kachnice7
napsal(a):
Tak co kdopak jede 7.6. na vytrvalost do Třebušína?
My by jsme rádi jeli
http://www.fahtim.estranky.cz/
kachnice7
napsal(a):
My se hlasíme že určitě ne
kviddo
napsal(a):
My se hlasíme že určitě ne
Co půjdete, my jsme se přihlásili do Lka, tak abych věděla, kolik nás tam bude
kachnice7
napsal(a):
pojedu jenom Kp...jedu poprvé...
Není to "jenom KP" ale prostě KP, není to o nic menší závod než ostatní. Pokud jedete poprvé, bude to pro vás pěkná fuška. Držím palečky.
kachnice7
napsal(a):
jee děkuji seš moc hodná...
My snad takýýýýý ale Zko.
kachnice7
napsal(a):
haydee:tak další...ale moc nás zatim neni...hod sem prosím ještě náký fotí koníka atd...
To my si dáme svou první KP premiéru až v Zelčíně. Koho tam potkáme?
foto: Zuzka Buráňová
kachnice7
napsal(a):
Kdo se ptal na Třebušín??
tady kakáme
falomka
napsal(a):
Tak se tam všichni potkáme,Falí půjde poprvý
super, co pojedeš?
kachnice7
napsal(a):
haydee:tak další...ale moc nás zatim neni...hod sem prosím ještě náký fotí koníka atd...
Na přání
avecaesar
napsal(a):
super, co pojedeš?
DOTAZ Na všechny již účastněné distanček v Třebušíně, jak moc je to náročný? Plňas má sice natrénováno, ale ted mi 10 dní stál, nevim, jestli je to takovej problém, či ne.. Jsou to kopce? Je to tvrdý? Zná se někdo s pořadateli a ví, kolik je zatím přihlášeno lidí?
Díky
haydee
napsal(a):
DOTAZ Na všechny již účastněné distanček v Třebušíně, jak moc je to náročný? Plňas má sice natrénováno, ale ted mi 10 dní stál, nevim, jestli je to takovej problém, či ne.. Jsou to kopce? Je to tvrdý? Zná se někdo s pořadateli a ví, kolik je zatím přihlášeno lidí?
Díky
My se taky chystáme do Třebušína... na Z.
(foto - Morganka při startu)
miladka
napsal(a):
My se taky chystáme do Třebušína... na Z.
(foto - Morganka při startu)
po závodě jsem potřebovala ochladit já
miladka
napsal(a):
po závodě jsem potřebovala ochladit já
a poslední: veterina po 2. kole
miladka
napsal(a):
a poslední: veterina po 2. kole
no tak my se taky hlásíme..jedem poprvé...takže taky kp
smisek
napsal(a):
no tak my se taky hlásíme..jedem poprvé...takže taky kp
a jště jedna ze předu
ms
napsal(a):
Já jedu taky, ale budu vám to pískat. Tak ne, že mě budete zlobit
Možná ještě vezmu Watana s Míšou na KP, ale nevím. Kašlal a teď má nudli, tak jestli přestane nudlit do tohohle víkendu, tak asi jo, jestli ne, tak to odpískám.
Už se Míša vzpamatovala z neůspěchu na zkouškách?stejně to bylo nefér
falomka
napsal(a):
Už se Míša vzpamatovala z neůspěchu na zkouškách?stejně to bylo nefér
Jo, Míša ano, já ne. Zpětně si myslím, že to byl důsledek toho, že jsem si ráno dovolila otevřít hubu na téma výstroj, ježto jsem opakovaně před zkouškami probírala a kdy bylo nakonec vše jinak... Vyvodila jsem si z toho důsledky, např. končím v komisi, protože na tomhle bordelu se nehodlám dál podílet.
ms
napsal(a):
Jo, Míša ano, já ne. Zpětně si myslím, že to byl důsledek toho, že jsem si ráno dovolila otevřít hubu na téma výstroj, ježto jsem opakovaně před zkouškami probírala a kdy bylo nakonec vše jinak... Vyvodila jsem si z toho důsledky, např. končím v komisi, protože na tomhle bordelu se nehodlám dál podílet.
Ahoj Marino, co se dělo? Jsem mimo.. Končíš ve vytrvalostní komisi?
haydee
napsal(a):
Jéé Miládka pojede Zetko! Tak snad zas pojedem spolu.. (a nebo mi budeš tvrdit jak to pojedeš pomalu a pak nám ujedeš o pět km?
)
no jo, když ona je po startu vždycky jako střelená vzduchovkou do zadku... , ale pak už se s ní nechá něco dělat - dokonce jít i rozumným tempem. A mimochodem: nevim, kdo nás na konci prvního kola předběhl s hrůzou v očích
...
miladka
napsal(a):
no jo, když ona je po startu vždycky jako střelená vzduchovkou do zadku... , ale pak už se s ní nechá něco dělat - dokonce jít i rozumným tempem. A mimochodem: nevim, kdo nás na konci prvního kola předběhl s hrůzou v očích
...
:-)) ale na vyhlášení z ní je hucul, viď?
Tak si to v Třebušíně užijte, líbilo se mi tam, i když je terén náročný. Uvidíme, kam se vyštracháme - otázka je, jestli toho našeho araba vůbec naložíme.
Vlaďka
vs
napsal(a):
:-)) ale na vyhlášení z ní je hucul, viď?
Tak si to v Třebušíně užijte, líbilo se mi tam, i když je terén náročný. Uvidíme, kam se vyštracháme - otázka je, jestli toho našeho araba vůbec naložíme.
Vlaďka
jj, to potom stojí jak bulík , jako kdyby chtěla říct: " už to mám za sebou, teď už mě nic netankuje". Ráda vás uvidím, Habiba jsem na živo ještě neviděla, takže jsem na toho vašeho koňoucha arabskýho docela zvědavá. My si s Morgankou pojedeme jako vždy v pohodičce, jezdíme si závody užívat. Vlastně chceme hlavně ve zdraví dokončit, umístění už mě žíly netrhá
.
miladka
napsal(a):
jj, to potom stojí jak bulík , jako kdyby chtěla říct: " už to mám za sebou, teď už mě nic netankuje". Ráda vás uvidím, Habiba jsem na živo ještě neviděla, takže jsem na toho vašeho koňoucha arabskýho docela zvědavá. My si s Morgankou pojedeme jako vždy v pohodičce, jezdíme si závody užívat. Vlastně chceme hlavně ve zdraví dokončit, umístění už mě žíly netrhá
.
Miladko, tak mi dorazíme, když bude vše o.k. do Zelčína na Z-ko Včera byli koníci hoodně hodní - do cizího přepravníku vlezl sihaska během minuty, a dostali jsme tam i araba - cca 20 minut. No a Latenic tam vlezl úplně v poho také
- přepravník byl zaparkovaný u Terky.
Na habibovi nic zvláštního není - nenormálně prdlý arabský šiml, muchař, ze země a ze sedla zlato, ale zvládnout tu chvilku když nasedáš je o život. Zrovna v sobotu mne málem odložil do auta - po delší době jsem zase při nasedání letěla na zem
Vlaďka
avecaesar
napsal(a):
k tomu vyhlášení: ta jízdárna musí vyzařovat nějakou negativní energii, protože mi to samý udělala i loni ale tak co, sranda musí bejt že
jako smála sem se dost no...jak si jí plácla tou taškou a ona jen aby se neřeklo 3 krůčky....ale dobrý zpestření....doufam že ve sloupu už pojedu