nic zlýho! Holky frčim teda na poštu a pak za čtyřnohejma.Mějtese kráásně, venku je moc hezky paa.
Holky ted jsem se dozvěděla že se mi zabil spolužák ze základky na motorce, nesleduju zprávy ale prý to tam bylo, je to hrozný takhle mladej člověk...
molly
napsal(a):
No to je jedno jestli tu nejsi...jen jsem se tu náhodou koukala na fotky a co nevidím!!!!
Koníky pana.......z rozpadlého mlýna s katrem,že???Nebudu tu jmenovat-ale od toho pána i koní prosím dál...Nebudu tu psát co je to zač,ale kdyby jsi chtěla,můžu na mail...
Já bydlela nedaleko a chodila jsem tam ke koním docela dlouho-ještě i jako malé holka...Koně byli někdy v hrozných podmínkách,pan majitel s nima dělal všelijaké čachry,i mi psala nešťastná paní ke které si dovezl svou kobylu v hrozném stavu a pak asi za rok když jí dala do kupy,tak jí chtěl zpátky -přitom se rok neozval a za náklady jí nedal ani korunu...
Ten kůň co h máš vyfoceného ve stáji je fakt hodně zlý-mě málem uhryzl prst...Je krásný a je mi ho líto...Nikdo s ním jako s hřebcem nikdy nic nedělal...Majitel ho odjakživa pouští tak ,že vezme lopatu,otevře dveře a zdrhá se schovat...A to chce teď prodávat????
Jinak samo ti vyprávěl jak on je skvělý trenér koní a jak jezdil dostihy,že,jo??
No teď je z něj jen hrozný podivín a chlap co dovede myslím udělat uplně všechno...Takže ruce pryč.......
proxima
napsal(a):
No to je jedno jestli tu nejsi...jen jsem se tu náhodou koukala na fotky a co nevidím!!!!
Koníky pana.......z rozpadlého mlýna s katrem,že???Nebudu tu jmenovat-ale od toho pána i koní prosím dál...Nebudu tu psát co je to zač,ale kdyby jsi chtěla,můžu na mail...
Já bydlela nedaleko a chodila jsem tam ke koním docela dlouho-ještě i jako malé holka...Koně byli někdy v hrozných podmínkách,pan majitel s nima dělal všelijaké čachry,i mi psala nešťastná paní ke které si dovezl svou kobylu v hrozném stavu a pak asi za rok když jí dala do kupy,tak jí chtěl zpátky -přitom se rok neozval a za náklady jí nedal ani korunu...
Ten kůň co h máš vyfoceného ve stáji je fakt hodně zlý-mě málem uhryzl prst...Je krásný a je mi ho líto...Nikdo s ním jako s hřebcem nikdy nic nedělal...Majitel ho odjakživa pouští tak ,že vezme lopatu,otevře dveře a zdrhá se schovat...A to chce teď prodávat????
Jinak samo ti vyprávěl jak on je skvělý trenér koní a jak jezdil dostihy,že,jo??
No teď je z něj jen hrozný podivín a chlap co dovede myslím udělat uplně všechno...Takže ruce pryč.......
Holky hezký zbytek dne, já valím oběhat doktory...Držte mi palce ať s tím remenem nic není! Papapa
proxima
napsal(a):
Jo a ještě bych chtěla dodat že nevím o tom že na těhlech koních by někdy někdo seděl...
Chci vidět jak se takový hřebci budou obsedat...
Pán je fakt mačo-kecat umí jak stroj,ale skutek utek...
Taky nechápu že ty koně má puštěné za ohradníkem vedle cesty kde občas zastaví rodina s dětlmi a jdou si je hladit....Nikde cedulka...nic....Z toho může být pěkný průšvih...
Ten hřebec co mě hryzl do toho prstu utočil uplně bez nějakého varování... a když mě chytl prst,tak s ním škubal jako pes když třepe hlavou s hračkou...fakt se v tom vyžíval...Musela jsem ho mlátit do očí aby pustil...No tak to bude mít někdo super koně za 40tisíc...
Chudák kůň....
proxima
napsal(a):
Jo a ještě bych chtěla dodat že nevím o tom že na těhlech koních by někdy někdo seděl...
Taky nechápu že ty koně má puštěné za ohradníkem vedle cesty kde občas zastaví rodina s dětlmi a jdou si je hladit....Nikde cedulka...nic....Z toho může být pěkný průšvih...
Ten hřebec co mě hryzl do toho prstu utočil uplně bez nějakého varování... a když mě chytl prst,tak s ním škubal jako pes když třepe hlavou s hračkou...fakt se v tom vyžíval...Musela jsem ho mlátit do očí aby pustil...No tak to bude mít někdo super koně za 40tisíc...
Chudák kůň....
Proximo již z výpovědi Danny jsme pochopili že to není v pořádku...určo se ti k tomu brzy vyjádří sama..
proxima
napsal(a):
Chudák kůň....
Jsem tady,
hele proxi, toho chlapa já skoro vůbec neznám. Byla jsem u něho jednou ještě s Tomášem, když jsme zdrhli z familly párty a šli se projít...najednou slyším řičení...tak jsem to obrátila a šli jsme se na ně podívat. Tomáš tam jako malej taky chodil pomáhat, vždycky když byly na chalupě...
Mno jako hlavu jsem měla pěkně nabouchanou "vědomostma" to jako jó...
myslím si o něm také své ale koně má v rámci možností celkem v pořádku ikdyž bych je pochopitelně dala alespoň vykastrovat jestli by to k něčemu bylo...když jsem k němu přišla tak nevěděl o tom, že přijdu. Přistihla jsem ho zrovna když kydal...ikdyž jsou koně na štontě tak mají prostor...
ale spoustu věcí bych samozřejmě dělala jinak a nějaké nedělala vůbec...s tím ale nic neuděláme.
Z toho tmavého šel fakt strach...stojíš u něho, podávala jsem mu chleba a on na mě udělal takovej výpad že jsem máem spadla na zem...toho prodat někam jako hlídače.
Tenhle se mi opravdu zamlouval, kdyby měl pravidelnou práci a režim tak by se dal ještě spravit...není agres
haisovad
napsal(a):
Jsem tady,
hele proxi, toho chlapa já skoro vůbec neznám. Byla jsem u něho jednou ještě s Tomášem, když jsme zdrhli z familly párty a šli se projít...najednou slyším řičení...tak jsem to obrátila a šli jsme se na ně podívat. Tomáš tam jako malej taky chodil pomáhat, vždycky když byly na chalupě...
Mno jako hlavu jsem měla pěkně nabouchanou "vědomostma" to jako jó...
myslím si o něm také své ale koně má v rámci možností celkem v pořádku ikdyž bych je pochopitelně dala alespoň vykastrovat jestli by to k něčemu bylo...když jsem k němu přišla tak nevěděl o tom, že přijdu. Přistihla jsem ho zrovna když kydal...ikdyž jsou koně na štontě tak mají prostor...
ale spoustu věcí bych samozřejmě dělala jinak a nějaké nedělala vůbec...s tím ale nic neuděláme.
Z toho tmavého šel fakt strach...stojíš u něho, podávala jsem mu chleba a on na mě udělal takovej výpad že jsem máem spadla na zem...toho prodat někam jako hlídače.
Tenhle se mi opravdu zamlouval, kdyby měl pravidelnou práci a režim tak by se dal ještě spravit...není agres
Dřív tam byli koně někdy v hrozných podmínkách...Když pan jezdil do liberce,tak tam byli zabednění a bez jídla a vody dokud někdo nepřišel...
Teď vypadají pěkně...
Ale ají pořád tak měkké medvědí spěnky???Kvůli tomu bych je taky nechtěla...
No hlídač by byl dobrý...Vím že pan...říkal že se mu tam na dvůr vmotal o silvěstru jednou nějaký chlap uplně na mol a zachránil ho až ukrajinec co vyběhl z lopatou jak slyšel venku řev...Hřebec ho prý srazil na zem a hrabal do něj předníma...Nevím jestli je to pravda,ale věřila bych tomu...
proxima
napsal(a):
Dřív tam byli koně někdy v hrozných podmínkách...Když pan jezdil do liberce,tak tam byli zabednění a bez jídla a vody dokud někdo nepřišel...
Teď vypadají pěkně...
Ale ají pořád tak měkké medvědí spěnky???Kvůli tomu bych je taky nechtěla...
No hlídač by byl dobrý...Vím že pan...říkal že se mu tam na dvůr vmotal o silvěstru jednou nějaký chlap uplně na mol a zachránil ho až ukrajinec co vyběhl z lopatou jak slyšel venku řev...Hřebec ho prý srazil na zem a hrabal do něj předníma...Nevím jestli je to pravda,ale věřila bych tomu...
no, ono to s těma koňma bude stejně furt....mi už přijde jakékoliv řešení, pokud nemáte prachy a konexe k ničemu...a stejně se podle mě časem nějaký stupid najde a koupí...když vidím, co se občas nabízí...nebo když vidím, co prodávají známí, za kolik a že někdo koupí.....
mě dneska čeká vet a operace..nebohé žluté Kuki má obrovskou bouli na ušičku, tak ten hematom jedem rozřezta, vypustit krev a hnis a nahodit drenáž...doufám, že borok nedostane ten antiškrábäcí talíř...v takové velikosti ho snad ani nebudou mít:))
kukinatost
napsal(a):
no, ono to s těma koňma bude stejně furt....mi už přijde jakékoliv řešení, pokud nemáte prachy a konexe k ničemu...a stejně se podle mě časem nějaký stupid najde a koupí...když vidím, co se občas nabízí...nebo když vidím, co prodávají známí, za kolik a že někdo koupí.....
mě dneska čeká vet a operace..nebohé žluté Kuki má obrovskou bouli na ušičku, tak ten hematom jedem rozřezta, vypustit krev a hnis a nahodit drenáž...doufám, že borok nedostane ten antiškrábäcí talíř...v takové velikosti ho snad ani nebudou mít:))
Jani, náš Arnošt to měl před rokem taky..jak se drbal tak si asi předrb v uchu žilku a krev se mu nalejvala do ucha (měl takovou bouličku)...operace, každý druhý den na převaz a hejbání se stehama, satelit na hlavě...nemohl být chuděra venku, protože by se nedostal do boudy, tak bydlel asi měsíc s náma doma...¨dvě karimatky aby mu nešlo studeno od dlažby, na tom ještě deku...holomek jak jsme zavřeli dveře a odjeli do práce tak už byl navexlovanej na gauči...jak slyšel odpoledne auto tak se převexlovat zpět na deku na zemi...ale jak si člověk šáhnul na gauč tak byl ještě teplej...